2011. szeptember 8., csütörtök

Káin: Vicces Videó

http://4.bp.blogspot.com/_w4W6rOffpxI/TNgDJXYvqyI/AAAAAAAAAmE/cby1QKwDHrE/s1600/37614792_sharon_kihara2_medium.jpg

Sziasztok!

Elnézést hogy nem nagyon vagyok de reméltem az alatta többiek írnak, nos nem -.-" Ettől tudok agyfaszt kapni (tisztelet a kivételnek). Most meg kell szoknom ezt a rohadt nagy szabadságot amit kaptam sajnos hogy házhoz megyek azzal jár ott ragadok másoknál dumálgatni XD. Amúgy örülök is kicsit mert nem jártam sehova már lassan egy éve és nem is szocializálódtam a szalonon kívül így most muszáj :D. Jaj igen elkezdtem fúziós hastáncra járni és lehet akarok csinálni egy interjúval megspékelt cikksorozatot belőle, ki tart velem? Érdekel titeket? :D Mert akkor elkezdek anyagot gyűjteni meg ilyenek ^__^.



Sőt lett egy új agymenésem: csontból akarok ékszereket csinálni, ha valakit érdekel szóljon és elkezdek ráállni és lehet eladok majd. Bár egy macska koponya 5 rongy szóval lehet nem lesz olcsó mulatság, de van szerintetek igény rá gót körökben? Mert én amúgy hordanék szívesen fejdíszt meg ékszereket csontokból és eddig sehol se tudtam venni. :D szóval megcsinálom a hajpántomat és utána lehet ha sokaknak tetszik akkor belevágok ilyen kis csontokból készült ékszerek készítésébe hátha még páran vonzódnak a Halálhoz meg az ilyen "undi,, dolgokhoz :D.

http://images.tribe.net/tribe/upload/photo/c24/e0c/c24e0cfa-1257-4416-b704-5cb79fe34208

Viszont nem tudok miről írni, írhatnék filmajánlót de ahhoz nincs kedvem, szeretném majd a sorozatot a hastáncról meg bár ár volt preparátoros cikkem majd megint fel akarom hozni a témát, mert marhára izgat. De ma nem szolgálhatok semmi egyébbel csak azzal, hogy élet jelet adok és nézzétek ezt az égést :D:

8 megjegyzés:

  1. http://www.etsy.com/shop/Caracrass

    DeathGlam:)

    VálaszTörlés
  2. -RU: ÁÁÁÁ én meg azt hittem kitaláltam valami újat :D. De lenne rá kereslet amúgy? Mert az a fő kérdés :D

    VálaszTörlés
  3. Engem érdekelnének ilyen csontokból készült cuccok! Mondjuk karkötő mániás vagyok! Mást nem nagyon hordok!

    Darkness

    VálaszTörlés
  4. -Darkness:

    Na akkor majd ráfekszem a témára. :)

    VálaszTörlés
  5. Csontékszer, hehe. Jó egy évtizeddel ezelőtt, a várnegyedben lebontottak néhány épületet, és alattuk korabeli tömegsírok voltak. Tonnaszámra volt bennük az apróra tört csont. Nahát, Mariann egyből leguggolt a gödör szélére guberálni, sőt bele is mászott. (Nem volt muzeális értéke a cuccoknak, mert markológéppel szedték ki aztán, és konténerben hordták el, mielőtt sz érné a ház elejét. Kizáróla legális úton van minden ilyesmim!) Nos, azért találtam fél combcsontokat, amiket itthon összeragasztottam egésszé - ezeket véletlen kidobta faterom, mert azt hitte, nem kellenek (úúú! volt kiabálás érte)-, meg jó kis koponya tetőket - most bigyók vannak bennük, meg ékszerek, stb. A kisebb hamutartónak alkalmatlan kopicsontokból pedig medálokat és kereszteket csináltam. És a gyűrűm kiesett köve helyére is ilyenből készítettem pótlást. Néhány cimborámnak is csináltam pl. fordított keresztet. Még mindig van alapanyag, mert kidobni, ugye, a magam fajta deviáns nem dob ki ilyesmit, de farigcsálni sem farigcsálom már őket, mert marha nehéz velük bánni, nagyon törnek, mert szárazak... :) De van még a "hullagyűjteménemben" egy jóállapotban lévő koponya - 10 ezerért vettem egy ócskástól valamikor; aztán a váras cucc tartalmaz egy félmarék fogat is, meg egy szép üvegben barátnőm apukájának a hamvai egy része is a birtokomban van - gonolt rám, és félretett belőle nekem egy uzsonnászacsiba egy maréknyit... xD Majd faszbukon megmutathatom a gyűjteményt fotókon. :)

    VálaszTörlés
  6. -Von Birken:

    És mivel formáztad a csontokat? Basszus hol vetted? :O Én a két cicát 10-ért vettem amúgy, de az meg van fúrva ahol kell és ki van fehérítve. :D

    Hol lehet megnézni őket? :O

    (Kami)

    VálaszTörlés
  7. Körberajzoltam a mintát, és fonalfűrésszel alakítottam ki. De nagyon nehéz volt, mert szakadt a fűrész, és a kényes kanyarokban, ha nem vigyáztam, menthetetlenül kettérepedt a csont, főleg a kereszteknél, amikor az utolsó szegletet vágtam.

    Sajnos már nem emlékszem, hol vettem, az is még a múlt században volt, és tök véletlen láttam meg, és véletlen meg is bírtam vásárolni, csak futólag beugrottam érte, aztán ennyi. Elfelejtettem, merre volt az az ócskás.

    Még ma fölteszem őket a faszbukra. :)

    VálaszTörlés
  8. -Von Birken:

    Nagyon jól néznek ki!!!! <3

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: