2011. október 8., szombat

Káin: Monster high

http://www.jatekshop.eu/upload_files/monsterh01.jpg

Sziasztok!

Nos lehet 23 évesen ciki, de vettem magamnak egy Barbie babát. XD Már amúgy 1 hónapja kiszúrtam a Sparban és nem vettem, pedig akkor csak egy darab lézengett ott 4600 ft-ért. Gyorsan elfelejtettem de egy ismerősöm vett a lányának és rájöttem kell! XD Ő 7000 ft-ért vette a játékboltban és a Sparban még mindig 5900 ft-ért :DDD. Ezekről a babákról szeretnék kicsit írni, hogy milyen faszák! XD



Monster High babák a Matteltől

Photobucket

Nos én kiskoromban nem titok nagyok sokat Barbieztam de sajnos akkoriban ilyenek nem voltak. Zombie, vámpír , farkasember és macskanő, múmia lány és még sorolhatnám mennyi minden babát készítettek. Készült belőlük egy mesesorozat is ami a szörnyvilág iskolás tinijeiről szók , szóval nézem XD. Youtubeon elég sok rész van fent :D.

Ebből indulva megtalálható a többi 1. rész 3 részletben tekinthető meg


Nagyon tetszik hogy Bratz kivitelezése van és kicsit mégis mangaszerű a kinézetük is. Én megvettem már Frankie Steint de Draculaura is be lesz szerezve mert szerintem ők ketten a legjobbak :D. Magyarországra csak most jöttek el pedig elég régóta vannak már :D. (MIért nem lep meg a tény...)

Photobucket

Nagyon jó volt a babát megvenni, saját személyisége van, volt hozzá háziállat, ruha, fésű, állvány, napló és a doboz hátulján megtudhattuk mik a kedvenc dolgai :D.

Hivatalos zene :D



Játék promo


Ami érdekes hogy anno írtam a BJD babákról, na ez az olcsóbb verzió, ugyanis 2012-ben el fog Magyarországra jutni az a szett, hogy készíthetünk saját tervezésű babákat! Igen jól látjátok, lehet majd venni fejeket, arcokat és hozzá vasló parókákat ez által lehet majd egyedi szörnyeket csinálni.

http://i238.photobucket.com/albums/ff140/LydialoveBj/create_a_monster_by_mh_maria-d4c5v0j.jpg

Maga a Monster High-ot Garrett Sander hozta létre, Kelly Riley segítségével. 2007-ben elkészültek már, de 2010-ben jelentek meg ténylegesen. A karikat horrortörténetek ihlették meg, a lányok híres szörnyek gyermekei mint pl: Drakula, A Múmia, Frankestein, Medúza, A fekete Lagúna szörnyetege, Zombik és vérfarkasak stb. Nem csak babákat hanem plüssöket, írószereket, táskákat, ruhákat, kiegészítőket is kínálnak. Már könyvsorozat is létezik ami Magyarországon kapható (azt azért nem fogom megvenni XD). Lesz belőlük videojáték is Nintendo DS-re és Wii-re is! :3

http://www.collectibledollsinfo.org/wp-content/uploads/2011/04/monster-2.jpg

A lányok 10.5 inch magasak míg a fiúk 11, nagy fej szem kis orr és vastag ajkak jellemzik őket. A test ABS plasztik, a fej pedig puha PVC-ből van. Rengeteg bőrtípusban vásárolhatóak: zöld, kék, pink fehér stb. Hajuk saranból és kanekalonból készültek. A kezek levehetőek, hogy könnyebben lehessen őket öltöztetni (most téptem le a kezét és tényleg XD).

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR-cMO0lu-_innj717fM6LHer1qZOL_cjCYQh9RIrGpnB7AGUHQ5g

Az fix hogy megveszem még a vámpír csajt és majd megcsinálom saját magamat is szörnyben. :DDD

-Linkek

-Olcsóbban vehettek netről Babákat


-Magyar hivatalos oldal, videókkal és játékokkal


http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS80roFhM-QCO6THHEVAOho3FWIM03HJgLAzpO4d4a7_3u3DRAVUw

9 megjegyzés:

  1. Ezek a babák is kb csak azt sugallják, hogy nézz ki úgy, mint egy gothic (vagy éppen akármilyen) whore.

    VálaszTörlés
  2. -G:

    Úr isten :D Ne haragudj de ez egy cseppet tré volt. Szerintem a legtöbb magára adó akármilyen stílusú csaj így néz ki jobb esetben ...

    VálaszTörlés
  3. Akkor ezek szerint nem vagyunk egy véleményen.

    VálaszTörlés
  4. -G: Akkor én is whore vagyok meg az összes magára valamit adó nő :DDDD...

    VálaszTörlés
  5. Ezt egy szóval nem mondtam, kis hülye :)

    VálaszTörlés
  6. Szerintem kell egyfajta érettség, hogy valaki így öltözzön, és a gimiben mondjuk kevés kivételtől eltekintve ez kevéssé van meg. Tényleg cuki és jól néz ki, de ezzel mondjuk azokat is vonzzák, akik beszólogatnak és alájuk nyúlnak, amiből meg persze sértődés van.

    VálaszTörlés
  7. -G:

    Hát most néztem egy fanclubbot és 11 éves kislányok kedvelik akik tök normálisan néznek ki, ha lenne gyerekem előbb vennék ilyet mint egy sima Barbiet, és ennyi erővel minden baba rosszat tesz mert az ősidők óta létező Barnbienak is ilyen hatással kéne lennie a lányokra viszont én 16 éves koromig nem néztem ki lányosan, szóval ez annyira nem standard, de legalább igényes lettem a hajamra és a sminkemre ennyit segítettek nekem. :O

    VálaszTörlés
  8. Divathullámot lovagolnak meg, nincs kétség, de miért lennének rosszabbak a classic cicababáknál? Bár én a plüss, vagyis rongybaba változatukat jobban szeretem :D Ha megvan még a blokk, van játék meg több letölthető cucc itt:
    http://minu.me/-monsterhigh

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: