2011. október 24., hétfő

Evelyn : Egyiptomi tüntetés és az Apokalipszis lovasai

Talán sokan hallottatok/ olvastatok már róla, viszont mivel Mortemen még nincs fent, s engem érdekel a véleményetek, így gondoltam ezzel a bejegyzéssel indítok. Tavaly tüntetések voltak Egyiptomban, viszont a világot nem ez zaklatta fel, hanem az erről készített videó felvételen látható "lovas". Lássuk csak, miről is beszélek :

Nem tudom, hogy mit higgyek. Sokak szerint csak fényjelenség, mivel a lovas együtt mozog a kamerával, nagy a tűz, ráadásul az épületek is visszaverhettek egy ilyen alakot. ( na most komolyan...).

Ha megfigyelitek az a lovas, még ha tényleg ugyanarra is mozdul el, akkor is gyorsabban. ( mondjuk, nem nagyon értem, hogyan működnek ott a kamerák xD)

Sok angol, illetve rengeteg magyar blogot is átböngésztem, de mindenhol ugyanazt írják, egyesek elhiszik, hogy ez az Apokalipszis egyik lovasa, mások viszont csak egyszerű fizikai jelenségnek tartják :D

Bejárta a világsajtót ez a különös felvétel, amit az egyiptomi zavargások idején rögzítettek. Az összecsapások közepette egyszer csak egy sárga, áttetsző szellemlovas jelent meg. A hologramszerű lény – amely a kommentárok többsége szerint az Apokalipszis egyik lovasára emlékeztet – keresztülvágtat a tömegen, a képernyő aljától a jobb széléig.
A felvételt először a Euronews mutatta be, majd sorra átvette több nagy televíziós társaság, a CNN-től az NBC-ig. Bár sokan hamisításra gyanakodtak, a Reuters megvizsgálta a felvételt, és kizárta a manipuláció lehetőségét. A rövid klipet már több tízmillióan megnézték a különböző videó megosztó portálokon.



Az Apokalipszis négy lovasa a leírás szerint felfordulást, háborút és éhséget szabadít rá a világra. Az utolsó, sárga színű lovas a halált jelképezi, akinek nyomában pusztulás söpör végig a földön.

Az Apokalipszis lovasai, más néven Az Apokalipszis négy lovasa a végítélet egyik előjeleként szerepel a Jelenések könyvében.

A lovak színe és annak jelképei:

A fehér lovas a hódítást jelképezi. A vörös a vérontást. A fekete a hiányt s az éhséget, míg a fakó sárga/sápadt a halált. A színek égtájakat is jelképeztek: É. – fekete, Ny. - fehér, K – vörös, D. – fakó sárga.

Szóval, ha a videó nem hamis, akkor várhatjuk a halált, emberek. XD És akkor most megint felmerül 2012, mint világvége :DD ( bár ha az érdekes hangokat is ideszámítjuk, meg a hasonló különös eseteket, akkor...)

Erről ennyit találtam, de ha tudtok még valami érdekességet, vagy akár csak véleményeteket szeretnétek kinyilvánítani, nyugodtan leírhatjátok. A következő cikkemben filmeket fogok ajánlani, nagyon "izgalmasak", úgyhogy készüljetek! :D

5 megjegyzés:

  1. de érdekes, erről még nem is hallottam:D mókás.

    VálaszTörlés
  2. ÁÁÁÁ a lovasok, durva videó ezt nem is láttam még :))))

    VálaszTörlés
  3. Én sem láttam, de szerencsére nem is hihető. Van egy videó felvétel, amin megfordították a képernyő alját, azon jól látható, hogy csupán optikai csalódásról van szó. Szerintem a Jelenések könyvét nem fizikailag kell értelmezni, hanem szimbolikusan... tehát a lovasok fizikailag nem fognak megjelenni...

    VálaszTörlés
  4. Szerintem egy kísértet kísértett arra éppen.:)Mindenesetre ha ez lett volna az utolsó lovas, akkor az előző három is tuti megjelent volna a nyilvánosság előtt. Meg ez inkább zöld volt mint sárga.:)

    VálaszTörlés
  5. -Húsbavájó:

    Igen egyet értek akkor a többi is ott lenne ezek együtt bandáznak :DDDD

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: