2011. szeptember 12., hétfő

Darkness Az utolsó poszt...

... legalábbis egy időre!

Az időhiány, ami az utóbbi hetek/talán hónapok óta tart, kényszeredek ehhez. Nem szívesen teszem, mert jól éreztem magam. Tök új volt ez számomra, hogy cikkeket írok meg minden. És mindemellett még szabadságot is kapok, kifejthetem a véleményem stb. Szóval jó volt.



Azonban mostanában túl elfoglalt vagyok, nem tudok a neten böngészni mindenféle jó ötletek után, amit aztán itt be is mutathatnék. Az ok egészen egyszerű: el akarok innen költözni. Párszor már említettem itt, hogy Nyíregyházán élek. Aki járt már itt, vagy akár csak Szabolcsban tudja, hogy milyen undorító a helyzet. Nulla munkahely, fizetés szintén nulla. A munkáltató meg vigyorogva közli, "hogyha nem tetszik, lelehet lépni. Van helyetted száz vagy ezer..." És sok ember pedig kénytelen szarért-hugyért megcsinálni mindent amit ezek a köcsögök mondanak, hogy aztán nekik legyen új nyaralójuk, új luxus járgány, ilyen tengerparti nyaralás, olyan tengerparti nyaralás stb. Én egy multicégnél dolgozok, de egy vállalkozónál még rosszabb a helyzet. Másfél hétig bírtam egy vállalkozónál egyébként!:D Az volt az első munkahelyem, rögtön suli után.

Tudom, hogy máshol is hasonló a helyzet. Máshol is kihasználnak, annyi bőrt húznak le a szerencsétlenről, amennyit csak lehet. Egyszerűen csak el kell innen mennem minél messzebb. A célállomásom egyébként Sopron. Lenyűgöző hely. Nyáron volt szerencsém jelen lenni a VOLT-on. Még az emberek is teljesen másak voltak. Nekem ott kell élnem és kész.:D És családi okok is húzódnak a háttérben, de ez másik sztori...

Jelenleg nagyon ráálltam erre a költözés dologra, ami minden időmet felemészti. Nem végleges ez, amint rendeződnek a dolgok szívesen visszajövök. És köszönöm Káinnak a lehetőséget, hogy anno 2010 áprilisában lehetőséget adott nekem. És köszönöm Nektek olvasóknak a kritikákat és persze a figyelmet! Természetesen, mint olvasó és kommentelő itt leszek köztetek!

7 megjegyzés:

  1. Sopron Cool hely, én ott (is) tanultam. Feltétlenül látogasd majd meg a Hangár nevű helyet (ha még létezik). Mennyi fasza hétvégi koncert volt ott!

    VálaszTörlés
  2. Sok szerencsét, minden jó és várunk vissza! :)

    VálaszTörlés
  3. Búúúúú nagyon sajnálom hogy elmész, jó sokáig tartottad a frontot! Remélem az életed már jobban fog alakulni!!!! ~ölel~

    VálaszTörlés
  4. Mi is most költözünk Sopronba,egészen hasonló okok miatt. Úgyhogy kívánok Neked minden jót. :)

    rencsi

    VálaszTörlés
  5. Ismerős a helyzet. Budapesten is ugyan ez a helyzet. Ahol dolgoztam 3 évet sokszor hallhattam egy közép szintű vezetőtől és az utóbbi időkben még a kisebb főnököktől is, hogy "ha nem tetszik, el lehet menni". Megtettem és örülök neki, csak ugye az anyagiak... majd lesz valahogy.
    Sok szerencsét...

    VálaszTörlés
  6. G:
    A Hangár nem zárt be! Nem voltam ott, de meséltek jó dolgokat a helyről! Kíváncsi vagyok rá.

    Charlotte:
    Köszönöm.:)

    Kígyófi Káinné:
    Én is sajnálom, hogy lelépek, de remélhetőleg nem végleg. És köszönöm! ~visszaölel~

    "kamupók":
    Bizony-bizony a legutolsó kis senki főnököcske is löki ezt a "ha nem tetszik..." szöveget. Nálunk még a főnökök talpnyalói használják sokat. Nem tudom annak mi az értelme. Így akarnak feljebb kerülni? Vagy mi? De undorító az ilyen ember!


    Darkness

    VálaszTörlés
  7. Rencsi:
    Téged az előbb kihagytalak, bocsi!:D Irigyellek, hogy már ott vagy!!!!!!:D

    Egyedüli szar dolog Sopronban, hogy sok az albán meg a török. Mesélték, mikor ott voltam nyáron, hogy késelés is volt. Szóval őket jobb elkerülni. De ehez már hozzászoktam itt Nyíregyházán. Cigány, kínaiak szarásig stb.

    Darkness

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: