2010. május 27., csütörtök

Káin: Káin felsőbb tudata III.


"ISTEN,,

Most nagyon kijöttem a sodromból így írok egy kevésbé szépen megfogalmazott gondolatsort, mert nagyon felidegesítettem magamat az "Istenes ,, cikk alatt olvasott kommenteken. Első sorban tisztáznám nem vagyok keresztény, én amennyi hitet tudtam megvizsgáltam de egyiknél sem tettem le a voksomat. (Ezt azért írom le mert félek majd az ezt követő cikkem után kialakult feltételezésektől stb). Most aki nem értette: Neo nem Istent fikázta ki a cikkben amit írt, hanem a Bibliai történeteket mert tényleg abszurd hogy sokan elhiszik amikor inkább felnőtt tanmesékként kéne felfogni (a helyes viselkedésről stb) . Tehát Neo nem Isten ellen lépett fel hanem a kereszténység ellen újfent és erre sokan úgy reagáltak, hogy: jaja! Isten hülyeség! Nos én kérek bocsánatot, ha nem értettétek a cikket. ~morog, habzik a pofája~ Tehát a kereszténységnek kb. annyi köze van Istenhez mint a muzulmánoknak, zsidóknak, kínaiaknak, egyiptomiaknak ,ógörögöknek és még sorolhatnám hány népcsoportnak, lehet ezt nehéz megemészteni, de a vallást nem Isten csinálta hanem egy csoport ember. És a putris rohadék emberek bűnei miatt ne Istent fikázzuk már aki nem utolsó sorban adott egy élhető teret ( mit természetesen jól szét is basztunk :D) annak hogy itt kidühöngjük magunkat. (Isten alatt ne a keresztény Istent értsétek, nem tudom hogy hívjam másképp -.-) Azon forgok egyébként, hogy már több mint 3 hónapos a blog és nem kevés energiámat emésztette fel a szemetek felnyitogatása és ezek után itt ilyet olvasnom annyira idegesítő, hogy nem sok kell hogy töröljem a kikúrt blogot.

Szóval első sorban csak egy kis képet szeretnék adni nektek abból amit tudok. Kiskoromban sem kellett különösebben olvasnom azért, hogy ezt az alapcsomagot amit leírok tudassam veletek, ezt már belém programozták, vagy az eltelt életek alatt tanultam. (Valószínűbb a második, mivel nem tartom magamat prófétának meg egy földre szállt hírnöknek sem.. bár ki tudja a Légió c. film után mi számít annak és mi nem XD)...

Nem kell a kereszténységet követni. Sokan azért nem hisznek istenben mert elriadnak a keresztények kegyetlen istenétől, aki miatt háborúk és gyilkosságok voltak, elriadnak a pedofil papoktól és attól, hogy úgy vélik eredendő bűnnel születtünk. Nos megsúgom: ezek mind emberek termékei nem pedig Istené. Had mondjak nektek valamit. A hit, az Te vagy. Ahhoz hogy ahhoz a nagy megmagyarázhatatlan dologhoz közel kerülj, nem kell templom és nem kell pap aki közvetít hozzá, magadtól eljutsz hozzá és amit kapsz ilyenkor az olyan inspiráció amiket én kapok az írásaimhoz. Amit kapsz az a tisztánlátás képessége ami nekem van vagy Neonak vagy itt még pár olvasónak. Amit kapsz az egy fokkal jobb intuíció az átlagnál és talán néha valami megfoghatatlan tisztaság érzete és megnyugvás amikor energetikailag kapcsolódsz hozzá.

Az eredendő bűn pedig mi? Már mondtam hogy a lélekvándorlásban az ősidők óta hisznek, mindenki tudja, hogy addig születünk ebbe a szférába amíg nem leszünk annyira emberiek hogy ne kelljen többé. Anno a biblia kanonizálása előtt még volt szó reinkarnációról, véleményem szerint az eredendő bűn amiért születünk az simán a lélekvándorlásra tett utalás, semmi több. Csak ezt már nem tudták hogy magyarázni és jött a sok félrebeszélés és félrevezetés.

Nem kell Istent különböző vallásokban keresni, magadban kell keresni, a viselkedésedben, hogy nem hazudsz nem taposol el másokat, nem rúgsz a földön fekvőbe és segítesz az embereken, próbálod jóra tanítani őket és nem gyűlölettel elárasztani ezt a kibaszott világot mert már van elég !!! Ez az "Isten,, ez a Hit. Nem pedig a bűneinkért való könyörgés és gyónás egy vadidegennek. Könnyű bazdmeg egy idegenre rázúdítani a bajainkat meg a bűneinket, de a legnehezebb magunkkal elszámolni és szembesülni lelkünk legsötétebb bugyraival. Legnehezebb gerincesnek maradni és elviselni azt a sok buta és mocskos lelket akivel együtt vagy eben a szférában! Néha már én érzem megalázva magamat, hogy bár felsőbbrendű vagyok mégis itt rostokolok és akkor rájövök, hogy talán én sem vagyok jobb és tökéletesebb. Mert én még bűnösebb vagyok mint ők akik alattam vannak, mert nekem magasabb a tudatom és az úgy elkövetett bűnök nagyobbat dobnak a latban mint egy butaságból és hülyeségből, idiotizmusból eredő ember bűnei. ( Mert tudod hogyan és mit kéne cselekedned és mégsem teszel úgy és mardos a bűntudat és még sorolhatnám. ) Olyan embernek kell lenni, hogy ha belenézel a tükörbe ne köpjed pofán azt amit látsz benne, Isten akkor lesz ott ha te pofádról az üveg felületén nem csorog majd egy kibaszott nagy sárgás turha.

Kijelentjük: nem hiszünk Istenben. ... Most olvassuk el újra: Nem hiszünk Istenben. Oké. Szerintetek Ti tesztek szívességet? Még csak nem is ember. Ez egy hatalmas nagy energia személyisége is csak talán a legfelsőbb tudat ami az összes egyvelegének a legmagasabb foka. Neki nem te teszel szívességet ha hiszel benne , hát álljon már meg az a kurva kibaszott menet! Ő tett szívességet hogy egyáltalán a lelked testbe materializálódhatott és nem csámborogsz test nélkül mint azok akik éjjel látogatnak meg titeket. (Nem kell ahhoz estének lennie egyébként...). Ő tesz nektek szívességet hogy kaptatok gy rohadék testet, nem ti neki, hogy hisztek benne vagy sem. Nem attól lesz ő boldog. De egyébként mindenki felütheti a jelenések könyvét, aztán gondolkozzatok el a mostani fura időjáráson. Nem fogok sírni ha vége lesz a világnak, a Föld idővel fellázad azon mocsok ellen ami a hátán tenyészik.

A hit valamiben/valakiben ősidők óta létezik, azokból az időkból amikor MINDEN ember kapcsolatban állt a szellem világgal. Akkor ez nem volt kérdés hogy : hiszem , ha látom, mert látott mindenki. Mostanra a sok agymosás meg elbutítástól alig voltak páran, de ez majd fellángol és lassan de biztosan mindenki újra látni fog.

Nem "Isten tehet arról,, hogy a keresztények és egyéb más radikális szekták kihasználták az Isten fogalmát. Nem "istent,, kell emiatt utálni hanem a nyomorult szar bunkó, vétkes, köcsög embereket, amik mi is vagyunk. Mindent kiforgatunk, mindent eltorzítunk a pénz és a hatalom érdekében és akkor ezek után amit: MI TETTÜNK becsméreljük Isten létezését? És vártok megváltást és "jelet,, azok után hogy a nevét, a létét ezerszer káromoltátok és tiportátok el? Undorító. Kibaszott , kurva , gusztustalan!

Nem Jézust védem, nem a Bibliát. Kamu, átírások átírásának átírása. Talán a buddhizmus áll legközelebb az Isten képéhez de ezt sem tudom biztosan. Isten nem eszköz, mi vagyunk eszközök, ami testünk. A testünk az eszköz arra hogy talán valamit bizonyítsunk ebben a kibaszott térben, hogy érdemesek legyünk rá hogy "Isten,, kegyeibe férkőzzünk. Isten kegye pedig az lesz, hogy nem kell többé szenvedni ezen a szar bolygón és nem kell többet leszületni és ez kizárólag rajtatok múlik. Azon hogy mennyire értékelitek amitek van , pedig kibaszott nehéz és azon hogy megpróbáltok leszámolnia saját démonaitokkal, hogy annak ellenére hogy a buta, spirituálisan alacsonyabb rendű emberek eltaposnak ti megpróbáljátok elmagyarázni nekik dolgokat, hogy jobb belátásra bírjátok őket, vagy ha nem is akkor legalább nem álltok be a sorba. Higgyétek el, a negatív entitásoknak pont ez a célja: maguk ellen fordítani az embereket kétségbe ejteni őket, rossz sugallatokkal lepni el az elméjüket azért hogy a fény megtalálása helyett az önmarcangolással legyenek elfoglalva addig amíg rákban nem döglenek meg.
Igen jól írtátok páran:

Isten bennetek van. Igen, a lelkiismeretetekben. Abban hogyan léptek magasabb szintre és nyílik meg a tudatotok arra, hogy minőségibb életet éljetek és ha nagyon figyeltek ti is megtapasztalhatjátok azt a csodát amit nap mint nap látok, képzeljétek: a saját szemeimmel! Az energiamezőt, az életfonalat a fejekből ami az ég felé halad, a test nélküli dolgokat amik mozognak a térben. Nem fogtok Ti egyik percről a másikra megvilágosodni , azért tenni is kell. Az meg hogy én így születtem csak azért van mert már annyiszor fetrengtem itt ebben a kibaszott kurva mocsokban, hogy a koszon kívül ragadt is rám valami. Szedjétek már össze magatokat!

-Update:

Zuhanyzás közben jött sugallat:

A hit. A hitnek mi a definíciója? Mit vártok ettől a szótól? A hit azért hit, mert nem vár bizonyosságra mert hisztek valamiben. Amikor valaki azt mondja akkor hisz ha látja, akkora egy sudribunkó bazdmeg hogy én roppanok meg a hülyeségétől amit hordoznia kell magán. A hit szóban benne van a jelentése: hiszel valamiben úgy hogy nem látod. De majd rájönnek ezek az emberek, amikor eltaposták őket és mindenki elfordul tőlük, hogy valamiért még mindig élnek és nem vágták fel az ereiket, hogy itt vannak. És miért? Nem azért mert félnek meglépni a dolgot, hanem hisznek valamiben. Várnak valamire: Ez a hit. Amikor minden összeomlott és Te valamiért még mindig élsz és vársz egy megnyugvást. És amikor zokogsz és úgy érzed minden elveszett, hirtelen valami kellemes nyugalom ragad rád a semmiből és jön egy kellemes nihilista érzés, hogy kiürültél. Akkor érzed meg hogy ott van veled "Isten,,. Nem pedig a tested reakciója. Amikor minden elveszett és így éreztek és jön egy nagy váltás, egy tisztaság, egy kiürülés, ott lesz a válasz Istenre és a hitre. A hit az benned van, a hit az Te vagy. Maga a léted, hogy nem tudod honnan jöttél és hogy született a világ és te valamiért beállsz a sorba mert azt mondják, hogy kell és több száz éve így van, nem tudni miért és nem ölöd meg magadat mert vársz valakire vagy valamire: AZ A HIT. Hogy látod összeomlik körülötted minden, meghasonulsz önmagaddal és akit a legjobban szerettél kést döf a hátadba és mégis maradt gerinced: Az Isten. Isten Te vagy, Isten a környezeted, Isten benned van, Isten behálózza a teret, az a hatalmas és megnyugtató energia ami néha beléd költözik, az Isten. A részecskék, az energia,a mágia, Buddha, allah, Isten, Jehova, Zeusz ,Hórusz, Ámon, Ámon Re,Brahmá (stb) ott van benned és körülötted!

56 megjegyzés:

  1. Respect a cikkért Káin! Hihetetlen, hogy ennyire megtaláljam önmagam az írásodban. Nem vagyok egy tipikus "hívő", de hiszek egyfajta "Istenben". Nem ismerek sok imát, de próbálok erkölcsösen élni, és vannak olyan céljaim, vágyaim, amiket már-már csodával határos módon elérek. És mindaz amit nem értem el, később kiderül, hátráltatta volna az utamat. Mondjuk én ezt mai napig nem tudom eldönteni, "Istennek" tulajdonítsam-e vagy valamiféle energia felhasználásának és a vonzástörvénynek. Bármi legyen is, én rátaláltam, és kívánom mindenkinek.

    (Minap amúgy beszélgettem egy buddhistával, és abban is hemzsegnek már a ferdítések.)

    VálaszTörlés
  2. -SIWA:

    Naná hogy hemzsegnek. Minden elkorcsosul idővel :) Egy biztos: (nem, nem Unicum bazdmeg) az ami benned van és magától tudod, úgy hogy senki sem tömte tele a fejedet. Amit írtam az is ilyen).És ingyen és bérmentve osztom basszameg! -.-
    Örülök, ha jelentett neked valamit az írásom!

    VálaszTörlés
  3. Hidd el rengeteget. Főleg most. Elég szar állapotban vagyok, elég rossz hangulatban. Lehet ciki a többi blogolvasónak vagy én nem tudom, de hiszek egyfajta Istenben. És most főleg jól jön ez a fajta "támasz".

    VálaszTörlés
  4. Respect! Más hozzáfűznivalóm egyelőre nincs.

    VálaszTörlés
  5. Nem tudom mit érzek ezzel kapcsoltadba!
    Írtad ,hogy "Nem kell Istent különböző vallásokban keresni, magadban kell keresni, a viselkedésedben,..."
    Én próbálom így élni az életemet ,hogy nem bántok másokat! Régebben sok hülyeséget csináltam... De próbálok őszinte lenni és ha csinálok valami baromságot akkor felvállalni még ha "fejmosás" és barátság végét jelenti.

    Így már más azért. De mire rá jövünk honnan jöttünk és miért , addig ennek a bolygónak annyi , mert tönkre teszik. És ez elég szomorú.
    Én mindig azt mondom ha valami természetcsapás ér egy várost vagy bármi nagyobb katasztrófa történik. Ne csodálkozanak rajta , mert mi furakodtunk be a természetbe és nem fordítva. Ezzel csak büntet minket.

    Lehet rosszul gondolom , de én ezt látom. V jutott eszembe , minden jó vagy rossz dolog kivált egy egyenértékű reakciót! ( nem hiszem ,hogy pontosan így mondta , de ez volt a lényege)

    Így látom. lehet rosszul , de nem tudok neki mit csinálni!
    Azért én köszönöm a cikket!

    VálaszTörlés
  6. semmiképp ne hagyd abba az írást, nem akarom bántani az olvasóidat, de a kommentek alapján tizenéves gyerkőcök, ha nem is tudják még értve olvasni, azért nagyon sokat számít, hogy ennyi idősen téged követnek, és nem mondjuk egy önjelölt wicca papnőt vagy valami egyéb borzadályt.

    és azt se felejtsd el, hogy aki lát, annak szimpla belátásból fakad a hite, mert tapasztalja a működő rendszert. de annak magyarázhatod mondjuk az energiát, ha nem látja a szemével, vagy nem érzi a bizsergést vagy a hőt a bőrén, az akarhat hinni, de csak küszködni fog vele. és addig ne is higgyen senkinek, mert annyi hülyeséget olvasni... nagyon nagy szerencse, hogy itt vagy és érdek, azaz ferdítés nélkül írsz, nagy kincs a hiteles, őszinte forrás.

    ne csüggedj a kommentek felett, az csak a keménymag, aki visszaír, szerintem rengetegen olvasnak még, akik értik amit mondasz.

    VálaszTörlés
  7. -Balck Butterfly:

    Azért örülök, hogy megérintett a cikk, nem írtál rosszat. :)

    -Odett:

    Köszönöm szépen, az a baj hogy nagyon ritkán írok ilyenekről, sőt csak akkor ha valami felkavar mert egy ilyet megírni nyugodtan nem lehet. Ha most akarnék Káin szavait írni nem tudnék, csak időnként rám jön valami (ha kiprovokálják stb) és akkor folyamatosan kapok ihletet és azonnal írok.

    Remélem igazad van és sokan megértik.

    VálaszTörlés
  8. Káin

    Hmm..faszás cikk lett..

    Én eg yszót sem írtam istenről..na jó-azt hogy mi szüksége van egy putri-márijára..:D:D

    Én a bibliai sztorikon akadtam fenn..nem istenen

    isten-isten létezéssét nem érzem személy szerint, de mint ahogyan beszéltük, lehet az a tér amelyben élünk..az már reálisabb, de sajnos nem ezzel azonosítják istent..

    az pedig hogy a hit egy kapaszkodó, úgyszint igaz..és ezt nevezik istennek..vagy szerintem a szerencsét és a létet is hívhatnánk ennyivel istennek....de nekem az tetszene, ha inkább energiának neveznék..nem istennek..ez nem oylan szimpi név :D:D

    ODETT
    ezen forogtunk Káinnal már egy ideje.....
    sok a 15-16 éves..és valahoyg teljesen máshogy jönnek le ezek a dolgok..mert nem gondolják végig avgy nem kerültek még oylan helyzetbe hogy egy felsőbb energiához kelljen fordulniuk segítséget remélve...
    sok a tölteléksztori itt a blogon..és amit visszatérek, szeretném ha egy kicsit komoylabb vizekre eveznénk szépecskén...oké maradnának a marhaságok Káinnal, meg a könynezve röhögés, de komoylabb dolgoknak is szépen itt van már az ideje..........

    Káin visszatérve
    Én is felindulásból írtam a cikkemet..és meg is lett az eredménye éjjel..soha nem volt ennyire erőszakos és durva..

    AZ A KÉRDÉS CSUPÁN hogy van valami van valaki aki irányítja a lelkeket a kóbor dolgokat az entitásokat??? van valami ami felügyeli és irányítja őket? legyen ez akár a tér, a tér parancsoló ereje? avgy miért? persze a feszültség-a félelem stb.....
    gondoltam rá Káin hogy ellenőriznek..
    nem volt para még az új lakásban..egyszer pár pillanatra volt valami de pozitív és figyelő..aztán amikor magamban fellforrtam mocskosul és felkavartam a dolgaim, jöttek..többen..és rettegtem..de sikerült "elűzni" őket..:) DE VALÓS hogy ellenőrzésre gondolok??? miért?
    Na midnegy eltértem a témától avgyis nem..mert a tér figyeli esetleg azokat, akik jobban érzékelik????? és ha igen miért?? tartanak tőlük? avgy zavarja őket? vagy őt? de az isten név nekem akkor se tetszik..
    gyere Káin kereszteljük el :D:D

    VálaszTörlés
  9. -Neo:

    Istent én sem Istennek képzelem, hanem egy nagy kozmikus energiának, az irányítás? Igen van, ha tegyük fel a tér az Isten s az energia az is egy jó magyarázat mert hozzá köthető, én istent mindig is egy kibaszott nagy forrásnak gondoltam, talán tudatos forrásnak ami hagyja hogy MINDENKI SJÁT MAGÁNAK KAPARJA KI AZT A KURVA KIBASOTT GESZTENYÉT.

    Akik irányítanak azok a jobb arc entitások, a kabbalista életfa ábrázolja a legjobban. Több szféra van és minden szférának vannak figyelő entitásai amit sokan : angyalnak hívnak. Az angyal nem más mint, magas rendű szellemek, akik talán nem is emberek voltak állítólag testbe is születhetnek ha kurva nagy gáz van.

    Tehát az angyal az nem a félig madár cucc, hanem magas képességű és tudású lélek amiket le lehet hívni ha gyógyítani akarsz vagy védelmet. És ezek figyelik az embereket sőt van ami sugallatokat ad, pl megérzések vagy nem a Te gondolataid amik figyelmeztetnek előre dolgokra. (Na majd erről is írok cikket)

    A szárny egyébként az energia sugaras elrendeződése miatt van, meg a keresztények hülyesége miatt: Ugye ők mindig a valósággal akartak összekapcsolnia hitet (ezért lett nevetséges, mert fizikai térbe erőszakolták ami faszság) és : Mivel az angyal/hírnök az égbő gyütt' há' Józsikám rajzoljá' má neki szárnyat!

    (Kb. ilyen szinten vannak).

    Tudod az energia formázható, pl lehet kis gömböt formázni a kezedben és szabadjára engedi ezt próbáltuk látókkal és játszottunk vele és poénból kipróbáltam azt hogy sugarasan rendezem el a hátamon. Rengeteg energiát emésztett fel de többen is látták és kiakadtak mert azt hitték angyal vagyok, tehát ennyit erről a szárnyas cuccról is >_<"

    VálaszTörlés
  10. :D

    fasza :D

    Csak az a baj hogy hiszem, mert tapasztaltam a dolgokat, de kétségeim vannak mert az agyam automatikusan kapaszkodna arealitásba és ez azt hiszem zavarja az "adást" mert nem mindig vannak iylendolgaim..mert az agyam ellenkezik..de miután megint elkezdődtek a dolgok megpróbálok nem elmenekülni ezúttal hanem nyitni..és nem tudom hogyan nyissam ki magam teljesen hogy ne zavarjon be az agyam aki pánikszerűen őrli hogy NEM NEM NEM

    meg kell valahogy tanulnom kezelni az energiákat, mert ez így nem jó..hol van hol nincs hol feltör hol üres vagyok mint valami száraz fos...nemtom érted e mit mondok..

    valahogy kordában kell tartanom és mint egy kiskutyát felügyelni és vigyázni és ha kell parancsra hívni....de hülyén írtam le de vágod >.<
    mert enm futhatok el, de van ez a blokkolás...ezt kell megtanulnom kezelni

    múltkor sikerült..szétszakadtak foszlottak vagy hogy mondjam..de nem sikerül midnig meert ha jön a blokk amit az agyam generál akoor nem tudok lépni...

    és ezt mindenek előtt meg kell tanulnom átlépni, minden más előtt...

    VálaszTörlés
  11. -Neo:

    Mondtam már hogy kinyitlak. Szerintem elég ha találkozunk. De utána ne panaszkodj.

    VálaszTörlés
  12. Káin

    nekem már midnegy..vagyis nem tudom mik voltak legutóbb..de azért nem kellenének iylen entitások...:D:D de ma este kiderül..
    egyedül leszek otthon és nem fogok félni...kipróbálom mit tudok...:D:D

    ideje belevágni a lecsóba..gyerekkoromban elnyomtam, de így is fusztrál és követ és zavar..akkor nézzünk a szeme közepébe......
    jöjjön aminek jönnie kell..talán így lassan 22 éves fejjel fel is fogom és tudom irányítani ^__^

    forgatom magam az estére...:S:S
    :)

    ~neo belelendül és bátor lesz és erőt gyűjt~

    VálaszTörlés
  13. azon röhögök te fasz hogy te röhögsz rajtam xDDD

    hogy nekem mi ad erőt..XD

    Te faasz ezen röhögök mert igen talán az is :DDD

    nekem ez a tiszta és a jó XDDDDDD

    XDDDDDDDD

    ~fáj a hasa~ XD

    neröhögjééé máá ki :D

    VálaszTörlés
  14. -Neo:

    Hívj fel bármikor, ha baj van! Komolyan mondom!

    VálaszTörlés
  15. Káin:

    Nah, ide olyat gépeltem be, amit megbántam volna az elküldés után. Így maradok a rövid, lényegre törő hozzászólásnál.

    A cikkben elhangzott dolgok nagy részével egyet értek. Sok a pozitív, és kicsit optimistább gondolat is, amit nem szoktam meg tőled, így örömmel olvastam. Tanulságos.


    Viszont a hangnem nem tetszett.

    "Szedjétek már össze magatokat!"
    Mi ez már? Engem igenis zavar, ha így beszélnek velem.

    Meg ne haragudj, de nem minden tizenéves akkora hülye, hogy ne fogja fel, amiket itt olvas.
    Nem akartam magamra venni, de sikerült.

    VálaszTörlés
  16. -NIghtmare:

    Akkor látom nem fogtad fel. Sértődj meg, nem érdekel. Nekem jóval nagyobba sértettségem ;)

    VálaszTörlés
  17. Tudjátok ez a téma kb olyan mint a politika vagyis mindenki hisz valamilyen pártban akár görcsösen akár normálisan a lényeg az hogy hiába vannak ezek a fasza cikkek a többség ugyanúgy a saját kis képzelet világában fog éldegélni! Tisztelet a kivételnek persze,de én azt mondom hogy ilyen nagyszabású dolgokról mint isten és társai szerintem felesleges vitázni...
    A teljes igazságot sohasem fogjuk megtudni ezzel kapcsolatban így hát megmarad nekünk a találgatás:/

    Az élet amúgy sem azért van hogy ilyeneken töprengjünk mondom ezt én aki nap mint nap gondol ilyen komoly és bonyolult dolgokra:)
    Éljük ki magunkat már amennyire tudjuk aztán utána meg jön aminek jönnie kell!

    Egyébként én ezt az entitást nem istennek hívom mert mára az egy közhely lett hanem túlontúlinak vagy valami ilyesminek^^

    VálaszTörlés
  18. Skinny:

    Hívjuk úgy, hogy a Nagy és Öreg Energiakupac :D

    VálaszTörlés
  19. -Skinny:

    Na ez a strófa:

    "Az élet amúgy sem azért van hogy ilyeneken töprengjünk mondom ezt én aki nap mint nap gondol ilyen komoly és bonyolult dolgokra:)
    Éljük ki magunkat már amennyire tudjuk aztán utána meg jön aminek jönnie kell!,,

    Amit elétek nevelt a mai média, társadalom és politika és a szüleitek. Nem akarok senkit megbántani, de "gratulálok,, nekik.

    És most offolok vasárnapig mert kikészültem.

    VálaszTörlés
  20. És ez nem találgatás bassza meg én ezzel jöttem!

    VálaszTörlés
  21. Nightmare:
    Káin hangneme ha durva is , amit mondok, de szerintem érthető. Végigolvasva a hozzászólásokat, én sem finomkodtam volna, ami azt illeti...

    VálaszTörlés
  22. -SIWA:

    Mindegy, szerintem érthető volt hogy ez csak annak szól akik miatt írtam a cikket (akik ezt írták, vagy így gondolták és be sem írtak). Nincs időm sem energiám fiatalok lányos szeszélyei miatt burkoltan fogalmazni mert úgy érzem tisztán érthető volt a cikk, akinek nem inge nem veszi magára, oszt kész.

    Lehet nagyobb hitele lenne a szavamnak ha menne a tv-ben vagy fizetni kéne érte :'DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    VálaszTörlés
  23. Kígyófi Káin:
    Látod látod, ha bezzeg Xenu-ról írtál volna :'D

    VálaszTörlés
  24. Káin:

    "Sértődj meg, nem érdekel."
    Ennyire nem kedvelsz? :S

    Okéé, oké. Bocsánat. Én voltam a HÜLYE, és nem fogtam fel és magamra vetem és szeszélyes tinilány vagyok.
    Am nem sértődtem meg kivételesen, csak rosszul esett a hangnem, meg hogy olyan dühös voltál.
    Najó, befogtam.

    *megy és felvagdossa az ereit, ahogy azt a menő Emo-k szokták, mert elhagyta az eszét*

    VálaszTörlés
  25. "És amikor zokogsz és úgy érzed minden elveszett, hirtelen valami kellemes nyugalom ragad rád a semmiből és jön egy kellemes nihilista érzés, hogy kiürültél."

    - ezt annyira átérzem, ahogy olvastam, majdnem elbőgtem magam. :S Igenis annyi szar van, és tudom, hogy mennyi jön még, mégsem rokkanok bele, hanem megyek tovább, mert vannak céljaim, amit el akarok érni és közben megpróbálom fel sem venni, ha bántanak, csak menni tovább. Nagyon szar passzban vagyok mostanság itthoni dolgok miatt, és jó volt ezt olvasni. Nem tudok most rá mit mondani, kb. azt érzem, amit Siwa írt még az elején...

    VálaszTörlés
  26. "Amit elétek nevelt a mai média, társadalom és politika és a szüleitek. Nem akarok senkit megbántani, de "gratulálok,, nekik."


    Valahol igazad van,de nem teljesen! Igen valóban a média egy darabig úgy mond "nevelt" viszont én ebből már jó rég kiléptem ha érted mire célzok.
    Egyébként amit írtam azért írtam mert azon kívül hogy élek a nagyvilágban és próbálom jól érezni magamat nos ezen kívül sok mindent nem tehetek...
    Amit itt leírtál én ezt mind komolyan veszem és néhány dolgot leszámítva hiszek is benne,de kb ennyi és kész! Nem fogok nekiállni misztikus témákkal foglalkozni és egyebekkel mert tudom hogy ehhez kurva kevés vagyok így hát ezt meghagyom nektek ;)
    Különben érdekel maga a témakör csak inkább maradok kívülálló mint szakmabeli.
    Én legalább tisztában vagyok magammal.:

    VálaszTörlés
  27. Mandy:

    Három napja nálam folyamatosan ez a nihil van. Jobb, mint az érzések.

    Kitartás! :)

    VálaszTörlés
  28. Nah ez beb*szott...érdekes, rám a Káin felsőbb tudata cikkek mindig nagy hatással vannak...
    "Amikor minden összeomlott és Te valamiért még mindig élsz és vársz egy megnyugvást."

    "Maga a léted, hogy nem tudod honnan jöttél és hogy született a világ és te valamiért beállsz a sorba mert azt mondják, hogy kell és több száz éve így van, nem tudni miért és nem ölöd meg magadat mert vársz valakire vagy valamire: AZ A HIT."

    Én ezt a Hitet eddig mindig úgy fogtam fel, hogy valami ami életben tart(és visszatart attól, hogy megöljem magam), még akkor is ha semmi értelme sincs az egésznek...és megformáltam magamnak egy Istent, hogy segítsen...és így leírva, úgy tűnik, hogy a két dolog ugyanaz...
    Bár azt hiszem, hogy mindenki számára másként jelenik meg az isten, mert mindenki mást lát benne, mást vár el tőle.Lehet bárki bármilyen vagy semmilyen vallású akkor is hisz Valamiben és innentől kezdve a két fogalom (isten és hit) szinonimákká válnak.

    Am. nagyrészt egyetértek azzal amit írtál.(főleg a zuhanyzós részével)

    Annyit meg még bátorkodom hozzátenni, hogy a Mortemmel már így is rengeteget elértél...sokaknak nyitottad fel a szemét,olyanoknak is akik nem látnak, de jó hogy tudják, hogy van ilyen. Én se látok, soha sem tapasztaltam még ilyeneket, de attól függetlenül felfogom amit írsz/írtok.A "keménymag" pontosan attól keménymag, hogy visszajár mindennap,mert kíváncsi és TANULNI AKAR,(még ha alapesetben netán néha gőze sincs). *bocsánat, most kicsit általánosítottam*

    Elhiszem, hogy morcos vagy, csak kicsit próbálj megértéssel lenni. *remélem nem írtam nagy hülyeségeket, fenékbe billenthetsz ezért*

    VálaszTörlés
  29. A véleményemet a cikk hangnemével már kitárgyaltam msn-en Nightmare-el, magát a cikk lényegét 90%-ban felfogtam a maradék 10% meg káromkodás.

    Charlotte:
    "Én ezt a Hitet eddig mindig úgy fogtam fel, hogy valami ami életben tart(és visszatart attól, hogy megöljem magam), még akkor is ha semmi értelme sincs az egésznek."

    egyetértek. magam sem fogalmazhattam volna meg jobban. bár ez inkább életösztön, de hogy felemelkedjünk a legnagyobb bánatból,s észrevegyük a jót, ahhoz mindenképpen kellett valami/valaki, akár önmagunk akár más.
    _
    Istenben úgy nem hittem soha, mint az a felső valaki aki 7 nap alatt világot teremtett. Inkább hittem abban hogy bár létezik valami ami ahogy Charlotte leírta életben tart, nem tudom mi az és soha a büdös életben nem is fogom megtudni.

    VálaszTörlés
  30. -Nightmare:

    (bemásolom több helyre is)

    Oké semmi baj , nem nem kedvellek de ez nem neked szólt és azért nem én vagyok a hibás mert magadra veszed.

    Nincs veled semmi bajom, engem ez a téma felkavar és a tyúkszememre léptek páran amikor hülyeségeket írtak nyilvánosan rossz helyen. Mert ez nem olyan blog, arra ott a Napiszar.

    -Misantrophe Mandy :

    Mondok rosszabbat: Én bőgve írtam :D

    -Skinny:

    Értem, rendben van. Örülök ha sikerült kilépni belőle és végül is az is eredmény, hogy olvasol miket, ha már nem foglalkozol vele teljesen. Nem akartalak megbántani.

    -Charlotte:

    Hidd el nem billentelek, köszönöm hogy ide jársz és örülök, hogy segít amit írok.

    Egyébként az a valami ami életben tart az IGAZI HIT. És ez mindenkiben megvan. Sokan életösztönnek nevezik, de szerintem ez annál magasztosabb.

    -Misu:

    Én is ember vagyok, hidd el. És ha olyan a kedvem olyan lesz a cikk. Ha ez másoknak nem tetszik olvassanak indexet, ott érzelemmentesen kaptok infót.

    Hidd el az értelmesebb ember nem hiszi el a 7 napos történetet. És meg fogod tudni, általában miután meghaltunk megtudjuk, aztán leszületünk újra tiszta lappal.

    VálaszTörlés
  31. Káin:

    Nem akarok itt csöpögni, de a Mortem lassan a második családom lesz.
    Én is azon gondolkodtam, hogy ez életösztön-e vagy HIT az életben, annak értelmében.De így elolvasva tényleg inkább Hit abban, hogy van értelme és majd egyszer jó is lesz.
    Amúgy lehet, hogy "van valami a levegőben", mert úgy látom mindenki (magamat is beleértve) ki van készülve kissé. :-s

    VálaszTörlés
  32. -Charlotte:

    Köszönjük szépen! :-*

    Egyébként kb. minden nap esik az eső és a levegőben az ionok változása felelős azért, amiért az emberek szoronganak.

    És pl a szorongásos betegek most amióta ilyen ez a "nyár,, nap mint nap kikészülnek a gyógyszereik ellenére. Mint pl én is. De már kb az van, hogy:

    Nabazdmeg ma megint esni fog.

    Nagyon sok a természeti katasztrófa is és az emberek zaklatottak és amikor ennyi embert feszült és érez zaklatottságot a földön az elterjed a "levegőben,,...

    VálaszTörlés
  33. Káin: oké megértem.
    de annak mi értelme van, hogy meghalok, megtudom, tudom egy kis ideig, utána leszületek és megint semmi~

    Lehet hogy nálatok esik az eső, de nálunk olyan kibaszott meleg volt egész nap, meg 4279815269 ágra sütött a nap. faszául kiütéses lettem tőle, életemben először. [fasznak kellett 3 órát hennáznom >.<" csak hát választásom nem volt.] de úgy birom hogy mostanában kb mindenre érzékeny a bőröm. :S
    visszatérve a témára, nekem tuti nem az esőtől van mostanában fos kedvem, hanem a kimerültségtől.

    VálaszTörlés
  34. -Misu:

    Az van, hogy van egy felettes éned, ami az összes életed tapasztalatának színtiszta egyvelege, ebből egy szár kinyúlik és a földön testbe materializálódik és próbálja teljesíteni a faladatát. Ha elbukik addig megy ez amíg nem lesz oké. Miután meghaltál leltár van.

    Ha emlékeznél az összes dologra az előző életeidből a tested nem bírná, az idegrendszered összeomolna. Sajnos ilyen tökéletlen az emberi test.

    Nekem ha egy fűszál ér a karomhoz kiver a pötty :D...

    VálaszTörlés
  35. Káin:

    Na erre mondjuk nem is gondoltam...bár én néha behisztizek, hogy "Már megint süt a nap?Mi ez a világos?"De ez legfőképp reggelente + a téli sötét után van. Nem mintha a mostani állandó sötét-esős idő jót tenne.:-s
    Namajd meglátjuk mi lesz...de arra kíváncsi vagyok, hogy mennyire tör ki rajtam a napérzékenység...:)

    *jah, és lehet, hogy használ valamit a Remotiv*

    VálaszTörlés
  36. Misu:

    Hennázol, hennázol???? *szájáttátó-kíváncsi szmájli*

    VálaszTörlés
  37. Káin:

    Ez tényleg egy ihletett írás volt. Csak úgy áradtak belőle az érzelmek! :) Ez a téma engem is nagyon fel tud húzni, amikor keverik a vallást a hittel. Egyrészt az, amikor valaki tényleg szó szerint értelmezi a Bibliát, és vakon hisz minden hülyeségben, másrészt az a bizonyos „hiszem ha látom” típus. Nem is értem hogy megy nekik a lélegzés. Egyébként én is nagyon hasonlóan gondolkodom ezekről a dolgokról mint te, bár nekem nincsenek ilyen nyilvánvaló tapasztalataim. Neo cikke viszont szerintem is kicsit félreérthető volt. Az tiszta sor, hogy a kereszténységet, meg a Bibliát kicikizte, de valahogy nem volt egyértelmű, hogy most csak a vallásra gondol, vagy a hitre is, vagy Istenre, és ha igen akkor milyen Istenre?

    Egy ideje olvasgatom a blogot, de most kommentelek először, mert nagyon megfogott az írásod. Engem nem zavart a trágárság, mert iszonyat érezni lehetett mögötte a fájdalmat, a dühöt és a szeretetet is az Élet/Isten/a Nagy kozmikus energia (vagy nevezzük bárminek) iránt. Respect, hogy így fel mered tárni az érzéseidet.

    Luna

    VálaszTörlés
  38. -Charlotte:

    Nem lehet, hanem biztos és ténylegesen 1 hónap után hat!

    -Luna:

    Istenem... Luna save the day! Nagyon örülök, hogy észrevetted!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Mindenki belekötött hogy hogy beszélek, közben én kiadtam magamat ebben a cikkben igen durván és sokan rosszalló megjegyzéseket tettek, úgy éreztem igazán senki sem fogta az adást (tisztelet a kivételnek!!!!!!!) köszi, hogy írtál!

    Remélem még fogsz nekünk kommentelni, szeretettel látunk! És örülök, hogy tetszett!

    VálaszTörlés
  39. Káin:
    "Ha emlékeznél az összes dologra az előző életeidből a tested nem bírná, az idegrendszered összeomolna. "
    Az összeomláshoz emlékezés nélkül is elég közel álltam már egy jópárszor.


    Amúgy, ez a fűszálas cucc velem kb azóta van mióta az eszemet tudom, úgyhogy meg tudlak érteni.. de a napérzékenységem most jött elő, eddig semmi bajom nem volt :S

    Charlotte:
    csak iskolaszinten xD a tanár megkért rá :S én meg tűző napon 3 óra alatt szinte az összes alsós gyereket kidekráltam :S mondjuk a végén már filctollal, mert a festék kifogyóban volt, meg untam is xD

    Misu-chan voltam

    VálaszTörlés
  40. Én nagyon örülök hogy ilyen esős-borús-komor idő van, csak az ilyet szeretem. Megnyugtat.
    Nem az a szaros napsütés hogy kilépek és szemem nem bírom kinyitni meg rohadok és izzadok széjjel, nem tudom ebbe mit lehet szeretni :S
    Én pont akkor szoktam kiakadni ha látom hogy megint sütni fog a kurva nap, nagyon depresszíven hat rám

    VálaszTörlés
  41. A meleg meg mint valami blokkoló, olyan, lassítja a gondolkodásomat, lever teljesen, egyszerűen leszívja minden energiámat.

    VálaszTörlés
  42. Egyetértek Lunával...ki lehetett érezni az írásodból, hogy állsz a dologhoz -Káin-. A sum up-al meg végképp -update-.

    "Az van, hogy van egy felettes éned, ami az összes életed tapasztalatának színtiszta egyvelege, ebből egy szár kinyúlik és a földön testbe materializálódik és próbálja teljesíteni a faladatát." Szóval, amit most "tudunk" az közel sem áll az egészhez. *elgondolkodik

    Részemről ennyi elég is.

    Madame c.

    VálaszTörlés
  43. Káin:

    Azt hiszem egy kissé pontosításra szorul amit először írtam...: én éreztem, hogy fáj Neked és ki vagy akadva (rajtunk) joggal. És azt hiszem tartozom neked annyi őszinteséggel, hogy bevalljam kissé meg is ijesztettél.Ilyenkor néha attól tartok, hogy fogod magad/Neoval együtt fogjátok magatokat és eltűntök.:-s Ezért is próbáltam kicsit finomítania dolgon és talán megpróbálni meg is nyugtatni téged. (még ha nincs is alapom hozzá)


    *Most nem tudom, hogy mi a francért írtam ezt ide, csak elkeserítettek a kommentek.* (elnézéstkér)

    Misu:

    Akkor is hudejó!Amióta tavaly volt hennám, azóta tök odavagyok értük.Csak kár, hogy magamnak nem tudok csinálni.

    Kaedrin:
    Nálam is hasonló a helyzet.Bár azért néha nagyon jó a napsütés.:)

    VálaszTörlés
  44. -Charlotte:

    Jóra gondoltál. Akkor megfordult bennem hogy kiszállok, vagy törlöm az egészet. Sajnos... O__O"

    (de pont elmentem lecsillapodni és nem tettem meg)

    (Káin)

    VálaszTörlés
  45. Káin:

    Kérlek szépen ne tedd.:( Vagy ha igen, akkor szólj jó előre, mert lementek mindent amit eddig írtál/írtatok.De ne jó?

    *hidd el van értelme annak, hogy írsz*

    VálaszTörlés
  46. -Charlotte:

    Mindenképpen szólnék!

    (Káin)

    VálaszTörlés
  47. KÁIN kérlek ne forrongj..

    megértelek.

    de kitalálunk valami okosat.

    búúúúúúúúú

    VálaszTörlés
  48. Hello Káin :)

    Régen olvastalak,isteneskedsz? :))
    Szépen írsz és remélem egyre több lélek meg is érzi,miről van szó...minden emberben ott van az adottság,hogy felfedezze Istent,azaz önmagát,hogy saját tudatára ébredjen,de hát messze vagyunk még ezen a bolygón ettől :))

    VálaszTörlés
  49. -Janezz Darko:

    Örülök, hogy újra olvasol! :) Hogy-hogy?

    VálaszTörlés
  50. Hát nem tudod? Te sugároztad,hogy olvassalak! :)
    Az igazság,hogy szabad a hétvégém,nincs itt most a barátnőm,aki gépellenes :)és eszembe jutott,mivel foglalkoztam,mielött be nem csajoztam,a magányos blogolás és társai,így jutottál eszembe,hogy vajon hol tartasz a földi életciklusodban....na de nem akarom szét-offolni ezt a csudálatos kitárulkozásod istenes témában...körülnézek még itt és majd reagálok....jajjj neked meg búúúú és báááá :)

    VálaszTörlés
  51. -Janezz:

    Nem baj, nem offolsz, remélem azért sűrűbben is megfordulsz majd nálunk!

    Búúúú biza!

    VálaszTörlés
  52. Én is hiszek a magam Istenében. Nem a keresztényben, sem másmilyen valláséban, ugyanis ki látta már Istent???? Sőt én a természet Istenében hiszek. Milyen érdekes régen úgy féltek az akkori emberek a természet erejétől. Mostanra ez megszűnt.. meg is nézhetjük magunkat hol tartunk...

    Nagyon szeretem ezeket az írásokat mert nagyon igazak, én is azonosulni tudok vele, mert hát így van. Ha egy kicsit is kinyitná az ember a szemét tényleg látná hogy mi, mivel áll összefüggésben. Engem is foglalkoztatnak ezek a témák kis korom óta, és én is magamtól észrevettem hogy sok dolog nem véletlenül történik....remélem 2012-ben kicsit felpattan majd az emberek szeme. (Üdv.: Valenta Veronika)

    VálaszTörlés
  53. -Veronika:

    Na majd eljön az idő hogy újra lehet félni tőle, én bízom benne...

    Örülök, hogy tetszenek amiket írok, sajnos sokan kiforgatják és elítélik.

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: