2011. október 24., hétfő

Káin: Felhívás (Új szerkesztőket keresek)

http://www.animefringe.com/magazine/2005/09/feature/holic-anime03.jpg

Sziasztok!

Szomorúan vettem észre ismét kezd bepunnyadni a blog és olyan sok szerkesztő van, hogy a cikkek száma nem arányos velük. :D Ma az összes szerkesztőre ráírok aki offline hogy akar-e itt maradni vagy csak dísz a neve oldalt és egyúttal most kihirdetem keresek új szerkesztőket. Ha megnézitek a legelső postot látni mennyien voltatok már itt, komolyan mondom csak olyan írjon akinek van kedve és ideje írni, mert kezdem azt érezni , hogy ha ez így megy tovább mindnekit letörlök és egyedül fogom csinálni, aminek nem lenne értelme hiszen ez volt az első blog Magyarországon ahol több szerkesztő is ÉRDEMBEN publikált. Kicsit zavaró mindenki tök lelkesen jelentkezik aztán egy hónap után rájön nem olyan könnyű publikálni és elsunnyog. (Itt ne vegye magára aki nem így tett de sokszor ez van).




http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQLdpWWeIOaqPci-PTBO_jcCfyoTCkCuL5x-OyOLuAG0rSDIx_q

Nem nagyok az elvárásaim csak annyi hogy heti 1 cikket kérek minimum, amik érdekesek és amikről még itt nem láthattunk semmit (oldat könnyű a szavaknál meglelni mi volt kint, vagy mi nem, de ott a kereső opció is, két év alatt elég sok mindent lezongoráztunk már itt) . Saját kedvenceid, saját témáid, verseid , novelláid is jöhetnek csak érdemben postolj és heti 1 az nem nagy kérés, főleg ha többen jelentkeztek mert akkor a hét minden napjára lenne cikk. Jelentkezni a Facebookon nálam, vagy a kainthesnake@freemail.hu-n lehet. Én most az összes szerkesztőnek írok levelet, hogy marad-e vagy, amennyiben válaszra sem méltatnak ma este törlöm őket, max holnapig várok. Természetesen Kamupók és Line érintetlen marad, mert ők mindig írnak, de ha esetleg úgy érzitek nem szeretnétek maradni szóljatok nyugodtan.

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSW__oM6GmUNz9tkRf3YtZuPYxtsdA9C5AttSWDSM4ltE1RevQu

Tehát nagyon sürgősen keresek aktív szerkesztőket, a kor nem számít a lényeg az az, hogy milyen minőségben írsz és milyen témákban: irodalom, horror filmek vagy mesék, anime manga, okkultizmus, érdekességek, bizarr dolgok , saját versek, novellák, undorító betegségek akármi jöhet. Akár arccal, akár arc nélkül is írhatsz mivel nagy az olvasottság remek lehetőség hogy megismerjenek téged többen is! Bárki jöhet akinek vannak gondolatai és tud helyesen írni, nagyon kevés szabály van itt, max annyi hogy rendezd saját magadnak a postjaidat(sajnos van aki ma sem tudja ~köhögés~) ne ,legyen tele helyesírási hibákkal és legyenek olyan témák amik itt még nem voltak fent. Írjatok bátran, egy próbát megér! Kérlek terjesszétek a felhívást!

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRXrPw__PxXxPBd80LHQzTU5gqYePwibGbYPnZKTEHEIV6f8Nmrp3qOytDYOA


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ezeket is ajánljuk: