2010. június 21., hétfő

Káin: Filmajánló

Az egyik hétvégén elmentem a moziba éjjel és megnéztem egy filmet mert jobb híján nem találtam mást. Nem is sikerült rosszra (ez egy remake amúgy) és még mindig adják a mozikban így gondoltam ajánlom nektek sok szeretettel a :

TÉBOLYULTAK

című filmet. Ez a film egy igazi amerikai összeesküvés-elméletes horror. Mérgezett víz, köcsög polgármester, műholddal való katonai megfigyelés, csak mindez nem globálisan hanem egy kisvárosban játszódik amiből nem lehet szabadulni. A film elején egy üveges szemű alkoholista ámokfutásba kezd a baseball pályán egy meccs közepén és innentől kezdve egymás után kergülnek meg a városban lakó emberek. Egy jobb fajta túlélőhorrora emlékeztet a film, amiben vannak jó rohadós véres jelenetek is. A várost karanténba zárják és kivezényelik az Amerikai hadsereget, az emberek a mérgezett víztől pedig állattá válnak. Kicsit a Stephen King féle Mobil című könyvre hasonlít, csak itt egy vegyszer okozza a kergeséget. Szerintem megér egy megnézést, egész jónak is mondható a film leszámítva a túlságosan Amerikaias végét, de ettől függetlenül nem volt rossz próbálkozás az alkotók részéről !

-Adatok:

-feliratos amerikai thriller
-101 perc
- 2010

-rendező: Breck Eisner
-forgatókönyvíró: Scott Kosar, Ray Wright, George A. Romero

-szereplők:

Timothy Olyphant (David Dutton)
Radha Mitchell (Judy Dutton)
Joe Anderson (Russell Clank)
Danielle Panabaker (Becca Darling)

" David Dutton (Timothy Olyphant) sheriff vigyázza az Ogden Marsh nevű amerikai mintavároska nyugodt hétköznapjait. Nem sok gondja van a helyi törvénytisztelő mintapolgárokkal, mígnem egyszer az egyik egy töltött vadászpuskával sétál be az esti baseball meccsre nem hagyva kétséget afelől, hogy gyilkolni jött. Egy másik a családjára gyújtja a házát. A hasonló, irracionális esetek rohamosan szaporodnak. Hamarosan gyilkos anarchia veszi körül Davidet és a maroknyi túlélőt, akiket a rohamosan terjedő, megmagyarázhatatlan őrület még nem fertőzött meg. A kormány vesztegzár alá veszi a városkát. Se ki, se be, senki. Minden túlélt percnek borzalmas vérengzés az ára, miközben az utcákon hemzsegnek a vérszomjas, őrjöngő tébolyultak.,,

trailer:



Remélem tetszeni fog, én nem éreztem úgy hogy kár volt rá pénzt kiadni bár a befejezés miatt kicsit égtem meg szívtam a fogamat de azt leszámítva tetszett (láttam már elcsépeltebb endinget is ennél :D).

10 megjegyzés:

  1. -Madame:

    Remélem tetszik majd! :D Vizsga lesz vagy mi?

    VálaszTörlés
  2. Erre én is kíváncsi vagyok. Már nem tudom mióta várom , hogy meglehessen nézni , de mivel nem járok moziba ezért várom míg le lehet tölteni :).

    VálaszTörlés
  3. -BLack Butterfly:

    Szerintem már le lehet!

    VálaszTörlés
  4. Káin:
    Lehet csak még nincs felirat hozzá. És ált nem szokták elkapkodni csak ha valaki nagyon rá van pörögve a dologra. Pl Rémségek cirkusza. Már kb szeptember óta fent volt a film neten , de felirat majd félévre rá jött. Hát ez van.

    VálaszTörlés
  5. Káin:
    -Szeretem a filmajánlóidat.:D Múltkor is az ajánlód által néztem meg a Halál után-t, és nagyon bejött. Ezt is megfogom nézni majd holnap délelőtt. Éjszakás leszek ugyhogy csak délelőtt tudok filmezni.

    VálaszTörlés
  6. Egyébként az előzetesben mi az a zene a vége felé?

    VálaszTörlés
  7. -Black butterfly:

    Hát nem tudom... :-s

    -Madame:

    Akkor sok sikert hozzá!

    -Darkness:

    Király, örülök ha tetszett! :D Most van miből szemezgetnem sok beteg filmet néztem az utóbbi időben XD

    Nem tudom O__O

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: