2011. október 24., hétfő

Evelyn: Bemutatkozás

Sziasztok!

Nos, hát először is mindenkit üdvözlök, a nevem Evelyn ( nem cifrázok, kérlek szépen, így írják, blogger nevem nycxsuicide, szólíthattok úgy is.). Erdélyben élek - halni nem itt fogok –, és hát ennyit az adataimról.( Erdély meg úgyis ismerősen cseng sokatoknak – legalábbis kéne! -) Hajlamos vagyok a hipochondriára ( Mortem Aeternuson sok, betegségekről szóló cikk van, amik miatt persze rengetegszer pánikoltam...). Paranoiás vagyok, és irtózatosan félek a sötétben.



Hat éves korom óta nézek horror filmeket, elsőre, ha jól emlékszem a Gonosz halott-at láttam, ( be is szartam tőle akkor rendesen, ma már röhögök rajta :DD ) azóta pedig rengeteget néztem, szóval filmajánlótok lesz egy ideig bőven. Ugyanakkor mindig is érdekeltek a különös esetek, az elhalálozások, bizarr történetek. Igazából nincs egy megválasztott témám, amiről folyton írni fogok, ugyanis minden mocskos/bizarr/hátborzongató dolog érdekel. Szóval összegezve,mindenféle dologról fogtok hallani tőlem, amit remélem, nem bántok. :D Nem tudok bemutatkozásokat írni, nézzétek el nekem!

Az első cikkem lehet ki fog lógni, bele kell rázódjak az egészbe, remélem azért érdekesnek találjátok majd!: )

- Káin,így már beenged a blogra, szóval működik :DD –
- szar se érti, egy sorköznek miért hagy ki ennyit, ha postolom, na mindegy -

6 megjegyzés:

  1. Szia!

    Üdvözöllek a blogon sok sikert neked, valamiért csomó szó közt nem volt szóköz, erre majd figyelj :O

    VálaszTörlés
  2. Ja igen, ha worben írod akkor még összebaszhatja a blogot, így érdemes telepítened a firefoxot ami minden hibát megjelenít és akkor nem kell wordot hazsnálni, mert valamiért betesz csomó html kódot és szétbassza a blogot. Ezt elfelejtetem írni! :)

    VálaszTörlés
  3. Oké :D Firefoxot használok, csak a word megszokás :D De megjegyzem. Szóköz meg nem értem, miért nincs o.o
    Még bele kell jöjjek ebbe :D

    VálaszTörlés
  4. nycxsuicide:

    Jól van én javítottam ki mert összefolyt az egész, majd mielőtt kiraksz valamit nyomj a szövegre egy jobb klikket és rakd be a helyesírás ellenőrzést (legyen előtte pipa a szöveget meg jelöld ki) mert én is csomó mindent elütök és akkor kirakja :D

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: