2010. május 14., péntek

Káin: Freakshow és a Szcientológiai egyház I.

Nos van egy kérdésem ami felvetődik olykor-olykor bennem... létezhet-e a cionista zsidóknál undorítóbb, vagy vele egyenrangú faj, ami nem zsidó? Nehéz volt találni ilyet, de sikerült! Ennek a neve a sokak számára ismerősen csengő Szcientológiai egyház lesz.

Tudomásom szerint sem szabadkőműves sem cionista kapcsolat nem lelhető fel. A cikk vagy nagyon hosszú lesz, vagy nagyon hosszú és több részes. Első sorban szeretném megismertetni azt az irdatlan nagy pénzzabáló ökörséget veletek amit ezek művelnek. Rosszabb mint a nyomorult vidám vasárnapos echo tv-s köcsög. ~zihál~ Egyéb iránt a vidám vasárnap szervezésében rengeteg zsidó vesz részt :'D. Na de erről máskor írok, egy igen vaskos cikket úgyszintén. ^_^ Na de visszatérve: dió héjban már a South park bemutatta nekünk , hogy kb. milyen szellemiségben is leledzik ez a HIT. Amit egy idióta , feltehetőleg pedofil sci-fi író talált ki úgy hasra ütve és ezt biza követi vagy nem tudom hány x ezer ember közte hírességekkel mint pl Tom Cruise aki a vak hitében felbuzdulva nyersen zabálta meg felesége méhlepényét és terrorizálja a családját. :P

Na de nem evezek ilyen sötét vizekre amíg nem fogunk tisztázni egy két dolgot erről a nagyon jó kis "hitről,,. Még annyit hogy az LMP fele ezt a "vallást űzi,,!!!! :D Tehát most legyél okos és döntsd el kire szavazz: a cionistákra a cigányokra vagy a szcientológusokra. ~idegrohamot kap~ Na én ezért sem mentem el szavazni.

Dió héjban ezek az emberek elrángatnak pár tesztre ami után nem lehet őket levakarni. Mindig végeznek rajtad teszteket egy hazugságvizsgálóval, amit ők tagadnak hogy az lenne, ez alatt egy vaskos pakkot írnak rólad, a bűneidről, hazugságaidról . Leírom de gondolom mindenki sejti hogy ezzel kb. bármikor visszaélhetnek és megzsarolhatnak. Behálóznak, lassan agymosást végeznek rajtad, bizonygatják hogy ez nem hittérítés miközben azt teszik veled, majd megveszed a könyvcsomagokat amik bevezetnek a világba. Ezeket egy sci-fi író írta és kemény pénzeket tejelsz a kurzusokért. Minél magasabb szinten vagy annál magasabbat fizetsz míg végül annyira belefeledkezel hogy elvágnak a családodtól és Te ezt helyesnek látod, elvágnak a barátaidtól és te ezt is szinte önszántadból teszed, közben meg fizetsz és kavarsz az az idiótákkal kik kb. abban hisznek, hogy mi idegen lények vagyunk (ami még kb. ok lenne) de a gonosz űrlény Xenu (ami amolyan Voldemort helyettesítő a történetben) a lelkeket vulkánba dobta majd mivel nem tudta elpusztítani betelepítette erre a földre és lefedte hogy ne tudjanak szabadulni. Egy szobában hamis múltat és történelmet vetített le nekik és emberi testbe születtünk le. A rossz érzéseink ezek a gonosz lények rossz rezgései miatt vannak ami alapjáraton nem gáz, de a komplett történet az űrhajókkal meg Xenuval több mint nevetséges. És a szcientológusok igen: MA EBBEN HISZNEK , MÉG A MÉHLEPÉNY ZABÁLÓ TOM CRUISE IS! Na most hogy kifröcsögtem magamat jöhetnek a száraz tények :D...

A SZCIENTOLÓGIA DIÓHÉJBAN:

A hitet L. Ron Hubbard sci-fi író hozta létre.1952-ben életmódjavító filozófiaként indult, majd gykorlati vallássá lett. Az egész a dianetika módszerén alapul, ez ellen Német, Görög és Franciaországban állami szinten léptek fel, olyan destruktívnak találták. De pl. kis hazánkban nyugodtan működhetnek... (itt mi nem, ami szar egyébként? :DDD) A szcientológusok állítása szerint hitük majdnem 50 000 év bölcsességéből származik (erre bizonyítékuk, vagy felmutatni való nincs :D) , amely elkülönítette az élet alapvető törvényeit és olyan módszert dolgozott ki, melyet alkalmazva boldogabb és szellemiségben gazdagabb lét érhető el. Tehát a szcientológia olyan dolog, amit az ember tesz, és nem csupán valami, amiben hisz.

Állításuk szerint a szcientológia tudományos módszerek alkalmazása szellemi kérdésekre. A huszadik század első felében fejlődésnek indult fizikai tudományok tették lehetővé a szcientológia kifejlesztését. A szcientológia előtti hatalmas méretű tudományos előrehaladással nem volt egyenrangú a humán tárgyak előrehaladása. Ez a vallás szellemi lényeknek tekinti az embert, A szcientológia az embert alapvetően jónak tartja, nem pedig gonosznak. A rosszul feldolgozott tapasztalatai viszik bele rossz cselekedetekbe, nem a természete. A szcientológia azt tartja, hogy az ember olyan mértékben halad előre, amilyen mértékben megőrzi szellemi épségét és értékeit, és megmarad becsületesnek és rendinek. Olyan mértékben romlik, ahogy lemond ezekről a tulajdonságokról. A szcientológia célja pedig az, hogy az embereket felhozza addig a pontig, ahol képesek rendet teremteni az életben és megoldani a problémáikat. A szcientológia úgy véli, hogy amennyiben az egyént eljuttatjuk egy olyan helyzetbe, ahol növelni tudja a szembenézését önmagával.A szcientológia célja, hogy megfordítsa a csökkenő tudatosságot, és ily módon felébressze az egyént. A szcientológia a szellemi lénnyel foglalkozik. Közvetlenül megnöveli annak tudatosságát és képességét, ezáltal a lény egyre képesebbé válik arra, hogy legyőzze az őt gyengítő negatív tényezőket.Tehát a szcientológia – a vallások többségéhez hasonlóan – megoldásokat tartalmaz az élet problémáira.

Ron Hubbard állítólag kutatott a dinetika területén, ez egy görög szó: dia- át keresztül, nous pedig a lelket jelenti. A dianetikát tehát így lehet meghatározni: amit a lélek tesz a testtel. A szcientológia latin eredetű szó: Tudást jelent.

A szcientológia elvei szerint:

  • Az ember alapvetően .
  • Az ember alapjában véve egy szellemi lény, akinek van elméje és van teste.
  • Az ember mint szellemi lény életről életre szerzi tapasztalatait. A vallás hívei megtapasztalják, hogy a korábbi életek eseményei az egyén számára elérhetőek és feltárhatóak, tudatosíthatóak.

Ebben a vallásban is vannak lelkészek, akik különböző fokozatokon vannak. (ki mennyi pénzt ölt már bele a faszságba attól függ.) A lelkészeknek nem kell szüzességi fogadalmat tenniük, és a felszentelés nyitva áll bárki előtt. A lelkészeknek ugyanúgy lehetnek családjuk, mint bárki másnak.

Hisznek a reinkarnációban, nem kábszereznek, alkoholizálnak. Magyarországon ők rendezik az éves drogmentes maratont. :P A legtöbb monogám, ellenzik az abortuszt. Hierarchia él köztük, alján a lakóhely szerinti csoportok vannak, ezekből lesznek missziók.

A hit szerint mi thetánok vagyunk ami egy személy= elme+testtel rendelkező halhatatlan tudatos lény. Fontos hogy elérjük a végső megszabadulás állapotát. Eddig kb. mint valami reinkarnációban hívő keresztény csoportosulás, olyanok véleményem szerint. Nekem legalábbis semmi eget rengetően új információval nem szolgáltak :D... A szcientológia egy másik alapelve, hogy az élet három egymással kölcsönhatásban álló (lényegileg és alapvetően lelki) alapeleme a vonzódás (affinitás – Affinity), a megegyezésen alapuló valóság (realitás – Reality) és a kommunikáció (Communication). A kommunikációt mint gondolatok és tárgyak cseréjét határozza meg. Ez a három alapelem összessége adja ki a megértést. Hubbard ezt az angol rövidítés alapján ARC háromszögnek nevezte, és tanítása szerint a hívők ezt alkalmazzák életük javítására, ugyanis hitük szerint a háromszög egyik pontjának megemelése (javítása) a másik kettő növekedését is eredményezi.

A központi módszer az auditálás, ami egy négyszemközti beszélgetés a lelkész auditorral (mint egy gyónás :P) E beszélgetések során az auditor segíti az önmegismerési folyamatot, az elme reaktív részének kibontását, azaz azoknak az érzelmi töltéseknek, sajátos sérülési eseteknek, saját erkölcsi vétségeknek és a múlt rossz döntéseinek a feltárását, melyek az egyént olyan életbe zárják, ami nem teljesen az ő irányítása alatt áll. Az auditálás eredménye - a későbbi, igen drága tanfolyamokon való részvétel elősegítése érdekében - általában igen negatív az auditált személyre vonatkozóan.

Nincs Istenük, hisznek viszont egy általuk Thetának nevezett, általános életenergiában ami a fizikai univerzumon túl is létezik.

Az egyház szerint ennek a történetnek az elmondása szerzői sért meg. Mivel ez a történet egy amerikai bírósági tárgyaláson tanúvallomásként elhangzott, az USA törvényei szerint tanúvallomásként nyilvános köztulajdonnak számít. :D (Kapaszkodjatok):

Xenu története fontos szerepet játszik az egyház "mitológiájában,, csak a szcientológia magasabb szintjét elérő, ún. OT III-as egyháztagok hallhatják. A mitológia szerint a gonosz Xenu 75 millió évvel ezelőtt az egész Galaxisból sok milliárd űrlényt fogdosott össze, lefagyasztotta őket, és leginkább a mai DC-3-as típusú repülőgépekre hasonlító űrhajókkal a Földre hozta őket (na álljon már meg a szapora fosás! Honnan az anyjából vette hogy mi a rák az a DC 3-as repülő??? Ezt honnan tudta és egyébként is... mi ez?!) s itt egy vulkánba dobta a lefagyasztott lényeket, a vulkánt pedig felrobbantotta egy hidrogénbombával. Az űrlények kiszabaduló lelkeit egy speciálisan e célra épített „lélekszívóval” fogta fel, majd a fogoly lelkeket „agymosásnak” vetette alá, s így engedte szabadon őket. Az űrlények lelkei, a „thetánok”, később az evolúció során az emberi lényekben találtak otthonra, és ezek a thetánok okozzák az emberek érzelmi problémáit. De szcientológiai kezeléssel, „auditálással”, ezektől a thetánoktól meg tudunk szabadulni.

Sokak szerint a pszichológiát keverik faszságokkal és szerintem is igaz. Hasznot húznak a nyomorult emberi lélekből, undorító módon! Hubbard többször tett olyan kijelentést hogy a vallásalapítás jó anyagi befektetés.

"Szavanként egy pennyért írni nevetséges. Ha valaki igazán szeretne egymillió dollárt keresni, annak a legjobb módja, hogy alapítsa meg a saját vallását.,,

Ez után megírta a dianetikai könyvét, majd az egyház alapítás miatt járó adókedvezmények miatt megalkotta a szcientológiai egyházat!Németországban a mai napig nem működhet egyházként a szcientológia: egy korábbi bírósági határozat értelmében ott üzleti vállalkozásnak minősül a szervezet. A szcientológiai társaság hosszú történettel rendelkezik tanainak szerzői jogokkal való védelmében,rengeteget pereltek (a SP részben ezért mondja Kyle annyiszor, hogy perelj be :D) A szervezet néha „erős eladási” technikákat alkalmaz arra, hogy tagjaitól adományokat kapjon. Pénzügyi erejének gyakori és rendszeres felhasználása miatt, melyet az egyházat támadó személyek elleni perekben használtak fel, számos kritikát kapott, melyek szerint nem követi a vallásokról kialakult hagyományos „szellemi” irányvonalat. További problémát jelent, hogy Hubbard többször is arra buzdította híveit, hogy a pereket elrettentésre, zaklatásra használják fel, ezzel elvéve a kritikusok kedvét a támadásoktól. Komoly problémát jelent, hogy a szcientológia áltudományos módszerekkel dolgozik. Tanításaik, megfigyeléseik gyakran Hubbard saját megfigyelésein, általánosításain alapulnak, és sokban hasonlítanak a pszichoanalízis megfigyeléseihez, tanításaihoz (mely tanításokat a szcientológusok Hubbardnak tulajdonítanak). A vicc mindaz, hogy a pszichológia és pszichiátriát megvetik!!!! X'D

  • A társszervezeteik, vagy inkább fedőszervezeteik (reálisabb kifejezés az alábbiak miatt) gyakran nem vallanak színt az egyházzal való kapcsolatukról, később kész helyzet elé állítva a velük kapcsolatban levő embereket ill. intézményeket, akik amúgy nem akarnának közösséget vállalni az egyházzal; tehát az egyház a nyílt kapcsolatfelvételtől az esetek nagy részében elhatárolódik.
  • Alapvetően anyagias, a tagoknak az előrelépéshez drága tanfolyamokon kell részt venniük.
  • Az egyház tagjainak meg kell adni (minél részletesebben) a maguk, hozzátartozóik és ismerőseik személyi adatait, magánéleti szokásaikat, amelyek kezelése adatvédelmileg aggályos, zsarolásra használhatók fel.
  • Cégek bekebelezése: "független" tanácsadóként, és/vagy pénzügyi tanácsadói fedőszervezetként beszivárognak cégekbe a profit jelentős részéért cserébe, majd az egész céget kizárólag a saját módszereik szerint kezdik irányíttatni, a dolgozókat egyre jobban kihasználják és megalázzák, ha nem úgy haladnak, ahogy ők diktálnak. Akinek ez nem tetszik, vagy ellenszegül, azt különböző módszerekkel igyekszenek elhallgattatni, van, hogy halálosan megfenyegetik.
  • Hubbard magasabb szintű tanításai titkosak, ezek védelmében az egyház pereket indított és nyert. Az ellenzői a tanítások publikálásával próbálták bemutatni, hogy szerintük a tanítások mennyire felszínesek.
  • Az egyház tagjai számára számos olyan módszer alkalmazását szorgalmazza, melyek társadalmilag vagy etikailag elfogadhatatlanok, mint amilyen mások teljes kihasználása, a cél érdekében való hazugságok, törvények hézagainak kihasználása.
  • Hubbard dianetikai írásai, melyeken a szcientológia alapul, a pszichológusok, pszichiáterek szerint áltudományosak, bár ugyanezt állítják a szcientológusok is a pszichiáterek által használt tudásbázisról és tevékenységről. A pszichiátria szerint az egyház azért is kampányol ellenük, mivel a kezelt betegek labilis állapotából adódóan közülük könnyen szerezhet tagokat. Fontos adalék, hogy Hubbard nem egyszer házalt pszichiátriai intézeteknél a módszereivel, de mivel sehol nem fogadták el a féltudományos elméleteit, a pszichiátria-ellenesség innen is ered.
  • Többen próbálják az egyházat megreformálni
  • 1997. február 18-ai parlamenti felszólalás a szcientológia módszerei ellen


Jöjjön pár botrányos peres ügy, ha már így belejöttünk itten! :D

-A Lisa McPherson-botrány

1995. december 5-én hunyt el Lisa McPherson, aki jelképes személyiséggé vált a szcientológia kritikusainak szemében. A 36-éves texasi születésű nő a floridai Clearwater varosában, rejtélyes körülmények között halt meg. Halálának idején a Szcientológia egyház kezelésében állt. Eredetileg az egyházat két bűncselekménnyel vádolták ezzel kapcsolatban, és a botrány több tüntetést indított el Floridában. Később bizonyíték hiányában a vádakat ejtette a bíróság, és a Szcientológia egyház a McPherson család által indított bírósági pert tárgyaláson kívül rendezte. A megegyezés anyagi feltételeiről a megállapodás értelmében sem az egyház, sem a McPhearson család nem nyilatkozott.

Lisa McPhearson-on kívül több más ember halálát lehet kapcsolatba hozni a Szcientológia egyházzal. Ezek között található:

-A BBC botrány:

A BBC a Panorama c. műsorához készített anyagot az egyházról, amikor az egyik felvétel alatt John Sweeney riporter elveszítette önuralmát, és magából kikelve üvöltözni kezdett a riportalanyokkal. A tévécsatorna ezért a riportert megrovásban részesítette. Sweeney úgy indokolta kirohanását, hogy „Ez volt a hetedik napom a szcientológusokkal, és eldurrant az agyam”. Válaszul a szócikk tárgyát képező egyház munkatársai feltették a YouTube videomegosztó portálra a botrányos felvételt, sőt DVD-t is kiadtak, amelyen az egyházuk elleni ellenséges kampány részeként magyarázzák a történteket. Sandy Smith a Panorama c. tévéműsor szerkesztője visszautasította a vádakat, és azzal magyarázta a szcientológusok reakcióját, hogy „L. Ron Hubbard, az egyház alapítója, halála előtt úgy rendelkezett, hogy bárki, aki ellenzi a szcientológia tanait, szabad prédának számít, és jogosan átverhető, perelhető és elpusztítható, írja a telegraph.co.uk. Smith szerint ebből tisztán látszik az egyház rágalmazási szándéka” . Sweeney - t az egyházzal kapcsolatos kutatásai közben folytonosan megfigyelték, és következetesen elutasították. A kirohanásáért később elnézést kért, bár addig a pontig egyetlen értékelhető információt sem kapott az egyház hivatalos reprezentálásától. Az idegességét fokozta a környezet is, egy, az egyházhoz kapcsolódó múzeum, ahol a kiállított anyagok a pszichiátereket tették felelőssé a Holokausztért.

-Paulette Cooper ügy:

Paulette Cooper egy amerikai származású írónő, aki szinte egy életre szóló botrányba keveredett az egyházzal. Szó szerint botrányba, mivel az oka a konfliktusnak egy általa írt könyv az egyházról, ami a „The Scandal of Scientology” nevet viseli. Ez a könyv 1971-ben látott napvilágot, és az egyház módszereit és hitrendszerét kritizálta. Az egyház reakciója megfigyelés és sokszor halálos megfélemlítés volt, ami akkor részét képezte az „Operation Freakout” nevű stratégiai tervüknek; ez alapvetően Cooper „bebörtönöztetése egy elmegyógyintézetbe vagy fegyintézetbe, vagy legalábbis olyan kemény akadályozása, hogy befejezze a támadásait.” Az „Operation Dynamite” nevű hadműveletével az egyház hamis fenyegetőleveleket küldött Cooper írógépéről magának az egyháznak, felhasználva az ujjlenyomatait és a papírjait. Egy 1977-es FBI-razzia során előkerültek az ezen ügyletekről szóló dokumentumok, levelek. További terveket is találtak, olyan témájú fenyegetőlevelekről, amik Henry Kissinger-nek szóltak volna, de az elküldésükre már nem került sor. Egy videó a híres, 1982-es tanúvallomásáról: Végül a hosszú és megalázó Cooper elleni bűntettek és jogi meghurcoltatások sikertelenségei miatt 1986-ban az egyház beleegyezett a peren kívüli megállapodásba azzal a feltétellel, hogy Cooper ejti az összes vádat az egyházzal szemben. Végül is Paulette Cooper szerencsésen került ki az egyház hajtóvadászatából, és a mai napig nyugalomban él, távol „Pandóra szelencéjétől.”.

-Wikipédia az egyház ellen :D

A Wikipedia letiltotta az összes olyan szerkesztési kísérletet, amely a szcientológia egyház és a hozzá kapcsolódó szervezetek tulajdonában lévő IP-címekről érkezik.

A Wikipédia bizottságának döntése szerint a szcientológiához köthető IP-címeket úgy kezelik, mintha nyílt proxyk volnának.

Néhány IP-cím mögül szcientológus felhasználók csoportja szerkesztgette a szcientológiával kapcsolatos cikkeket és csak azokat. A szcientológus szerkesztők folyamatosan, agresszíven javítgatták a vallásukról szóló bejegyzéseket, eltávolították a mások által írt kritikai észrevételeket, vitalapjaikon fenyegették a szerkesztőket. Ez több ponton és rengeteg alkalommal megsértette a Wikipedia.org felhasználási feltételeit.

-Szcientológia és az internet:

Állítólag iszonyat keményen ráálltak az ellenőrizgetésekre és figyelik kik mit írnak róluk! Pereljetek be engem is kis gecik! :D Fenyegessetek meg! X'D

Az egyház ügyvédei az 1996 óta eltelt 10 évben is folyamatos fenyegető leveleket küldenek azoknak, akik titkos anyagaikat vagy azok kritikáját jogszerűen publikálják, és nagyobb célcsoportok ellen a helyi rendőrséget vagy politikai nyomást alkalmaznak a „leleplező” anyagok eltüntetésére.
  • Franciaországban 2009 őszén nem jogerősen 600 000 euróra büntették az egyház két helyi szervezetét a hívek anyagi tönkretétele, valamint gyógyhatásúnak mondott szerek engedély nélküli forgalmazása miatt, és a két szervezet csak azért kerülte el a feloszlatást, mert a bíróság veszélyesebbnek tartotta volna, ha tevékenységüket illegalitásban folytatják.
-Híres egyháztagok:
Mivel már így is hosszú a cikk csak pár videóval kedveskedek, tessék megnézni L.Ron Hubbard bácsiról készült leleplező filmet! A következő cikkben a magyar terjedésről, magyar szcientológusokról , LMP-ről és egyéb finomságokról írok!

-A most belinkelt filmről:

"Hubbard valójában kóros meseszövésben, mániás és depresszív elmebajban, és paranoiában, és üldözési mániában szenvedett. Miközben az egyház az emberiség megváltójának állította be magát és tanait, a homoszexualitást pedig aberrációnak tartja, addig Hubbard gyűlölte az embereket, egyetlen fia Quentin Hubbard pedig homoszexuális volt.

Quentint egy csendes fiúnak ismerték, apja tanai teljesen hidegen hagyták. Később Hubbard egyik lánya pedig az apja egyháza ellen fordult. Quentin csak egyszerűen pilóta szeretett volna lenni, Hubbard viszont az egyház második emberének akarta látni. Fia iránti diktatórikus elvárásai odáig vezetettek, hogy a fia először öngyilkosságot kísérelt meg, majd rá két évre sikerült is neki. Hubbard más gyerekeivel sem bánt különben, egy 4 és fél éves kisfiút bezáratott egy hajó horgonylánc ládájába 48 órára, mely tele volt vízzel, hínárral és nagyon büdös is volt. A kisfiút ez idő alatt enni kapott, de wc-re nem engedte el. Így a 48 órát végig sírta, és azt saját székletében és vizeletében fetrengve volt kénytelen eltölteni.

Hubbard teljesen tudatában volt annak, hogy amiről papol, az hatalmas baromság, de naiv, megtévesztett embereken át csak úgy dőlt a pénz az egyházához, ami nagy megelégedéssel töltötte el. Sokan viszont közönséges csalóként jellemezték, ezért bírálói elől a híveivel hajóra szállt és egy darabig a tengeren élt. Majd később Floridában a szárazföldre költözött. A hatóságok itt csak hamar perbe fogták, Hubbardot börtönbüntetésre ítélték, csalásért, fekete mágiáért és kémkedésért. De az FBI elől Hubbard megszökött, és az amerikai hegyekben kezdett el bujkálni. Ekkor az a Hubbard, aki névleg másokon és az egész világon akart segíteni, mély depresszióba süllyedt és üldözési mániája teljesen maga alá temette. Annyira elhagyta és elhanyagolta magát, hogy szakállat és ujjain karmokat növesztett. Éppen egy istállóban bújt el, amikor a szomszéd véletlenül ráakadt Hubbardra, és Hubbardot meglátva, sikoltozva kirohant onnan. Hubbard halála viszont nagyon rosszul jött a szektájának. Ezért ki kellet gyorsan találni valamit. Így azt mondták, hogy Hubbard nem halt meg, csak eltávozott, hogy a fejlődésben a következő, a egyház által úgynevezett OT szint még magasabb fokára jutva.Az Szcientológiai Egyházat a világ egyre több országában tiltják be destrúktívnak itélve tevékenységüket és világméretű tiltakozó mozgalom indult ellenük.,,

-A filmben megszólaló emberek:

- Hana Eltringham (Whitfield) - Hubbard első helyettese (Deputy Commodore), volt Sea Org tag.
-Cyril Vosper - volt szcientológus, Hubbard közvetlen munkatársa 1960 és 1968 között, ő volt a nemzetközi terjesztésért felelős vezető.
- Robert Vaughn Young - a szcientológia sajtófőnöke, nemzetközi szóvivője és PR-vezetője az 1980-as években.
- Forrest (Forry) Ackerman - Hubbard volt 'menedzsere' íróként, a sci-fi mint műfaj egyik legnagyobb támogatója.
- Gerry Armstrong - Hubbard háztartásának volt menedzsere
- Jean Cox - amerikai író
- Jim Dincalci - Hubbard orvosa és egyben Hubbard zászlóshajójának orvosa is volt
- Pam Kemp és Raymond Kemp: volt szcientológusok, a Hubbard-család személyes barátai voltak
- Virginia Downsborough - Hubbard volt asszisztense
- Mike Goldstein - az 1970-es években a szcientológia legfőbb pénzügyi vezetője
- Gabriel Cazares - Clearwater polgármestere volt akkor, amikor odaköltözött az egyház központja













Tehát a következő cikkben még több botrány, még több szaft! hacsak nem csuknak le addig a rendőrök mert bepereltek a szcientológusok vagy a cionista zsidók! Mit vétettünk, hogy nekünk már csak hamis próféták jutnak? Zárja soraimat Tom Cruise Szcientológiai egyház felbérelésében megalkotott kampányvideója... Basznám szét a méhlepényzabáló redves pofádat egy kalapáccsal...


35 megjegyzés:

  1. Hogy mi a véleményem erről az agymosásról?

    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

    Igen kb ez és akkor még szépen fejeztem ki magamat! Ilyenkor elönti az agyamat a düh és alig tudok kinyögni valami értelmeset,de azért elmondanám a szerény véleményemet.
    Kurvára látszik hogy egy sci-fi író műve az egész mert ennél nagyobb állatságot még George Lucas és Steven Spielberg sem tudna összehozni XDXD

    Azon csodálkozok viszont hogy a világ ennyire elítéli és lázad ellene mert ugye a népre ez nem jellemző hogy tiszta józan fejjel gondolkodjon (lásd pedofil párt)

    Minden vallásnak van mitológiája amik többnyire értelmes jól megírt sztorik,de ez a Xenu féle faszság ez annyira gagyi hogy jogosan ítélik el a vallást XDXDXD
    Ezt még az sem veszi be aki amúgy simán megtéveszthető :DDDDDDDD

    Míg nem találkoztam ezzel az "egyházzal" addig azt hittem hogy a zsidóknál nincs rosszabb,de amint megtudtam hogy ezek léteznek átértékelődtem...
    Egyébként a módszereik undorítóak,de szerintem simán párhuzamot vonhatunk a keresztény és zsidó vallással!

    Mert ez is csak egy agymosás,de mind közül ez a legdurvább.

    Az a South Park-os rész meg annyira fasza lett hogy külön díjat is kapott :DDDD

    Na lényegében kifröcsögtem magam én is ha még valami eszembe jut úgy is közlöm veletek^_^

    Addig is PERELJETEK BE ROHADT MOCSKOS PEDOFIL ÁLLATOK XDXD

    VálaszTörlés
  2. -Skinny:


    Ha megírtam a cionistás cikkemet rájössz, hogy azok a legrosszabbak! :-s

    Örülök, ha tetszett a cikk!

    VálaszTörlés
  3. Hát elég szánalom,hogy vannak emberek akik ezt képesek elhinni,és fizetni.Csak azt sajnálom,hogy nincs mellettük egy épeszű ember aki kirángatná őket ebből a szarból.
    Viszont íme egy újabb bizonyíték,hogy az ember mennyire manipulálható..
    De amúgy ha megfigyeled az összes hitre alapuló szervezet a pszichológiát használja és az ember alapvető félelmeire és gyengeségeire épít,nézd meg pl a kereszténység halál utáni elképzeléseit,vagy akár az indiai kasztrendszert..

    VálaszTörlés
  4. Hát ebben egy kicsit sok volt a szóismétlés :D látszik,hogy nem keltem fel..szerzek is valami kávéformájút

    VálaszTörlés
  5. Ha Jibril látná ezt a cikket :D Pszichológusnak tanul, és mit ne mondjak :DDDD Nagyon "szereti" ezt a témát :DDD

    Az egyik dolgozatomban segített a témáról. Pont jogi órára. Azt hiszem az erkölcs volt a téma :DDD

    Akit érdekel:
    Első beadandó feladat: Erkölcsileg nem jó, de a jog nem tiltja.

    Az Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért (Citizens Commission on Human Rights, továbbiakban CCHR) nevében egy jogvédő alapítvány. Céljául azt tűzte ki, hogy felderítse a pszichiátriai intézetek kezeltjeit érő kihágásokat, műhibákat, segítsen érvényre juttatni a sértettek érdekét. Valójában a CCHR a közismerten pszichiátriaellenes Szcientológia Egyházának szervezete, melynek feladata az agresszív propaganda és a pszichiátriai intézetek dolgozóinak zaklatása, támadása jogi úton.
    A CCHR legalapvetőbb fegyvereinek egyike a félretájékoztatás. Zömében valós adatokat közölnek kontextusból kiragadva, úgy, hogy azok kompromittálóan és provokatívan hassanak. Nem állít tényeket, de befejezetlen, kifejtetlen fogalmazásával erős vádakat sugalmaz. Visszatérő témák közé tartozik például, hogy a nácizmus megteremtésével és terjesztésével vádolják a pszichiátriát. (Ezt a retorika érveléstana Argumentum ad Hitlerum, azaz nácikártya néven definiálja, közismert módszer lejárató hadjáratokban.) A konkrét vádat sosem említi, ír azonban a pszichiátria történelmének korai előfutárairól, akik részt vettek az eugenika mozgalom kialakításában. Ezt a korai – és mára megcáfolt – tudományos irányzatot a CCHR a nácizmus közvetlen előzményének állítja be. Ezek után valóban élt, önmagukat nácinak valló pszichiáterek élettörténetével folytatják a felsorolást. A laikus olvasó a megszerkesztett cikkben saját maga téves indukcióval arra következtethet, hogy ezek szerint minden pszichiáter, illetve maga a pszichiátria tudományága a nácizmushoz köthető. Ez természetesen csak egy téma a sok közül – visszatérő célpontnak számítanak: az elektrosokk terápia, a skizofrénia, SSRI gyógyszerek, lobotómia, stb.
    Amennyiben a CCHR nyíltan kimondaná ezeket a vádakat, úgy az egyes pszichiáterek jó hírnévét súlyosan megsértené. Ennek büntetőjogi következményei lennének. Mivel azonban sehol sincs kimondva, hogy minden pszichiáter náci lenne, illetve konkrét egyértelmű utalások sincsenek, nehéz jogilag fogást találni ezen a taktikán. Ebben a formában a propagandaanyag nem más, mint egy szelektíven összevágott tudománytörténeti ismertető egy fiatal ágazat botlásairól.
    Ennek ellenére a módszer hatékony, és számtalan olvasó hisz a jól megszerkesztett szóróanyag mögöttes tartalmában. Jogilag így aligha követtek el bűnt, de az erkölcsi kár mégis megesett. A következmények között szerepel az orvosok zaklatása, fontos gyógykezelések megszakítása – amely sok esetben nem csak a páciensre, de a környezetére nézve is fokozottan veszélyes lehet –, hatásvizsgálatokon hatékonynak talált gyógyszerek bojkottálása.
    Mint látható, rövid és hosszútávon egyaránt káros problémáról van szó, amely ellen a jelenlegi törvénykezés nem lépett fel egyértelműen.

    VálaszTörlés
  6. áhh én is akartam erről írni tudod, de kb 5 óra utánnaolvasás után nem éreztem magamban erőt hogy erről a fosságról akár egy szó ejtésébe is energiát fektessek..ez egy fos..egy hugy. egy nemere istvánm sztori is jobb ennél..


    Káin:

    Mellesleg...legelső este elbaltáztuk és azóta nem is próbáltam...de tegnap unatkoztam este és kiderült, hogy 2 személyes az ágyam xDDDD csak szarul nyitottam szét mert iylen L alakú sarok fos...ÚGYHOGY TUDSZ NÁLAM ALUDNI SZIVI! XD ^^ én 3-4 szer elférek rajta szűkösen, ketten meg vadul lazán el lehet rajta lenni :D

    :) heheheheheeeeeeeeeee

    VálaszTörlés
  7. -Eszter :

    Elvágják őket a családjuktól is. Ezért nem tudják őket kirángatni.

    Zearlot :

    Mutassad meg neki :D

    Ez nagyon durva, a második cikket a Te beidézett hozzászólásoddal nyitom!

    Üdv: Káin

    VálaszTörlés
  8. Amint feljön szerintem átlinkelem neki. Elég durván sokat tud a témáról. Meg mondta, el ne menjek ilyen személyiségtesztes szarokra, mert azok mind ehhez köthetők! Sőt...
    Mesélt érdekeseket.

    Bár tegnap amiket egy japán töri professzortól hallottam... már semmin se lepődök meg. Vele a csernobil-i katasztrófáról diskuráltunk és arról, hogy pl. a wikipedia-n leírt "ufo jelenség" mi is volt valójában...

    VálaszTörlés
  9. Káin!!!

    "A szcientológusok állítása szerint hitük majdnem 50 000 év bölcsességéből származik "


    ...én úgy olvastam 75 millió évre vissza lehet vezetni atörténelmüket, akkor alakult ki...meg ha megnézed 50 ezer év nem olyan sok idő földtörténetileg..

    4600 millió évvel ezelőtt keletkezett a Föld..50 ezer éve körülbelül vulkánok munkálkodtak a bolygón, mondjuk erre pont aktuális lenne a Xenu-vulkán sztori..mert geológiai forrongásokból állt a bolygónk..úgy 12 ezer éve jelent meg az ember, és úgy 3000 évvel ezelőtt telepedtek meg az emberek a Duna mentén Európában..ebbe belegondolva a magyarság történelme nem is tudom kb. 1110 évre visszavezethető ami azért szerintem szép teljesítmény..de ezt csak mellékesen...:D

    visszatérve erre ezek a theán-faszkodások úgy tudom 75 millió évesek..zsír

    Tom bácsi tényleg megette a felesége méhlepényét nyersen?? ááá bazdmeg kifordul a belem felfordul a gyomrom..mint egy kannibál..egy húscsomót bazdmeg amiben a gyereked nőtt fel, és élő húsa a feleségednek áááááááááááh..undorító


    Amúgy ezt a Xenu sztorit titkolták, mert csak a III. fokozaton avatnak be a történetbe, de egy egyetemista srác feltörte a SCIentologiai (XDDDD) egyház szerverét, és lenyúlta ezeket a titkos adatokat...és így került ki a nagyvilágba egy rakat titkolt és titkos dolog..bocs ha ezeket az infókat írtad a cikkedben, de csak nagyvonalakban átfutottam mert ismerem a sztorit meg rengeteget olvastam már utána és csak felkúrom magam rajta és grat. hogy neked volt hozzá erőd leírni ezt a sok ostobaságot!!!!!!! >.<


    szarrá fogok ázni hazafelé..:D szombati meló után nincs is jobb mint fossá ázni..:(

    Káin (L) ^__^

    VálaszTörlés
  10. -Zearlot:

    Még ne linkeld mert több részes lesz és még azt hiszi, hogy kihagytam valamit :)

    Lesz szó a Scienetről is, ami a pénzmosodájuk, meg LMP-ről és sok pereskedésről!

    -Neo:

    Legyen má neted vazze! Msn-ezni akarok véled!!!! ~vállakat ráz~

    Én úgy tudom ez úgy került nyilvánosságra hogy vallottak egy bírósági tárgyaláson! :-s

    (L)

    VálaszTörlés
  11. És valaki ebben szent meggyőződéssel hisz. A vaknak is látnia kell, hogy kamu ez az "egyház." Számomra ez fura, hogy valaki ilyesmit elhisz.
    Vazz, találjunk mi is ki egy vallást.XD Mi leszünk a mortemiták.:D Legyen az az alap, hogy Káin és Neo közösülése által lett az ember. És több millió évvel ezelőtt ők ketten, meg a gyermekeik írtották ki a dinókat is. Leendő tagoknak 20ezer ft belépési díj.XD

    VálaszTörlés
  12. a legdurvább az hogy tegnap voltam drogellenes maratonon -_-" akkor is kurvaanyáztam nagyban [meg sünsünsün-öztem rendőrök előtt xD]
    am nem önszántamból, hanem kényszerből [de legalább egy matekórát megúsztam XD].

    Ez a vallás dolog nem is rossz ötlet XD de ne legyen má' ilyen drága a belépési díj, mert legatyásodok.. XD

    VálaszTörlés
  13. Pedig ennek ez a lényege :D De nem csak ezek csinálják ezt. Remélem, arról is lesz cikk, mit művelnek a "többiek". Jehova tanúi, Vidám vasárnaposok... nem egy közeli ismerősünk fordult ki teljesen önmagából ezeknek hála. Megérdemelnek azok is egy-két cikket úgy érzem.

    VálaszTörlés
  14. -Misu:

    Fúúúú O___O rájuk kellett volna gyújtani a standot :D

    -Zearlot:

    Mindenről lesz szó, csak nem kis munka összeszedni :D Addig érd be a szabadkőművesekről szóló cikkekkel XD

    VálaszTörlés
  15. Őrület! Hihetetlen, hogy mennyi ember dől be ennek a nyilvánvaló lehúzós, képtelen marhaságnak. :O

    Ez az, tiltsák csak be minél több országban! habár ha ennyi pénzük van, könnyedén megkenhetnek bárkit vagy megfenyegethetik.

    Jóó cikk lett, csak így tovább! :)

    VálaszTörlés
  16. Háh, ez után a cikk után lehet elkezdek hinni Voldemortban xD annak is több értelme van... Vagy tényleg kéne egy saját egyház, a Teremtő Atyák már megvannak, már csak ősellenség kell xD

    Nevetséges, amit művelnek. Szimpla agymosás, mondjuk, aki hozzájuk csatalakozik az eleve nem lehet egy IQ-bajnok. xD félelmetesen hülyék az emberek, hogy elhiszik a sok zagyvaságot, ami olyan, mint valami vallásokból, sci-fi és fantasy elemekből összetákolt szar xD én kész vagyok, nekem ilyet nem szabad olvasni

    xD meghaltam

    Jó cikk lett! Grat

    VálaszTörlés
  17. -Kallisto

    Köszönöm szépen! Ezek inkább fenyegetnek! XD

    Nightmare:

    azok a cionista zsidók! XD

    Úgy-úgy pont az! Így találták ki! :D

    VálaszTörlés
  18. Káin: Majdnem az lett, de nem általam hanem a nap által, ugyanis volt vagy 40 fok xD de néhány gonosz elektronikai manót tudatalatt rájuk szabadítottam, mert nem indult el a zene, nyeheheee XD

    VálaszTörlés
  19. Oké....de akkor most ki az, aki folytatja a munkásságát?? És képes hatni az új nemzedékekre? És miért folytatja? Elhiszik vagy csk a pénz kell nekik? És, akik a filmben is szerepeltek 'felvilágosult' lelkek, h tudtak ki lépni a hatásköre alól, ha addig bírták? -Halálával a varázs is megtört talán- De a többiek?? és senki nem szállt vele szembe!! De senki!
    -engem Hitlerre emlékeztet, kicsit..ez is 1 hülye fasz :D am a hipnózisra gondoltam-
    Tommi, h került be ebbe a társaságba? Am látszik, h olvassa a szövegét XD, és lefogadom, h tükörbe beszél -de utálom, pedig 2 kedvenc filmemben is szerepel T.T-
    Na belőlem csk kérdéseket váltott ki ez a cikk :D de jó lett...sikerült felháborítani -megint-

    VálaszTörlés
  20. -Misu:
    Na akkor csak támadtak a thetánok. :DDDDDDDDDDDDD

    VálaszTörlés
  21. -Madame Curieuse:

    Ez volt a cél :DDDD

    VálaszTörlés
  22. wááá XDDDDDD *szakad*
    ennél témábavágóbb poént aligha írhattál volna x'D

    VálaszTörlés
  23. jéééééééézusom, ez nagyon durva :D ez a mortemita dolog nem is olyan hülyeség. 18 éven aluliaknak legyen olcsóbb :D és kapjanak hozzá egy Káin, vagy Neo plüsst :D vagy egy méhlepényt :D
    jájj jézusom (vagy mondjak jézus helyett Kígyófi Crysis-t? :D) hogy lehetnek ilyen hülyék az emberek, basszus... :D

    VálaszTörlés
  24. Káin:
    azzal fogok aludni minden éjszaka XD valami cuki nevet ki kéne találni neki xP

    VálaszTörlés
  25. Káin, Misu :

    Bibi. (bee mint méh, értitek... XD )

    VálaszTörlés
  26. Letti: akkor már Zümisüti :'D
    *leütötte magát*

    VálaszTörlés
  27. Nagyon érdekes!

    Nem is tudtam,hogy a dianetika ide köthető...egyszer valami rendezvényen leültettek egy sátorba és kértek,hogy gondoljak valami rosszra....aztán egy mérőműszer majd jelzi,hogy az nekem mennyire fáj! :D
    Iszonyatos,hogy ezen a bolygón elég csak egy zseniális észjárásos-rábeszélős tag és milliók meg vannak vezetve egy gyengeségük által,nem létezik,hogy ez mindig így legyen...mindegy milyen formában,de hány Hitler vagy Uri Geller fog még itt tobzódni ezen a fostos Földön?
    Káin neked is szektát kellene alapítanod,ügyesen fogalmazol,érdekes vagy...csak egy kiindulási alap kell :))

    Amúgy ne haragudjatok,hogy vissza-kommentelem itt a régebbi írásokat,de mazsolázok,mivel több,mint 1 éve nem voltam itt :)

    VálaszTörlés
  28. -Janezz:

    Tudom, már gondoltam ilyenen XD.... Nem baj, örülök, ha valaki egyáltalán vissza olvas (amúgy több részes ez a cikksorozat!)

    (Káin)

    VálaszTörlés
  29. Szép délutánt mindenkinek!

    Úgy döntöttem, ezt a délutánt egy kis okosodásra, ismeretszerzésre használom, és (újra) itt kötöttem ki a mortemen. Habár tegnap elkezdtem olvasni ezt a cikket, de kommentet már nem írtam, mert eléggé késő volt és nem is jött le úgy, ahogy és amit akartam.

    Elsőként hatalmas riszpekt ezért a kiváló írásért, habár még csak az első részen vagyok túl, de rengeteg mindent megtudhattam erről az elmeháborodott agyleszívó gépezetről.
    Már többen ismertek, ezért nem kell bemutatnom, mit vallok magaménak és hogyan. Nem megyek semmilyen vallás után, sőt mi több: az életembe teljesen feleslegesnek tartom a vallást és a vallásosságot. van, akin segít, nálam nem vált be.
    Most, így az utolsó szót is elolvasva, komolyan: egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy emberek tömegei nyelik be ezt a szart. Habár eme vallás kiagyalója tisztában volt vele, hogy hatalmas ökörségeket talál ki és ezek az ökörségek maximum egy értelmi fogyatékos kölyköknek tartott matinéba mennének el (azok talán még örülnének is neki XD), valamennyire mégis elhihette, hogy az valóban tényleg megtörtént, amit mond.
    De könyörgöm (XD), olyan neves és -állítólag- értelmes, szakképzett emberek, akiket itt felsoroltál, Káin, mégis hogyan képesek ennyire alávetni magukat ilyen elmebajnak, mint ez? Ahogy végigolvastam a módszereket, pl. ez az auditálás tényleg egy keresztény gyónásra hasonlít. A másik, meg hogy fontos elérniük a végső megszabadulás állapotát, ahhoz is lehet hasonlítani, amit leírtál, Káin meg valami nirvanaváró csoportosulásra.
    Az egész elveikkel, hogy az ember alapvetően jó, meg hogy az ember szellemi lény és életről életre szerzi a tapasztalatait, abszolút nem értek egyet és nem azért, mert nem hiszek a reinkarnációban, hanem az egész egy nagy baromság, amit mond.

    Számomra az ember sem alapvetően jó, se nem gonosz. Mindkét végletet totálisan és kíméletlenül elvetem. Az ember az számomra egy az állatok közül (bocs, ha megint a sátánista "szarsággal" jövök, de könnyű a párhuzamot levonni, még ha nagyon nehéz is. Először én se fogadtam el, hogy így van, mert azt gondoltam, mi többek vagyunk. Valamennyivel igen, mert több intelligenciánk van és tudunk írni-olvasni meg olyan cselekedetekre is képesek vagyunk, amelyekre az egyszerű állatfajok nem. Most nehogy azt gondoljátok, hogy én mindenkit állatnak nézek én meg isten vagyok vagy ilyesmi, nem. Éppolyan gerinces emlős, akit az evolúció és a többi őserők hoztak létre. Lehet, most elég sokan megrökönyödnek, de én úgy érzem, a fizikai részt az evolúció, míg a szellemit, a szemmel láthatatlant a többi őserők alkották. (Számomra maga az evolúció is az egyik őserő, mint az istenek, a sors, a sátán és az a pusztító erő, akit halálnak neveznek az emberek) Ne haragudjatok, de én képtelen vagyok elhinni azt, hogy volt egy isten és megteremtette a testet, majd lelket lehelt bele. Ez nekem túl meredek.
    Az ember így testi és szellemi lény is egyben, nem szellemi, akinek teste és elméje van. Badarság. Számomra röviden: sokkal fejlettebb, intelligensebb elmével rendelkező fizikai -és szellemi élőlény.
    Az istenfogalom számomra nem más, mint a világot egyensúlyban tartó erők egyike, nem több, nem kevesebb, de tényleg becsszó, senkire nem akarok semmit rátukmálni jehovista vagy vidám vasárnapos vagy épp itt szcientológus stílusban, ez tényleg csak egyéni vélemény volt.
    Köszönöm, hogy végigolvastatok és remélem, senkit sem sértettem meg.
    Ha valakit esetleg érdekel egy hosszabb blogbejegyzésem erről, itt megtalálhatjátok:
    http://idunlilithblogja.blogspot.com/2011/10/az-erokrol.html

    És hogy magáról a sátánizmusról már ne csak szépeket mondjuk, jöjjön egy kis kétkedéssel teli, úgymond (ön)szemfelnyitós, a CoS-ban sok mindent furcsálló tekintettel méregető rész is:
    http://idunlilithblogja.blogspot.com/2011/12/ellentmondasok.html

    VálaszTörlés
  30. Köszönjük ^^

    Amúgy a további részekben kiderül hogy azért eszik meg az emberek ezt a szart mert az egyház súlyos válságban lévő elkeseredett embereket céloz meg sajnos.

    VálaszTörlés
  31. Valóban, az emberi jóhiszeműségre, vagy mondjam inkább: naivságra utaznak. Csak pl. akinek semmije sincs szinte, vagy egyik napról a másikra él, abból nem hinném, hogy százezreket, milliókat tudnának kicibálni. Mindenesetre egy szemét, mocskos üzlet ez is, mint a keresztény egyház.

    (Most tartok a 3. résznél, továbbra is nagyon jó)

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: