2010. május 24., hétfő

Káin: Blogajánló

Nos nem tudom valaha írtam-e blog ajánlót, de mostantól ezt is bevezetem. Oldalt rengeteg blogot linkeltem ki, de szerintem nagyon kevesen nézitek meg őket , pedig mindegyik nagyon jó. Most szeretnék egyet megismertetni veletek a sok közül:

MAYBE INNOCENT:

Amiről ma beszélek az egy kicsit a japán kultúrát kedvelő olvasóknak tetszhet, de nem szeretnék skatulyákat állítani. Tehát aki szereti a lolitákat, japánt, az érdekes ruhákat és ékszereket, hajakat akkor ott a helyük az oldalon.

Mert nem hogy a tervezőkről esik szó, de a blog készítője saját maga tervez és varr (és eddig amit ott láttam nagyon tetszett, meg pár ismerősöm is csináltatott magának ruhát és nem panaszkodtak) elérhető áron, és ezen kívül olyan szakmabelieket (ékszerkészítő, fodrász stb stb) sorol fel, akik szintén emberbarát módon kérnek pénzt, tehát ha lolita vagy , ha nem: lessétek meg az oldalt mert minden stílusra nyitott és szeretettel vár titeket az oldal házigazdája!


6 megjegyzés:

  1. Káin! Imádlak! <3
    Remélem, elolvasod az Ita-s cikkemet. Csak neked írtam :D A cosplay résznél ahogy ígértem. Ma pedig meginterjúvoltam egy fodrászt ~ legjobb barátnő ~ aki igazi zseni.
    Ezt meg kell veletek osztanom. Tiszta ciki, de majdnem kihullott a fele hajam. 25 ezret basztam el gyógyszerekre, erre a tanácsára, hogy mivel kenjem le megállt a hullás és olyan frizut vágott nekem, hogy csak na. Ha mentek fodrászhoz, hozzá menjetek! A blogban találtok elérhetőséget. Meg majd még készítek másokkal is ilyen cikkeket, hogy mit, hol, kinél érdemes. Remélem, van értelme. Ha nem, akkor max lesz egy jó szakdogám :DDDD

    VálaszTörlés
  2. -Siwa:

    Így csajozok :D

    Hú nem is rossz csaj :D ~looool~ Kár hogy nem járok fodrászhoz, mert növesztem a hajamat >_<

    VálaszTörlés
  3. Kígyófi Káin:
    Furcsa taktika. Furcsa, de nem rossz taktika :DDD
    Növeszted növeszted. Én is mindig ezt mondom neki, ő meg a haját tépi :DDD Vágni mindig kell belőle legalább egy kicsit :P Szebb lesz meg egészségesebb meg minden... az meg = több és jobb nő :D

    VálaszTörlés
  4. Én meg szoktam nézni az oldalt linkelt blogokat. :D
    Így még az ajánló előtt meglátogattam e remek kis blogot.

    Grat hozzá SIWA! (Y)

    VálaszTörlés
  5. <3 Köszönöm! Ma kaptak az olvasók cikket a Wa Loliról :D ~ belehabarodott a stílusba ~

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: