2010. június 9., szerda

Káin: Sorozatgyilkosok XIII.

Nos folytatom tovább a sorozatot, ismét fordítás lesz így ha az évszámok furák akkor nem én voltam X'D. Mivel az USA rengeteg hülyét termelt ki, így egy darabig most ott fogok campelni, de megéri mert nem mindennapi alakokkal ismerkedhetünk meg! Találtam 3 érdekes embert , akikről írhatnék és most köztük vacillálok éppen:
  • Richard Angelo – Másképpen The Angel of Death ("A halál angyala"). Ápoló, aki 25 beteggel végzett.
  • Joe Ball – Másképpen The Alligator Man ("Az alligátorember"). Legalább 20 nőt ölt meg a 20. század elején Texasban.
  • Martha Jule Beck és Raymond Martinez Fernandez – Másképpen "Honeymoon Killers" ("A nászutas gyilkosok"), "Lonely Hearts Slayers" ("Magányos Szívek Gyilkosai"). Az 1940-es években megöltek 3 nőt és egy gyereket.
Mivel már volt pár halál angyalos cikk szerintem a téma lerágott csont, ugye Ricardo betegeket tett el láb alól. A ászutas gyilkosok inkább szánalomra méltónak néznek ki, mivel alig öltek és az indíték sem volt z igazi, így maradt nekünk a redneck texasi nőgyűlölő, jöjjön hát akkor:

JOE BALL AZ ALIGÁTOR EMBER:

Joeseph D Ball 1896 január 7-én látta meg a napvilágot és 1983 23-án hunyt el (próbálom ehhez tartani magamat X'D). Amerikai sorozatgyilkos volt, akit néha Aligátoremberként emlegettek. Az 1930-as években legalább 20 nőt gyilkolt meg, létezéséről úgy hitték, hogy nem más mint egy nagyvárosi legenda, de a Texasi folklórban nagyon is létező és ismert alak volt!

Az első Világháború alatt Európában dolgozott az első frontokban, elindított ott egy üzletet, ami arra épült, hogy illegálisan egy kissé hallucinogén likőrt adott el azoknak akik meg tudták neki fizetni. Miután vége lett a szolgálatának a Texasi Elmendorfban nyitott egy Panziót minek aljában egy kocsma működött. Építtetett egy tavat amiben élt 5 aligátor, innen kapta a becenevét. Abból is üzletet csinált, hogy az etetésüket nézette emberekkel, a menü naponta 5 macskából és kutyából állt. :(

Kicsit később a környéken nők kezdtek eltünedezni, ezek zömében: pincérnők, a férfi korábbi barátnői és feleségei voltak. Ezek után nem kellett sok, hogy a Bexar megyei seriff helyettest értesítsék. Amint a seriff belépett az üzletbe hogy kikérdezze Ball-t, az mint valami rossz westernfilmben előrántott egy fegyvert a pénztárgép mögül, és válaszul jól szétlőtte a saját fejét.

Az ügyben volt még egy ludas, Clifford Wheeler aki ezermesterként dolgozott. Összeesküdött Ballal, saját maga vallotta be, hogy segített két nő testének eltüntetésében akit a férfi ölt meg. A férfi vezette el a rendőrséget a maradványokhoz és elújságolta, hogy Ball lelkén még vagy 20 nő halála szárad. A hullákat megetette az aligátorokkal, ezért nem tudta igazolni a többi test hollétét. Erre sajnos sosem lett bizonyíték, mivel ha megették őket nem hagytak semmi kézzelfogható nyomot.

Kevés írott dokumentum, maradt fent arról ami igazolná, hogy Ball valóban bűnös volt. Michael Hall újságíró 2002-ben nyomozott utána a történet részleteinek és publikálta a felfedezéseit, amik kb. azok amiket leírtam nektek. Egy filmet is ihletett Joe története az:

Eaten alive-ot



Sajnos több információt nem lehetett találni, más oldalakon is körbenéztem, de mivel nagyon rég történt és nem dokumentálták csak ennyit tudhatunk biztosra. :)

15 megjegyzés:

  1. Annyit el lehet mondani erről a hapsiról hogy nem csak egy átlagos amcsi gyilkos volt hanem egy délvidéki suttyó elmebeteg XD
    Csodálkozom hogy az áldozatai közt nem voltak feketék (vagy ez még nem derült ki).

    VálaszTörlés
  2. -Skinny:

    Nekem is ilyen mezítlábas paraszt jutott eszembe puskával :D.

    VálaszTörlés
  3. hmm nekem a kézzel fogható nyomok..:D

    Amúgy fogaknak kellett maradniuk...-.-
    Vagy biztos volt rajtuk gyűrű, fülbevaló vagy ha ezt is levette a pasi, ki tudja milyen műtéti beavatkozása lehetett, pl csavarozott csont..valami biztosan maradnia kellett..arról nem is beszélve hogy a szarut nem emészti a gyomorsav, úgyhogy pl hajnak lennie kellett valahol...-.-

    Szép példány mondhatjuk...de ma már nem menne iylen könynen neki..ha tünedeznének el a nők, nemhoyg a zaruk de már a szomszédok is megmondanák. "Biztós a krokogyil vót, biztos a vót- múttkor elkaptaja Cilicicát is a gyíkpofája rohaggyonmeg!"

    VálaszTörlés
  4. -Neo:

    XDDDDDDDDDDDD

    Mindezt a lakókocsi előtt? :DDDDDDDDDD

    VálaszTörlés
  5. Ez a pasas se semmi. Már eleve annak gyanúsnak kellett volna lennie, hogy valaki aligátorokat tart és macskákkal eteti...

    VálaszTörlés
  6. fúúú <- ezzel ki is fejeztem magam
    Te Káin! má' megint bajban vagy a számokkal :D
    kimaradt a 13. sgy-k.
    vagy csak én vagyok gecire vaksi?:D
    mindegy.
    ő sem volt semmi :D
    (ellenőrzőkód : micro :D :D)

    VálaszTörlés
  7. Letti
    Hát ha szegény gyerek nem ismeri a római számokat..:DDDDD

    SIWA
    ~röhög~

    VálaszTörlés
  8. Káin, Neo :

    hááátőőőm... xD xD
    a sírós hangulatomat ez most feldobta, kösziszépen :D
    (leballagtam gyerekek :D :D)
    hihihi:)

    VálaszTörlés
  9. Szegény cicák és kutyák T_T elmebeteg köcsög volt ez az 'ember'.:@

    Neo:
    "Hát ha szegény gyerek nem ismeri a római számokat..:DDDDD"

    majdnem felelős lettél a halálomért. úgy félrenyeltem a rágómat hogy kérdéses volt hogy megmaradok.

    Letti:
    Verjem beléd, mázlista dög. xD nekem majd 19-én (szombaton) lesz. vasárnap meg évzáró. nemtudom, hogy gondolták, hogy hulla másnaposan beszállingóznak majd a nyolcadikosok? XD

    VálaszTörlés
  10. Meg sok ilyen ismerosod van Káin?
    ha ha...

    VálaszTörlés
  11. -Melinda:

    Van még pár a tarsolyomban :D

    VálaszTörlés
  12. Neo: LOL!!! XD
    Am télleg, mér nem merült fel bennük, h vajon mire kellhetnek nyomorult krokik a hátsókertbe? :S a maradványokat meg sztem kidobta/elásta :P

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: