2010. június 18., péntek

"kamupok": Ideje felébredni II.

Tehát a folytatás. (Egy helyesbítéssel kell kezdjem, ugyanis az előző irományban szerepelt egy energia italként reklámozott lötty. Az utolsó videó volt az. Sajnos elnéztem, mert kicsit álmos voltam. Az energia ital amin vállalja magát a rend nyíltan, nem más mint a "Lost" ital. Elnézést kérek a tévedésemért)

Amit kifelejtettem a történetből, az az 1776-ban napvilágra került “Protocols of the Elders of Zion” története. Ugyanis a követük aki birtokolt egy ilyen példányt villámcsapás érte és elhunyt. "Illetéktelenek" kezébe került és az Illuminástus Rend ismert tagjait kivégezték és a rendet betiltották. Weishaupt életben maradt és beszélt a rendről amíg el nem hallgattatták... (Hozzátartozik a történethez, hogy a dokumentumot úgy írták meg, hogy az egészet a zsidóságra kenjék ha kikerülne a nyilvánosságra, íme egy újabb videó példa a ma már szinte nem is létező szemita zsidóság ellen hangol)



A rend soha többé nem bukkant fel nyíltan a történelem során. Fedőszervezeteken keresztül tevékenykedik, így a lebukáskor is csupán csak a fedőszervezet kerül kellemetlen helyzetbe. Mint a sakk-játszmákban a feláldozható bábok (számunkra az lenne a legmegfelelőbb ha a vezérek is kihullanának, mivel a mi oldalunkon a vezéreink már régen eltűntek a tábláról...). A fedőszervezetek általában magasztos célokat követve alakulnak változatosak, de kiveszik a részüket a társadalmi munkákból magukat "jó" embereknek mutatva, akárcsak a szcientológia egyház, ami nem kizárt, hogy illuminátus szervezet. Lényeg, hogy nem kell tudniuk róla vagy csak a legfelsőbb vezető(k)nek róla mik is az igazi céljaik.

Nem csupán nekem tűnt fel, hogy a mostani "irodalmak" és filmek világa elkezdte elmosni a határt a nemek között. Ezt leginkább a fiatalokra kezdik rátukmálni. Az Emo stílusnak nevezett divatirányzat képviselői között például a lányok és a fiúk ugyan úgy néznek ki és nem igazán lehet különbséget tenni közöttük. Ezzel is hozzájárulnak az egynemű "szerelmek" elterjedéséhez. Nem kell valakinek nőnek öltöznie azért, hogy kifejezésre juttassa, hogy vannak érzései (mivel szerintem az érzelmek nem többek egyszerű fizikai tapasztalásoknál amiket a test produkál a megélt élmények feldolgozása érdekében /magán vélemény/). Elterjedtté vált a férfiakon a női farmerok viselete vagy a rózsaszín póló, amit a tengeren túli "művész-bandák" tettek híressé, természetesen a magyar követőik is megvannak (anti fitnesz club), kiemelve a férfiatlan alkatukat. A fiatalokat könnyű befolyásolni és különféle szubkultúrákba "kergetni". Fogékonyak mindenre. Egy olyan kor a serdülők kora amiben a helyüket keresik, önállósulni akarnak, fel akarnak nőni, "felnőttes" dolgokat akarnak csinálni. Azt gondolják a világ körülöttük forog és ilyenkor teszik fel a szokásos létezésükkel kapcsolatos kérdéseiket. Ilyen korban kerülnek elő a mostanság divatos könyvekben és filmekben a homoszexuális vagy meghatározhatatlan nemi jellegekkel "büszkélkedő" szereplők. Ilyenek a vámpír sztorik ahol a "halottnak" már mindegy kivel, mikor és hol, elvégre halott. Megfűszerezik egy kis romantikával, de a tudatalatti átveszi az üzenetet ami természetesen tetszetősnek ígérkezik (filmek: Twilight, Interjú a vámpírral; könyvek közül gondolom az összes Amerikából áthozott "piros pontos" könyv, egy ilyenbe belefutottam ami a Csontváros címet viseli, de gondolom a többi is ilyen vacak ami a mai tinik fantáziálgatásaira és vágyaikra épít).

Régebben osztályok és osztály harcok léteztek. Ma már egységes összefogásról nem beszélhetünk. Az embereket megosztották. Az oszd meg és uralkodj elvét alapul véve. Amikor a munkás osztály egésze megtagadja a munkát akkor nem tudnak semmit tenni (gazdagok szót sem érdemelnek, ugyanis ők a rendszer kiskapuinak és trendjeinek köszönhetik vagyonukat). De törvényekkel tiltják egyes munkavállalóknak a sztrájkot. Mesterségesen generált ellentéteket szülnek, különböző elfoglaltságokat találnak ki az embereknek (legyen az sport vagy játék) csak ne legyen egyetértés és az embereket szeparálják el egymástól, üljenek a TV előtt és bámulják a "jobbnál-jobb" műsorokat. A társadalmi hierarchia megosztja az embereket, nem tömörülhetnek nagyobb csoportokba például a gyülekezési törvény vagy mert a rivális oldalon van és más hasonló ürügyek. A felaprózott ember csoportokat pedig könnyebb befolyás alá vonni, kontroll alatt tartani. Ha mindez nem volna elég a csapból folynak az irigységet keltő szappanoperák és egyéb kategóriájú filmek amik azt mutatják, hogy milyen jó dolog is gazdagnak lenni, de mégsem mert mindig annyi bonyodalomba keveredik az ember hiába vehet meg mindent és a vége "happy end" ahol a gazdag együtt örül a szegényekkel. A másik kedvenc sztereotípiám az Al Bundy féle sorozatok amik a szegényeknek készültek és a mindennapi problémákat viccesen ábrázolja. A tipikus kisember akin jókat nevetünk és tanuljunk meg nevetni saját nyomorúságunkon amiből nincs kiút. Fogadjuk el, hogy egyszerű "átlag" vagy "hétköznapi" emberek vagyunk, akik nem tűnnek ki a tömegből. Nem akarnak változni, nem törekednek semmire csupán aprócska vágyaik kielégítésére. Nincs bennük hajtó erő, terveik csődbe jutnak... ugye minden hozzám hasonló dolgozó ember önmagára ismer, mennyire szimpatikusak az ilyen figurák vagy másoknak az a vigasz jut, hogy vannak nálam szerencsétlenebbek is. Se motiváció a fejlődésre, irigykedés a gazdagokra és másokra akiknek jobban sikerülnek a dolgaik... remek ötlet(még a hiúságot is ezek közé lehet tenni).

Eszembe jutott egy nem is oly régen látott film JFK-ről. Sok fizikai betegség gyötörte egyszerre vagy egymás után, esetleg a kezelések hatására jöttek újabbak. Rengeteg ma már drognak minősülő készítményt szedett gyógyszer- és fájdalomcsillapítóként is. Nem is ezt a részt akartam kiemelni belőle, hanem inkább azt amikor egy volt szeretője nyilatkozott róla. Mások is mondták, de a nő is állította, hogy J.F.K. hitt a szex gyógyító erejében. Gondolom gyakorolta a tantra szexet ezzel is megpróbálva továbbra is működésben tartani a szervezetét. (az ilyen módszerekről olyasvalaki írjon aki járatosabb a témában)

A Bilderberger Csoport az egyik legjelentősebb illuminástus által szervezett csoportosulás. Először 1954. május 29 és 31. között rendezték meg az oosterbrecki Hotel Bilderbergben (innen a nevük). A Bilderbergerek évente egyszer üléseznek, tagjai a világ legjelentősebb pénzügyi és médiamoguljai, illetve a leghatalmasabb politikusai. Az éves ülésükön gyakorlatilag azt beszélik meg, hogy mi történjen a világban a következő egy év során.

Egy másik fontos hatalmi csoportosulás a The Trilateral Commission, avagy a Háromoldalú Bizottság. Ezt maga David Rockefeller hívta életre azt gondolván, hogy az ENSZ túl lassan éri el az illuminátusok által megálmodott világkormány megvalósulását, és a cél érdekében egy szorosabb kapcsolatot létesítsen a világ vezető gazdasági és ipari szakemberei között. A Bilderberger csoporttal ellentétben, itt a meghívás nem egy alkalomra szólt, hanem aki belépett, az örökös tagságot nyert a bizottságba. A Trilateral Comission komoly eredményeket tudott elérni a világpolitikába való bekerüléssel, többek között Jimmy Carter, az Egyesült Államok 39. elnöke is tőlük származott, majd hatalomra kerülésekor 26 bizottsági tagot juttatott zsíros hatalmi állásokba. Ez még nem minden. Az 1980-as választások után Carter felfedte, hogy az ellenfelei, John Anderson és idősebb George Bush (lehet tippelni, hogy a fiatalabb akkor kapcsolatban áll-e a Bizottsággal és azáltal a Renddel) szintén bizottsági tagok voltak. (nem mellékesen az ENSZ New York-i székházához a Rockefellerek ajándékozták a területet)

A zsidó pedofilokról kevés dolog terjeng a neten lévén a média nagy részét ők birtokolják. Mivel egyik törekvésük az emberek egyháztól és magától a hittől való eltávolításuk ezért inkább az egyházak körében előforduló "botlásokkal" tűzdeli tele a lapok hasábjait és tv csatornák képernyőit. Holott statisztikailag az egyházon belül elkövetett pedofil esetek még az összes pedofil gyanús ügyek 1%-át sem érik el. Ezzel is eltántorítva az embereket és ateistákká vagy materialistákká téve az embereket. Egy fontos személyt ki tudok emelni ezek közül az emberek közül. A neve Bill Surkis.A B’nai Brith quebeci igazgatója, aki a Holokauszt Emlékközpont igazgatója is volt Montréalban beismerte bűnösségét az ellene immár egy éve folyó eljárásban egy vádalku keretében.Az ügyész, Cynthia Gyenizse szerint ejthetik a vádat Surkis ellen gyermekekről készült pornográf felvételek terjesztése miatt, amennyiben beismeri a bűnösségét ilyen felvételek birtoklása vádjában.Mint ismert, Surkis akkor bukott le, amikor a gépét szervizbe vitte, és a szerelő 86 videót és 153 fényképet talált rajta gyerekekről, többek közt 6-12 éves kislányokról. A szerelő ekkor hívta a rendőrséget, és így kezdődött el a katolikus papok ellen háborúban állók számára rendkívül kínos ügy 2008-ban. Amúgy van olyan ügy a szomszédunkban (Ausztria) ahol például rendőrök e-mail címeire is bukkantak a kollégáik nagyszabású akció előkészületei/nyomozása közben és kénytelenek voltak elfogultság miatt a belső ügyosztálynak átadni az ügyüket... Ausztrália a másik ilyen paradicsom...

(folytatás következik)

4 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszett, főleg hogy az emberi oldalát is bemutattad, a tantráról majd írok, ha úgy vélem érdemes újra ilyen témákat feszegetnem mert úgy tűnik pár olvasó direkt bojkottálja hogy hozzászóljon a cikkeimhez.Így meg baszok nekik bármi érdekesebbről írni :DDDDD

    Ja amúgy az Interjú a vámpírral teljesen más, Anna Rice könyvei erősen okkultak és nagyon értelmesek,a vámpírok pedig nem szerelmesek benne stb, szóval szerintem azt ne szidjuk. :)

    VálaszTörlés
  2. Frankó cikk lett újfent! A szabadkőműves videóhoz meg csak annyit fűznék hogy van benne igazság,de az ördögvillát ne akarják már megmagyarázni könyörgöm XD...
    Na meg ilyet hogy a Pókember is közülük való X'D

    Várom a folytatást!

    VálaszTörlés
  3. Én csupán a filmre gondoltam, tiszta homo erotikus jelenetekkel van tele amikor a vámpírok "csevegnek" egymással. Tehát kimondottan a filmre gondoltam.

    VálaszTörlés
  4. -Kampók:

    Igazság szerint a film nem adta vissza a mondanivalót, mert bár a könyvben is volt ez, de érzékeltette hogy lelketlenek , ettől szenvednek és minden csak máz !

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: