2011. szeptember 21., szerda

"kamupók": Az emberiség és a Mars

Találtam nektek egy érdekes videót és egy kis reklám is szeretne lenni, méghozzá azé a TV csatornáé, amit szoktam nézni, amikor tudok. Ez a FixHD TV volna. Vagyis ami maradt belőle. Abból is az egyik műsorát emelném ki, ami az Enigma nevet viseli.

Mars bolygóról műsor

A videónak csupán csak a linkjét tudom felrakni nektek, de ez is elég és kissé sokkoló, legalábbis részemről az. Az adásban szereplő Aranyi László úrnak a honlapját pedig itt tudjátok elérni. Legyetek szívesek, ha nem hiszitek a műsorban elhangzottakat, látottakat, kérdezzetek utána, ugyanis a műsorban is elhangzik, hogy szívesen áll elébe a megkereséseknek.

5 megjegyzés:

  1. Na kíváncsi vagyok, amúgy Te most ezt elhiszed vagy nem?

    VálaszTörlés
  2. Ez alap,én is a Marsról jöttem ide....

    VálaszTörlés
  3. Ez úgy lenne fair, ha a műsorban ott ülne egy tag a "másik oldalról", és cáfolhatna.

    Nagyon érdekes téma.

    VálaszTörlés
  4. Ha csak a google earthel nem találod meg azt a helyet a Földön ahová leszálltak, akkor a film valódi a Marsra szállásról.
    Az a baj, hogy a másik oldal "képviselőitől" szerzik az értesüléseket, videókat, fotókat és ezeket elemzik át. Amúgy nem az számít, hogy én mit hiszek, hanem az, hogy ti mit vagytok képesek befogadni. Van ami már nekem is sok (pl. magyarság misztifikálása). Mint írtam is Aranyi László várja a kérdéseket és olyan anyagokkal szolgálhat, amik már átmentek a NASA kezei alatt...

    VálaszTörlés
  5. Megnéztem a bácsi honlapját... A véleményem pedig az róla, hogy aki a 21. században a sumér-magyar nyelvrokonságot hirdeti, az egy idióta. A többi marhaságát már meg se mertem nézni.

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: