2011. november 1., kedd

Evelyn: Filmajánló(k)

Meg is érkeztem a két filmmel, amit ezen a héten ajánlok nektek. Ezek nem vértől tocsogó horror filmek, én inkább az olyanokat kedvelem, amelyek igaz történet alapján készültek.



A KLINIKA

Tartalom:

Beth és vőlegénye édes kettesben utaznak országon keresztül. Egy nap aztán Beth arra ébred, hogy egyedül fekszik egy klinikán, elzárva a külvilágtól. Az anyák legszörnyűbb rémálma vár rá: döntenie kell, milyen messze hajlandó elmenni azért, hogy megmentse gyermekét. 
Az egész film tehát arról szól, hogy  mit képes megtenni egy anya a gyermekéért, meg elsősorban, hogy a saját életét is mentse..:)
Tulajdonképpen tényleg csak ajánlani tudom, a vége nekem nagyon tetszett, mivel kiderül pár dolog, amit most nem szeretnék elárulni, mert lelövöm a poént. :D

JACK KETCHUM : A SZOMSZÉD LÁNY 
(Jack Ketchum's the girl next door)


A címből is észrevehetitek, hogy kiről szól...:D
Nagyon brutális film, és ez is igaz történet alapján feldolgozott mű. A lényeg, hogy halálra kínoznak egy lányt - mindezt a szomszéd fiú szemszögéből láthatjuk -, mert a nagynénje, akihez kerül, nőgyűlölő, pedig ő maga is az! Én tuti halálra vertem volna, ha ilyeneket csinált volna, amit szegény lánnyal művel, na meg arról ne is beszéljünk, hogy a gyerekei mekkora szemetek...:D

Remélem sok "szép" percet okoz majd a két film megnézése! :DD
NEO ÜDV ÚJRA ITT!

4 megjegyzés:

  1. Na ezeket nem ismertem, szerintem a szomszéd lányt le is törlöm mára :D

    VálaszTörlés
  2. Szerintem öcsémmel megnézetem őket majd csak ezután nézem meg őket :D (gyenge idegzetű vagyok, bár lehet mióta itt lógok a mortemen azóta változhattam is egy kicsit ;])

    VálaszTörlés
  3. Káin: Majd számolj be, tetszett-e, vagy sem :D
    Kamupók: Pedig ezek nem brutálak :D

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: