2010. május 12., szerda

Káin: Szexuális betegségek, felvilágosító est I.

Jó múltkorában mikor volt a nyilvános chat rettenetesen megdöbbentem azon, hogy velem egy idős fiatalok és még annál is fiatalabbak ennyire nincsenek tisztában a helyes szexuális higiéniával és semmit sem tudnak a nemi betegségekről! A mai cikkemben első körben leírom a higiéniát, hogy mi a helyes út ha esetleg intim helyzet adódik, a másik részben pedig a legnépszerűbb betegségek tüneteit, okozóit és megelőzését esetleg féken tartását fogom taglalni.

Lehet kicsit hosszú cikk lesz de megéri! Nem halálra akarlak titeket rémíteni, csak felvilágosítani. Egyszerűen felháborító, hogy a mai iskolákban nem adnak nektek rendes magyarázatot és anyagot arról, hogy mi a helyes és mi nem. Nem fogok szifiliszről írni mert igen kis esélye van hogy elkapjátok. Ami szóba kerül az a gombás megbetegedések és a kiváltó okuk mert sajna ezt legelsősorban a rossz étkezéssel okozzák maguknak a lányok, szóba esik a felfázás is, ami ha folyamatos akkor szintén gomba vagy egy gyerekbetegség tünete (ami leszáll a húgyutakra). Na és a HPV-ról is beszélni fogok nektek és az antibiotikum gombakeltő hatásáról. Több betegséget úgy érzem nem érdemes szóba hozni mert a három legveszélyesebb és legnépszerűbbről fogok beszélni nektek. Első sorban szóljunk pár szót a

HELYES SZEXUÁLIS HIGIÉNIA:

(ról). Tudom hogy órán ciki ezt kibeszélni a gyerekek röhögnek,a tanárnak is kínos így gyorsan túl esik rajta és a végtermék Ti vagytok. Bocsánata kifejezésért, de akkor a chatnél erősen ledöbbentem. Ez a szüleitek és az oktatási rendszer, meg a magyar prűdség hibája, de én kijavítom a csorbát :D. A cikksorozat két részes lesz, ebben a részben az alapvető dolgokról esik szó, ha ezt betartjátok akkor a második rész nem érint titeket! Ha meg sikerült ezeket megszegni akkor majd a második részt is érdemes lesz átrágni. Előre mondom erről nem ciki beszélni, inkább kérdezzetek meg én segítek bármilyen problémában. De lehetőleg ne vicceljétek el mert ez a cikk igen komoly problémákat fog súrolni!

A koszos kéz:

Nos mielőtt bele csapnánk a közepébe mi a legfontosabb minden előtt? A kézmosás! Nem egy lánytól hallottam hogy a barátjának könyörögnie kell hogy szex előtt mosson kezet. Én ezen nem tudok túllépni annyira felháborító és undorító, hogy hihetetlen!

A fiúk azt hiszik a hirtelen alányúlásokkal egy társaságban vagy a koncerten való ittas felhevüléskor nagyon menők lesznek, ha ott azonnal támadnak, eközben mit sem sejtve nyomkodják be a lányok nemi szervébe a retket és baktérium/gombatelepeket. Utazás közben a redves csöves meg csavargó cigány megfogdossa a korlátokat és mindent, Te szintén hozzá érsz, majd a lányba dugod. Pedig általában senki sem kedveli ezen emberek közelségét, de bizony ők is igénybe veszik a járműveket, megfogják a kilincseket és még sorolhatnám!

Ha otthon ha van háziállatod, hiába vagy otthon és szoktál hozzá és nincs bajod tőle, más nem szokott hozzá és irtó beteg lesz ha a szőrös kezeddel érinted meg a partneredet, legyél lány vagy fiú! Ahhoz hogy a szervezet egy állathoz hozzá szokjon kb. fél és egy év erre is érdemes odafigyelni. Tehát nem attól leszel macsó meg nagyon erőcsávó aki erotikus , hogy kézmosás nélkül letámadod a lányt, még ha egy rühös kurva akkor sem teszel ilyet!!!! Hanem előtte kezet mosol vagy hordasz magadnál Lactacid feminás intim törlőkendőt és megtörlöd vele a kezedet. Ugye van mindenféle kéztörlőkendő de legalábbis nem a citromossal törölsz kezet mielőtt belenyúlsz egy merő nyálkahártyába, ugyanis csípni fog! :D

A fiúknak nagyon oda kéne erre figyelnie. Ez nem béna dolog meg lovagiasság, hanem gerinc kérdése. Mivel a fiúkon van a felelősség és nekik kell általában tapasztaltabbnak lennie mint egy lánynak (sajnos manapság ez egyre ritkább) , szóval tessék vigyázni a barátnőtökre vagy az alkalmi partneretekre! Nem engedjük hogy a lány koszos kézzel megfogja a farkunkat mert ilyen is sűrűn van. Én pl wc-r menés előtt megmosom a kezemet ha nyilvános helyen vagyok mert a koszos kezemmel fogom meg a farkamat, nem??? (utána is megmosom nyugi.) Tehát logikus a kézmosás wc-zés előtt.

A lányok ha lehet egy bulin inkább bokorba menjenek wc-re mint egy nyilvános slozira mert a levegőben ki tudja milyen rohadás pattog. Ha nincs erre lehetőség a budit dobáljátok tele wc papírral mert a benne levő víz gyakorta fröcsköl fel pisi közbe és oda érhet a nemi szervetekhez és valljuk nem tudni milyen rohadó pinájú csöves nő vagy cigány asszony ült be a kocsma budijára délelőtt. Ha nem tudtok állni tegyétek körbe wc-papírral a deszkát. Előtte utána kézmosás, a kirakott törölközőt logikusan nem vesszük igénybe :-s.

Ha megvan nektek és mentek valahova és tampont használtok, akkor aznap mikor mentek tessék vinni szárnyas betétet. Mikor bementek a wc-be és előtte kezet mostok, kb. hiába mostatok kezet, ha megfogjátok a redvától ragadós kilincseket. Aztán a tampont fel kell nyomni, szóval epic fail az egész!!!! Azt hiszem ma már lehet venni olyan kütyüt ami megoldja a nyilvános helyen való tampon felhelyezését! Gyógyszertárakban , lehet érdeklődni ezek után, de anno még csak külföldön létezett a szerkezet.

Irrigálás:

Nagyon népszerű lett pár éve a hüvelytus forgalomba hozása. Sok nőgyógyász ajánlja hogy mennyire egészséges, hát kurvára nem az. Elméletileg egy hatóanyagos vizet nyomtok fel egy csövön ami kimossa a hüvelyt. Ezt mind aki csinálta jól el is gombásodott. Senki se használja hacsak nem éppen valami kúp kúrán van (és reggel ki kell mosni) vagy műtét után írja fel az orvos mert vizet nyomtok a hüvelybe ami felborítja az egész savas védelmeteket, szó szerint kimossátok! Rászokik a szervezet és miután abbahagytátok magának már nem termel védőanyagot és lőttek a hüvely ph-jának ami folyamatos gombás megbetegedést és bakteriális fertőzéseket okoz!

Anális szex:

Ez a legkomolyabb téma a mai napon. Tudom hogy sok a 14-16 éves olvasó de muszáj erről is beszélni. Az anális szex alatt a seggbe hatolunk be ujjal vagy pénisszel ami oké is lenne de a sok kis fasz fiatal azt sem tudja mit csinál! Fiúk! Ugye volt már hogy anális szex fájt a lánynak és punciba folytattátok??? Kimentetek megmosni a kolbászt mielőtt visszaraktátok volna a punciba? A Coli bacilusos farkatokat remélem nem raktátok vissza a punciba mert akkor felakasztom magamat! Vagy ujjazásnál. Ha puncit és segget ujjaztok remélem hogy: Váltott ujjakkal! Tehát figyeltek arra hogy a segges ujjat ne tegyétek a punciba mert utána olyan bakteriális fertőzést kap a lány hogy öröm lesz kúrálni. Viszketni fog mindnek és minden az egyszer fix.

Érdemes venni egy hüvelyi irrigátort amit anális szex előtt kizárólag vízzel (28 C foknál nem lehet melegebb sem hidegebb!) és a végbelet kimossuk (gyógyszertárban kapható). Ebbe semmilyen szert nem rakunk mert a bél nyálkahártyáján felszívódva mérgezést okozhat!!!! Az irrigálás után wc-re mentek, kijön aminek jönnie kell, 1 liternél többet nem szabad belenyomni és mehet a móka! Ez akkor sem jogosít fel arra senkit hogy csinálja a punciba keverős dolgokat de ez lenne a normális menete az anális közösülésnek, ha irrigátorra nincs lehetőség a koton kötelező és a síkosító is vagy sok nyál (minden esetben).

Remélem azt mindenki tudja hogy nem rögtön a farkunkat tuszkoljuk bele az apró 3 zárizomból álló végbélbe, hanem elsőként egy majd 2 ujjal finoman tágítjuk. (Mert sok idióta fasz csodálkozik, hogy: Há a bnőmnek fáj!- oszt megkérdezem mégis mit művelt és utána csendben behúzódok a butaságuk hallatán egy sarokba meghalni. -.- Tehát asszem az análról mindent leírtam amit kellett, bármi kérdés van tessék feltenni! Ugye az adott, hogy ha esetleg valami tárgyat használtok a vége gömbölyített legyen és minden használat után tessék elmosni! Ja és még valami: az irrigátort és minden szexuális segédeszközt egy lavórba basszatok be és dobjatok bele neomagnolos tablettát, ez kitisztítja őket! Mert ugye a vízbeáztatás édeskevés. (És a hüvelyi segédeszközöknél is tisztítás van használat után). Neomagnol és irrigátor a gyógyszertárban kapható! Nem ciki ilyet venni!

Védekezés:

Nos lányok fiúk. Eljött a killer time! Hányszor halottátok azt hogy: Jaj én nem szeretem a kotont??? Nos bizonyára sokszor. Ha a lány nem szed fogamzásgátlót ez élből felejtő, mert hiába veszed ki a kukidat ha elélvezel, vannak bizony elő nedvei a fiúknak is amiben nagy %-al találunk spermát. :D Ez az elő nedv szex előtt és közben is jön ahogy a lány nedvesedik, kb olyan szisztéma szerint.

Következő lépés, az egy éjszakás kalandok. Ha fiú vagy és lány és kurvára felhevült vagy és nincs koton felejtsétek el. Még ha fogamzásgátlót is szed a csaj. Most őszintén: Milyen lány/ vagy fiú az aki egy éjszakás kalandot védekezés nélkül ejt meg??? Hát kb akkor ott kézmosás sincs, mert minek az? És utána mindenki viszket! :-s Az ápolt külső ne tévesszen meg mert attól a csaj hordozhat mindenféle betegséget. Tehát ha egy lány könnyűvérű és a védekezést félvállról veszi ne hidd azért mert ezt annyira felizgattad, Ő alapból ilyen mindenkivel aki kicsit is megtetszik neki és a lába közé költözött az ármány.

Ha az egyik fél nem figyel erre akkor tuti elkaptok valamit a másiktól, mert milyen nő /férfi az aki belemegy koton nélküli szexbe minden ismeretség nélkül? Basszus ha bulizni mentek és tudjátok hogy könnyű vérű fiúk vagy lányok vagytok, vagy ki vagytok éhezve és kell valaki vegyetek már egy csomag kotont basszameg! Csak 4-500 ft. A gyógyszeres kezelések meg elérhetik akár a 10 rugót és ki tudja milyen maradandó károsodást szenvedhettek pl: HPV ami fiúnk és lánynak egyaránt rákot okoz és nemcsak nemi úton terjed! ^_^ (de erről később).

Még annyit szeretnék írni, hogy én azt javaslom hogy ha folyamatos szexuális életet éltek párkapcsolatban a fogamzásgátló sokkal jövedelmezőbb. Egy doboz koton ami jobb és 12 darabos az 1000 ft felett van bőven. Én 2 nap alatt felélem azt, tehát folyamatos együttlétek akár 10 rongyba is fájhatnak!! És gagyi kotont nem érdemes venni. Tehát vissza a számoláshoz! A Yadine nevű fogamzásgátló nagyon jó márka! Ez a fogamzásgátló 5- ezer forint és 3 hónap van benne előre levélben!!! Hát a hülyének is megéri mint 10 ezreket költeni havonta kotonra nem??? Na meg nagyobb biztonságot ad mint a koton! A Yadine a legjobb márka. Ettől nem híztok el, nagyon nagy védelmet nyújt, a mell kicsivel nő és a pattanások is elmúlnak. Ha otthon féltek anyukátoktól akkor hazudjátok azt hogy el akartok menni nőgyógyászhoz mert rendszertelenül menstruáltok és nagyon idegesít titeket . Ez azért hasznos, mert gyakran az orvosok a fogamzásgátlót írják fel fiatal lányoknak, hogy beálljon a menstruáció! Szóval anyukádéknak tudnia sem kell hogy élsz nemi életet viszont lesz fogamzásgátlód!

Figyelem: Az első két hónapban nem ad védettséget, tehát első két hónapban beszeditek és csak utána lehet koton nélkül szexelni. Minden nap be kell venni majd miután elfogyott 7 napig nem szedni és a 7. napon bevenni újra és szedni elölről. A nem szedős 7 napban fogtok menstruálni. Ha nem jön meg, akkor is mindent ugyan úgy kell csinálj! Nem szabad abbahagyni és variálgatni!

Honnan tudjuk, hogy gázos a partner?

Jöjjön pár előjele annak, hogy honnan tudhatjuk ha a választott párunk nem éppen egy higiéniatündér!

-fúk:

-A lány simán hagyja hogy koszos kézzel matass, a koton sem izgatja különösebben, ebből lehet tudni, hogy rühes kurva
-Első alkalommal lefekszik veled (a fent leírt módozatok szerint) . Volt alkalmim de a csaj akármilyen részeg is volt kérdezte van-e koton stb. Tehát az ittas állapot nem mentség a tetteire!
-A hüvelynek különös szaga van, hal vagy ehhez hasonló nem oda illő illat (nem punci illat hanem valami más)
-A hüvelyi váladék fehér darabkás ( ez gombás fertőzés mellékhatása)
-A hüvelyi váladék zöldes sárgás és habos(bakteriális)
-A hüvelynél apró szemölcsök vannak ami a popsiból indul, vagy a hüvelyből (HPV)
-Furcsa pattanásszerű dolgok vannak amik nem benőtt szőrtüszőre hajaznak (szifilisz)
-Mindig felfázik (gomba, húgyúti fertőzés)
-Ha lakásba ér nem az az első hogy kezet mosson, koszos kézzel a hűtőben turkál :-s ~visít~

-Lányok:

-A fiú kézmosás nélkül támad, ha meg kell mosni ezen megsértődik, nem figyel a higiéniára, azt mondja nem szereti a kotont.
-Azzal zsarol hogy ha szereted akkor lefekszel vele
-A fenekét nagyon sűrűn vakargatja, körülötte sebes (gombás fertőzés)
-A fityma alatt fehér cucc van
-A fityma és a heréken apró szemölcsök vannak (HPV, de ezt ne tévesszük össze az alapjáraton ott elhelyezkedő cuccal Két oldalt a makknál van egy sávban minden fiúnak. A HPV szemölcsök a fityma alatt és mindenhol ott vannak)
-Rossz illat és fehér sűrű folyás (gombás megbetegedés)
-A fiú anális szexnél nem mos péniszt vagy kezet, miután a punciba akar újfent lebzselni
- Nem szűrtüsző gyulladás eredetű piros kelések a nemi szerv környékén (szifilisz)
-Panaszkodik, hogy olyan mintha fel lenne fázva (gombás fertőzés vagy húgyúti fertőzés)
-Ha lakásba ér nem az az első hogy kezet mosson, koszos kézzel a hűtőben turkál :-s ~visít~

Nos hogy ezt átrágtuk még leszögezek pár dolgot:

-Anális szextől és orális szextől senki sem lesz terhes, hacsak nem a spermás a fiú keze és úgy nyúl bele a lányba, vagy a hüvelybe folyik a sperma
- a dupla koton nem nagyobb biztonság: a két koton kidörzsöli egymást
-A lány legtöbbször a csikló izgatásától élvez el, sőt azt kell piszkálni hogy jól érezze magát, de nem dörzsölni izomból meg kitépni a helyéről, mert sok fiú durván ér hozzá és megsúgom kb 30x érzékenyebb cucc a makknál :P
-A spermától nem fogytok, nem lesz szebb az arcbőr (pár fiú ezzel hülyít lányokat)
-A fogamzásgátlótól nem híztok el és nem lesztek terhesek
-Az irrigálás egészségtelen
-Az egészségtelen táplálkozás candidát okoz
-A visszatérő felfázást nemi betegség okozza
-A rákszűrésre éves szinten el kell menni mert a rák nem fáj. Ha fáj az az utolsó stádiumban van ^_^(Fiúk lányoknak egyaránt szól)
-Attól hogy fogamzásgátlót szed a lány és alkalmi kapcsolat van kotont kell húzni!
-A lányoknak mielőtt megjön két héttel lehet fehér folyása, ez az előtte levő egy hétben erősödik. Ez azért van mert bizonyos lányoknak nagyon savas kémhatású lesz a Ph-ja és fehér tejsavként jön ki. Ez nem betegség, csak akkor van gáz ha darabkák vannak benne, vagy büdös. Ha a lány savas akkor orális szexnél olyat érezhetünk mint amikor a citrom összehúzza a nyelvünket, ez nem betegség, hacsak nem viszket és darabos.

-Pár kép:

-Szifiliszes hüvely

-Gombás pénisz


-Gombás ánusz

-HPV-s pénisz

-HPV-s szemölcs

-HPV okozta méhnyakrákos méhnyak


Még mondok nektek valamit. Ha látom hogy valakivel komoly kapcsolatom lesz, akkor előtte elmegyek orvoshoz (vagyis koton nélküli szex előtt, vagy nagyon az elején) és megnézetem magamat és ezt a vizsgálatot a lánytól is elvárom! Ez nem sértő, csak én nem kockáztatom az életemet egy nemi beteg csaj miatt sem! Folytatása következik! akkor majd a betegségekről írok bővebben!!!! Nem kell megfogadni a tanácsomat, lehet viccelődni meg röhögni de ha valaki jóravaló párkapcsolatot akar és nem a mocsokban fetrengeni akkor fogadja meg a tanácsaimat! Nem ciki erről beszélni, nem ciki orvoshoz menni. akkor van ciki ha beteg vagy és sunnyogva fertőzöl meg másokat.

80 megjegyzés:

  1. Uhh,na ezt mind jó lesz majd észben tartani!!!!Bassz, Káin, ha mindenki így gondolkodna+ilyen normális hangnemben beszélne ezekről, mint ahogy TE, akkor fele ennyi betegség lenne... ezt kéne kiplakátolni nem mást...
    Nagyon-nagyon-nagyon jó lett ez a cikk és várom a folytatást!

    *elgondolkodott a témán, de nagyon*

    VálaszTörlés
  2. -Charlotte:

    Féltem, hogy nem fog tetszeni sokaknak, de kezd elmúlni a félelmem! Örülök!!!! ^_^

    VálaszTörlés
  3. ez nagyon korrekt post volt. viszont teljesen meg vagyok rökönyödve, hogy van akinek erről még felvilágosítást kell adni. azért nem értem, mert nekem sem kellett alapvető dolgokról, hiszen a kézmosás és társasi dolgok számomra magától értetődtek.
    viszont egy valamit nem hagyhatok szó nélkül. ez pedig a felfázás. nekem fogadott szakorvosom van. nos, meglehet nekem még lehetnek hiányosak az ismereteim de egy orvosnak már nem. én úgy tudom kifejezetten nőknél LEHET folyamatos a felfázás, minden gombás fertőzés ellenére is. ugyanis a női szervezet a vérelátás terén a létfontosságú szervekre irányul, a végtagok viszont gyenge ellátásuak. és emiatt alakulhat ki kifejezetten lábról felfázás. nekem is jéghidegek a lábacskáim még a legnagyobb nyári melegben is és emiatt alszok mindig zokniban(pamutban :D). ami persze még okozhatja az egy esetleges örökletes vese betegség, aminek a sok felfázás az előhírnöke. anyósom ebbe halt bele. az anyja kizárta őket a panel lépcsőházba és annyiszor volt felfázva, hogy 8 év alatt művesén végezte be.

    VálaszTörlés
  4. -Dying Rose:

    Hát én ennek nagyon utána néztem és arról amit írsz nem hallottam! Viszont tudok ajánlani egy nagyon jó dolgot:

    Tőzegáfonya kapszula és grapefruit mag olaj. Egy barátnőm aki nagyon felfázós egész télen ezt nyomta és nem jöttek ki a tünetek. Az áfonyát hidegben lehet szedni a grapefruit mag olajat meg akkor kell benyomni mikor érzed kezd tré lenni, na meg sok kamilla tea és pisilés!

    VálaszTörlés
  5. Káin:
    Háh még szép, hogy tetszett+érdekelt!!!

    DyingRose69:
    Annyira ne rökönyödj meg, mert én pl. erről nagyon keveset tudok legfőképp a tapasztalatlanságom miatt, úgyhogy most legalább kezdem kapisgálni,hogy na majd egyszer akkor mire kell figyelni+mikor kell elküldeni a srácot a francba...
    A felfázás az én családomban is gyakori probléma: anyám pl.két havonta rohadt beteg ilyenek miatt, én még kétszer annyira görcsölök "azokon a napokon", ha fel vagyok fázva.Amúgy az én lábam is tiszta jégverem általában, de nem segít a zokni se.:-s

    VálaszTörlés
  6. Káin:
    A grapefruit tényleg jó!(és nem csak erre ha jól tudom) :-)

    VálaszTörlés
  7. -Charlotte:

    Igen, csírátlanító és gombaölő hatása van, irrigátorba is szoktak 1-2 cseppet ha már nagyon nagy gáz van!

    Ha bármi van kérdezz, nem ciki! És a mai srácok kurva keveset tudnak az ilyen dolgokról ami nem csoda mert kb. azt hiszik az van amit napiszaron meg a pornófilmekben látnak (ott pl nem egyszer rakják vissza seggből punciba :-s)...

    VálaszTörlés
  8. Káin:
    Köszi.:)Hát most még ezzel kapcsolatban nincs kérdésem...majd ha "arra" kerül a sor(de asszem ez nem mostanában lesz), akkor majd lehet, hogy kérdezek.:) *no pasi a láthatáron*
    De lehet, hogy majd az orbáncfűvel kapcsolatban kérdeznék...

    VálaszTörlés
  9. -Charlotte:

    Mit szeretnél kérdezni? Nyugodtan! ^^

    VálaszTörlés
  10. Kígyófi Káin: jah tőzeg áfonya kivonatos kapszulát én is szedek. :) mondjuk nálam akkor kezdődött el a felfázás sorozat, mikor elköltöztem a padlófűtésről. a lábam évekig melegben volt. azóta télen meglátogat a jó öreg felfázás.

    Charlotte: mondjuk kortól is függhet. bár a mai világ azt hozta, hogy a fiatalok hamar kurvulni kezdenek, de mindenkit prűdségre nevelnek. persze ezt senki se vegye közvetlen magára. remélem nekem hasznosabb és jobb kommunikációm lesz a fiammal.

    VálaszTörlés
  11. -Dying Rose:

    Igen, ez jellemző :-/ Tél az arat a lányok körében.

    Teljesen igazad van. A szülők a homokba dugják a fejüket. Felnőtt emberek nem tudják sokszor hogy mit csinálnak...

    VálaszTörlés
  12. Kígyófi Káin: már egész korán érdeklődtem a szexualitás iránt. nem találom szégyellni valónak, hiszen minden ezzel kapcsolatos dologról olvastam. eleinte nővérem tini újságjait bújtam, majd a tv és az internet lett a segítségem(google is u're best friend). nos még régebben zoneklubbon nyomtak egy talkshowt. egy öreglány válaszolgatott a betelefonálók kérdéseire. azóta tudom, amit sejtettem is, hogy anális szex és vaginális váltogatásánál óvszert kell használni. mondjuk nővérem is nagyon sokat okított, révén, hogy eü-s iskolába járt. 13 évesen megtudhattam mi az a coli és hol található.

    VálaszTörlés
  13. Káin:
    Holnapig(máig xD) összeszedem a gondolataimat, aztán majd utána kérdezek.:)
    De most elmegyek inkább aludni, mert balhé lesz, hogy még mindig nem alszom.

    Jó éjt Neked/Nektek!

    Jah, és még annyit a témához, hogy engem az zavar legfőképp, hogy MINDENI-MINDENKIVEL-MINDENT.És hülyének néznek, ha netán én nem akaródzom ebbe belemenni.Bár lehet, hogy csak én vagyok túl naiv/bezárkózott/elmaradott/szűz....stb.

    VálaszTörlés
  14. Kígyófi Káin: nah ez az ami a legdurvább... sajnos a tapasztalatom az, hogy a szülők a "Nem tudom nem fáj" elvet követik. tehát, ha nem beszélnek róla a gyerekkel, vagy nem vesznek egyszerűen tudomást a nemi érésről, szentül meg vannak győződve, hogy a gyerekük nem is szexel szabad idejében. X_____x sajnos szüleim is hasonló kategóriába tartoztak anno. úgy intézték el a dolgot, hogy nem vettek erre vonatkozó védekezési eszközöket. szóra sem méltatom a dolgot....

    VálaszTörlés
  15. -Dying Rose:

    Én is néztem az öreglányt! Zone clubbon ment! :D

    Elég gáz :-s

    -Charlotte:

    Nem vagy az! Valószínűleg te felkészültebb és egészségesebb leszel. Ne szégyelld hogy szűz vagy mert egy rossz szexuális élmény az egész életedet elbaszhatja!

    Jó éjt!

    VálaszTörlés
  16. Csíptem én is a Zone Club-os vénlányt! :D ("Ez a termék négy tüzes szenecskét ér ma." xD)

    Számomra is megdöbbentő, hogy ezek olyan dolgok, amiről cikket kellett írnod. :O Én anno a nővéreim suliban kapott Libresse-es meg Always-es felvilágosító füzeteit bújtam... :D Anyámmal mondjuk nagyon nem beszéltünk ilyenekről, csak mikor fogamzásgátló kellett vagy mikor egyszer rámszólt, hogy legközelebb, ha szexelünk, hangosítsuk fel a zenét vagy valami. xD

    Szerencsére a mostani barátom orvosis, neki nem kell magyarázni ezeket a dolgokat. :) (Időnként még nálam is jobban tisztaságmániás.)

    Egyébként a fogamzásgátló mellett a spirál is elég jó befektetés: max. 20ezerért felrakják és el is felejtheted hét évig. :D

    VálaszTörlés
  17. Tímea:
    Nem csk az használhat spirált, akinek van már gyereke?
    Káin:
    ööö és mi van orális sexnél? A szájban is kismillió baci van :S ennyi erővel

    VálaszTörlés
  18. Tímea: az a helyzet,hogy csak az a nő használhat spirált aki már szült legalább egy gyermeket. fiataloknak kifejezetten 2 lehetőség van, a gumi és a tabletta.


    a zone klubbos néni látom nagy sikert aratott! (Y) :S

    VálaszTörlés
  19. utdate: a végére :S hlyett: :D-t akartam tenni

    lolz

    VálaszTörlés
  20. Hát ja,durva,hogy milyen szinten nincs felvilágosítás,nálunk asszem 1 óra volt tartva ilyen célból és nem azért röhögtük végig mert ciki volt hanem mert gagyi és semmi újat nem tudtunk meg.
    A seggből punciba hagyján de a seggből szájba,na aaz..és ezt bizony nem filmből láttam,hanem ismerőstől hallottam,hogy ő ezt csinálja,mert a gumi és a tabletta drága takarítani meg nem akar..
    Nekem szerencsére csak egy olyan alkalmim volt,aki az éjszakai buszon akart nekem esni,volt kézcsapkodás rendesen,de mondjuk nem mentem sokra vele,mert lefogott.

    VálaszTörlés
  21. -Tímea:

    Fú nekem is rám szóltak többször is XD Mármint, hogy a csaj hangod :Đ

    Hát egyik ismerősömnek a spirál most okozott petefészek gyulladást és a fél petefészkét ki kellett venni. annyira nem ajánlom....

    -Madame Curieuse :

    PL a HPV terjed orális szexszel. A a szájban gomba van azt mindenki észreveszi. De a legtöbb baci ártalmatlan ilyen formában! ^^

    Eszter :

    Jaja ez van. Szar az egész ahogy van! Néha sajnálom, hogy nem vagyok osztályfőnök X'D...

    Fúj bazdmeg!!! ~visít~ Nincs túl sok betegsége vagy hasmenése? Fogínyvérzés??? Wáááááá kirohassza a saját pofáját!!!!! ~remegve sír a sarokban~

    De ugye nem történt semmi? :-s

    VálaszTörlés
  22. Már nem rohasztja ki,de akkor olyan vicces volt,hogy a pasija ráparancsolt,hogy ne igyon más után,mert a végén még elkap valamit XDD

    Hát,próbálkozott,a valódi baj az volt,hogy nem vette észre,hogy szárazabb vagyok,mint egy sivatag, mint ahogy azt sem vette észre,hogy nem azért vinnyogok mert jó amit csinál hanem mert fáj,de végül is elküldtem a francba és hazamentem.De a vicc,hogy TÉNYLEG nem fogta fel,hogy mi bajom volt.Mókás emberek vannak.De végül is nagy baj nem lett.

    VálaszTörlés
  23. Általánosban soha se volt ilyen részletes és kiváló felvilágosítás.Ez gimiben is így van.Tanároknak ez túlságosan kínos és leszarják..úgyse nekik lesz baj.Ha mégis valamit elmondanak akkor általában a primitív faszok miatt lehetetlen jobban elmagyarázni mert nem tudnak viselkedni...

    VálaszTörlés
  24. -Eszter:

    Lerúgnám a gecibe -.-

    -Wonderland:

    Akkor remélem segítettem!

    VálaszTörlés
  25. De az is baj még,hogy a fiuk egy része a szexet csak pornófilmeból ismeri és elhiszi,hogy az a valóság,ezért már az ismerkedésnél megragad,és ezt nem lehet kiküszöbölni,hiszen a szülei elől titkolni fogja a suliban meg végképp..és így nőnek fel emberek.

    VálaszTörlés
  26. -Eszter:

    Hallod ha ismerkedsz és szóba jön a szex nyugodtan kezdj bele abba hogy szerinted milyen gáz aki nem mos előtte kezet és volt egy exed aki ezt és ezt akarta csinálni, és milyen gáz hogy nem gondolt bele mennyire fertőző stb. Tudod női praktikák vagy mi a szösz...

    VálaszTörlés
  27. húúha. csak két szó : tanulságos. nálunk sem volt a suliban kb. semmi szó ezekről. a 150 centis biológiatanáromra a kutya sem hallgat, a védőnőnk szerintem még szűz, "felvilágosításon" csak hebeg-habog, és kirohan sírva, ha a fiúk röhögni kezdenek... az osztályfőnökömtől elvetve hallunk pár információt, de amúgy semmi... (ami azért durva, mert nem egy osztálytársam van már "kilukasztva"...)
    én bírtam a cikket :D csatlakozom Charlotte-hoz : ha mások is ilyenek lennének mint te, nem lenne ennyi csóri nemibeteg... -.-
    szerintem rohadt jó osztályfőnök lennél :D
    :D :D ma csak mosolyogni tudok, pedig nincs okom rá... (nincs véletlenül kakaód, Káin?:D)

    VálaszTörlés
  28. Fú Káin, zseniális cikk! Nagyon sok hasznos dolgot írtál, nagyon jó lenne ha az emberek ezt észben tartanák.. és örülök hogy vannak még olyan pasik a világon akik így gondolkoznak, manapság mindenki csak a lehető leggyorsabban arra megy.. -_-;
    A többiekkel meg teljesen egyetértek, az iskolákban semennyi felvilágosítás nincs, maximum arról beszéltek nekünk hogy milyen fajta védekezési lehetőségek vannak, de csak felsorolás szintjén, meg még közölte a néni, hogy körülbelül 25 évesen kezdjünk bele egy párkapcsolatba, várjunk 5 évet, és ha együttvagyunk és minden klappol akkor 30-35 éves kor az ideális a szüzesség elvesztésére XD O-O

    VálaszTörlés
  29. Csak ismételni tudom az előttem szólókat grat a cikkhez akár mehetnél iskolákba oktatni mert amit ott csinálnak felvilágosítás néven az kérem minden csak éppen nem normális felvilágosítás! A HPV-ről emlékeim szerint soha a kurva életbe nem meséltek pedig jó pár ilyen órát végigültem anno...

    Részletes cikk lett és várom a folytatást mihamarabb;)

    VálaszTörlés
  30. Káin szexuál pszichológus rendel!:D Jó cikk lett. Nálam ez most aktuális (sajnos). Vagyis nem most, hanem novemberben történt. Az ex-barátnőmmel eljutottunk "odáig". A csajszi még szűz volt, így volt egy kis izgalom is.:D Még szűz csajjal nem voltam, eddig. Kézmosás az mindig alap nálam. Mindig-mindenhol alaposan kezet mosok, kajálás előtt-után, wc előtt-után stb. Sokan furán is néznek rám. Ilyenkor annyit nyögök be, hogy majd meglátjuk kinek amputálják le a kezét, ha elkapsz valami koszos cigány után, aki kitudja miket fogdosott.XD Na de a lényeg: megtörtént a csajjal. És másnapra kegyetlenül elkezdett viszketni a kukim. Nem vagyok szőrös majom "ott" sem, így megláttam, hogy kis fekete bogarak rohangálnak és kis piros csípés nyomok is vannak. Soha nem volt még ilyenem amúgy. A csaj sem volt ápolatlan vagy mittomén. Doki mondta, hogy mi lehet az. Tetű.

    VálaszTörlés
  31. Káin:
    Akkor kérdezhetek? :)
    Utánaolvastam az orbáncfűnek és nagyon sok helyen azt írják, hogy elég erős napérzékenység is kialakulhat tőle.Én mostanában a pattanásaimra szedek gyógyszert (Sotret a neve, nem t'om hallottál-e róla), ami szintén UV és napérzékenységet okoz.Ehhez még az is hozzájárul, hogy alapesetben elég érzékeny bőröm van+a gyógyszer miatt ekcéma is lett a kezemen.Úgyhogy azt szeretném kérdezni, hogy Te mennyire lettél érzékeny a napra és szerinted az én esetemben "rá tud még tenni egy lapáttal" az alaphelyzetre?
    Meg olyanról is hallottam,hogy esetleg figyelem/koncentráció zavarokat okozhat...
    A citromfűvel kapcsolatban meg annyi lenne, hogy Te mennyire lettél tőle aluszékonyabb??Mert kb. egy hete iszom minden este és kb. pont azóta van az, hogy délután is le kell feküdnöm egy kicsit, mert érzem, hogy nagyon kómás vagyok.Mondjuk ez lehet, hogy szimplán csak azért van mert mostanában hétközben 4,5 óránál nem sikerült többet aludnom éjszaka.


    Jah és amúgy nem szégyellem, hogy szűz vagyok, csak az zavar, hogy mások sztem elég gyakran kiröhögnek a hátam mögött, azért mert nem kavarok minden két lábon járóval, csak azért, hogy elmondhassam, hogy én ővele is, meg ővele is....

    ÉS előre köszi, hogy válaszolsz!:)

    VálaszTörlés
  32. Darkness:
    Ez nagyon durva!De hogy lehetséges ilyen, ha mindkettőtök tiszta???

    *leesett az álla*

    VálaszTörlés
  33. Nagyon tetszett ^^.
    Én, hogy is mondjam tanultam a saját hibáimból. Én azt vallom most vagyok fiatal és csinálj amit akarsz, de ezt már vissza is szívtam. Félig ezért is kellett megműteni , meg azért mert a családba ez örökletes ez a betegség. Most már azért én is oda figyelek a biztonságra.

    A kontonról annyit, hogy nő létemre vehetek valamilyen méretet , de ha olyannal akadok össze akire nem jó? Na akkor mi van ? XD.És milyen méretek vannak ?Na mindegy csak elgondolkodtam.

    Én Yasminelle-t szedtem én sem híztam tőle ,sőt fogytam is és a mellem is megnőtt :)Bár necces az ára , mert egy havi 2700 Ft körül van. Meg annyit fűznék hozzá ehhez ,hogy egy hónap után már hat. Sőt első naptól ha a menzesz első napján már elkezdi szedni az illető , ha nem akkor az egész csomagot be kell szedni és akkor már hatni fog. De egy hónapot kell várni , de ezt az orvos is elmondja meg rá van írva.

    Irrigálást ált, műtét előtt írják fel vagy utén , a gyógyszertárba venni kell tejsavas cuccot és azt kell belerakni a a vízbe. Nekem is használnom kell azért tudom :). Tiszta vízzel én se mosnám ki , mert annak nem sok értelmét látom.

    De mivel én volt, hogy 1 évbe legalább 4x egy hétig ettem antibiot így a saját védekezőrendszeremnek annyi...Szóval nagyon vigyázni kell ,ezt mikor vesszük be szerintem.

    És egy éjszakás kalandnál tényleg figyeljetek oda! Én is próbálok :).

    VálaszTörlés
  34. Lusta vagyok visszaolvasni az összes kommentet, csak annyit, hogy van olyan spirál, amit szülés előtt is lehet használni... Nekem pl. semmi bajom nincs tőle. ;) Ízlések és pofonok, de nekem jobban bejött, mint a bogyó.

    VálaszTörlés
  35. Káin

    jóvan fasza vagy..:D

    Tök korrekt minden és jól leírtál mindent..az egész oylan stílusú, mintha egy kocsmában erről diskurálnánk..:D fasza én várom a folytatást-igaz újat nem mondtál nekem, de biztos vagyok benne igen a chat alapján is hogy lesznek oylanok akiknek igen--és ez nem ciki, mert jobb ha mindenki tisztában van ezekkel az apró dolgokkal...velem sem beszéltek iylesmiről a szüleim, de én utánna olvastam mindennek..rengeteg ilyen felvilágosító könyv létezik, és elhihetitek, nem ciki elolvasni őket!

    "neomagnolos tablettát"-jaja vegyetek neomamagnolos tablettát vagyis neo mag vol.1 tablettát XDDDDDDD jó ez szar volt de én röhögtem..az már félsiker..:D

    halszagú ármány bazdmeg Káin..faszák a hasonlataid..XD itt röhögtem :D

    ja engem is hülyének néznek hogy wc előtt és után kezet mosok..:S pedig logikus basszameg..>.<

    kézmosásmániás vagyok sajna..nem is koszos a kezem, de rohanok állandóan kezet mosni mert úgy érzem hogy koszos...na mindegy..ez másik és agyi betegség xD

    na nyomjad Káin a betegségekről szóló cikkeidet!

    Jajj és milyen kis édes vagy....^__^ linkelted az ocsmány kis képeidet ahelyett hogy jó nagyba felraktad volna..:D és sokkal gusztástalanabbakat is betehettél volna..ami totál brutál, hogy nesztek ez lesz ah rosszfiúk és rosszlányok lesztek..:D

    zsírfasza cikk, ott a "teccik"

    VálaszTörlés
  36. Elkeserítő, hogy sokan mennyire nem adnak a higiéniára! Én ilyen téren nagyon rigolyás vagyok (szex, kézmosás, zuhany, WC-re járás stb..). Ha más nem is, de az nagyon bosszant, ha valaki igénytelen.
    Ez az alap, nehogy már magyarázni kelljen! O__O jó, nem ciki, ha valaki ezeket nem tudja, csak én akadtam fenn ezen ennyire :S

    Am nagyon tetszett a cikk, néhány helyen felröhögtem azért, de csak a fogalmazásmód miatt :D ezen felül tényleg komoly dolgokról olvashattam :)

    Egy két nagyon hasznos infót én is találtam benne, sőt. :) A cikk után kértem is egy időpontot a nőgyógyászhoz, nem árt egy-egy rutinvizsgálat. :)

    Grat. (Y) jöhetnek az ilyen cikkek! :)

    VálaszTörlés
  37. -letti:

    Alig hiszem el, hogy nem volt semmi O__O... Nem értem komoly! Milyen suli ez????

    ~feljebb tolja az orrán a szemüveget, majd nyakon önti Lettit kakaóval ~ :D

    -Mai :

    Nagyon szépen köszönöm!!! ~meghajol~

    Annak ellenére hogy így gondolkodok még arra megyek! ~idióta vigyor~ X'D

    MI????? X'DDDDDDDDDDDD Azt se hajtották még meg úgy igazán :D

    -Skinny Sixx:

    Na örülök, ha hasznos volt számodra! A Második részt szerintem vasárnap írom meg, hacsak nem leszek tök gatyán a tetováltatás után :D

    Szerintem nem engednének be a suliba :D Hm a HPV úgy igazán csak 4-5 éve került a nyilvánosság elé!

    Darkness :

    Bakker!!!! A csaj szőrös volt? A tetű csak szőrben él meg amúgy! Hogy kapta el a csaj??? O__O Csak mert a lapostetű kizárólag nemi úton terjed!

    -Charlotte :

    Nos a fényérzékenység apró hólyagokban jelenik meg ami viszket, ez ahogy árnyékba érsz visszahúzódik. Nem tud többet kevesebbet rátenni, én ahogy napra megyek pöttyös leszek, de van esernyő , kinyitom és meg van oldva a dolog. Nekem amúgy is volt fényérzékenységem, így nem nagyon látok különbséget :-s

    A pattanástalanítót nem ismerem!

    Én reggel iszok citromfűt és este orbáncfűt és egyiktől sem alszom jobban :-s... Szerintem a nemalvásod van a háttérben!

    Szerintem nem ciki, hogy szűz vagy. Majd nem röhögnek ha rohad a pinájuk.

    -Black Butterfly :

    Örülök ha tetszett és hogy már figyelsz magadra!

    Szerintem a durex mindenkire jó. Vagyis nagyon ritka hogy valakire ne passzoljon O__O...

    Amúgy van small meg extra nagy és egy sexshop meg gyógyszertárban kapható.

    Jaja tudtam hogy tejsavas tablettát raktok bele. Antibiotikum a világ nagyobb faszsága. arról írok a következő cikkben!

    -neo.Crysis :

    ~pacsi~

    Mer kocsmába' írtam :DDDD ~lol~

    Hú bazdmeg ezt a Neomagnolt... nem kellett vóna! XDDDDD

    Áh nem mertem kirakni a nagy gombás tátongó pinákat :D

    -Nightmare :

    Köszi, örülök, hogy tetszett! ^^ És örülök, hogy inspiráltalak a muff vizithün' ! :D

    VálaszTörlés
  38. Eszter:
    Én is hallottam egy olyan történetet, hogy azt hittem, elhányom magam. Van egy perverz páros, de azok nem is perverzek, egyszerűen gusztustalanok. Oké, hogy szeretik a szexet, de az nem szex, amit művelnek, hanem b.szás. Már bocsánat. És a hapsi úgy nyilatkozott egy ismerősének egyszer (akitől volt "szerencsém" visszahallani), hogy számára az eddigi legerotikusabb élménye az volt, amikor a nője rajta lovagolt (análba), majd mielőtt a srác elment volna, a csaj lepattant és szájjal befejezte. O.O Ez egyszerűen nem normális dolog bazz. Ráadásul a nőnek már fiatalon volt pár abortusza, mert szarul használta a gyógyszert, már ha használta. Olyan szinten leszarta az egészet. Az a nőstény mondjuk tényleg egy rüh. De ketten együtt... O.o

    Káin: Egyébként egy végtelenül jó cikk lett, remek volt olvasni. És ilyen stílusban kellene előadni az iskolákban is, ahogy Te. Meggyőző, fiatalos, lényegre törő, érződik a segítőkészség belőle, nem az a betanult hablaty, amivel zsibbasztják a diákok agyát. A képeket egyelőre nem néztem meg, mivel most vacsiztam, majd holnap.:D

    VálaszTörlés
  39. -Libertina:

    Ki ez a remek páros? :D Sm cafe? Vagy Ld50? XD

    Örülök, ha tetszett a cikkem! A képek fele rajz! :D

    VálaszTörlés
  40. Káin:
    Köszi mégegyszer!Mhmm....ezekszerint lehet, hogy nem a citromfüvet kéne este innom, csak orbáncfüvet még nem tudtam venni, mert nem találtam...de majd kerítek.:) Aztán meglátjuk segítenek-e.

    Amúgy annyira sztem nem brutálisak a képek, de azért tényleg jobb, hogy linkelted őket.xD

    Jah és most látom, hogy 14.-e van már, úgyhogy ha jól tudom, már három hónaposok vagytok!!!Dejódejó...^_^ :-)

    VálaszTörlés
  41. -Charlotte:

    Minden patikában van!

    JUj de édes vagy!!!! ~vele örül~ XD

    VálaszTörlés
  42. Káin:
    Igen, gondoltam, hogyha máshol nem, patikában biztos lesz!:)

    Mhmmmm, itt filózom magamban vmiről, lelki-dologról, csak nem t'om, hogy terhelhetlek-e még ezzel is+nem akarom itt foglalni a saját dolgaimmal a helyet...mhmm... *erősen gondolkozik*

    VálaszTörlés
  43. Káin:
    Csak, csak annyi, hogy szerinted miért van az, hogy nagyrészt szó szerint fogalmam sincs arról, hogy mi történik velem?Úgy értem, hogy olyan érzésem van évek óta,(kb. 3,5 lassan 4 éve) mintha belülről figyelnék, valahonnan nagyon mélyről...és egyre mélyebbről, mintha lefele/befele zuhannék...nem érzékelem az idő múlását, nem igazán vagyok annak tudatában, hogy mit teszek...beszélek, cselekszem, aztán pár perccel később elgondolkodom, hogy mit mondtam+tettem.Most is írok ide, de amúgy nem igazán fogom fel, hogy a gép előtt ülök, otthon és gépelek.Egyre többször kell megállnom egy pillanatra és figyelmeztetnem magam arra, hogy hol vagyok, kikkel, hogyan/mivel jutottam el ide.Csak úgy elrepülnek a napok, kb. két biztosnak tekinthető pont van a lefekvés+a felkelés ideje.Úgy érzem, hogy hülyén hangzik, de kb. egy téglalapnyi területben látom a világot, ha nézek, és az legfeljebb ilyen képek formájában marad meg az agyamban.Gőzöm sincs semmiről, csak teszem mechanikusan és beidegződve, amit tennem kell...vagy megszoktam, hogy ezt teszem.
    Összefoglalva egyre inkább nem tudom, hogy mi van, csúszok egyre lejjebb, csak belülről figyelem a világot, de egyre kevesebbet érzékelek.Nem tudom, hogy ez miért történik, talán így menekülök, de ha az így megy tovább sztem teljesen el fogok veszni vagy nem tudom.
    ..félek...állandóan...

    Köszönöm, hogy leírhattam ezt Neked és remélem nem megyek az agyadra a bajaimmal.Csak ezekről a dolgokról, még soha senkinek sem beszéltem, mert tudtam, hogy nem értenék és most talán itt Te/vki tud segíteni.

    VálaszTörlés
  44. -Charlotte:

    Szorongás és azt okozó depresszió tünetei, egy időben regresszív állapotba is tudod magadat hozni.

    Vedd meg a citromfű teát, azt reggel, este orbáncfű és vedd meg a vény nélkül kiváltható Remotiv-ot. 1 hét után jobban leszel. De ehhez mind a 3 szükséges!

    Mialatt csak testileg vagy itt, a lelked mit csinál?

    VálaszTörlés
  45. Ja és még valami. Nézz szembe a démonaiddal, kezd el azon agyalni, hogy mitől jutottál idáig és miután megvan a probléma forrása gondolkozz el azon hogyan javíthatsz a helyzeten.

    VálaszTörlés
  46. Káin:
    Fogalmam sincs!Kicsit röhejesen hangzik, de gyakran úgy érzem, hogy ketten vagyunk, egyik aki "él" szóval akit lát a külvilág+vhol bent meg van a másik, aki hát...beszél "hozzám"+el van+esetleg a háttérből figyel.DE tényleg nem tudom...mintha zuhanna...most, hogy mondod...nem is érzem, hogy lenne. áhh ezzel most szörnyű szembesülnöm

    VálaszTörlés
  47. -Charlotte:

    1.) Vedd meg amiket mondtam

    2.) Kezd el egy wordbe leírni mit érzel és azt hogy miért lehet. Aztán a többi jön magától. Mintha valakinek írnád.

    Ez a házi, oké?

    VálaszTörlés
  48. CHARLOTTE:
    nekem voltak ilyen panaszaim, mikor nagyon sokat foglalkoztam az okkultizmus sötétebb oldalával...UGYANEZEK a tünetek!
    Abbahagytam aztán lassan elmúlt de szörnyű volt!

    VálaszTörlés
  49. "zt hiszem ma már lehet venni olyan kütyüt ami megoldja a nyilvános helyen való tampon felhelyezését!"

    Japánban durván tolják. Ott már eleve csak olyan tampon kapható, amihez jár (minden darabhoz!) egy kicsi szerkezet, amivel "belövöd" magadnak.

    VálaszTörlés
  50. -Zoe:

    Charlotte aligha foglalkozhat ilyenekkel!

    -Zearlot:

    Na ja, de ez itt még midig a vad Balkán :D

    VálaszTörlés
  51. az irrigátorhoz annyit fűznék hozzá, hogy volt hogy elmúlasztotta a bajomat.mondanom sem kell amit a strand vizében szedtem össze...azóta nem járok strandra.

    VálaszTörlés
  52. Káin :

    HÉHÉHÉ! nem én tehetek arról, hogy 1. a fiú osztálytársaimnál egy majom is okosabb, ha meghallják a nemibetegség szót azonnal elkezdik a maguk kis hülyeségeit ( pl. chuck norris erősebb a nemi betegeknél, a sünharcos is kankós volt, de egy pörgőrúgással legyőzte stb.) és NEM TUDUNK VELÜK MIT CSINÁLNI!!! egy nyolc éves jobban kifejezi magát náluk!!! 2. nem én tehetek arról sem, hogy a védőnőnk őszinténszólva egy ápolatlan bányarém, akit eddig senkinek nem volt gusztusa megkefélni, amit meg is értek (pl. nem borotválkozik, blőőőőe :S) és 3. nem én tehetek a smucig ofőmről, aki nagyjából leszarja, hogy mi van velünk, az SZMK csinál mindent! a kirándulásokat a tablót, a tökömtuggyamimindent!!! ez kérlek szépen a "tökömtuggyahonnanjötté,tökölnemisegyváros,netököljélmár"-i, vagyis a drága Tököli Weöres Sándor Általános Iskola!!! (bocs hogy ezt így rád zúdítottam, de valahogy ki kellett adnom a gőzt. bocs Káin.)
    ENNYI!
    és most meg még a kakaódtól is ragadok. köszi.
    *leveszi Káin szemüvegét* tisztán látsz te enélkül is! túl tisztán!

    VálaszTörlés
  53. -Bunny:

    Biztos van , hogy felírják, de sok nő magától és önszorgalomból csinálja mert azt hiszi, hogy egészséges!

    Hát nem csodálom. Normális nő nem megy strandra, legalábbis a vízbe.

    -Letti:

    Most nem értem miért ordítasz, vagy felháborodva... O__O" Vagy csak én látom rosszul? Lehet megint félre értetted a poénomat, mindegy legfeljebb nem fogok viccelni.

    Tehát senki sem mondta hogy a te hibád vagy te szabotálod a nemi beteges órákat :D

    A szemüveg azért volt mert én lettem az ofő :D

    VálaszTörlés
  54. nemértem mit értetlenkedsz, már leírtam milyen vagyok HA... érted. vagyis nem, nem érted. pasiból vagy, hogy érthetnéd... -.-"
    PIROSHÉT ahogyan te mondanád.
    jesszus, bárcsak ilyen ofőm lenne -.-" :D

    VálaszTörlés
  55. -Letti:

    Ne rajtam vezessed le, hogy döglött a macskád!

    ~újabb adag kakaó~

    :DDD (L)

    VálaszTörlés
  56. Káin :

    de ha egyszer te vagy aki felbassza az agyam... :D anyukámra csak nem fogok ráordítani, hogy hozzá'má'majonnézt me' majonnéz nékű' ne' jó a pizza!!! xD
    *felveszi a földről Neo félig megivott fantáját és Káin frissen mosott/festett hajára önti*

    VálaszTörlés
  57. -Letti:

    Nem én tehetek róla, hogy mindent félreértesz :P

    ~Letti fejére húzza a Nesquik-es dobozt~

    VálaszTörlés
  58. de igen, te tehetsz róla!!! >.< punktum.
    *lerángatja a fejéről a kakaósdobozt, és elborzad magától, majd extravékony hangon sikítani kezd*
    KÁÍÍÍÍÍÍÍNNNN!!!!
    *elfárad Káin kergetésében, majd leül egy padra, és szomorúan rágyújt. aztán elővesz egy kistükröt, és ezt mormolja : és én holnap esküvőre megyek -.-"*

    VálaszTörlés
  59. Zoe:
    Biztos, hogy nem az okkultizmus miatt van ez nálam, mert gyakorlatilag addig ameddig nem volt Mortem nem is nagyon tudtam /foglalkoztam ilyen dolgokkal...

    Káin:
    Bassz...van egy ilyen napló-szerű képződményem, amibe régebben mindig leírtam, hogy mit érzek...talán valamilyen kapaszkodóként.Most elővettem és beleolvastam és a legkorábbi dátum 2006-os és már akkor és azóta is ugyanezeket írtam le oda, mint amit tegnap ide....Mondjuk idén még semmit sem írtam de asszem ezután újra fogok.Vagy wordbe vagy oda.De, hogy mi a kiváltó ok, arról fogalmam sincs tényleg.

    *fog egy törölközőt és ráteszi Káin fejére, nehogy megfázzon letti támadása után*

    VálaszTörlés
  60. -Charlotte:

    Írjad íjad majd rájössz!

    -Letti:

    -.-

    VálaszTörlés
  61. Nagyon tanulságos cikk,bár a javarészét már tudtam,de azért így is tanultam új dolgokat!
    Nálunk semmi felvilágosítás nem volt.Embertannál mikor a szaporodást tanultuk,s az ofőnk belekezdett a mondókájába,a fiúk elkezdtek nevetni,sértődötten bevágta,hogy "ő aztán nem cirkuszi majom,hogy rajta nevessünk",és áttért a házasságra meg ilyenekre xD.

    Letti,Káin:

    Tom & Jerry feeling XD.

    VálaszTörlés
  62. -Galaxya:

    Borzasztó hogy nem lehet normálisan felvilágosítást tartani a suliban O__O

    VálaszTörlés
  63. Galaxya :

    melyikőnk melyik? :D

    Káin :

    gyere felvilágosítást tartani jövőre a bocskaiba :D várlak szeretettel :D Káin professzor, az illemmester :D

    VálaszTörlés
  64. letti:

    *elképzeli Jerry-egeret,akit megszállt Káin lelke,s így mindig kanos,zsidózik,és kakaót osztogat..* xD neem,legyen inkább letti az ari kisegérke^^
    Káin meg lehet a szürke,nagy,túlbuzgó macsek:D.
    Na agyam lefáradt már,megyek inkább aludni..jóccakát mindenkinek!

    VálaszTörlés
  65. Galaxya :

    jóéjt :) mért mindig én vagyok a kisebb? tudodmit Káin? legyünk inkább Spongyabob, és Tunyacsáp. te leszel Tunya :D

    VálaszTörlés
  66. (gmailról írtam, asszem valahogy így jött ki a Letticia :D )

    VálaszTörlés
  67. Hmm na végre, hogy gépközele kerültem, és tudok reagálni erre a cikkre.

    Először is: gratu Káin, tetszett a cikk, mert jó, hogy van, aki ilyenekről is ír.Viszont néhány dolgot kiegészítenék saját tapasztalatból:
    - egyrészt az irrigálás nem teszi tönkre a hüvelyflórát, csak akkor, ha nem jól vagy túl sűrűn csinálják. rendesen tejsavval (gyógyszertárban lehet kapni) kell csinálni és elég hetente egyszer. így, szinten lehet tartani a hüvelyflórát. amikor nagyon gáz volt nekem valami, akkor beletettem teafaolajat is (1 csepp). amúgy ha gáz van a hüvelyflórával, egy csomó tejsavas kúp is van vény nélkül is, csak rohadt drágák. :S

    - egyébként a teafaolaj nagyon jó szer. csajok ha valami bajotok van, akár felfázás, akár gombás baj, cseppentsetek a bugyitokra és jobb lesz. volt, hogy teafaolajas forró fürdőben ültem, amikor felfázásos bajaim voltak.
    - a grapefruit magcsepp tényleg jó, de nem elég, ha csak akkor szeded, amikor előjön a felfázás. ha vissaztérő huruttal küzd valaki, akkor folyamatosan pár hónapig kell szedni, ugyanis úgy hat igazán.
    - a tőzegáfonya valóban jó, bár nekem nem használt. illetve egy ideig úgy vettem észre, hogy használt, de aztán egy idő után nem vettem, mert volt, hogy egy tőzegáfonya kúra közben lettem ismát rosszul. kinek hogy...
    - felfázásra jó a medevszőlő és a zsurló tea is

    jah igen... elég sok tapasztalatom van felfázás ügyileg, ugyanis én vagy 2 éve szenvedem ezzel, (előtte volt hogy még 2 évig szenvedtem) van hogy havonta jött elő, télen, nyáron, tökre mindegy volt. teletömtek az orvosok antibiotikummal meg minden szarsággal és semmi sem hatott és nem tudtál mitől van visszatérő hurutom. aztán utána olvastam egy csomó mindennek fórumokon: és a visszatérő felfázást nem csak nemi betegség okozza, hanem sok esetben e.coli és candida gomba. egyrészt ahogy Káin írta, a helytelen táplálkozástól, másrészt a sok antibiotikumtól elgombásodik a szervezet. sok nőnek találtak a hólyagfalon gombatelepeket. én is candida diétán voltam vagy 4 hónapig (én nem voltam bátor, és nem mentem tükrözésre, így saját magamtól kezdtem neki, de azóta jobban vagyok.) szex után néha előjöttek a tünetek, és nem azért, mert mindketten bacisak voltunk, hanem mert olyan érzékeny ott minden. és mondom, elég sok nő van így. én el sem tudom mondani, hogy mennyi mindent kipróbáltam, mennyi mindent szedtem, hogy helyrejöjjek. de sikerült szerencsére. (remélem nem is jönnek vissza a dögök)

    aztán még... hüvelygombára pl. nagyon jó a bórax-glicerin (ezt csajoknak nagyon ajánlom), meg azt is, hogy ha visszatérő bajotok van, akkor a pasitok menjen el spermaleoltásra, ugyanis a spermában csak úgy úszkálhatnak a bacik. meg hát a pasik sokszor észre sem veszik, hogy bajuk van, mert nincs tünetük.

    még valami: a fogamzásgátló. Hát Káin ezt nem lehet kijelenteni, hogy a Yadine az jó. minden nőnek más a jó. valakinek alacsonyabb hormonszintű kell, valakinek magasabb. és hülyeség az hogy nem lehet elhízni tőle. valóban, a mostani modern fogamzásgátlók alacsony hormontartalommal rendelkeznek, de ha éppen ha a nő nem a hozzá való bogyót szedi, akkor bizony lehetséges, hogy pár kilot felszed. én is jártam így.. váltottam is gy.szert, azóta jó minden. szóval mindenkinek ki kell tapasztalnia, hogy melyik bógyó jó.

    VálaszTörlés
  68. uhh bocs, ez jó hosszú lett :D

    VálaszTörlés
  69. -Sunnygirl:

    agyon jókat írtál, a következő cikkben pont a gombáról meg a felfázásról akartam főként!

    Bár Te jobban tudod, mert Te vagy a lány.

    VálaszTörlés
  70. Káin: köszike! várom azt a cikket, lehet, hogy még megtudok pár plusz dolgot. :)

    VálaszTörlés
  71. jó cikk lett Káin :)
    az iskolai felvilágosításokról meg no comment. nekünk pl nem is lett vna mert az ofőnk magasról szarik ránk~
    a védőnéni kérdezte meg így 8. év vége fele h volt-e már. mondtuk nem, erre beirt minket másnapra. 2 órán keresztül magyarázott valamit a lányok petefészkéről meg méhéről, de sztem még ő maga sem tudta miről hablatyol. utána szűk félóra alatt beszélgettünk a gombáról, meg a védekezésről, de olyanokat hogy azt már egy 12 évesnek is illik tudni xD
    egyébként szerencsés vagyok, mert szüleimmel tudok/nék ilyenről beszélgetni. a nagyonalap felvilágosításom már 9 éves koromban megtörtént, a menszeszt illetően, meg néhány dolog a szexualitással kapcsolatban. kb ugyanazokat tudtam meg 9 évesen mint amit a védőnő akart elmagyarázni xD

    VálaszTörlés
  72. Nálunk sem tértek ki ennyire a betegségekre...

    hasznos cikk:D
    és nagyobba tényleg rémisztőbb lenne>.<:$
    Én ink nemkértem szüleim h mondják el ezeket...
    Amúgy is lehet hogy, többet tudok náluk...
    Erről is van viccem, de nempoénkodom itt.

    ITT NEM!!!!!!

    VálaszTörlés
  73. ez azért nagyon fura és tök hülyék a legtöbben téll, én még fiatal vagyok meg minden, szüleim se tartottak kiselőadást, azért megjegyeztem egyet s mást és ebből is tanultam kösz

    VálaszTörlés
  74. -Névtelen:

    Üdv itt!

    Örülök, ha tudtunk segíteni, a sorozat 3 részes még többet tudhatsz meg, ha szeretnél!

    VálaszTörlés
  75. Érdekes cikk, sajnálatra méltó, hogy a társadalom annyira prüd, hogy ezt nem lehet sem szülőkkel, sem pedig a tanárokkal megbeszélni.

    VálaszTörlés
  76. -Névtelen:

    Köszönjük szépen! Egyébként 3 részes a cikk és mind a 3 nagyon hasznos!

    Lehet nem lehet velük, de itt vagyunk mi! :D

    VálaszTörlés
  77. Szuper kis iromány,gratulálok! :)

    Annális inkább :),mert ugye ezen a primitív bolygón szinte egyetlen földöntúli örömünk az,mikor testünk-lelkünk egy másik dimenziót tud megélni az orgazmussal,hihetetlen hogy ezt lehet érezni ebben a világban....ööö...lányok,az ondó télleg szebbé teszi az arcbőrt és a torokgyulladásra is jó! :DD

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: