2011. október 19., szerda

Káin: Freakshow és a Magyar mentalitás avagy: megöllek te farhátzabáló vén geci!

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSWO7tEbOIT3T8SFkIgqFjZtmSgd80q25IQWGKWGxXj8NLxgv-Kow

Sziasztok!

Úgy volt ma írok nektek valami érdekességről, de végül leírom a mai napomat :D. Tudja mindenki szerintem hogy nem vagyok egy jámbor ember , az évek során hazám és abban élő egyedek iránti gyűlöletem már-már a tetőfokra hágott. Igen most majd jönnek az okoskodások milyen magyar vagyok, nem tartom magamat annak és nem is akarok az lenni és azért kritizálok másokat mert nekem kb a legnagyobb az önutálatom ezen a földön , tehát nekem szabad :D. Szóval aki okoskodni jön az kinyalhatja a hófehér picsámat és kb. ehhez hasonló, egyáltalán nem kedves reakciókban gazdag választ várhat tőlem, tanulság= kár okoskodni.



Nos rá is térek a lényegre, mentem dolgozni ahogy szoktam nekem a Ferenciek tere az ilyen gennyközpont bár az ember azt hinné, hogy ott nem történhet semmi mert gazdag környék és felkapott hely, sok a fehér ember stb, nos ma egy magyarral gyűlt meg a bajom esküszöm a cigány jobban tud ennél viselkedni. (Na nem mert akkor berakhatnám ide emlékeztetőül amikor a ferencieken fényes nappal kb 4 hónapja elvert egy cigány :'DDD)

http://www.documentingreality.com/forum/attachments/f10/122559d1264523400-old-man-hit-train-old-man-killed-train-500x329.jpg

Érdemes tudni azt is, hogy hozzám érő emberekkel kapcsolatban agresszív viselkedés módot veszek fel, ergo ha érzem nyomul azonnal , ugatva arrébb megyek, ha ez nem kivitelezhető a táskámmal csinálok közém és közé egy kis falat. Most egy vén fasz nyomódott nekem és nagyon ideges lettem (mögöttünk csomó hely, csak mi ketten álltunk ott) így a táskámat kicsit hátrább toltam, hogy ne érjen hozzám, mindezt igazgatásnak álcázva tehát az se lelehet hogy az öreg kiszúrta, hogy én a táskával akarom agyonütni (ezzel oltom ki jó előre az akadékoskodást) , erre azt érzem hogy hirtelen, izomból, két kézzel meglök!!!! A buszon ami még megy is!!!! Tehát ismételten hangsúlyozom:

Egy idegen 40-es férfi aki jó erőben van, jön és meglök egy lányt aki soványabb jóval mint Ő , nagy táskával áll ami geci nehéz (tele volt fodrász dolgokkal) és közbe jár a busz!!!!!!!!!!

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSIbIgz51k9ivFyA9839nuocfY4HR43Eq2BbVn--McUdT9uVq753Q

Nos ez így leforgott bennem másodpercek töredéke alatt, így jött a számára meglepő jelenet, zenét kivettem a fülből és ráordítottam, az öreg vén geci valószínűleg nem várta ezt, gondolta magyarok módjára meghunyászkodom, mivel még 18-nak se nézek ki azt hitte könnyű préda vagyok, no de jött a válaszreakció:

-Maga meg mi a faszt csinál, Mi a faszt lökdös?!

Még jól rá is mozdultam, minden érdeklődő szempár ránk szegeződött természetesen a jelenetet végignézte X mennyiségű magyar férfi, nem meglepő módon nem csináltak semmit :D. Szerintem jobb esetben amikor meglök akkor már oda kellett volna lépnie egy csávónak és rászólni a vén buzi szarrágóra hogy vegyen vissza.

- Azért van a korláttal ketté választva a lépcső , hogy két ember le tudjon szállni.

Ezen magyarázatán még jobban felkaptam a vizet. Tehát mert a korlát ketté választja a lépcsőt, akkor ő mint egy kibaszott úthenger fel van hatalmazva hogy arrébb lökjön a nagy táskámmal , miközben a busz mozog.

-Leszarom van-e korlát vagy sem, ha még egyszer hozzám, mer érni pofán fújom gázspray-el.

-hnhmmhmnnm...

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSr3s9JDUWGivC253_rGbDJ8fykFeKrwoEREcp7fgXWEyFroyFF

Jött valami morgás, gondolom azt akarta övé legyen az utolsó szó így mondtam neki ne magyarázzon mert lerúgom a buszról, és amikor kinyílt az ajtó kb elfutott a csávó. Nos aznap 12-re mentem a határútra Diósdról így már eleve szar kedvem volt, este terveztem 5-re megyek KRESZ-re és utána veszek hajfestékeket, hát annyira felbasztam magamat hogy az emberek közt töltött időt minimálisra akartam redukálni, természetesen a sors jól kibaszott velem. Akivel találkoztam volna, azzal elkerültük egymást és hazament, a számomat nem tudta így 1-re sikerült elérni hogy most mi a mici van. Természetesen akkor már visítottam a telefonba mert a biztonsági őr a metróban azt hitte kurva vagyok és körbevett az összes rühös csöves alkoholista és cigány. :DDD

A buszon meg két 17 éves cigánygyerek (akiket a barátom kb ott verne telibe , ahol nem akarja) kitárgyalták hogy kéne engem megmélytorkozni és közbe pofozni.De ilyen kis retros csillámló fülbevalós buzik, akiknek műfasszal kúrom véresre a seggét jobb napjaimon mert még férfinak sem lehet nevezni őket.

http://www.cartoonstock.com/lowres/csl4913l.jpg

Így a mai napom kiütéssel győzött, hazautam csak annyiban volt durva hogy mindenki hozzám simult és kis helyen a 40 fokban mentem a levegőtlen ócska szarban. Azt egyébként mindmáig nem értem, hogy elhiszem tél van de nem kell 70 fokra befűteni azon a csotrogány szaron, a buszon majdnem elájultam olyan rosszul lettem.

Ja meg még amikor elindultam a busz amivel mentem lerobbant (Volán) talán már ez egy rossz ómen volt hogy ne menjek ki ma a házból :O. Utamat töméntelen mennyiségű FIla táska kavalkád tarkította, szóval lőttem pár képet, ha több lesz majd kirakom a fila táska fotógyűjteményemet XD.

Amúgy valami jó is történt, hónap lánya lettem Tattoománián, képek meg lesznek még, nem rekedt meg a projekt, csak a fotós kiruccant egy tattooexpóra és ott csinált csomó képet és azokat szerkeszti. ITT vagyok ni. :)

TELE VAN MINDEN TÜSKÉVEL >__<
Link

19 megjegyzés:

  1. Most akkor egy vén öreg fasz volt vagy egy jó erőben lévő 40-es pasi? A kettő között van úgy negyven év korkülönbség!

    VálaszTörlés
  2. -Névtelen:

    Na gondoltam mindjárt lesz valami epés megjegyzés, nekem akinek ősz a haja az vén buzi, egyébként 40-45 körül lehetett csak szeretek sarkítani.

    Gondoltam átjön hogy a vén az nem a korára tett megjegyzés hanem szidási pont, de legközelebb még szarrágóbban írom, hogy kedves névtelen neked is jól értelmezhetővé váljon a szöveg redi-bendi? :Đ

    De PL egy rokonom aki egy vén fasz (70-es) még mindig kint kapál és fát vág, tehát attól hogy valaki egy vén szarrágó még lehet jó erőben. Na majd körülményesebben fogalmazok ennél is. :P

    VálaszTörlés
  3. jáááj, ez a tömegközlekedés márcsak ilyen, amióta új munkahelyem van többet bkvzok és esküszöm minden héten van 4-5 "összekülönbözésem". legutóbb pl egy valóban vén fasz emberrel volt. (ötven-hatvan körüli, a külsejéről még annyit, hogy az a tipikus perverz fejű, csámcsogós bácsi)

    a sztori annyi, hogy nagyon durván tele volt a villamos, de tényleg az a hering érzés, és ez a bácsi mellettem állt, de kibaszott udvarias vagyok, direkt úgy álltam, hogy tudjon kapaszkodni a kapaszkodóba. ismétlem a kapaszkodóba és ne a COMBOMBA. először még így betudtam a tömegnek meg a zötykölődésnek, de amikor másodjára belemarkolt akkor így szóltam, hogy "elnézést?!" válasz persze semmi, mondom anyádat, igyekeztem arrébb menni, szerintem a másik oldalamon állók már engem tartottak tolakodós bunkónak, erre forma húzódott utánam. WTF? pár ember leszállt, megtudtam állni kényelmesen, erre még húzódott hozzám és így harmadjára, mintha a legtermészetesebb dolog lenne, alámnyúlt. :)))az vesse rám az első követ akinek ilyen helyzetben nem az lenne a reakciója, hogy arrébb bassza a nem odaillő kezet, ez persze mindenkinek úgy jött le, hogy én ok nélkül "bácsikat verek". ^^ na nekem ennyi kellett ahhoz, hogy földöntúli hangon kezdjek el ordibálni. többen is látták, hogy mi volt, láttam pár srác furán is néz, meg az egyik odaakart jönni vagy nem tudom, de akart vmit csinálni, mégis valahogy én lettem a "kedvesidősbácsikkalverekedőordibálótiszteletlensuttyókurva" fuckyeah.

    VálaszTörlés
  4. Úristen és a "bácsi,, mit csinált amikor ugattál vele???

    VálaszTörlés
  5. Már annyiszor sztoriztatok ilyenről lányok, hogy nem tudom eldönteni örüljek annak, hogy hím vagyok vagy sem. Örülök, mert akkor velem ilyen eset nem történhet meg, de bánkódom is, mert mi lesz ha idősebb koromra olyan megcsömörlött vénség leszek, hogy én is "ilyeneket" fogok majd csinálni (REMÉLEM NEM!).
    Amúgy még a rasztás cikkednél írtad, hogyha a lányok is csináltatnak maguknak ilyen hajat, akkor többen fogják megnézni őket...
    Nem lehet, hogy a sok rosszindulatú pornófilm az ami ennyire elhülyíti a férfiakat (igaz nem kell sok hozzá nekünk, hogy egy csinos popsi után forduljunk - de ahhoz nincs pofám, hogy le is tapizzak egyet csak úgy az utcán, hiába fordul meg a fejemben, meg ráadásul nem hinném, hogy a vénségnek több tesztoszteron keringene a szervezetében, mint nekem és én mégis józanabbul tudok viselkedni ilyen téren :/) És még csodálkoznak az öregek, hogy a fiatalok nem tisztelik őket, főleg azért, mert a legtöbbjük a fiataloknak sem adja meg a tiszteletet...

    VálaszTörlés
  6. Hát kivel mással történhetne ilyen.
    Basszus ezek nem is férfiak , nem tom h mi van velük. Nem látnak a szemüktől vagy mi?
    Az h a buszon 70 fok van azt én sem értem! Szeged és Hmvhely között buszozok , és még nincs tél ,de tegnap én is rosszul lettem , mert nem volt levegő tömve a busz és majd 50 fok van!
    Elgondolkodhatnának azon, ha tél van mindenki nagy kabátba nyomja nem kell ilyen meleg oda... Ez csak azért van , h a sofőr jobban érezze magát pólóba...
    Faszomat azt!
    (elnézést ha csúnya szót használtam , de engem is ideggel)

    Sajnálom , hogy ilyenek történek veled!!! Felháborító !!

    VálaszTörlés
  7. "kamupók" :

    Nem hiszem, hogy csinálnál ehhez a szocializmusban kell élned kicsit hogy ekkora gyökér legyél. :D Én nem is tisztelem őket, max azt akin látni hogy jó fej, de az eleve nem erőszakol ki tőled helyet és üt agyon szatyrával. ezek Magyarországtól lettek ilyenek.

    -Black Butterfly

    Jaja vágom nagyon meleg van :-s És az ablakokat nem lehet kinyitni már csomó buszon... Vagy ha kinyitom magyaráz valami vénasszony, hogy fázok :D

    Búúú köszi... :(

    VálaszTörlés
  8. Káin:
    Barátnőm is így járt tömve volt a busz és valaki kinyitott egy ablakot azt hozzá kell tenni , hogy szinte az egész busz fellélegzett, persze egy vénasszony ebből mondta ,h fázik pedig ő ült, barátnőm meg hering partit játszott... Akkora parasztok , h hihetetlen...

    VálaszTörlés
  9. -Black BUtterfly:

    ááááá undi :(

    (Káin)

    VálaszTörlés
  10. hát mit csinált volna.. "kéremhölgyem félretetszik érteni a helyzetet, én, én csak..." (öncsakmitkéremszépen???) aztán így bedurvult ő is és kaptam azt, hogy milyen világban élünk ahol annyitól kiakadnak a lányok, ha hozzáér egy férfi és basszammeg. oké.

    VálaszTörlés
  11. Sosem az országot, a céget, vagy bármi más összefoglaló nevet kell hibáztatni, hanem azok a felelősek akik rossz példát mutattak a többieknek. Nevén lehet nevezni őket, nem pedig, mint a rendőrségi jegyzőkönyvekben szereplő "feljelentés ismeretlen tettes ellen" címszó kéne, hogy szerepeljen az emberek szó arzenáljában. Az embereket nem, mint egy halom, hanem mint személy kellene kezelni. Mindenki beleesik ebbe az általánosításos hibába, én sem vagyok kivétel ez alól.
    Az építőiparban dolgozók közül sokan fütyülnek a csinos nők után (te is írtál már rá példát). De miért? Mert egy birka elkezdte és azóta ez a szokás tovább szállt a többi növendékre is akinek volt rá hajlama... a többi dolog is így alakult ki...

    VálaszTörlés
  12. -ZOmbie:

    Fúj bazdmeg én kinyírtam volna,a kurva anyját. Büdös vén geci, kitéptem volna a Alzheimer kortól remegő májfoltos kezét. :DDDD

    -Kamupók:

    A magyarok szarrágóak. Remélem itt kezdődik az apokalipszis. :DDDD ~ellen kampány~

    VálaszTörlés
  13. Mint már jó páran céloztak rá, ez túl jó hely ahhoz, hogy túléljünk egy apokalipszist ;)
    Nem a magyarok a szarrágóak, hanem egyes személyek, megint mások nem. Nézd végig a vidiket amiknek az első részét feltettem. Van benne egy olyan rész, talán a 4. vagy 5. amiben szó van arról, hogy mint 'csoport' olyan nem létezik, ez csak asszociáció (de lehet, hogy rossz szót használtam, mert már nem emlékszem pontosan milyen szót használt a pasas). Szóval minden és mindenki egyedi és a diktatúrák és a különböző politikai eszmék akarják az egyéniségeket eltörölni. Mindenkinek vállalnia kell a saját tettért a saját felelősségét. Tehát az általánosítás helytelen. Vannak ilyen emberek, vannak olyan emberek, de mindegyik egy külön "világ".

    VálaszTörlés
  14. -Kamupók:

    Nem akarom túlélni :D. Remélem az összes világ eltűnik. Még ha velem is kezdődik. És minden népcsoportra igazak főbb vonások ránk: irigység, szarrágás, gerinctelenség. Ez van .

    Sajnos nem tudsz meggyőzni kiskorom óta élvezem a rugdosást.

    VálaszTörlés
  15. Kami:

    :-s Látom nem csak én használom védőpajzsként a táskámat. O_O
    Én már attól is kiakadok, ha vki túl közel áll hozzám a buszon és érzem, hogy akar(na) valamit...nem tudom, hogy mit csinálnék, ha valami paraszt "alámnyúlna", ahogy azt most Zombiecanfly, meg régebben Te is mesélted. Nem is értem, hogy emberek hogy veszik a bátorságot, hogy hozzáérjenek másokhoz???!!

    VálaszTörlés
  16. -Charlotte:

    Jaja én is kiakadok attól nyugi :D. Én sem értem, beteg az agyuk.

    VálaszTörlés
  17. Kamilla,

    ne vedd kioktatásnak, de kíváncsi vagyok a véleményedre.

    Nem tudom, hol jársz okkult tanulmányaidban, de nyilván tisztában vagy azzal, hogy a gondolat teremt és az energia vonzza a hasonló energiát, elvégre erre épül minden mágia és rituális szertartás, és maga az emberi elme is így működik. Ugye, tudod, hogy amíg az öngyűlöletnek ezen a fokán állsz és az emberek nagy részéhez pedig agresszióval viszonyulsz, addig törvényszerű, hogy ezeket az alacsony rezgésű seggarcokat vonzod magadhoz?

    Egy nagyon mély és komplex önismereti munkára van szükséged, ami elhozza majd a megnyílást a tisztább (nem vallási vagy gagyiezoterikus értelemben tiszta!) dimenziók felé. Onnantól pedig a hasonló esetek elkerülnek majd, beleértve minden utcai atrocitást és munkahelyi kizsigerelést - mindezt tapasztalatból mondom, nem valamelyik éppen divatos hollywoodi VT-guru súgta meg. És az éjjeli démonokat is könnyebb lesz legyőzni, hidd el.

    Ez csak egy tanács, nem kioktatás. A választás a te kezedben van, de tény, hogy kurvára nem egyszerű ez az út sem, bár hosszútávon csak ez segít kilépni a szamszarából.

    VálaszTörlés
  18. -Névtelen:

    Ha megszólítasz írj nevet az üzeneted végére. ;)

    Képzeld észrevettem. :)Vedd rá magad ha ön gyűlölsz hogy ne gyűlölj és majd utána beszélünk. nem új amit írtál egyáltalán, utálom amikor idiótának néznek... Olyan egyszerű tanácsokat osztogatni másoknak :DDDD Jó nyilván jó indulattal tetted de már rég tudom hogy a rossz rezgéseim miatt szállnak rám, nem kell az orrom alá dörgölni.

    Az okkult dolgokat meg berekesztettem x időre, amíg nem vagyok jobban lelkileg próbálok nem magamra hívnia figyelmet de nyugi így is megtalálnak :)

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: