2010. május 14., péntek

Káin: Felhívás!

Tisztelt olvasók és szerkesztők!

Ezen a héten a többezres nézettség a felére esett! Nekem ez fájó pont mert a blogunk igencsak fontos! Várom , hogy Neo minél előbb visszatérjen, mert Nyarlaton kívül senki sem volt aktív hiába kértem (...) . Szomorúan konstatálom ezt a helyzetet, remélem a hétvégén a szerkesztők aktívabbak lesznek...

A másik:

Nagyon sürgősen keresek 18 éves vagy afeletti szerkesztőt, aki TÉNYLEG aktív! Nem azért ír blogot mert muszáj, hanem mert élvezi és kb. bűntudatot érez ha nem ír. Ez lehet, hogy beteges de Neo és én így vagyunk kb. vele (ezért működik még mindig az oldal) , így kéne egy harmadik személy is aki hétvégén is tud írni, hasonló elkötelezettséggel és perverzitással. A saját kedvenc témáidról írhatsz, napi szinten, vagy két naponta. Amit elvárok az helyesírási hibáktól mentes, szépen megszerkesztett elvileg közepesen hosszú cikkek, amik új dolgokkal vannak tele ! Ha létezik még valahol ilyen ember/démon/ mindegy mi, fiú- lány stb kérlek azonnal írj a : kainthesnake@freemail.hu-ra

Leginkább: okult, orvosos , kutatásokkal kapcsolatos és irodalmi cikkek érdekelnének de a szépen megfogalmazott novellák, versek esetleg szexualitással kapcsolatos értekezések is érdekelnek minket! Ne legyél gyáva írj amint tudsz! Nem baj, ha lány vagy az sem ha hermafrodita.

12 megjegyzés:

  1. Káin:

    Ne aggódj, ,mert lehet, hogy a felére esett az olvasottság, de az a maradék "fél" konstans és lóg az oldalon!:)
    Én már a múltkor is gondolkodtam, de csak hétvégén tudnék írni, meg max. egyszer vagy kétszer hétközben. Meg nem tudom,hogy elég jó lennék-e.:)

    Boldog harmadik hónapot!:)

    VálaszTörlés
  2. -Charlotte:

    Nagyon szépen köszönjük! Ha Neo ráér majd csinál bannert is!

    Ha úgy érzed, hogy alkalmas vagy rá, miért ne írhatnál? :D

    VálaszTörlés
  3. Valószínűleg csak az érettségik és a tanárok év végi szívatásai miatt van ilyen visszaesés, szerintem nem kell aggódni. (: Szerencsémre már én is 2-3 hete aktívabban tudom látogatni az oldalt. (:

    VálaszTörlés
  4. -LIbertina:

    Hát remélem, mert rosszul voltam , miután Neo ezt közölte velem :-s

    VálaszTörlés
  5. Káin:
    Összeszedjem minden bátorságom és megpróbáljam??Hmhmm...nem mondom, hogy nem lenne kedvem, csak nem tudom, hogy megütném-e a színvonalat.:)Meg ez azért komoly dolog.

    Nekem ez a banner is tetszik.(van pókica)

    VálaszTörlés
  6. Egyet értek abban, hogy a suli miatt van a visszaesés. Nálunk pl. most csináltak új órarendet (az utolsó 3 hétre -.-) és annyira szar, hogy alig leszek itthon :S lesz h egy nap 9 órára kell bemenjek, és 7-re bent kell lennem a suliban, szal szopunk rendesen -.-"
    Szóval ne aggódj! :) ez nem jelenti azt, hogy rosszabb lenne a színvonalatok. :)

    Boldog 3.-at! :D

    VálaszTörlés
  7. uh :S tényleg ezek miatt amúgy. így év végén minket is szívatnak rendesen... :S tényleg én is elgondolkodtam rajta, hogy jó lenne írni, de nem hiszem, hogy rám vágytok éppen :D én túl nagy hülyeségeket írnék, :D bár nem tudom... lehet megpróbálom. még alszom rá egyet :D

    VálaszTörlés
  8. -Letti és Charlotte:

    Most előzött előttetek valaki!Ha hullik fej, akkor várom a leveleteket!

    -Nightmare:

    huhhh remélem tényleg csak emiatt! És köszi! ^^

    VálaszTörlés
  9. Káin:
    Köszi!:) Szempontomból jobb is így, legközelebbre talán "összeszedettebb" leszek.:)
    Meg azért ne nagyon fejezzgess.:)

    Amúgy valószínűleg, tényleg csak az év vége-láz miatt van a nép egy kicsit megcsappanva.+Azért többezer ember fele se kevés.:-)

    VálaszTörlés
  10. -Charlotte:

    Hát én amint láttátok eléggé fejezgetős vagyok :D

    De kevés mert megszoktuk már a "jót,,! :D

    VálaszTörlés
  11. Ne aggódj Káin, 100% hogy az év végi szivatás miatt van. Ezért nem vagyok olyan aktív kommentelő mostanában :( a tanárok agyba-főbe szopatnak minket 8. év végére...

    VálaszTörlés
  12. -Misu-chan:

    Akkor jó! Kezdek megnyugodni :D

    Üdv: Káin

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: