2011. október 25., kedd

Káin: Freakshow és a "barátság,,


Sziasztok!

Mivel nincs személyes blogom amint látjátok ha valami kurva nagy tré történik velem akkor ide írom le. Már erősen gondolkodom hogy napi szinten kéne az életemről írni mert ismét kezd hihetetlen dolgokkat kecsegtetni a sors, bár kb. tragikomédia lenne amit írok.



Az én gyűlölőim száma szinte már tenger méreteket öltött, anno ez nagyon zavart és harcoltam ez ellen, de most eljutottam oda direkt csinálok még párat :D. Olyan szinten elkezdtem rühellni az ismerőseimet is, hogy az beteges méreteket öltött. Most az aki nálam ismerősként van fent ne gondoljon erre mert bizony töröltem volna ha úgy van ahogy fentebb írtam (a jelenlévők kivételek : Đ) , ugyanis tegnap és ma rám tört a sátán és több embernek is beugattam majd tiltottam őket.

http://blogs.epicindia.com/bhagavatam/images/narasimha2.jpg

Mostanában észrevettem annyira nincs is szükségem barátokra. Vagyis van de olyanokra akiknek nem tartozok semmivel . Mostanában voltam két lánynál akivel gore és snuff filmeket néztünk és kurva jó volt mert nagy élmény volt számomra, hogy más emberek is szeretik a trancsírt nézni, tuti meg fogjuk még ezt ismételni amint lesz egy kis levegőm (sok a munka szerencsére és egész nap rohangálok mint fing a gatyában) de pl néha egyes emberek tehernek számítanak. Egyesek elvárják azt hogy a nap 24 órájában a seggében legyek és írjak nekik, vagy velük találkozgassak holott kurvára nem vagyok kimozdulós típus, Diósdon lakom még mindig és mivel cukorbeteg vagyok nem értik meg: egy kurva nagy pakk kajával mászkálok és ha másnap hajat csinálok akkor még egy nagy pakk fodrászcucc van nálam, amivel teher futni a cigányok elől így védtelenebb vagyok ennyi nehezékkel mint amúgy. :D Nem arról van szó hogy nem szeretek másokhoz átmenni, de ha kényszerítenek, hogy én sosem megyek át...hát juszt se fogok átmenni. A kötelező dolgoktól herótom van: estin fejeztem be a gimit és a szakmát is és most házhoz járok mert a munkahelyet sem viselem el, hogy nem nézhetek sminkelhetek úgy ahogy és csicskáztatnak mások, NEM ERRE SZÜLETTEM.

http://www.aphoenixreborn.com/Categories/Angels/photos/Angels_Freedom.jpg

Komolyan rájöttem: bizonyos szinten a barátság két ember egymáshoz való érdekéről szól, vagyis valami érdek kell összefűzni két ember hogy jóba legyenek, lehet érdek hogy barteleznek valamivel vagy az hogy közös érdeklődési kör lévén megértik egymást és jól érzik magukat egymással, ez azért érdek mert ugye azért van XY-al mert jól érzi magát vele ergo ez is egy dolog AMIÉRT vele van. Velem sokszor az ingyen hajvágás miatt voltak együtt emberek szerencsére rájöttem nem kell velük beszélnem sőt nem is fogok . Párszor beszoptam ezt hogy kötelességnek érzek ingyen hajat vágni mert a "barátnőm,, de nem. Max ha csere van és mivel általában a hajvágás előbb megtörtént mint a nekem szánt XY odaadása megcsinálása ezért a csere program is leállt. (vannak kivételes esetek amúgy, mert bizonyos embereknél még él a valamit adok valamiért móka).

Most hogy dolgoztam az utolsó helyen és azóta is a NAV-ba járok mert nem jelentett be ámde levonta azért a TB-met XDD semmiképpen sem akarok ingyen munkát végezni max annak aki valóban megérdemli. Amúgy ugyan olyan hülye nagylelkű paraszt vagyok mint voltam mert szívesen oda adom a nem használt dolgaimat másoknak csak már egyre kevesebb az erre kiválasztott "közönség,, száma. (Egyébként a NAV küldött nekem egy büntit hogy amíg dolgoztam az alatt nem volt fizetve a TB-m és rajtam akartak leverni majdnem 20 ezret :DD, de már alakul a dolog mert én tuti nem fizetem ki és nem lennék rest perre vinni a dolgot. :)).

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSl45zwKRcbDuYHqdK40sjJWYvHq2VtVkVcKoavicaNLhZJwB645A-uf7b8

Eddig keseregtem hogy nincs IGAZI barátnőm de nem is kell. Most történt velem egy olyan eset hogy totál elment a kedvem minden TÚL közeli kapcsolattól:az emberek együtt jól tudnak:bulizni, dolgozni, balhézni és baszni de a barátság csak addig él amíg kölcsönös érdek fűzi egymáshoz a két félt :D. Nekem ebben az évben nem egy barátság "avult el,, csak azért mert nem tudtam kitölteni az illető teljes érdekét, vagy már basztam rá hogy csicska legyek,sőt örülök hogy szabad vagyok mert a barátság is teher volt valamilyen szinten. Amúgy nem vagyok állat mert vág gyom arra hogy egy este megint össze üljek a két lánnyal filmeket nézni és nagyon jó volt mert tényleg arról szólt hogy alig ismerjük egymást, nevetünk iszunk és nézünk valami gusztustalanságot, na ez kurva rég óta hiányzott, ugyanis a régi ismerősükkel a pofavágások meg az alvás órák mentek, (nem akart velem olyan filmet nézni aztán bealudt) amíg én éjjel mászkáltam a lakásban egyedül mint egy zombi.

Na de kérdem én: Miért van az ha valakinek elmondom: nem akarok rólad tudni, hagyjál békén, hogy én szar vagyok?? Inkább ne válaszoljak a leveleire, törölgessem meg ilyenek, meg válaszoljak fél szavakban mert sunyi vagyok és nem merem elmondani hogy elegem lett? Az a nem köcsög??? Az emberek annyira nem bírják az elutasítást hogy aki ezt meglépi az a szemükben egy: köcsög paraszt állat lesz , nos én vagyok ezen a héten a legnagyobb paraszt mert vagy 3-4 embert építettem le egy csapásra. Valószínűleg ez a cikk alá is be fognak írni, de írjanak én vállalom a szavaimat és a tetteimet nem úgy mint mások (a történet egész alapja arra épül hogy egy csaj kibaszta a hisztit hogy töröljek valamit amit nem vállal, de erről mindjárt) , vállalom hát a felelősséget is. Semmi személyeskedés nincs ebben az írásban csak egyszerűen rendezni a akarom a gondolataimat, konkrétan még mindig nem böktem ki mi indította el nálam ezt a lavinánét, de kibököm mert kibaszottul felbasz :DDD.

Ez történt

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRV0wkoqOspwEdIFvZA2maVMUZlpZr-eRD-jsNN8lrGRtlM3AdDbjHzaoM

Nos volt nekem egy legjobb barátnőm aki átbaszott így végül azzal kezdődött, hogy nem vesztem vele össze csak azóta takarékra tettem barátkozást. Nem veszekedtem mert belefáradtam abba hogy emberekkel vitázzak akik nem látnak ki az egójuktól, nem is tűnt fel neki nagyon hogy már nem keresem a társaságát (mert úgy volt csak beszélgetés ha ráírtam aztán nem leszek senki pincsije basztam írni neki az utolsó húzása után) megnéztem hogy mikor ír rám magától , aztán egyszer csak másfél hónap után, nem meglepően : hogy mikor csinálom meg a haját.... így akkor dőlt el bennem hogy OFF OFF OFF. De nem ez a fő probléma hanem hogy fél évvel ezelőtt egy régi osztálytársam bejelölt aki nagyon szarul volt lelkileg és Én hülye fasz segíteni akartam neki.

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR5UAcBCSnnZl01sYEsZgELsmgyt2ZNyfiryCttGwvGNgVIY4A

Mint tudjátok szorongásos pánikbeteg vagyok és rájöttem vele is ez van sokkal rosszabbul volt mint én és a magam módján segíteni akartam neki, meghallgattam ha baja volt, vigasztaltam , tanácsokat adtam én mitől lettem jobban stb de kb napi 5 levélváltás volt ami nem volt terhemre egy baj volt, nagyon kevés volt az önbizalma és mindenért bocsánatot kért a leveleiben, sőt többször azt mondta: Én biztos unom őt, én biztos nem tartom viccesnek őt, az elején nem zavart ez hogy állandóan bizonygatnom kellett, hogy de ez nem igaz stb majd később erélyesebben szóltam fejezze be ezt az önbizalomhiányoskodást mert idegesít. Én szerintem mindig egyenes voltam de magamat láttam benne mert én is kb ilyen állapotban voltam 1 évvel ezelőtt, bár nem írtam másoknak ilyeneket, de tényleg nem zavart a viselkedése.

Végül ott romlott el a dolog amikor írt nekem ilyen 3 arasznyi leveleket Facebookon egész napi munka után , hazamentem és igen, nem az volt az első hogy elolvastam főleg ha nekem is szar kedvem volt, így kibontottam és elolvastam őket majd úgy voltam vele másnap írok. Ezt zokon vette és több mérges hangnemben megírt üzenetet hagyott, hogy én miért nem vagyok képes írni, biztos unom, utálom leszarom őt és egyebek :D Kurvára felháborodtam és mondtam hogy álljon már meg a menet hogy nekem nem kötelességem azonnal válaszolni, mire jöttek ezek: a de cikket bezzeg volt időd írni , meg másokkal beszélgetni! Itt jöttem rá ez figyeli miket csinálok. :D akkor éreztem hogy a csaj lehet nagyon nagyon durván beteg, de akkor is betudtam ilyen: áh csak kint van a pánikja -dolognak.

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS-4TeK_AOvrU9VfHlEXFgcpg7l5yA7UFNurkFO5G6Gekh_7w6v

Hát elég durva volt, nem fogta fel hogy kikapcsolódás könnyedebb dolgokról írni, beszélni és nem csak az: utálom magamat és élni meg mindenkit brühühüü - leveleket olvasni, talán fel is fogta amikor mondtam hogy néha nekem terhes szar kedvvel, szintén pánikbetegen ilyeneket olvasni, ja és ő 1x hallgatott meg a fél év alatt akkor sem tudott semmit mondani.

Ott mérgesedett el a helyzet amikor a Fb-m megbolondult és nem kaptam meg üziket /nem jelezte a rendszer ha kaptam levelet és az enyémeket sem küldte el másoknak. Írt valamit amit nem kaptam meg és kibaszott hosszú vádló levél jött, amiben gyanúsítgatott hogy én biztos utálom és azért nem vagyok hajlandó válaszolni holott minden nap fent vagyok Fb-n... mindezt olyan támadó hangnemben hogy égnek állt a hajam. Az elején a félős kislányból aki elesett volt fúria lett és mindez az önbizalomhiányából és a sok szarból fakadt ami érte. Én tudom hogy azt hitte, hogy mindenki ellene van és mi lenne ha gondolatokat gyártott mint én szoktam amikor rám jön a szorongásos roham, de én próbálok a valóság és a víziók közt igazságot tenni vagy finoman megkérdezni másokat, hogy: ugye nem?? De ő belevett engem is a víziókba és végül olyanok lettek hogy én (aki fél éve vigasztalja) hazudtam neki és utálom őt és kényszerből beszélek vele.

Őszintén sokan ismertek: rám lehet kényszeríteni bármit is? Szerintem kurvára nem, sőt sokan azért utálnak mert mindenki arcába elmondom mi nem tetszik aztán szarok a fejükre és engem elkezdett kurvára kibaszottul sérteni amiket gondol rólam. Mert a feltételezéseivel engem állított be szar embernek, rólam gondolt rosszat:tudom komplikált dolog, hogy sokat sérült meg kevés az önbizalma, de az hogy én olyan lennék aki ne merne valakinek elmondani valamit vagy bármit rám lehetne kényszeríteni hát kissé felbasz. A feltételezései egyenesen rosszindulatúak voltak. Akkor még sajnáltam így mondtam neki szar napom van és mielőtt valami csúnyát mondanék hagyjon, hagyott is és másnap mintha semmi sem történt volna folytattuk a beszélgetést de már akkor éreztette hogy én nyilván hazug vagyok és a Facebook nem mehet tönkre :D szóval meg volt a rossz szájíz.

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTmBm-pM9DBg2Acr7MZr4sDVNky6t4W73H8iRhLtX-pYqfSUDSL9A

Ami betette a kaput az az utolsó levelezés volt, tegnap. Ugye én jelölgettek idegeneket, akik nem tudom kik és reklámozom magamat és bejelöltem a csajt, mint kiderült egyik régi osztálytársát, de nem tudtam hogy az. Éppen edzést tartottam így nem a gépnél ültem, mire odaértem fogadott vagy 5 levél amiben követeli a csaj hogy szedjem le a közös iskolás képünket mert akit bejelöltem a régi osztálytársa és utána kémkedik. Na ez itt már kezdett nagyon beteg lenni, mondom azt se tudja ki vagyok, nem hiszem hogy egy tök rejtett mappában lévő ezer éves általános iskolai képet keresne róla (idegen csaj 100%) meg olvassa alatta a kommenteket, mert ugye ez volt a baja , hogy alatta volt egy veszekedés, és nehogy meglássa hogy ő veszekedik másokkal(wtf nem értem az egészet). Mondom oké akkor kitörlöm a kommenteket de a képet nem szeretném. Úgy tűnt megértette, közbe Enikő feldobta az új képemet amit már csomó ideje várok és mialatt töröltem a kommenteket azt töltögettem fel. A csaj ez alatt tomboló üzeneteket írt: de hát nem törölted a képet, ott van a kép stb és hogy miért másokkal beszélgetsz miért nem teszed meg nekem amit kérek :DDD

Nagyon szánalmas volt, mert nem fogta fel: NEM A KÉPET TÖRÖLTEM HANEM ALATTA AZ UGATÁST AMIVEL BAJA VOLT. És hiába írtam hogy: de hát töröltem erre jött az: hogy de látom ott van a kép. Már rég törölve a dolog amikor ilyet rám ír:

"Most ezzel kb.kiadsz nekik,de kösz szépen,hogy így sietsz:DDD Na szia. Hát igen ez most elég szarul esett,mert tényleg nem tudod miről van szó,és ha levetted volna,nem lenne ott,az általános isi kép,de már nem is érdekel,majd ha rólad lesz kint olyan amit nem szeretnél,hogy más lássa,én is így sietek!!!!,,

A hülye picsa nem fogta fel, hogy nem a képet töröltem ami ott van(bizony ott van mert nem azt töröltem bazdmeg) hanem alatta a hozzászólásokat. Nem is kellett több elkezdtem vele ugatni hogy most lett elegem belőle most telt be a pohár és nem akarom többet látni. Mire Ő fölényes közölte: Mindig is tudtam hogy utálsz és kényszerből beszélgetsz velem, most kibújt a szög a zsákból! Hát bazdmeg anno remegtem és sírtam volna egy ilyen kaliberű vitán de annyira megedzett a sok patkány köcsög exem és a kurvák akik kibasztak velem, hogy önfeledten és röhögve töröltem az ismerőseim közül. A vicc hogy amikor kiírtam a falra hogy kivan a faszom egy csajjal akkor nem írtam nevet és senki sem tudja hogy kiről van szó ahogy most sem, de az alatt is írta hogy én elmondtam az Ő titkát, hogy Ő beteg.

1.) nem titok mert 5 mondatból látni amit leír.
2.) Mindenki leszarja hogy ő kicsoda és senki sem tudja . :D

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTz3hXhlC-kZYfXRUCK_aO7zFo0kLO5tw3MfWy3OVWJvDJotWqnyw

Tehát ez a beteg csaj azt hisz: azért gyámbáltam fél évig és válaszoltam az egy órás leveire mert utáltam, nem pont azért mert segíteni akartam neki és azt akartam jobban legyen, hanem mert valami kényszeres szenvedő vagyok aki körbe veszi magát szar alakokkal hogy untassa/ idegelje magát :D. (amúgy tényleg az az igazság csak a végén jövök rá hogy szar arc volt akire időt pazaroltam).

Ja ezt az egészet (képes veszekedés) az előzte meg hogy a fél év után közölte (aznap reggel) Frontint szed és inni akar rá meg szívni (úgy hogy olvasta a cikkeimet és hasznosnak találta O__O"...hát nem tudom mit olvasott mert pont ez ellen vagyok... ) mire mondtam bocs de ezt felejtse el és erősen elítélem , ugyanis én így kerültem kurva nagy bajba (ginás megerőszakolós történet) és ebbe nem leszek partner. Mire fel az jött le neki ebből: te szégyellsz engem és nem akarsz velem elmenni sehova! Nem az jött le a hülyéjének, hogy Karácsonyra gyűjtök talán és kurva szar emlékeim vannak az ilyen "bulikról,, hanem vele van bajom és azért.

De mit is várok hogy megértse hogy a pénz amit megkeresek(mert X éve nem ment ki házból se tanulni se dolgozni, az anyja pénzeli) azt félre kell raknom. Még hastáncra sem járok, mert azzal is spórolok Karácsonyra, meg a plasztikai műtétemre amit jövőre fogok megcsináltatni (csöcsöket amúgy). Tehát nem őt ingoráltam hanem kb mindnekit!!! Na ugye ez után jött ez a szedd le a képet mizéria(este).

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTDA-Zp5k2vSyLoLdZiWQN-kw03Qy7PssmXAKcp5aZwgWJq9c_G

Az a vicces az egészben , hogy mondtam neki most hagyjon, állítsa le magát és holnap olvassa el hogy engem mi bántott meg ő meg csak azt fújta: annyit nem tudok megtenni hogy levegyek egy képet, holott töröltem alóla mindent amivel a baja volt , nem a képpel volt para hanem az alatta lévő dolgokkal. Minden estere a csaj közölte holnap se fog másképp gondolkodni, így mondtam: Oké többet nem akarok tudni rólad, ne is keressen. Erre fel már ma reggel egy 70 km-es mail fogadott amit a freemailemre írt. Visszaírtam neki, hogy olvasatlanul törlöm a levelét de egy szűrőt is felraktam hogy bármi amit ír azt ne kapjam meg XD.

Tudom ezek után ide is Be fogsz írni (igen direkt váltottam ilyenre mert tudom olvasol) de csak magadat járatod le. Lehet pár ember megeszi amit mondasz mert a víziókban élsz az az életed, azt hiszed az van amit képzelsz, minden csak legrosszabb verziójában érinthet téged. Igen köcsögnek gondolom magamat mert nem tudtalak tolerálni és azért is hogy leírtam ezt ide, de sajnos írásban tudom kifejezni azt amiket érzek és egész nap BÁNTOTT a dolog.

Nagyon sokáig éreztem magamat hibásnak és szar embernek de attól hogy valaki agybeteg és engem lát a Sátánnak meg mindenki mást aki hozzászól azért nem vagyok felelős. Amikor elegem lett belőle azt nyíltan elmondtam , alapból előtte szerettem vele beszélgetni de ez betette a kaput. Legszívesebben idéznék a levelekből hogy átjöjjön az a merő paranoia és rosszindulat amiben Ő él, de nem akarom jobban bántani ez a cikk is bőven elég, bár ez nem csak neki szól hanem az összes "barátomnak,, aki érdekből keres, ír rám és még sorolhatnám.

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRampoLdfkc2LFAtatD3EGGOWxgHR3B34qqIF9m0q_e_ZPZiVEYKw

Hogy mi bennünk a különbség ezzel a lánnyal? Én próbáltam legalább harcolni a szorongásos pánikbetegség ellen és önszántamból elmentem pszichiáterhez de szerintem ő már skizofrén. A paranoid kategória totál ráillik és nem basztatásból mondom hanem teljesen a tünetei minden olyan volt. Irracionálisan gondolkodik arról ahogy őt látják az emberek, tudom én is, én pl azt hiszem mindenki át akar baszni és érdekből van mellettem, de sokszor lenyugszom hogy mégsem és sokaknál kiderült, hogy rosszul ítélem meg őket ezért veszem takarékra magamat.

Azért érzem magamat szar embernek mert nem tudtam segíteni de lehet neki nem is lehet. Aki Frontinra akar inni meg drogozni :kieresztem a gőzt-gondolat címén , lehet valóban nem normális. Amúgy lehet ezek a kitörései a Frontin miatt voltak, mert a Rivotriltól én is így viselkedtem mindenkinek letéptem a fejét és hülyeségeket csináltam. Remélni tudom egyszer meggyógyul most kapom majd a savat, de nem érdekel. Amíg valaki agyáig nem jut el hogy ő HIBÁS és ő csinált hülyeséget nem lehet mit csinálni:Az egója aprócska harca teszi tönkre őt, engem is tönkretett már a dolog. Én legalább tudom miben voltam hibás és el is ismerem, ő még egy kicsit sem látja lelkileg mit tett velem azzal hogy állandóan a szart feltételezte rólam. Amúgy is kevés önbizalmam van.

Ez az este arra volt jó megtudjam milyen érzés az amikor pl a pasimat gyanúsítgatom faszságokkal és csoda hogy 2 éven át tűri ezt a vélekedést, mert amúgy nála csináltam hasonló hisztiket amiket ez a csaj velem 8ilyen durva azért nem volt). Valószínűleg visszaveszek ebből vagy elfojtom amennyire tudom:Arra is rájöttem milyen szerencsés vagyok mert még mindig nem vagyok olyan állapotban mint ő, bármilyen csúnyán is hangzik. Vagy én le tudtam küzdeni valahogy.

Jól esett leírni bassza meg! :D

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTwqWyEmdOUdve2UhI-WmbtIYTteBhfwq6H1Wb6zpQLY5kEKLAY

16 megjegyzés:

  1. Gyáááá! És enyém a megtiszteltetés, hogy elsőként hozzászólhassak!:D Hát nem semmi, amit itt felvázoltál egyébként. Minden esetre szerintem nem csináltál semmi rosszat, ne legyen bűntudatod. Arról nem te tehetsz, ha valaki menthetetlen. Tudod, aki a szakadék peremén kapaszkodik, csak akkor menekül meg, ha elfogadja a segítő kezet, amit felé nyújtanak. te nyújtottad, ő nem fogta meg, lezuhant. Ennyi. Neked rosszul esik látni, ahogy zuhan, de tőled függ, hogy látod e szétkenődve, vagy sem. Bár mivel szereted a gore-t én a helyedben képes lennék lemászni, hogy lefotózzam, és elküldjem a szüleinek, hogy berakják a családi fotóalbumba!XDD Vissza a lényeghez: Mindent úgy tettél, ahogy helyesnek véltél, és pont. Akinek nem tetszik, az valószínűleg már egyébként sincs az ismerőseid közt, vagy ha mégis, most elgondolkodik a dolgokon. Továbbá, az érdek barátságokról csak annyit, hogy hála az égnek én elmondhatom magamról, hogy nem vagyok az, viszont azt az izét amiről a múltkor beszéltünk nem adnád nekem tök ingyen?XDDDDDD Na jó, nem gonoszkodok tovább:) Összegezve: Szerintem helyesen cselekedtél, és az vesse rád az első követ, aki ne követett volna el hasonlót eddigi élete során. (De az se dobálózzon, aki a jövőbe lát, és tudja, hogy meg fogja tenni!!!)
    A kommentemet névtelenül hagyom itt, szerintem te úgyis tudni fogod ki voltam, aki meg nem, az pedig így járt!;)

    VálaszTörlés
  2. az ilyenek energia vámpírok ... elszívják az egész életed ha nem vagy résen ...

    VálaszTörlés
  3. -Névtelen:

    Nahát! Durva hogy nem Ő szólt hozzá elsőnek :D És hogy egyáltalán kommenteli is valaki (ráadásul pozitívan) ezt a nagy sztorit! :DDD

    De szerinted komolyan nem azzal van a baj, hogy nem tudtam valaki mellett kitartani, Nem az van hogy könnyebben elhiszem ezt minthogy szembe nézzek azzal lehet mindenért én vagyok a hibás???

    ÁÁÁÁ LOL De szívesen neked adom :DDDD ~jószívű paraszt~ De csak akkor adom neked, ha ingyen levághattam 20x a hajadat egy hónapban :DDDD

    Igen tudom ki vagy! Örülök, hogy beírtál :D azon gondolkodom hogy lehet tényleg helytelenül cselekedtem mert hasonló a betegségünk, ez zavar kicsit mintha magamat láttam volna a leghardcorabb verzióban. És olyanokon gondolkodok, hogy ha én nem tudtam tolerálni valakit akivel hasonló a bajunk akkor én miért várom el más egészséges emberek segítségét O.O

    VálaszTörlés
  4. -Madina:

    Éreztem volna szerintem, Ő nem fárasztott le meg semmi,egyszerűen felbaszott. Bár igen azt mondják ha ki tudnak váltani bármi negatívat az építi őket. Lehet az volt :-s...

    VálaszTörlés
  5. Fel kell ismerni hol a határ, tudsz-e még segíteni valakinek vagy inkább olyanokra bízod, akik "jobban" értenek a kezeléséhez. Egyébként nap, mint nap hasonló esetek fordulnak elő a világban... :/

    VálaszTörlés
  6. Respect! Így kell ezt csinálni. Én is most készülők egy nagyobb leépítésre. Piócák ezek sajnos!

    Li

    VálaszTörlés
  7. No hát ez a durva kategóriába tartozik. XD
    De nagyon bírom, mert végre látom, hogy nem csak én üvöltök le valakit ilyen dolgok miatt. :DD
    Megtudnám számolni egy kezemen, hány igaz barátom van, érdekbarátokat már nem számolok..:D
    Nekem is több ilyen esetem volt ( XDD).
    Most a szemükben, én vagyok az érzéketlen, kerülendő ribanc, merthogy mindentől kiakadok, és semmi együttérzés nincs bennem. :D
    Annyi a gond ezek nagyra nőt gyerekek, akikkel foglalkozni kell, mint a dedóban a kicsikkel..:DD
    Csak az az, hogy ahhoz már nincs szívem, hogy mindenkit kitiltsak, megadom nekik az esélyt, a bocsánatkérésre, meg arra, hogy elmondják, nekem volt igazam. XD Ami meg is történt pár esetnél, viszont a legtöbbnél nem, de nem is bánom, nem akarok pátyolgatni senkit. :D

    Amúgy nycxsuicide voltam, csak nem enged be a blogra a blogger, pedig TAGJA is vagyok! o.o
    ÉN ezt nem értem...:D Bejegyzést tudok írni, csak utána nem látom, hogy néz ki, hogy tudjam alakítgatni...:DDD(így ki meg be kell lépjek XD)

    VálaszTörlés
  8. "kamupók" :

    Velem ilyen durva még nem volt mint ez a lány.

    -LI:

    Az a vicc hogy miután ezt leírtam olyan bűntudatom volt hogy nem bírtam normálisan aludni :D. Tuti nem vagyok százas bazdmeg.... Sok kitartást neked hozzá!

    - nycxsuicide

    Amúgy én tapló nyilas vagyok, ennek köszönhetem ezt a remek tulajdonságot.

    Jaj ugyan ez ráadásul ebbe mást is beleírtam le merem fogadni olvasta és sunnyog :DDD Még azok után sincs benne annyit hogy rám írjon MAGÁTÓL és nem a haja miatt miután ezt olvasta. De legalább kiderült kinek mennyire vagyok mérvadó=Semennyire :DDDD Kb. a pasimról hiszem el azt hogy magamért van velem, mert tényleg szeret.

    az a vicc az én ismerőseim mély önsajnáltatásba süllyednek és bőgnek ilyenkor, sőt engem kiáltanak ki paraszt kurváznak. Ja és természetesen minden esetben akad valaki aki még vigasztalja is és erősíti benne hogy Ő milyen fasza ember és nem hibás. Sosem ismerik be ha hibáztak. Én tudom köcsög vagyok azért amit írtam, de tudod már miket viseletem el tőlük, az egyik miatt majdnem el kellett otthonról költöznöm úgy összeugrasztott a saját anyámmal! :DDD az a legkevesebb hogy akkor írok egy ilyet.Azóta is sunnyog és nem ír rám max ha kell valami vagy én ráírok valamiért, mert talán keresem benne azt aki azelőtt volt hogy megkeseredett volna mint az állat.

    NIncs nálunk amúgy előnézet, úgy néz ki ahogy szerkeszted a kockában :O. azt nem értem miért nem tudsz a profilodból hozzászólást írni :O...

    VálaszTörlés
  9. Igazad van!! ne legyen ezért rossz kedved.:))

    Nagyon nagyon jóóóóóóóó lenne ha megint lenne személyes blogod!!!!:D:D:D:)))))))) hiányzik.:)

    bellaluba

    VálaszTörlés
  10. Az őszinte embereket nem igazán szeretik ezt már én is tapasztaltam! És ha a kisujjadat nyújtod letépik az egész karodat....
    Nem vagy egyedül azzal , hogy leépíted a "barátaidat" én pl 2-vel nem foglalkozok többet! Nálam az volt , h mindig én írtam nekik , de ha nem írtam akkor ők maguktól nem fognak!!! Ebből elegem is lett. Ez nem barátság!

    Meg az is volt , h ingyen körmözzek , ezt így soha nem mondták , de láttam rajtuk , h nem tetszik nekik , h pénzt kérek! Nem mint ha ebből meggazdagodnék!Egyetlen embernek csinálom ingyen ( no persze család és ez anyumat takarja )
    szerintem 2500 első építésre és 2000 töltésért nem sok! Főleg ha megnézzük a Pesti árakat vagy akár Szegedet...

    Szóval nem te vagy a hibás , és ne érezd magad rosszul :)

    VálaszTörlés
  11. ginás megerőszakolós történet?:|

    VálaszTörlés
  12. Bellaluba:

    Áh most sokan nem támogatják meg sokan igen így gondolkodom rajta :D az első cikkel akkora botrányt kavarnék hogy ihaj.

    -Black Butterfly:

    Hú nekem még egy is elég volt :DDDD Bár lehet a normális emberekkel állnék szóba talán más lenen véleményem magáróla barátság intézményéről XD....

    Komolyan nem sok amúgy amit kérsz :O

    Névtelen:

    Ja volt, de remélem nem baj ha nem részletezem :D.

    VálaszTörlés
  13. Kami:

    Akkor még én is jövök böllenkedni,mert teher alatt nő a pálma! :)))
    Na mibe kössek bele?Mivel basztassalak? :DDD

    VálaszTörlés
  14. Válaszok
    1. A barátság érdekes téma... rájöttem, hogy a barátnőim 95%-a nem is barátnő, mert ugyanez van, amit valaki az előbb leírt. Ha én nem keresem őket, ők se keresnek engem hónapokig. Ha meg véletlenül találkozunk a városban (mert miért is szólna amúgy, hogy esetleg összefuthatnánk, amikor arra jár, amerre lakok), akkor megy a seggnyalás, hogy "jajj, de hiányoztál, blabla". És utána megint hónapokig semmi - de azért a közös ismerősökkel rendszeren találkoznak.

      Na mind1, már annyiszor felbasztam magam ezeken :D

      Szappan

      Törlés
  15. -Szappan:

    Jézusom :D Na akkor ez úgy tűnik senkinek sem új....

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: