2011. október 25., kedd

ZombieKatie: Művészek - PureBlackLove

Első körben szeretném bemutatni nektek Eva Di Martinot, azaz PureBlackLove-ot. 27 éves olasz lány, akit először Youtube-on pillantottam meg, és azóta nagy rajongója vagyok. Magáról röviden ennyit írt bemutatkozásképp:

“Művész, fotós, kreatív, mizantróp, balkezes, vörös hajú, zeneszerető, szenvedélyes olvasó, piercing mániás, tetovált, nem alkoholizáló és nem dohányzó, elitista, örökké ÁLMODOZÓ.”



Ezek az egyszavas jellemzések azonban nem kielégítőek az alkotásaira, csodálatos képeire. Egy laikus szemével egyből az tűnik fel, hogy “húú, hát ez de ronda, különc, hogy nézhet ki így egy lány” – azonban csodálatos módon használja ki a színek által lehetőségként felkínált kontrasztokat. Önarcképein csodálatos színvilág tárul elénk, félelmetes, elképesztő és csodálatos árnyalatok, éles határokkal.











Az elmúlt években hatalmas fejlődéseken ment keresztül Eva, munkái egyre igényesebbek, és sminkes technikája is specializálódott. Mára már online és papíron megjelenő magazinokban is szerepelt, természetesen nem Magyarországon, hanem kisebb-nagyobb szubkultúrák képviselőinek újságjaiban. Az első videó, amire felfigyeltem Youtube-on, az a My Color-s Series Greeny video volt:


Ha megnézünk néhány videót és képet tőle, látszik rajta, hogy egy teljesen átlagos lány, átlagon felüli kreativitással. Nem a mai XXI. századi élettelen ideál, hanem igazi hús-vér nő. Ezzel még közelebbinek érzem magamhoz, hiszen a ‘természetellenesben a természetes’ szürreális harmónia nyilvánul meg benne :)









Hivatalos oldalán minden linket megtaláltok, ami kielégítheti kíváncsiságotokat:

7 megjegyzés:

  1. Jaj de jó! Nem ismertem a csajt de nagyon tetszenek a képei :OOOO

    VálaszTörlés
  2. Van egypár különleges emberke, akiről szeretnék majd írni, ő lett az első áldozat... csak kevés infót találtam róla... :/

    VálaszTörlés
  3. -ZombieKatie: szerintem elég sokat írtál róla :O

    VálaszTörlés
  4. -Zoe: Én is észrevettem :D

    (Káin)

    VálaszTörlés
  5. Jujcimujci! Javítva :) Belekontárkodott a blogspot...

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: