2010. június 22., kedd

Káin: Felhívás


Tisztel olvasók és szerkesztők!


Mivel szeretném a blogot vissza terelni a régi medrébe minden olvasó szedje össze magát és írjon hozzászólást ehhez a cikkhez! Írtam magamnak egy heti órarendet ami leírja hogy a napokra osztva milyen cikkeket várhattok tőlem (a többiekét ugye nem tudom meg azt sem hogy mikor írnak). Mivel vannak visszatérő cikksorozataim eldöntitek mi maradjon és mi legyen helyette! Bátran kritizáljatok írjatok stb, adjatok ötleteket!Tehát jöjjön az órarend, úgy éreztem muszáj ütemeznem hogy rendszeresebb és átláthatóbb legyen a blog és vannak napok ahol napi két cikket akarok adni nektek, a per jel a vagy-ot jelenti nem plusz cikkeket (félreértés elkerülése végett XD) :

ÓRARENDEM A HÉTRE

(A felhívás az bármikor lehet mivel eseményekkel kapcsolatos cikksorozat)

-Hétfő: Filmajánló (vagy egy mostani vagy egy klasszikus horrorral kapcsolatos) és egy játékajánló (mindig más a témája pl: horror,csajos, vagy sex)

-Kedd: Zeneajánló (bármilyen stílusból) és egy Extrém lányos sorozat (haj, smink, ruha stb nem pucér)

-Szerda: Sorozatgyilkosok és egy ajánló ami a következő témákból lesz random kiválasztva: költő/ író/ könyv/színdarab/étterem/darkos márka/mese/képregény/blog stb

-Csütörtök: Egy nagyobb sorozat folytatása ami okkultizmussal kapcsolatos (ide jönnek a több részes pl a Káin szavai vagy a pedofil papok stb) , ha belefér és olyan a kedvem, akkor vicces videó összeállítás vagy ehhez hasonló hülyeség pl animációk stb

-Péntek: Tetovált lányos képsorozat (akt) és ha találok egy nagyon vicces dolgot akkor 1 kép arról (anno pl: az ananász vagy a jézusos szellemirtós)

-Vasárnap: Freakshow amibe saját élményről írok ami felháborít vagy egy genetikai betegséget, torzulást írok le (ez is hosszabb hangvételű cikk)

Nos mivel észrevettem már lassan nem rendszerrel írok úgy éreztem szükséges összeállítanom valamit amihez tartom magamat. Bárki akinek van más ötlete írjon, vagy ha így jónak tartja jelezzétek vissza! A többi szerkesztő munkája ettől független akkor írtok és azt amit akartok, csak én ehhez tartom magamat és bár lehet napi kettőt nyomok de az fáradtan munka után lesz így maradjatok ugyan olyan aktívak amilyenek mostanában vagytok mert jó arra hazajönnöm hogy vannak friss cikkek! Köszönöm a figyelmet és a segítséget így előre is és további jó munkát a szerkesztőknek!

15 megjegyzés:

  1. ahham szóval ha az oldalon vagy akkor nálam pirosan jelöli a nevedet (persze ha be vagyok jelentkezve). Legközelebb oda figyelek rá, mert már megint becumiztam vele, mert sikerült fölém licitálnod írásban, pedig azt hittem csak egyedül vagyok fent.

    VálaszTörlés
  2. -Kamupók:

    Nem csak az! Mielőtt bejegyeznéd mentsed és nézzed meg van-e feletetted cikk a szerkesztésben!

    VálaszTörlés
  3. Na kérem elmondom hogy nekem mely témájú cikkek jönnek be!

    -Aberráció,testi torzulások
    -Sorozatgyilkosok
    -Tetovált lányok,piercingek,testdíszítés stb.:
    -Zeneajánló(mindegy milyen zenei stílus)
    -Filmajánló(horror,thriller,sci-fi)
    -Okkultizmus
    -Politika(titkos társaságok,rejtélyek)
    -Durva degenerációs betegségek

    Kb ez lenne az én menüm amitől rendesen be is laknék hiszen az ilyen fajta cikkeket rendesen zabálni szoktam;)

    Persze jöhetnek még ezen kívül az animációk meg amiket még nem írtam,de szerintem a fenti listában felsoroltak azok amik ennek az oldalnak a lényegét képezik!

    VálaszTörlés
  4. Szerintem jó lesz így. És legalább tudjuk mikor mi jön :). Csapassad

    VálaszTörlés
  5. Juhujj, ezt betervezted rendesen!!!!=) Ha neked jó, akkor nekem(nekünk) is jó. De azért néha napján vegyél ki egy kis szabit, mert nehogy nekem bekattanj attól, hogy mindennap ilyen sokat írsz!!!

    Első kép: xD.

    VálaszTörlés
  6. Ja és ne tessék kihagyni a Neo-s találkozók élménybeszámolóit se!!!! :) Remélem lesz még.

    VálaszTörlés
  7. Nekem tökéletes =)
    de ne hagyd ki a kisfilmeket se, azok annyira jóóók :D

    VálaszTörlés
  8. Hmm szerintem ez így jó, bár én kicsit sokallom a cikkeket, nem tudok sajna ennyit követni, főleg, ha más szerkesztők is nyomni fogják.
    az én véleményem az, hogy ne legyen olyan sűrű frissítés, mert lehet, hogy a legtöbb olvasó nem tudja nyomon követni a dolgokat. vagy pedig nekem nincs időm a neten lógni folyton. :( de akkor meg az én hibám.

    ami szerintem a legjobb: az okkultizmus és mindenféle spirituális dolog és a különféle betegségek, meg torzulásos dolgok.

    VálaszTörlés
  9. Szép táblázat :) Nekem tetszik ^^ így legalább én is tudni fogom mikorra mit várjak. ganbatte ne!

    VálaszTörlés
  10. -Skinny:

    Én is ezt írtam és amúgy a:

    -Politika(titkos társaságok,rejtélyek)
    -Durva degenerációs betegségek

    Az benne van a cikksorozatokban meg a Freakshow-ban. Amúgy az ütemezés azért ez mert este 9-re érek haza általában és néha nem mindig van kedvem hajnali 3-ig bogarászni :)

    Ha Neo visszajött akkor ezek a témák és többször lesz ek mert vele pendülök nagyon 1 húron.

    -Sunnygirl:

    Hát bocsi ezért én pont azon vagyok hogy frissüljünk, hogy megtartsuk az olvasókat! :-s

    -Többiek:

    Örülök, ha így megfelelt! ^^ És lesz Neos beszámoló is, persze! ^^

    VálaszTörlés
  11. faszomba!

    Én is akaroooook! :S
    Tudományos ismeretterjesztős orvosos összeesküvéses háborús nyomoros szomorítós kegyetlenes rémmesés sztorikat nyomatni bááááá!!!

    buzi Zsóti még most sem jött a pénzéért....-.-
    hehe gyere majd!

    Ma végre jön a kedvesem, amióta te elmentél folyamatosan együtt lógtunk, onnan ment dolgozni és oda jött haza..egy napja nem láttam és már becsavarodom..azt mondtad nem illünk össze-pedig állati sokat beszélgetünk állatkodunk meg minden...^_^ tényleg jó lenni vele :) remélem majd te is megismered jobban, mert értelmes és mindenről lehet vele beszélgetni..ja és teljesen kattant is :D:D csak sokszor titkolja..:D

    VálaszTörlés
  12. cikkeket akarook írrrrniiiiiiiiiiiiiii >.<

    VálaszTörlés
  13. -Neo:

    Na akkor lehet tévedtem! Örülök, hogy így mennek a dolgok! Dugtatok má'? :D

    VálaszTörlés
  14. Ez így tök jó lesz. :D
    Jut eszembe. Ismeri valaki a Metalocalypse című animációs sorozatot? :D Egy (fiktív) death metal bandáról szól, és brutális poénok vannak benne. XD Esetleg lehetne róla valamikor cikk, mert elég beteg, és illene is a bloghoz. ^-^

    VálaszTörlés
  15. -Ketszi:

    Na akkor lehet ma utána nézek és írok róla!

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: