2011. október 6., csütörtök

Káin: Iron fist márka rövid bemutatója

http://www.fashionfave.com/wp-content/uploads/2011/10/706245.jpg

Sziasztok!

Sajnos múlthéten lelőttem minden jobb témámat így maradt volna, hogy írok: film vagy zeneajánlót, de film már van , a zene meg éppen íródik , úgyhogy még a Fashion fave blogra írt egyik cikkemet hozom át ide. Onnan leléptem mert úgy akarták kirakni az egyik cikkemet , hogy cenzúrázták, pedig nem a csúnya beszéd volt a hiba, hanem hogy leírtam: hepatitisz :D. Szóval ha már ingyen írok valahova , szívességből akkor az írásaimat ne formálgassák már át, max akkor ha kapok érte pénzt, így maradt ez a blogom néha amúgy is azzal küzdök hogy nincs elég témám. :D Ez a hét meg full olyan hogy nincs semmi ami az eszembe jutna, kicsit örülnék ha a többi szerkesztő ilyenkor észrevenné magát és írna... ~erősen köhög~




http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTuQRvcAd98j-ORPxAZrtdVQoaGGSJeN0AyBMnvVMxGm-HyDOPr

Ma egy alig ismert márkát mutatok be nektek, bár én már lassan másfél éve ismerem. Magyarországon még nincsen nagyon boltjuk csak webshop, ahonnan rendelni lehet. Egy barátnőm lábán láttam meg a cipőjüket és akkor azt éreztem, hogy a lábával együtt viszem, annyira kell. :D A cipő egy Frank Einsteines (Frank Einstein szörnyetege) cipő volt, így azonnal megtetszett. Magamnak nagyon nehezen találok ruhákat mert válogatós vagyok és csak az egyedi darabok érdekelnek de az Iron Fist cipői/ruhái/egyéni kiegészítői mind ki tudják elégíteni a vágyaimat!
IRON FIST

Az Iron Fist márka 2001-ben született meg mint férfiruházattal foglalkozó cég, de négy év kreatív munka és brand kialakítás során rájöttek, hogy női cipőnkön ezek a minták nagyon is menők lesznek. Nagyon sok háttérmunka és tervezés áll a mögött, amit magukénak tudhatnak. Külföldön már nagyon nagy rajongótábornak örvendhetnek .
A férfi ruházattal kapcsolatos ötlet kipattanása San Diego-ban történt meg, két havernak köszönhető : Mike és Travis ötlete volt. Nagyon régóta deszkáztak és szörföztek, így szerettek volna egy olyan utcai stílust kialakítani amit senki más nem csinál rajtuk kívül. A minták az underground street art-ot lovagolja meg, ezért valóban egyedi darabokról beszélünk, majd be is mutatom a kedvenceimet, félő hogy a női cipőkre fogok fókuszálni mert van egy cseppnyi cipőfetishem. :D A cipőik láttán kicsit Pokemon életérzés köszön vissza:
-Szerezd meg hát mind!-visszhangzik a fejemben és folyamatos terrorban tartom a családomat , hogy egy-egy külföldi nyaralás alkalmával hozzanak nekem Iron Fist cipőt :D. (Ki gondolná , de ez esetben is olcsóbb kint, mint Magyarországon, sőt! Még rendelve is olcsóbb postaköltséggel együtt…
Sajnos a neten nem nagyon találtam infót róluk, a Wikipédián még nincsenek fent, max annyi hogy az Iron Fist a Motörhead egyik albuma, magyarul meg végképp nem volt róluk semmi. Annyit még találtam , hogy eleinte a csomagtartójukból csináltak boltot és abból árulták a ruhákat. Manapság Amerikában, Angliában a legelterjedtebbek. Sokszor tetkómintákat is felhasználnak így nem csoda hogy rengeteg tetkószalonban ki vannak plakátozva (legalábbis ahova járok, ott kint vannak :D ). A ruhák mind minőségiek, én sem panaszkodhatok pedig már van 7 pár cipőm van tőlük, max a sarkukat jártam le, annyi problémám volt. :)
-Hivatalos oldal: http://www.ironfistclothing.com/
Iron fist képek
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ1510ePf346kXRqI0y2TM42DgvtfPT5ivklmYcF8KlN7FMGRhz
http://www.grindstore.com/UserData/Poster/Poster_30681.jpg
http://data.whicdn.com/images/5742920/lookbook011_thumb.jpg?1293143174

http://www.bazoom-shops.de/shop/catalog/images/popups/Iron_Fist_Girl_Shirt_Tahitian_Trouble_Boyfriend.jpg

http://www.surf-life.co.uk/productImages/iron-fist-babylon-board-shorts-turquoise-09_189137.jpg

http://iatt.bluetideproductionsdevelopment.com/wp-content/uploads/ironfist.jpg

http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/276885_143421552349049_2034015_n.jpg

http://blog.couponalbum.com/images/2011/09/iron-fist-pumps.jpeg

4 megjegyzés:

  1. Júj, kimondtad a H- betűs szót! ~kereszteket dobál feléd és szenteltvízzel locsol~ :D

    (komolyan: mióta tiltott szó a hepatitisz? Én arra sem találtam még magyarázatot, hogy a Last Resort-ban miért kell kifütyülni a "suicide" szót...az élet nagy kérdései)

    VálaszTörlés
  2. Mi az, hogy alig ismert? :D Nekem már régóta csorog a nyálam az egyik cipőjükért, sőt most már olyan csontvázas pulcsi is KELL!!! :)

    VálaszTörlés
  3. ááááááááhhh<333 legkedvencebb. nekem is olyan cipim van mint neked:D de az a zombis cipő az álmom igazából, mind a két fajta, meg van ilyen táska is és ilyen masnis és nagyon cuki és pénztárca is és úristen zombirohamot kaptam már a gondolattól is. :DDDD karácsonyig bármi történik meglepem magam ezzel a kis szettel, mert KELL. :D vagy nem is tudom, elég durván nagy kielégülést okozna ha az enyémek lennének. :D

    VálaszTörlés
  4. -G:

    Kajak azt mondtk, jó lett az EDhardys cikk (azt írtam oda is) de akkor rakják ki ha kivehetika felszínes és a hewpás részt :DDD. MOndtam nem veheted ki, ne is rakd ki. XD Azta nem szólnak hozzám :'D

    -Charlotte:

    Hidd el az átlag barom nem ismeri ez egy divatblogra ment amúgy ahol sokan nem vágták :D.

    -Zombie:

    Remélem sikerül!!!! :D Megértelek teljesen!

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: