2011. október 25., kedd

Zombiekatie: Bemutatkozás

Sziasztok!

A nevem zombiekatie, vagy kat, de Katicának is hívhattok, elvégre mindenki így hív a való életben. Azért jelentkeztem Káinnál bloggernek, hogy legyen egy olyan elfoglaltságom, ami végre hasznos, és szórakoztató is egyben.

19 éves vagyok, Tatán és Budapesten élek, de Pestre szeretnék költözni, amilyen hamar csak lehet, mert elegem van a kisvárosokból és az itteni emberekből. Később Londonba szeretnék kijutni, ez életem egyik legnagyobb álma. Jelenleg főállású álláskereső vagyok, és nagyon szeretnék végre valahol munkát találni…





Sok minden érdekel, így sok mindenről fogok írni. Rajongok a művészetekért, és a művészekért, a képekért. Sok képet fogtok tőlem látni :) Imádom a tetoválást, a zenét, a kávét, és sok-sok apró dolgot. Hangulatember vagyok, így az írásképem is leginkább a hangulatomtól függ. Imádom az antik dolgokat, a régi idők örök érvényű művészetét, de a modern dolgokkal is jóban vagyok.



Zenei stílusom nagyon sokrétű, a rockabilly és a psychobilly a kedvencem, de a metalt, gothot, klasszikust és steampunkot is imádom. A zene szerelmese vagyok, hiszen nem számít a stílus, bármit meghallgatok, ami arra érdemes.

Ha lehetőségem nyílik rá, szeretném elsajátítani a tetoválás fortélyait. Jelenleg igencsak kezdőnek mondhatom magam, de rajzolok, amennyit csak tudok, és olvasok a szakmáról. Szeretnék számítógépes grafikus lenni, de a tetoválás az, amit szívből tudnék csinálni életem végéig, legyen divat vagy nem divat. Gyerekkoromban, amikor megláttam az első motoros bandát kis városunkban, egy fesztiválon, azóta nem tágítok ettől az ősi művészettől – már akkor megéreztem, hogy mit jelent a tetoválás, és még ha nem is foglalkoztam annyira vele, mint az elmúlt 6-8 évben, mindig felfigyeltem arra, akinek van :)



Mindig is szerettem volna egy blog társszerzője lenni, és boldog vagyok, hogy pont ide vett be Káin ^^ Igyekszem majd minél több mindenről írni. Legszívesebben stílusokról, társadalmakról írok, művészekről és művészetekről. Úgy gondolom, hogy a világon minden inspiráló lehet, hogyha kellő perspektívából látjuk azt. Elég csak fellapozni egy olyan oldalt, ami kezdő és profi művészek képeivel van tele, én máris rajzolni akarok és világot megváltani. Szeretném, hogyha más is átérezné azt a felpezsdítő érzést, amit a művészet és az internet lehetőségként kínál.


Az extravagancia nagyon fontos számomra, szeretem a különleges embereket, akik különcül néznek ki vagy viselkednek, és az emberek vagy viszolyognak tőlük, vagy tehetetlenségükben felnéznek rá. Az ilyen emberek talán a legkülönlegesebbek és a leggyönyörűbbek mind közül.


Jó szórakozást a bloghoz és a bejegyzéseimhez! :)

4 megjegyzés:

  1. Szia!

    Nagyon szépen összeraktad a bemutatkozást, sok sikert kívánok neked én köszi, hogy itt vagy! :)

    VálaszTörlés
  2. Igyekszem majd :) Nekem külön öröm itt lenni ^^

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm szépen :) Kellemes itt lenni :D

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: