2010. május 26., szerda

Káin: Sorozatgyilkosok XI.

Na mivel már van egy folyamatos rajongó (SIWA :D) ezért nem felejtem el a kedvenc témánkat! (Holnap ígérem lezárom a nemi beteges cikket de az hosszabb idő és csütörtökön tudok csak hosszú cikkeket írni). Na szóval ismételten egy érdekes gyilkossal lesz dolgunk akiről megint kutatnom kell a cikkeket. Jól megnehezítem a dolgomat a fordításokkal, de igazából már lassan élvezem is XD. Jöjjön hát Ecuador, és egy gyilkos aki állítólag 71 ember életét oltotta ki, Andoki Bestia becenévre hallgató

DANIEL BARBOSA

lesz ma terítéken! A bestia egy pszichopata sorozatgyilkos volt aki Kolumbiában született, úgy vélik a 70-es és 80-as évek közt több mint 150 fiatal lányt erőszakolt és ölt meg. Nos szerintem ez gombócból is sok O__O. Kolumbiában és Ecuadorban gyilkolt.

A férfi anyja már egészen kiskorában meghalt , az apja hatalmaskodó volt és érzelmileg egyáltalán nem állt közel a gyerekéhez. Az apjának lett egy felesége és a mostoha anya rengetegszer bántalmazta testileg, mi több büntetés gyanánt lánynak öltöztette , így tette őt gúny tárgyává a társai szemében. Tehát iskolába is így járt stb.

Első rendőrégi ügye 1958-ban volt Bogotában .Csak egy jelentéktelen kis tolvajként tengette napjait és piti lopások miatt kapták el. Carmago elvette egy Alcire nevü szövetségesét, akitől lett két gyereke. Majd bele szeretett egy másik nőbe, Esperanzába aki 28 éves volt, de nem vette el, mert a nő már nem volt szűz. Végül megállapodtak valamiben: A férfi a nővel marad, ha a nő szerez mindig szűz lányokat neki akikkel szexelhet! ~looool~ Itt kezdődött el az egész szarság és lettek bűntársak. Esperanza hamis ürüggyel csalt fel magához fiatal lányokat egy lakásba, majd nátriummal és különböző drogokkal gyógyszerezte őket. Annyi pirulát adott, hogy elaludtak és Carmago vidáman kedvét lelhette bennük. (A kis kófic...) Így 5 nemi erőszakot követett el gyilkolás nélkül, az 5. gyerek akit így "használtak,, jelentette őket a rendőrségen, így letartóztatták őket és két külön börtönbe zárták... Figyelem: ÖSSZESEN CSAK 3 ÉVET KAPOTT! A férfi hálás volt a bírónak és bizonygatta megbánta tetteit és jó útra fog térni, de végül 8 évre ítélték mert egy másik bíró ítélkezett az ügy felett újra (hála istennek). Így a "provokált ,, férfi iszonyatos dühben égett... 73-ban letartóztatták mert nem tudta igazolni magát, végül pedig deportálták és kiengedték. Mikor visszatért Kolumbiába Barranguillában utcai árusként televízió monitorokat adott el, egy nap mikor egy iskolánál sétált elrabolt egy 9 éves lányt, akit mialatt megerőszakolt megölt (hogy ne tudjon szólni a rendőröknek) . Így vált tehát sorozatgyilkossá.

Úgy vélik 80-nál több lányt ölt és erőszakolt meg, pedig Kolumbiában bebörtönözték 30 évre (amiből CSAK 25 lett! Hihetetlen hogy egy visszaeső bűnözőt aki már öl is és pedofil nem hiszem el, hogy nem nyírnak ki... grrr) majd internálták a Gorgona szigeti börtönbe. 1984 -ben elmenekült egy primitív csónakkal a szigetről, a hatóság úgy vélte a cápák megzabálták és ezt a sajtóban is közölték (pfff... no comment). Így jutott el hát Ecuadorba, 2 napig busszal utazott, majd bele kezdett a mókába. Már másnap egy 9 és utána egy 10 éves kislány eltűnt. 84-86-ig vagy 54 nemi erőszak és gyilkosság szárad a lelkén, a rendőrség azt hitte hogy valami banda áll a dolog mögött, hiszen nem tudták elhinni azt hogy egyetlen egy ember öl ilyen sokat. A férfi az utcákon élt, a jövedelme a halott gyerekek értéktárgyaiból és ruháiból volt fedezve. A férfi gyámoltalan, fiatal, alsó osztályhoz tartozó lányokat válogatott ki és úgy tett mintha külföldi volna akinek protestáns lelkipásztor és éppen munkát keres. Azt mondta kézbesítenie kell némi pénzt, amiből kapnak ha segítenek és talán a gyárban is tudna nekik munkát. Senki sem volt bizalmatlan a férfival szembe, egy öregnek tűnt aki az unokájával sétál, a fák közé próbálta csalni a lányokat, akiknek gyanúsnak tűnt azokat hagyta hogy menjenek. Az áldozatait fojtogatta az erőszakvétel közben, ha ellenkeztek le is szúrta őket, a testeket pedig az erődben hagyta a vadaknak hogy eltakarítsák a hullát.

1986. február 26-án letartóztatta két rendőr Quitóban, miután meggyilkolt egy 9 éves kislányt , nevezetesen Elizabetht-et . A rendőrök őrjáraton voltak és gyanús dolgokra lettek figyelmesek. A férfit megállították és egy zsák volt nála ami az áldozata véres ruháival volt tele. Mikor letartóztatták álnevet mondott, de sikerült azonosítani az elszökött sorozatgyilkossal. Végül teljesen nyugodtan vallotta be a 71 gyilkosságát, sok testet feldarabolt, nem mutatta a bűntudat jeleit. Miután megerőszakolt az áldozatait egy éles késsel kaszabolta vagdosta a húsukat és összetörte a csontjaikat. Cinikusan csak annyit mondott: Azért akart szüzeket mert sírnak. (Lehet innen ered a: legalább őszintén visít mondás). Elmondása szerint azért ölt, hogy globálisan bosszút álljon a nők hűtlenségén. De ez szar magyarázat volt, hiszen nem csináltak semmit, mert szüzek voltak :-s... Börtönbe zárták, ahol az egyik áldozatának az unokatestvére ölte meg. A légvérlazítóbb az egészben: csupán 16 évet kapott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez volt Ecuadorban a maximális ítélet amit ki lehetett osztani az emberekre. De nem baj, ha már a rohadék törvény nem tudott működni az élet törvénye sikeresen aratott felette. Nos még ki van a halálbüntetés ellen? :D


10 megjegyzés:

  1. Hát kár ,hogy nem Amerikában ölt , mert ott kb 3x életfogytiglant meg még pár szár évet kapott volna!
    Meg ha már visszaeső bűnöző ha jól tudom egyből börtönbe zárják ott és nem is engedik ki... Vicces az egész 16 év annyi elvet élet után...

    Jó volt a cikk amúgy ^^

    VálaszTörlés
  2. Aztakurva... azért hogy ilyen sokáig mászkáljon és öldököljön halomra, na azért ehhez művészet kell... Nem hiszem el, hogy évekig senkinek nem lett gyanús, vagy ha így kószált zsákokkal, ennyire nehéz lett volna elkapni. Ez azért nekem kicsit magas.

    VálaszTörlés
  3. Kemény, hogy ennyire kevés évet szabtak ki rá, ráadásul komoly trettekre visszaesőként. :O Szegény kicsi gyerekek...
    Gondolom kapott is a pofájára a dutyiban a raboktól párszor mielőtt kinyírták volna:D

    VálaszTörlés
  4. Lehet, azért kapott "csak" 16 évet, mert tudják, hogy valamelyik túlfűtött latin-amerikai úgyis megszúrkálja. Tehát annyi, mintha életfogytiglanit kapna.

    VálaszTörlés
  5. -BLack Butterfly:

    Köszi :)

    -SIWA:

    Ecuador... hát én nem döbbenek meg. A sok mokka biztos nem nagyon vágta a dolgokat :D


    -Kallisto:

    A pedofilokat nagyon gyűlölik a börtönökben, szerintem tuti.

    -Katzenjammer:

    Azért kapott mert ott ez a legmagasabb kiszabható határ :D DE biztos az is benne van amit mondasz mert meg is történt. (Y)

    VálaszTörlés
  6. O__o azt a k*rva eget! Azok a büntetések. Menjenek mááá' :@ nyúzást neki *szíjat hasít a hátából*

    Ez a faszi nem is gyilkos volt, hanem mészáros, mint valami hentes, komolyan. Ebben nem látok semmi érdekeset, semmi érdemlegeset, csak kisgyerekek megalázását és elpusztítását. Mintha játszott volna, nem is érdekelte semmi, idióta fasz...áááá
    A pedofil gyilkosok felidegelnek. *örjöng*

    Egyébként a suliban a tanárom mondta (aki hivatásos rendőr), hogy a pedofilokat direkt mindig olyan börtönbe rakják be, ahol folyamatos az új fiúk megerőszakolása. És természetesen odabent gyűlölik a pedofilokat, így azok egész ott-tartózkodásuk alatt ki vannak szolgáltatva a kéjenc fazonoknak, meg direkt megfertőzik őket AIDS-el.
    Szóval szopnak rendesen, ha elkapják őket.

    VálaszTörlés
  7. -Nightmare:

    Na ez király, nem is tudtam, csak annyit hogy szopnak!

    VálaszTörlés
  8. aztakurva o.O
    hát ez kurva.
    de jó, hogy nem oda születtem :D
    *örül a fejének, de nagyon :D*
    jó cikk lett Káin :)

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: