2010. május 24., hétfő

Káin: Felhívás!


Tisztelt olvasók!

A szombat esti (vasárnap hajnali) kiakadásomat követően kaptam egy levelet, önként jelentkezett egy szerkesztő. Most már 8-an vagyunk, ez gombócból is sok, így kérek mindenkit, amíg valaki nem mond fel, vagy esik ki ne jelentkezzetek! Remélem innentől már nem lesznek problémáim a hétvégente történő postolásokkal. A jelentkező leginkább az irodalmi témákra és a művészetekre van ráállva ami hiányzott egy ideje a blogról, így pont jó! Szeretném nektek bemutatni az új szerkesztőt:

Misantrophe Mandy

" Kedves Olvasók!

Hosszas fontolgatás után jutottam el odáig, hogy egy szeretnék lenni a blog szerkesztői közül, és úgy látszik, könnyebben ment a felvételi, mint gondoltam volna. Igyekszem rászolgálni erre a bizalomra és posztolóként színvonalas cikkeket írni nektek irodalomról, képzőművészetekről, filmekről, pszichológiáról... Ami érdekel és amiről úgy gondolom, titeket is érdekelhet.

Magamról annyit érdemes tudni, amit a profilomban is leírtam: leginkább olyan mizantrópnak tartom magam, akiben valamiért mégis él a naiv vágy, hogy megválthatja a világot. Szeretem, ha van, ami gondolkodásra bír - legyen az egy film vagy egy vers, és szeretem mindezt továbbadni másoknak, hogy őket is gondolkodásra bírjam. Ezért vagyok itt és remélem, nem fogtok csalódni bennem.

Nem vagyok megátalkodott, két tűz között nem vonz a harmadik, a máglya, de gondolkozom, tehát eretnek vagyok"

7 megjegyzés:

Ezeket is ajánljuk: