2010. június 17., csütörtök

Káin: Felhívás

Tisztelt szerkesztők!

Nagyon örülök, hogy aktívabbak vagytok, így tovább! Viszont ezen az oldalon már 3 vagy 4 képsorozat van ami szerintem kicsit sok. Tudom ezt könnyebb szerkeszteni mint cikket írni, de kértem anno, hogy ütemezzétek őket, hogy ne legyen rengeteg egyforma egymás után! (Anno a verssarok miatt kellett moderálnom és két szerkesztő azt hiszem emiatt hagyta abba az írást a blogon... ) Remélem senki sem sértődik meg ezen, mert tetszettek a képek, csak nem úgy hogy lassan kiszorítja az írást a színes kis pakk! Mondtam két egyforma jellegű sorozat között legalább 3 másfajta legyen.

Még valami:

Tudom van a meztelen lányos sorozat és volt puncis kép (1x) de az elég diszkrét volt, meg kicsi is beárnyalva stb . Még egyszer nem szeretnék a blogon nagy, vörhenyes, barna szélű, salátás tátongó habzó pinákat látni, mert ez nem puruttya, sem pedig napiszar!

További jó munkát és aki magára vette vagy megsértődött írjon rám bátran msn-en 9-től fent vagyok (bárki aki ki akar lépni stb, mert megértem! Ez leginkább a kevésbé aktív szerkesztőknek szólt!).

3 megjegyzés:

Ezeket is ajánljuk: