2010. május 25., kedd

Darkness: 2012

Megkezdődött a visszaszámlálás: a maják szerint 2 év van hátra és egy új, 5.dimenzióba lép át az emberiség. Ez azzal kezdődik majd, hogy a Föld pólusai felcserélődnek. Ez mintegy 20 óra leforgása alatt következik be.

A dimenzió különböző tudatfokokat jelöl. Az ezoterikus gondolkodás szerint eddig a 4.dimenzióban éltünk. Ez azt jelenti, hogy az ember képes megőrizni az érzelmeit és az érzelmein alapuló gondolatokat. Ha igaz a feltételezés 2012 után lépünk át az 5. dimenzióba. Eggyé válunk a teremtővel és a világegyetemmel. Olyan dolgokat ismerünk meg melyek régebbiek, mint a csillagok. Könnyedebbé válunk és sokkal nagyobb tudásra teszünk szert. A pénz uralma megszűnik.

Drunvalo Melchizedek évtizedek óta kutatja az ősi kultúrákat. A munkája során bensőséges kapcsolatot épített ki az indiánokkal. Köztük a maják leszármazottaival is. Tőlük tudja, hogy 2012 december 21.-én egy korszak véget ér.


"A maják tanácsa 527évig hallgatott. De most úgy érzik, meg kell szólalniuk. Eljött az otthonomba Don Alejandro, a tanács vezetője, és megkért: tolmácsoljam az emberiségnek, hogy mi vár ránk. Egy korszak véget ér az emberiség életében. Ez olyan lesz, mint egy szülés: fájdalmas, de örömteli. A vezető szerint 2007 októberében elindult egy folyamat, amit a maják az idők végének neveznek. Jelenleg az idő végében élünk, ami 2012-ben zárul le. De az is lehet, hogy kicsivel később. Az új dimenzióban, amibe átlépünk, megszűnik az egó, egymást saját részeként kezeljük, nem lesznek háborúk, megszűnik az irigység és a pénz."

Don Alejandro. A maják tanácsának vezetője.

Ez eddig elég meseszerűnek tűnik nem igaz...?A maják tanait és Drunvalo eszmefuttatásait sokan támogatják. Például, Boda Zoltán, magyar sámán.

"A világ már most nagy változásokon megy keresztül. Globális felmelegedés, viharok, földrengések, vulkánkitörések, válság. Ezek mind azt jelzik, hogy az emberiség életében egy új korszak fog kezdődni. Nem lesz világvége, egyszerűen csak más lesz az élet minősége. Azonban addig is vár ránk néhány megpróbáltatás."

Az inkák állítják: az új dimenzió eljövetelét olyan természeti csapások előzik meg, melyet még eddig nem tapasztalhattunk. Sokan az izlandi vulkánkitörésre is ennek részeként gondolnak.


A másik véglet

Vannak akik kételkednek.

"Felelőtlenek a világvége jóslatok, próféciák-mondta Kövesdi Natália az Életfa Egészségvédő Központ igazgatója.-Senki sem ismerheti a jövőt. Azt az emberek viselkedése befolyásolja. Akár lesz világvége, 5.dimenzió, akár nem, a szeretetenergia, az öröm, a jóság rezgése az, ami átsegíthet minden nehézségen. Aki jószándékúan, becsületesen, szeretetben és békességben él, annak ez mind megnyugvást ad. Ez az én szilárd hitem."

Galazek István, aki saját bevallása szerint, kapcsolatban áll az UFO-kal (no comment...:D). A földönkívüliek pedig azt mondták neki, hogy az emberiség erkölcsi megújulása elkerülhetetlen
és nagy változásokat ígértek. Pontos időpontról azonban nem nyilatkoztak.

Én igazán nem is tudom mit várjak 2012-től. Szeretném, ha mindez (a leírtak) teljesülnének, de mi van mégsem? Folytatjuk az őrölést ebben a szer malomban...

12 megjegyzés:

  1. júúúj ez tök jó cikk lett :D
    faja volt, nagyon tetszett :D
    Galazek István : no comment -.-
    mostanában én is tökre rá vagyok kattanva erre a témára. olyan rossz lesz 16 évesen majd meghalni xD
    pedig örülnék neki. megtudhatnám a "nagy titkot" :)
    wíí :D

    VálaszTörlés
  2. Kíváncsi vagyok, mit hoz 2012. Ha tényleg világvégét, akkor csak azt sajnálom, hogy ennyi idő alatt nincs már lehetőségem bejárni a világot, pedig sok mindent látni szeretnék. :(

    VálaszTörlés
  3. tök jók a témák meg minden, de kicsit sajnálom, hogy lelövitek Káin elől, aki egy icipicit bővebben és összeszedettebben ír.

    VálaszTörlés
  4. Szerintem ettől függetlenül írhat még róla -nem lett lelőve-. Én nem bánom, ha 1 témát több írónk jár körül :) más szemszög. Nemsokára én is reagálok normálisan.

    VálaszTörlés
  5. Az utolsó mondattal értenék egyet miszerint tovább őrölünk ebben a szar malomban...
    Bár még előfordulhatnak érdekes dolgok úgy hogy én szépen nyugisan kivárom ennek a végét ;)

    VálaszTörlés
  6. Én annyira nem hiszek ebben a világvégében.De ha mégis bekövetkezik akkor az szívás lesz...alig éltem még:S
    Galazek István:hát..tényleg no comment..-.-

    VálaszTörlés
  7. Hát nekem még nem sikerült eldöntenem, hogy ez az egész 2012-ős téma csak egy újabb jól hangzó kamu amivel pár évig lázban lehet tartani a népet, vagy igenis valós dolog.Mindenesetre ha igaz akkor nem ártana letisztázni, hogy elpusztulunk vagy minden jobb lesz....de azt hiszem durva lesz felkelni aznap reggel.

    Jah és nem baj, ha többen is írtok ugyanarról...jobban megértjük.:) (legalábbis én) (máskérdés, hogy a kedves szerzőket ez mennyire zavarja)

    VálaszTörlés
  8. én egyébként fordítottam angol nyelvű csatornázásokat 2012-ről (felkérésre, zsebpénzért), hát abban volt minden az egységes klímáért örömmel kihaló jegesmedvéktől a növényevővé váló ragadozókig.
    amúgy szeretnék hinni benne, hogy valami lesz, de valami már most is van.

    VálaszTörlés
  9. Na na na!

    Ne bántsuk meg a többi szerkesztők, én örülök hogy írnak. Nyugi fogok mindenről írni hiába írtak már róla mások, csak azért nem írtam eddig mert anyagokat gyűjtök és nem olyan egyszerű megírni sok forrással (könyvek stb) . De azért köszönöm Odett nagyon hízelgő volt!

    Tetszett a cikk, így tovább! Én nem vágom ezt az UFo-s csávót... az ciki? XD

    VálaszTörlés
  10. :D
    Egó nélkül nekem geciszar lesz:D
    namajd kibírom:D

    VálaszTörlés
  11. Hát, ezek a verziók azért lényegesen jobbak, mint a sima kipusztuláselmélet. :D Én még szeretnék azért ár évet élni.

    Mondjuk tényleg sok természeti változás és katasztrófa jött mostanában. Biztosan jelent valamit.

    Nem gondolkodom sokat ezen. Nem hiszem, hogy jót tenne a mindennapjaimnak.
    De érdekes cikk volt. Köszönöm!

    (Y)

    VálaszTörlés
  12. Éppen most ért véget a Discovery Science-en egy erröl szóló film,melyben a létező összes katasztrófát beírták 2012-es évre,cunamitól kezdve napszeles vulkánkitörésig...minden...az első,ami eszembe jutott,hogy mit tennék,ha látnám,télleg itt a vég?

    Minek nincs értelme:

    -rabolni
    -a családdal együtt sírni
    -elbújni
    -imádkozni

    Minek van értelme:

    -én végigmennék azokon a nőkön,akik nagyon izgatnak,de nem kaptam meg őket soha...akár erőszakkal is!:D

    Tudom,hogy durván hangzik,de most őszintén,nincs igazam? :DDD

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: