2011. szeptember 15., csütörtök

Káin: Freakshow és a FILA táska

Fila táska   Rocker verzió

Basszus gyerekek valaki meg tudja mondani nekem, hogy miért van minden második prolin ebbe az országban FILA táska? Facebookon is állandóan téma, Napiszaron is! :D Mi a jó isten van ez potyog az égből cigány gyerekek helyett ????Minden esetre utána kerestem és találtam a HVG-n egy cikket ami utána járt eme horrornak (bár kinek mi a horror nekem lassan az) kicsit átírva meg bővítve ki rakom nektek én is, mert érdekes :D



Fila táska őrület


A Tesco oldalán arról tájékoztatnak hogy minden ezres után kapok valami hűségpontot amit ha beváltok lesz egy FILA táskám. De nem az hogy 30 pont után ingyen kapok hanem kedvezményesen vehetek :D Komolyan leég a bőr a pofámról, vagy leégne ha ezek után kiváltanám és megvenném és a többi balfasszal rohangálnék ezzel az oldalamon :'D.

"Gyűjtse rovábbra is a pontokat és szerezzen be minden alkalamora egy-egy FILA táskát,,

Buzdítja a parasztokat a Tászkóú' és érzem is a zsigereimben , hogy rohannom kell vásárolni és utána szart rágni a FILA táskáért. :D Mi több egy blogon ezt találtam:

"Valaki szerint, olyan sokaknak van hogy az már égő.... Na nekem, mint egy oldaltáska tulajának más véleménye van.... Egy táskát nem arra veszünk hogy rajoskodjunk meg habizzunk vele. Egy táskát céllal veszünk..... Tárolni benne valamit. Nem tudom milyen elkorcsosult elme gondolhatja azt, hogy egy táska már égő csak azért, mert sok embernek van. Ennyi erővel a Suzuki Swift is égő, mert sok embernek van? Frászt.,,



A suzuki bazdmeg égő, inkább gyalog járok minthogy Magyaroknak készült fostaligával szóval aki írta nagyrészt minősítette az igényeit. Én tudom hogy ha van valami akció arra le kell csapni én is örülök neki vásárláskor, de az hogy a Tesco árulja és mindenki ezzel mászkál mint valami zsibvásárban hát akkor inkább kiadok több pénzt valamiért csak ne lássam minden velem szembe jövő emberen sőt, tudom hogy:

-Na Te is beváltottad haver a 30 pontot mi?

Még tán oda is kacsintok vagy barátságosan meglobogtatom a füzetet felé, hogy bajtárs, pontgyűjtő pajti: ide süss! :D és elmegyünk egyet kávézni miközben a FILA táskánk erotikusan egymáshoz ér. ~rázza a hideg~ . Komolyan mintha lenne ilyen összekovácsoló háttértartalma is hogy : na lakótelepi barátaim fogjuk az uzsit , tegyük bele a FIKA táskába és indulhatunk is! :DDD Vagy csak én érzem ezt gáznak? Üljünk be a szarrágó magyar suzukiba a FIlLA táskával és rágjuk a szart. X'D


Utána kerestem kicsit és kiderült ez az oldaltáska 1990 ft (igen jól láthatjuk lélekre ható ár, azt hiszed jól jársz mert a 2000 ft már ijesztő, így pont 1990 ft ( :D VEGYÉL MEG! VEGYÉL MEG!) így a hülyének is megéri, ha magyar fejjel gondolkodunk, bele is baszhatjuk a hagymát és a zsíros kenyereket.

"Anno még bennem is égett a láz, h megszerezhetek egy fasza utazótáskát az edzőcuccomnak, de két dolog után lohadt le a lelkesedésem:
1, az anyaga fos, gyenge, a tecsós nóném jobban bírja, meg a médincsájna

2, ciki bemenni egy edzőterembe fila táskával már. legalábbis a jófajta nép kinéz maga közül a fila táskával még vagánykodó egyedeket.,,
Nos ehhez hasonló kommenteket találok a FILA táskákat boncolgató témakörökben :D. Szerintem érdemesebb összegyűjteni valami egyedibb dar5abra mert az jobban tart, nem mászkál benne minden buzi és kicsit egyedibbé teszi az embert.

FILA röviden (HVG cikk)

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTY__oPXk50141lhWNZLORZ8VMERU5OJQH33bk7vzbproKpcNep

"A Fila 1911-ben született, az Alpok árnyékában. A történet az olasz Biella kisvárosában kezdődött, mely híres volt legfinomabb textiljeinek és a nemes szöveteinek kifogástalan minőségéről. Ahol az innováció és a különleges szépség első helyen áll, ott született ez a márka, mely mostanra gyönyörű, kényelmes, funkcionális és természetes termékeket állít elő, így a sportos stílus jelentését is megtöltik tartalommal."

Ezt találjuk a Fila ars poeticává duzzadó önmeghatározásában, ha rátévedünk az eredeti márka internetes oldalára. Az éppen százéves sporttermékgyártó árul tornacsukát, halászsapkát, csuklószorítót és még számos szabadidős portékát, például táskát is, mindenféle formában és színben.

"Mily nagyszerű is az, ha egy minőséginek titulált terméket aprópénzért el lehet vinni, és majdan fel lehet vele vágni, hogy milyen jó áron szereztük. Hisz mekkora üzlet már 1000 forintért Fila táskát adni a plebsznek… Azt javaslom, alanyi jogon járjon mindenkinek Fila táska, hogy azok, akik eddig csak azért nem akartak venni, mert mindenkinek ilyen van, ne lógjanak ki különcködésükkel a többiek közül. Hisz nézzétek, simán elfér benne egy nagyobb üveges alkoholos ital, kellő mennyiségű drog egy átlagos család számára, extrémebbeknek még akár egy középiskolai földrajzi atlasz is" – írja a szemcsapda.puruttya.hu szerkesztője gúnyos hangvételű bejegyzésében. A gyakorikerdesek.hu-n pedig több GYIK is vonatkozik arra, hogy szabad-e még egyáltalán Fila-táskát venni, vagy tanácsos elkerülni ezt a kiegészítőt, ha az ember trendi, kúl, up-to-date akar maradni.

Tehát, ami sok embernek van, az egyértelműen gáz, ciki, gagyi? Megkérdeztük Törőcsik Mária trendkutatót, aki szerint elvileg nem kellene, hogy az legyen, de a lenéző véleményekből látszik, hogy igenis létezik az úgynevezett márkaterror, mely nem csak azoknak a kirekesztésével járhat, akik nem rendelkeznek egy bizonyos termékkel, hanem azoknak gúnyolásával is, akik birtokolnak egy egyen portékát. Jelen esetben ez utóbbi észlelhető, „míg a rendszerváltás előtt a Levis-farmeresek sajnálták le azokat, akiknek csak Trapperre futotta”, meséli Törőcsik, aki arra is rávilágít, hogy ez a magatartás a gyerekeknél és a szubkulturális csoportosulásoknál jellemző igazán, „hisz a márka lényeges pszichológiai ismérve az összetartó erő”.



A teszkós Fila-táska ennek ellenkezőjét generálta, az oldalbordát verdeső, praktikus tároló csupán színtelen-szagtalan és korántsem kritikus tömeget keltett életre idehaza. A másik érdekesség, hogy a fekete színű, nagy, fehér F-betűs textilalkalmatosságra semmilyen sportboltban nem bukkantunk rá. Az egyéb hasonszőrű Fila-termékek 4 ezertől 14 ezer forintos áron kaphatóak a magyar webáruházakban.

http://katyusa.blogolj.net/files/2011/09/IMG_3264-150x150.jpg

A Fila-láz eredete homályba vész Ezt a fajta oldaltáskát nem a Tesco kínálta először pontgyűjtő akciója keretében, a Mol már 2009-ben felhasználta ugyanerre a célra. Szerettük volna kideríteni, hogy ki volt az ötletadója a marketingkampánynak, de sem az üzemanyagcég, sem a hipermarketlánc nem volt nyitott kérdéseinkre. Az egyik blogon például azt feltételezik, hogy a Mol adta át a felhalmozott táskákat a Tescónak, mert "senkinek sem kellettek", legalábbis akkoriban. A Fila hivatalos magyarországi forgalmazóját is megkerestük. A Szinga Kft. szóvivője elmondta, a Tesco valóban nem tőlük rendelte a termékeket. Ők úgy vélik, hogy az áruház egyenesen az anyavállalattól szerezte be nagy mennyiségben a praktikus holmit. A Shell Smart-programjának keretében ugyancsak kínál ugyanettől a brandtől válltáskát, de ez egy másik modell, és összesen 3290 okospontba kerül.
Márkaérzéketlenség
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lprpelwevw1qgv57eo1_250.jpg
Ami bizonyos, hogy üzletileg, rövid távon megérte mindkét félnek – a hipermarketnek és a Filának – az akció, a sportszeresnek viszont az imázsa bánhatja a felhíguló vásárlói kört. „Magyarországon hatalmas ismertségre tett szert a Fila, a hírnevének a régi marketinges tudásunk szerint nem biztos, hogy jót tett a teszkógazdaságos tatyóreklám”, így Törőcsik. De hogy is van ez? Mert bár az arculati bibliák azt állítják, hogy imázsromboló lehet, ha felhígul a márka, "ehhez képest Karl Lagerfeldnek sem ártott meg, hogy összeállt a H&M-mel" – teszi hozzá a szakember.
A tendencia manapság ugyanis a márkaérzéketlenség irányába mutat, és ennek nem csak a mindent megmagyarázó gazdasági világválság az oka: „a vásárlók egyre okosodnak, és inkább az ár-érték arányra érzékenyek, mint a márkára”, továbbá szeretik, ha valami olcsó, és nem szívesen adnak ki tízszer annyit egy holmiért, amit esetleg csupán egy renoméval felruházott címke különböztet meg a másiktól.
Cikkünk megjelenése után megkereste a hvg.hu-t a Fila-akció ötletgazdája, és elmondta, hogy a hűségprogram egy holland cég találmánya, mely pár évvel ezelőtt Németországban már hatalmas sikerrel hintette el a Fila-lázat. 2009-ben kétmillió promóciós Fila-táskát váltottak be germánföldön és Magyarországon kívül összesen ötmillió fogyott belőle. Lőcsei Áron, a Brand Loyality igazgatója azt nem mondhatta el, hogy hazánkban eddig mennyi kelt el, mert ez a szám az üzleti titoktartás részét képezi. Azt viszont elárulta a promóciós szakember, hogy a Fila a hűségprogramokhoz egy egyedi terméket bocsát a partnerei rendelkezésére, melyeket ezért nem lehet más üzletekben megtalálni.
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lqtc5bO44P1qi0qx6o1_100.jpg



32 megjegyzés:

  1. Igazából mi is beakartuk váltani, ha már a Tesco-ban olcsóbban tudunk vásárolni (pénz az ugye nincs sok), és már engem nem az kezdett idegesíteni, hogy mindenkinek ilyen van, hanem hogy mindenki fikázza. Mi hátitáskát akartunk venni, ha mondjuk utaznánk gyerekkel, vagy akárhová, mégis csak praktikus. Lehet, hogy az jön le így rólam, hogy "büdös csóró magyar", de nem, nem telik. Ha ott van olcsón most azért ne vegyem meg, mert másnak is van, vagy mert tömegcikk? Ugyanmár.(: Mi pl. nem vehetjük meg a méregdrága táskákat. Van egy nagyon frankó Avonos oldaltáskám, de az csak egy. Bármikor szükségünk lehet egy másikra, és ha már ott az olcsó, miért ne használjam ki?(: Kár, hogy pont lecsúsztunk róla.
    Mondjuk akinek nem sok pénze van, az még egy Suzukinak is örül..(:

    VálaszTörlés
  2. -Nettie:

    Igen gondoltam lesznek ilyen kommentek is, de aki nincs rászorulva az miért váltja be? Mert nem hiszem hogy a videóban mennyi kép van annyi ember nem vehet nem tömegcikket. Itt nem azokat szidom akik csórók, hanem akik úgy rágják a szart mint Dagobert. nekem van pár ilyen ismerősöm és borzalom. Ha all inclusive nyaralásra mennek akkor mindent meg kell inni enni hányásig mert ingyé' van és sorolhatnám. Kell lennie szerintem egy egészséges határnak.

    VálaszTörlés
  3. Jézusom. O.o Na hát annak is sok értelme van.
    Persze, vannak olyanok is, akik csak azért vesznek, hogy még legyen belőle vagy öt, de hát én praktikusan szeretek gondolkodni.(:
    Ha meg futja jobbra, akkor meg végképp semmi értelme egy tucatot venni belőle, főleg, ha elmondások alapján is borzalmas a minősége.

    VálaszTörlés
  4. Én sem nagyon értem miért fikázzák a fila táskát bár én sem szeretem a tömegcikkeket.Na ha már itt tartunk a tescóba rohadtul nem éri meg vásárolni mert igaz hogy olcsó de ha pár fillérrel többet adnánk ki egy másik üzletben (mondjuk spar) akkor talán tényleg találnánk húst a húsban zöldséget a zöldségben stb.... A suzukiról meg annyit hogy nem véletlen hogy csak nálunk tudott megmaradni sőt nálunk gyártják csak egész közép Európába mert csak a magyar olyan szarrágó hogy megveszi a kalap szart ráadásul nem olcsón. Mert nem a suzuki a legolcsóbb évek óta a koreai márkák alá tudnak menni ennek a magyar "remekműnek" de sőt mást mondok ha egy új suzuki árából vennénk egy 3-4 éves japán vagy német autót már jobban jártunk és nem csak azért mert nem olyan ciki, hanem mert tovább fog elmenni és nem halunk meg ha ütközünk 30-al. Sőt továbbmegyek valahol ez a hozzáállás teszi tönkre itthon a minőségi/precíz/igényes termékek elterjedését illetve a multik terjeszkedését. Ennyire van igénye a magyar embernek: "Jó az mindegy csak olcsó legyen" vagy van a másik aki úgy gondolja hogy "mutassa azt mintha de azért olcsó legyen", át se gondolja hogy ha kicsivel mert tényleg néha csak megfelelő utánajárással egy kicsivel többért vehetne olyat ami továbbtart és plusz még nem is ciki.

    VálaszTörlés
  5. -Nettie:

    Na igen én is ezt mondom, mert valószínűleg tényleg azok az emberek lettek megcélozva akiknek jól jön, de csomóan rámennek :D.

    -Névtelen:

    Na igen, én is ezt beszéltem a barátommal, vagyis Ő mondta nekem ezeket a suzukiről, hogy van annál olcsóbb is, jaja azt hiszem az a KIA koreai, de nem vagyok ebben profi :D

    Totálisan egyet kell értenem a kivagyiskodás a legrosszabb hogy a főnök kint issza a 1 ezres pezsgőt a munkahelyed előtt pl és mondjuk egy tök lerobbant régi kocsival jár és nem fizet ki időben mert a pénzedet issza el kint, csak hogy lássák fetreng a több csillagos hely előtt trallalalaaa ~tudna mesélni~

    VálaszTörlés
  6. Áá, az igazi jó kis csütörtök délutáni gyűlöletkeltés by Csincsilla :)

    Szerintem az oldaltáska hímek esetében alapból cinkes. F.sz tudja, én még sem Dennis Rodman-en, sem pedig Dwayne Johnsonon nem láttam oldaltáskát, de még a Gears of War-os Cole sem abban rohangál.

    Tavaly viszont jó volt a pontgyűjtés, mert fain Tefal edényeket lehetett venni. Azok tényleg jók voltak!

    VálaszTörlés
  7. -G:

    Néha leesik anézettség :DDD Muszáj valamivel felbasznom az embereket meg ma uncsizok XD Rendrakásban közben lopva ide sietek hátha beír valaki :DDDD

    És fiúknál a TEFAL edény pontgyűjtés nem cink? :D ~köcsögösködés~

    VálaszTörlés
  8. Majd emlékeztess rá, hogy legközelebb igazi köcsögként viselkedjek veled! :) ~bimm egy pofon~

    VálaszTörlés
  9. Egyébként a köcsögösködést magara értettem a hullám vonalban lévő dolog azt jelenti amit éppen csinálok :D (Rég fórumos szerepjáték szokás)

    VálaszTörlés
  10. Feltételeztem, hogy nem rám érted, ami viszont a szerepjátékokat illeti, abból jobban szeretem a hálószobai változatot :D

    Most ne gyújts meg, így is végighánytam a kedd éjszakát, kb mint az ördögűzőben a kislány. Szóval most szegény, szerencsétlen, beteg, pici, elárvult, sebzett, stb., stb. vagyok :D

    VálaszTörlés
  11. -G: Pici tuti nem, de miért hánytál ????? :OOOOOOO

    VálaszTörlés
  12. Pici tuti?

    Elkaptam valami vírusos szart...

    VálaszTörlés
  13. Nvm, leesett, most nem igazán vagyok képben.

    VálaszTörlés
  14. Névtelen:
    ez nem igény, hogy "jó az, csak olcsó legyen". Főleg a Spar-ban vásárolunk (sőt, 98%-ban ott vásárolunk), csak tudod néha az se mindegy nálunk, hogy 20 vagy 30 ft-al drágább vagy olcsóbb valami. Igen, sajnos ez is előfordul. Mindig utánajárunk, hol mi mennyi (na ilyen esetben nem szidom a "szórólapokat"), de ha nem futja, nem futja, akkor marad a (minimálisan) gyérebb minőség. Vagy veszünk más olcsóbb kaját.
    Nem szar ez, csak kellemetlen.[: Ritka eset, de akkor se jó.

    Mondjuk húst meg zöldséget sose veszünk Tesco-ban az tény, ezt minden épeszű ember tudja.(((: Egyszer vettünk húst még régen, de 2 napig betegek voltunk a hasfájástól.:D

    VálaszTörlés
  15. káin, bírom amikor így fikázol valamit ilyen pajkos vérengzéssel:D

    VálaszTörlés
  16. -G:

    LOL szegény. Lehet még mindig a hatása alatt vagy :D

    -Nettie: Mi van ott a hússal meg a zöldséggel? Nem vágom :O Fúúúúj XD valami olyasmit hallottam, hogy a húst mossák meg a sajtokat de állítólag mindenhol ha már büdi.... :-s

    -Susmus:

    Jobb mintha embereket ölnék :DDDDD

    VálaszTörlés
  17. Hát finoman szólva sz*r.:D Rossz a minősége, megfájdul tőle a gyomrod, pedig ránézésre nem szörnyű.

    VálaszTörlés
  18. -Susmus:

    a napokban ismét több ilyenfajta jó filmre tettem szert szóval lesz majd filmes cikk is XD (jut eszembe az ölésről)

    -Nettie:

    Fúj O__O

    VálaszTörlés
  19. Elmondom őszintén nekem is van kettő: az oldal tatyó azért ha bulizok rajtam legyen ( ne lopjanak) és ha kiégetik nem sajnálom ezért vettük.
    A másik a hátizsák , de ez is kényszer , mert az előzött sikerült lestrapálnom és ha egy évig kibírja az nekem már jó!

    De hozzá fűzöm azt is , hogy nekem is ég a pofám mikor felveszem , mert mindenkinek van , de leszarom már.
    Baszogatnak is vele gondolkozok azon , hogy veszek egy nagy matricát és rá ragasztóm a Fila jelre mondjuk egy pillangót XD

    Szóval gáz , de majd csak lecseng és nem hiszem ,hogy egy évnél többet fognak bírni....

    VálaszTörlés
  20. Sziasztok!!:D Vártam mikor írsz erröl Káin!! Imádom az ilyen cikkeidet!!:D:D:D:D
    Érdekes ez a fila táska téma, mert van aki tényleg nem engedheti meg magának a jobbat, egyedibett, meg ha belegondoltok hol veszel 2000 ezer ft-ért ilyen táskát?? szerintem még a piacon se, bár nem vagyok képbe mert nem járok se piacra se ázsiába.. eggyik ismerösöm írta ki " mi van? mindenki ilyen raj lett hogy cink az akciós fila táska?" és valahol igaza van!!!!! Bár én is egy sznob vagyok valahol mert én is inkább gyalog járnék mint hogy egy suzukival, semmi kép sem vennék akciós fila táskát mert mindenkinek olyana van, Igen sajnos én igy gondolom és ilyen vagyok!!! De semmikép sem nézem le akinek az van, mert nem tehetnek rola hogy nincs másra pénz, szoval elég hülye dolog ez az egész lázadás... hogy fuj fila!!( hozzá teszem nekem sem tetszik, sőőtt ) na de hát na.. meg nem is tudom melyikötök írta hogy ez olyan ha svédasztalos reggelid van meg ebéded meg vacsorád mondjuk nyaralásnál, hányásig zabálnak az emberek... mert hogy "ingyen van" inkább ez zavar engem, hogy remegnek a fila táskáért mert 2000 ezer ft... meg a sok hülye írja hogy a convers nem gáz?? meg a nike?? na azokat basznám fejen:D:D mert nem lehet összehasonlítani a kettőt..

    Ja amugy meg ma jöttem metron és láttam egy két embernél hogy ugy fogják a fila táskájukat hogy ne látszodjon a fila felirat..azért elég szomorú világba élünk hogy szégyelniük kell az embereknek a szegénységüket!!! Jó persze amit mondtatok is van akinek tellne jobbra, egyedibre, de megveszi mindegyiket mert most akciós!!! és fogadni merek nem is tetszik egyiknek se az a izléstelen szar, csak megveszik mert OLCSó!!!!!!!!!!!!!!!:SSSSSSSSSS:D:D:D

    Röviden, engem nem érdekel kinek van, nem nézem le mert olyana van, de személy szerint igen gáznak tartom!! Én biztos nem vennék filát, mert szégyelném.

    Üdv:Bl

    VálaszTörlés
  21. Nekem van fila táskám, de már én se merem felvenni. XD Pedig amúgy egész praktikus, jól lehet bele pakolni, és ami kell elfér benne. A funkciójának megfelel. Az anyaga se olyan vészes, volt már nekem drágábban rosszabb minőségű. Igazából nem is értem ezt a fila őrületet, meg hogy miért kell fikázni. Ha valakinek ez tetszik ezt hordja. Emiatt sose kötnék bele senkibe.
    A suzukival se tudom mi a gond, nekünk már 8 éve van, és még semmi komoly baja nem volt, pedig megyünk vele rendesen. Semmi baj nincs szerintem ezekkel a márkákkal, csak a nép egyszer gondol egyet és elkezd valamit szarozni, és akkor már semmi se mossa le róla a negatív megítélést. Bár lehet, hogy az én nézőpontom a szar, mert én mindig is közömbös voltam a márkák iránt, és nálam pl. a nike is ott leírta magát, hogy egy cipő 3 hónapot bírt, utána megadta magát, a kínais meg bír egy fél évet is, ha kell. Azóta nem sűrűn ruházok be márkás dolgokba.

    VálaszTörlés
  22. Nik: Persze, mindig ki lehet fogni a szar példányokat, viszont alapvetően azért bőven van különbség. Mondjuk nagyon nem mindegy, hogy milyen futócipő van a lábadon, de egy sima póló anyagán is érezni a különbséget.

    Az más kérdés, hogy van-e annyival jobb, mint amennyivel többe kerül, de jobbnak azért jobbak. A többi meg tényleg ízlés dolga, bár elég idegesítő, ha a szép, fekete, kínai póló a második mosás után már nem olyan fekete. Ez mondjuk a Tommy Hilfiger pólókkal nem igazán fordul elő, és ezeket is meg lehet venni jóárasíva, csak nyitott szemmel kell járni.

    Amúgy igazad van, sokszor én sem értem, miért kell valamit pusztán divatból utálni.

    VálaszTörlés
  23. Black Butterfly :

    Hát max leabálni lehet akkor jó :D Amúgy lehet jobban járnál, ha feldobod valamivel.

    -BL:

    Búúúú köszi szépen, igen sokáig nem foglalkoztam ezzel de utána néztem hogy miért is folyik ez a csapból. XD

    Én van aki lenézek miatta nyilván nem az elszegényedett réteget, vagy lehet inkább azt mondom magát ezt a jelenséget nézem le, még nem tudom nem gondolkodtam el rajta mélyen csak azon hogy ez így totálisan gáz. A svédasztalt én írtam :D Igen nekem is ez gáz hogy van azért veszi mert jaj most olcsó holott valszeg köze sincs a FILA-hoz mert írták ilyen táskájuk nincs is, azaz tömegcikknek gyártották, lehet gondolni a minősége sem FILA minőség. KB olyan mint a kamu DOLCE & Gabanna a cigányokon.

    -Nikolaos :

    BÚÚÚÚÚ csomó ismerősöm írta és mondta már ugyan ezt XD...

    Hm én magamtól szaroztam, nem a nép miatt bocsi ha ezzel sértő voltam de ez a véleményem. A Suzukinak okkal van negatív megítélése, legalábbis sok ismerősöm beszélt róla miért rossz. Amúgy a nike cipővel többen így jártak szóval az sem az igazi de vannak márkák amik nagyon jól bírják. PL: Hardsoda ruhák tiszta kövesek de egy kő sem esett le arról ami már lassan 4 éve megvan és kézzel mosom.

    VálaszTörlés
  24. Apropó, ami viszont az én szememet is csípi, és erről nyugodtan írhatnál freakshow-t, azok ezek a színes-mágneses karkötők. Hihetetlen undorítóak, de legalább szarra nem jók. Állítólag ugye azért vannak, hogy orvosolják az egyensúly-problémákat, de amíg nem volt ilyen karkötő, addig arról sem tudtunk, hogy baj van az egyensúly-érzékünkkel. Persze kamu az egész, pár tekes cimbi is vett az elején, amikor még drága volt, azóta is röhögünk rajtuk. Azt hiszem, erre mondják, hogy egy hülye százat csinál.

    A másik freakshow-esélyes téma, a kétéves sziget-hetijegy-karszalagok. Mostanában mintha státusszimbólummá nőtte volna ki magát, hogy hónapokig, ne adj isten évekig magunkon hagyjuk az éppen aktuális fesztiválon kapott karszalagokat. Pedig rondák, egy idő után szakadtak és gusztustalanok is, de lehet, hogy csak nálam magas a mérce. De komolyan...miért jó, hogy évekig magunkon gyűjtögetjük a már rohadó szarokat? Na mindegy, mutatni kell, hogy futotta a hetijegyre (persze apu-anyu pénzén), ahogy azt is mutatni kell a metrón, hogy futja a 150 forintos Hell energiaitalra (voilá...a harmadik freakshow-téma-ötlet).

    Szóval máris adtam három jó témát, igazán firkálhatnál róluk :)

    VálaszTörlés
  25. -G:

    Basszus próbálom elképzelni de nem tudom :( Nem tudom melyikre gondolsz, esetleg van kép? :O

    Én azt a szalagot hagytam magamon amit a diliházban tettek rám. Az menő volt X'DDD

    (Kami)

    VálaszTörlés
  26. Káin:
    Igen arra tökéletes, hogy szét csesszük!
    De ha bele gondolok buliba nem biztos ,h vinnék egy 15 000 ft-os táskát! De nem hiszem , hogy valaki vinne!

    VálaszTörlés
  27. -Black Butterfly:

    MOndjuk én olyan buliba megyek ahol nem lehet baja a tatyómnak :D

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: