2011. november 1., kedd

nE0.cRYsys: Helló-szia

Sziasztok!

Neo vagyok, 23 éves és időutazó. A triász korabeli Mortem Aeternus-ból tértem vissza közétek, és mint minden valamire való időutazó, magammal hoztam a múlt és a jövő tudását! Na jó itt most nem a docosahexaneoic-sav hatásaira gondoltam (pedig abban is benne van az hogy "neo" csak megjegyzem mellékesen..) hanem arra gondoltam, hogy közösen talán újra visszahozhatjuk a régi jó mortem-hangulatot. Igaz nagyon sok új olvasó érkezett, aki talán már nem is emlékszik ezekre a mókákra, de szeretném ha újra közösen és aktívan reagálnánk a nagyvilág dolgaira.


Tudom ma már nem "menő" blogokat olvasni, ma már mindenki facebook-ol és nincs is elegendő ideje másra, csak arra a minimális közösségre, amit a facebook-on épített ki maga köré, vagy csupán a közeli 2-3 közeli ismerőse blogát olvassa.

Nos azért szeretném, hogy némi kultúra is eljusson hozzátok, kedves olvasók, érdekes, bizarr, meghökkentő és sokszor tanulságos információk, evangéliumi tanmesék és egyszerű gyakorlatok, amiket otthon is elvégezhettek, mint pl. zsírleszívás a garázsban, vagy hogyan lehet kenyeret pirítani kádban fürdés közben és hogyan lehet az ablakpárkányra állított létráról praktikusan ablakot mosni téglával a nyolcadik emeleten! Érdemes minket olvasni, rengeteg új dolgot megtudhattok az emberi fajról!

Szeretném ha a minket körül vevő világot kissé nyitottabb elmével fogadnátok be, tájékozottan és információtól dagadó agyi barázdákkal sétálnátok a hajatok és sapkáitok alatt.

Én mint időutazó, állíthatom nektek, a korok változnak, de az emberi tudás szomja mindig állandó és törekvő. Reméljük visszahozzuk azt a triász kori Mortemet, amikor együtt veséztünk ki témákat, tanácsokat adtunk egymásnak vagy nevetgéltünk (a fentebb említett házi praktikákon természetesen).

Remélem hamarosan újra lányok hadai sírnak majd a cikkeim alatt és érdekes dolgokról tudok majd beszámolni nektek. Na jó vicceltem- ne sírjon senki, már nem nyalogatjuk fel Eric Cartman-szerűen a pozsgás arcotokról a lecsurranó kis könnyeket.

Szóval visszatért Neo közétek, remélem Káinnal felrázunk titeket az őszi punnyadásból, nehogy itt téli álomba essetek már!!



Remélem azért örültök egy kicsit (na csak egy piciiit) hogy újra itt vagyok veletek, remélem jól fogjuk magunkat érezni mindannyian! Mint a gyűjtögető méhecskéknek, nekem is sok minden ragadt a fenekemre, úgyhogy majd szemezgetek a témák között, mi az amire talán kíváncsiak vagytok esetleg érdekességként szolgálhat nektek!

Tudtátok hogy a "neo" (nem, nem a mátrixos napszemüveges fickó) szóval a szó maga visszatérőt jelent? Nocsak nocsak... minden visszatér önmagába- ezt valami okos ember mondta, de lehet csak egy bolygó vagyok, végül is letelt az egy év a Nap körül (mármint ha közeli kisbolygó vagyok)

Kicsit gatyába ráztam az oldalt, remélem tetszik mindenkinek, próbáltam egyszerűbb és betölthetőbb felületet létrehozni! A "Címkék"-et kivettem, mert az eddigi közel 1200 poszthoz 3000 címke társult, és méterekkel húzták szét az oldalt! Szerintem itt mindenki elég okos ahhoz, hogy a "Kereső"-t használjátok! Unatkozni nem lehet, a "Blogarchívum"-ból minden egyes cikket visszakereshettek, ami valaha is létrejött!

Jó olvasgatást!
Ja és megérkeztem! :P

5 megjegyzés:

  1. Végre vissza tértél..^^imádtalak olvasni és betegesen éhezek a cikkeidre:DD

    VálaszTörlés
  2. júúúúj, de szép lett a blog. *-*

    VálaszTörlés
  3. Pár nap kihagyás után érdekesnek találtam az új hátteret, de mikor beléptem még nagyobb meglepetésemre két irományodat is megpillanthattam. Köszönet az oldal ismételt karbantartásáért, csodálkoztam is könnyebben betölt, mint eddig. Mivel gondolom nyomon követted a blogot és Káinnal is beszéltél, tudod, hogy milyen helyzetbe vagyok, ezért jóval kevesebb időt fordítok az írásra, mint eddig. Üdv újra itt.

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm szépen!
    Örülök hogy páran azért örülnek! ^_^
    Hát igen...az ember "valódi" élete mindennapjai és környezete azért fontosabb mint egy virtuális világ közössége.
    Nem mindig követtem a blogot, időszakonként csak, néha vissza vissza olvasgattam, meg megnéztem a szalagcímeket. Sajnos nem mindig keltették fel az érdeklődésem...:/ Szóval gondban leszek majd hogy mi volt vagy mi nem már, de általában olyan hülye témákkal jövök amik tuti nem voltak :D:D
    Üdv újra ;)

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: