2010. június 24., csütörtök

Káin: Father Tucker the child fucker az-az Pedofil papok III.

Nos ismét a témánál vagyunk. Úgy döntöttem írok egy Káin szavát ma, de nincs hangulatom (nyugi a vázlat megvan és vasárnap bejegyzem nektek és az előítéletekről fog szólni. ) Na de most a Pedofil papok vannak a menün, akiket szeretnék nektek alaposan kivesézni. Emlékeztetőül megjegyezném, hogy a második részben egy kis statisztikát mutattunk ami a keresztény papok pedofíliához való hozzáállását mutatta kii (ami ma kiderül, hogy kamu :D) majd definiáltam nektek magát a "betegséget ,, is. A mai cikkben még jobba megismerhetitek ezt az undorító ügyet, hiszen tudom hogy erre vágytok. Húsra vérre és szörnyűségekre, mert bár morbid és gusztustalan valamiért vonzz titeket. Na de ilyen az emberi természet ugyebár...


PEDOFIL PAPOK BOTRÁNYAI

Számomra még mindig érthetetlen, hogy egy ember aki lelki pásztornak áll és állítólag spirituálisan magasabb szinten van az átlag embernél hogy vetemedhet ilyenekre. Így mielőtt bele vetném magamat a szaftos rémmesékbe utána kezdtem nézni annak, hogy mi állhat emögött amit ezek művelnek. A múltkori cikkemben való írás ami azt próbálta kihozni hogy nem a cölibátus a pedofília oka egy erősen keresztény nézőpont volt, de ugye mint mindenhol két csoportra oszlik a vélemény a téma kapcsán.

Érdekes hogy nemrégiben az ausztrál rendőrség több mint 70 embert vett őrizetbe pedofília vádjával és a zöme papokból és tanárokból állt! Tehát a kérdés az hogy valaki ár alapvetően pedofilként kezd vagy csak rákap az ízére és azzá válik?! Azt mindnekinek tudnia kell, hogy a gyerekkor 14. életév betöltéséig tart és a felnőttkor a 18. után, tehát mindenki ehhez tartsa magát. Érdekes hogy a neten pár évvel ezelőtt 200 papot kaptak el akik ott kisgyerekek után lófráltak.

Los Angeles-i érsekség még központi székházát is eladta, hogy legyen pénze kifizetni a 660 millió dolláros jóvátételt a gyermekekkel fajtalankadó atyák ellen. A pedofíliát általában valamilyen szexuális aberrációnak tarják. A tudomány mai állása szerint nem kizárt, sőt nagyon valószínű, hogy genetikailag programozott hajlam található az ilyen személyekben, de ennek a hajlamnak a kifejlődése, vagy elnyomása már, a személy szocializációja során történik. A gyermekkori és serdülőkori nemi szerep tanulási zavarai, valamint a gyermek-, illetve ifjúkorban elszenvedett szexuális erőszak erősíthetik ezt.Érdekes hogy egyre csak nő a pedofília, mert egyre több gyerek küszködik szeretetéhséggel és apahiánnyal és egy felnőtt közeledését már rögtön örömmel fogadják.

Mivel mostanában egyre több pedofil botrány robbant ki két nagyobb nevű újságíró is hozzászólt a témához, kiknek cikkeit érdekesnek tartottam így idézném őket. Most Skinny örülni fogsz mert Bánki Éva azt feltételezi hogy a Vatikánban pedofil hálózat figyel és bár lehet agyatlan összeesküvés-elméletnek hangzik de pl nem egy zsidó rabbi bukott le pedofil hálózattal , bár senki sem tudott semmit tenni ellene mert Te antiszemita rohadék vagy és közbe vígan kúrja a gyerekeket :D ( meg ugye goj kislánnyal 7 éves korig lehet közösülni és egyéb finomságok de befogom inkább a pofámat és nem írok ilyenekről mert mondom fejbe fog találni egy hatágú dobócsillag :P) :


Bánki Éva: Egy arc

A nyugati világ egyre inkább hajlik a konzervativizmusra. Egyrészt még tart a szexuális ellenforradalom (a lázadás a 60-as évek örökségével szemben), a társadalmi élet, a gazdaság, a testi működés (pl. orvostudomány) mostanában hangsúlyozott mentális (spirituális) összetevőire a jobboldal könnyebben reagál, mint a bal. Mert akármilyenek is a jobboldaliak, számukra kevésbé hajmeresztő, hogy a sokféle emberi érdek/vélemény mellett TÉNYLEG létezik valamilyen magasabb, nem emberi igazság. (Az utóbbi állítás számomra is evidens.) A zsigeri konzervatizmust amúgy a világpolitikai trendek is erősítik: Kína hamarosan nemcsak mint vécékefe- és plüssmaci-gyártó vesz részt a világban, hanem szót kér mint (amúgy zsigerileg tradicionális) kulturális nagyhatalom is. Régiségkereskedő barátaim mesélik, hogy a műkincspiacon is egyre több a kínai megbízó.

Az egyház működése, "családpolitikája" véletlenszerű, földi érdekektől függő, esetleges. Jézus kijelentéseiből nehéz bármilyen "ideális családmodellre" vagy effélére következtetni. Elítélte a szexualitást, magát mégis az "istenfia" mellett leggyakrabban "vőlegénynek" nevezte, nem Mária Magdolna vőlegényének, hanem mindenkiének, ami azt mutatja, hogy a kegyelmet a szexuális egyesülés mintájára képzelte el. A világi papok a 12. századig megnősülhettek, az apostolok maguk is nős férfiak voltak. A cölibátus mögött nem egy jézusi direktíva, hanem az egyházi földbirtok oszthatatlansága áll. Tehát a Bibliából nehéz kikövetkeztetni, hogy is kéne a papoknak élniük. (Azért is mellékelem az alanti cikkemet. Az Apostolok cselekedetei, ez a sajátos post-scriptum szól arról, hogy az egyház megszervezi a történelmi időben önmagát, az apostolok kilépnek a mítosz és a csodák világából a politikai térbe és időbe. Nem lehetett könnyű.)

Bánki Éva: Az „idő angyala” és az Apostolok cselekedetei (2010. március 25.) (Ebben az írásban nem Szent Pál időről, történelemről, világkorszakokról való nézeteit vizsgáljuk, hanem az időnek az arcát, azt az időbeliséggel is összefüggő narratív keretet, melyben az apostol cselekedetei megjelennek.)

Ma nyugaton az általános szexuális tolerancia az egyházra is kiterjed. Bár nem ismerem a papság nemi életét és a "vatikán titkait", senki nem (nagyon) botránkozik meg azon, hogy a papok és apácák többsége is nemi életet él. A pedofília más, ez az egyetlen bűn, amit MINDENKI elítél. És ha a józan eszemre hallgatok, akkor azt gondolom, hol lehetne egy pedofil hálózat nagyobb biztonságban, mint a katolikus egyház "kebelében"? Csoda lenne, ha ilyesmi nem létezne. Nincs tutibb, nincs biztosabb menedék egy pedofilnak, mint bekerülni a katolikus egyházba.

Ennek ellenére, nem tudom, hogy ki vagy mi van a pedofil-ügyek mögött. Mármint a pedofilon kívül. Ahogy lehunyta a szemét II. János Pál, a karizmatikus pápa, azonnal kezdődött a hitlerjugendezés, aztán a pedofilozás. II. János Pál alatt nem voltak pedofilok? Dehogynem. De csak egy ilyen gyenge, jellegtelen pápa alatt nyílik esély meggyengíteni az egyház nyugati befolyását. Kinek érdeke ez? Nagyon sok találgatást hallottam.

Az én jóslataim szerint a pedofil-ügy folyománya a következő lesz: a katolicizmus kiszorul Európából. Megmarad ugyan zárványokban, a "bunkóbb helyeken", a perifériákon, a lengyel és portugál végeken, de a "haladó értelmiség", és egyáltalán a nyugat-európai értelmiségi életforma karanténbe kerül. Mert egész Európa szembe kerül majd egy önbizalomtól, hittől duzzadó világgal. (Tulajdonképp már szembe is került.) A szentlélek működni fog Latin-Amerikában, Koreában, Afrikában, a Fülöp-szigeteken, a világ többi része meg úgyis mohamedán vagy kínai lesz. Európa lesz az új Egyiptom, a csábítás és a romlottság földje a béna fáraókkal, a béna Putifárnékkal, a sok-sok komikus módon bálványozott halottal, ahonnan csak menekülni érdemes.

Életem álma, hogy a lányommal kijussak Brazíliába. Engem elsősorban nem a pedofil-ügyek sokkolnak, mert az áldozatok nekem olyanok, mint a lágerekben a halottak, túlságosan arctalanok, és zavar, hogy az ügyek hátteréről semmit sem tudok. (Hogy mért nem korábban...?)

A katolikus egyház és hit nyugati válságát az én szememben egy sokkal egyszerűbb történet szemlélteti.

Egy nagyon tehetséges, alulról jött fiú kéri a felvételét az egyház legszigorúbb, legelhivatottabb rendjébe, a jezsuitákhoz. Elutasítják. A fiú üzleti-újságírói karriert csinál, egy, a jezsuitáknál kevésbé tiszteletreméltó, de náluk is dölyfösebb rend, a magyar baloldal szószólójául szegődik. Aztán a végén az egészből nem marad más: szerződés a Providenttel és (te jó ég, egy jezsuita jelölt!) különb-különb médiacicák. Akasztás NAGYPÉNTEKEN. Épp nagypénteken. Ha valakiről állítható, hogy ujjat húzott Istennel, mégpedig a lehető legvéglegesebben, az Daróczi Dávid. Isten szereti a lázadókat (kedvencét, Jákobot az angyaloknak kellett lelökdösni a lajtorjáról, ráadásul Jákob össze is verekedett az egyikkel), de ezt a fiút itt és most nem mentette meg.

Ehhez a történethez egy arc is tartozik. EGY arc, nem sok. De ez is azt jelenti a szememben, amit a pedofil-ügyek. Nem a férfiuralom omlik itt össze, hanem a hit. Márpedig radikális (jó) társadalmi változások csak ott lehetségesek, ahol az embereknek vannak földöntúli fogódzóik.

Nekünk nincsenek. Úgyhogy megy minden tovább a régiben.

Nem tudom emlékeztek-e Kamupók egyik cikkére amiben említette Daróczi Dávid érdekes halálesetét, nos itt is olvashattátok, tehát annyira nem volt hülyeség. Ahogy az LMP-ben vannak szcientológusok úgy Jezsuiták is itt-ott és még sorolhatnám a végletekig de most a pedofilokról van szó, és pedofilok bizony mindenhol vannak: iskolákban templomokban és magas státuszokban ahonnan nyugodtan dughatnak ártatlan , apró testeket. Az élet így szép, nem? Na de jöjjön a másik cikk a témában:

Oberten János: A pápa meztelen, avagy a tizenkettedik parancsolat Tizenkettedik parancsolat: „Felebarátodnak gyermekét ne kívánjad”

A kereszténység híveinek száma elenyésző a milliárdos nagyságrendű Buddhizmuséhoz képest. És akkor az iszlámról nem is beszéltünk. Nem csak a pápa meztelen, nemrég például a Román Ortodox Egyház pátriárkájának kiszemelt utódja keveredett szexuális botrányba.

A legnagyobb bűn a „megrontás” a papi kenetteljesség álarca mögött. Tulajdonképpen az „eredendő bűnt „ saját bűnné alakítja, amelyért egész életében bocsánatért esdekelhet a gyerek. És persze titkolja. Meggyónja-e „lelki atyjának"? És a kiszabott „penitencia” a nem tudom hány imádság elmondása mit segít?

A fiatal serdülőkorú csalódik a papjában, az egyházban, és elveszíti hitét Istenben, és ha más fogózó nincs, nem messze az öngyilkosság gondolata (vagy tette). Hovatovább nem tudunk szabadulni a gondolattól, hogy egy cölibátusban élő pap mennyire megbízható? Fizikai nonszensz egészséges fiatalemberekről feltételezni, hogy életük végéig nem nyúlnak nőhöz. Külön kellene már választani a nem-házasságban létezést a szexuális élettől. Hány házvezetőnő nem ágyasa is egyben a plébános úrnak?

És ki van még a közelükben? A gyerekek, serdülőkorig. Már olyan alávalóságig jutottak papok, hogy vak kislányokat erőszakoltak meg, akik persze nem tudják azonosítani őket. Hogy egymás között a papi szemináriumon mit csinálnak az más kérdés. A Vatikánnak lépnie kellene, különben az emberek különválasztják az Istenhitet az egyháztól.

Az EU is foglalkozott a gyermekek szexuális zaklatásával, szexuális kizsákmányolásával, illetve fellépett a gyermekpornográfiával szemben. A brüsszeli testület olyan új szabályozásra tett javaslatot, amely kötelezi az uniós országokat, hogy szigorúbb büntetéseket szabjanak ki a gyermekek szexuális zaklatásának elkövetőivel szemben. A javaslat sürgeti továbbá, hogy olyan cselekmények esetében, mint a gyermekek elcsábítása - vagyis gyermekkel való ismerkedés szexuális zaklatás elkövetése céljából -, akkor is folytassanak le büntetőeljárást, ha a cselekményt az Unió területén kívül követték el.

Egyes tanulmányokból az derült ki, hogy Európában a gyermekek 10-20 százalékát érheti valamilyen formájú szexuális zaklatás gyermekkoruk során. Minden egyes nap mintegy kétszáz új, gyermekpornográfiát tartalmazó kép kerül fel a világhálóra. A pornográf képeken ábrázolt kiskorú áldozatok egyre fiatalabbak, a képek pedig egyre obszcénebbek és erőszakosabbak. A szexuális bűncselekmények elkövetőinek közel 20 százaléka elítélése után újabb bűncselekményt követ el.

Támogatók hiányára hivatkozva feloszlatta magát a holland pedofilpárt, amelynek 2006. májusi megalakulása és bejegyzése nagy nemzetközi feltűnést keltett mint a Testvéri Szeretet, Szabadság és Sokféleség Pártja (PNVD). Hollandiában idén június 9-én lesznek parlamenti választások. A pedofilpárt azért küzdött, hogy szállítsák le a beleegyezési korhatárt 12 évre és engedélyezzék gyermekpornográfia birtoklását. Hollandiában nagy a közfelháborodás az egyházi gyermekmolesztálási botrányok miatt. A Segítség és Jog nevű egyházi segélyszervezetnél a botrány kirobbanása utáni első időben több mint 600, egyházi intézményben történt szexuális túlkapást jeleztek.

A lengyel parlament alsóháza, a szejm törvényt fogadott el a pedofil és vérfertőző bűncselekmények elkövetőinek kötelező gyógyszeres ivartalanításáról. A Donald Tusk liberális kormányfő kezdeményezte törvénymódosítás továbbá a kiskorú vagy családtag sérelmére elkövetett nemi erőszak büntetését a jelenlegi 2-től 12 évig terjedő elzárásról 3-tól 15 évig terjedő börtönre változtatja. Hatályba lépéséhez a büntető törvénykönyv módosítását a szenátusnak is el kell fogadnia, és a köztársasági elnöknek is ki kell hirdetnie.

A katolikus egyházfő kész találkozni a papi pedofília további áldozataival - közölte nemrég a Vatikáni Rádióban az egyházi állam szóvivője. Federico Lombardi védelmébe vette XVI. Benedeket, aki tiszteletet és támogatást érdemel az "alaptalan" vádaskodásokkal szemben, amelyek szerint része volt a szexuális vétségek eltussolásában. Szerinte a jövendő papok megfelelő kiválasztásával és nevelésével elejét lehet venni további visszaéléseknek. A Vatikán szóvivője ismét bírálta a médiát, mert nem képes érzékeltetni a modern társadalomban jelentkező pedofília veszélyességét, és hallgat arról is, miként hasznosíthatná a társadalom az egyházi tapasztalatokat.

XVI. Benedek már találkozott papok által elkövetett szexuális bűncselekmények áldozataival egyesült államokbeli és ausztráliai útja során, illetve kanadaiakkal Rómában. Olaszországi katolikus szervezetek több százezres felvonulásra szólították fel a híveket a pápa melletti szolidaritás kifejezésére. "Nem hagyhatjuk magára a pápát" - hangzik jelmondatuk. A szervezők április 19-ét, XVI. Benedek egyházfővé választásának ötödik évfordulójára tervezték felvonulásukat.

A meztelenség felismerése az Édenkertből ered: „A jónak és a rossz tudásának fájáról nem ehetsz !” Mt. 2.17 "Ki adta a tudtodra hogy meztelen vagy? Ettél a fáról, amelyről megtiltottam?" Mt. 3.11

Ez volt a bűnbeesés, az eredendő bűn. Ezért kellett Jézusnak eljönnie, hogy a ránk öröklődött bűn alól mentesüljünk. A Tiltás a gyermeki korra vonatkozik, a megismerés (a szexualitásé) a serdülőkorra. A szülők tiltása tulajdonképpen a gyermekek infantilizálása. Az apa és anya férfiként és nőként való megítélése, ami rendszerint a serdülő javára dől el: hiszen a szülők kb. 2o évvel vannak hozzá képest „elmaradva”.

Vannak Krisztusok ma is: kereszthordók egy életen át. Vakok, süketek, némák, nyomorékok, mozgássérültek, szellemi fogyatékosok, árvák és nyomorban élők, szeretetlenségben vergődő, családban terrorizált, vagy egyik napról a másikra rákossá vált vagy balesetben sérült, és még sorolhatnám, hányféle gonddal élő emberek, akik egész életükben – ártatlanul és igazságtalanul - megbélyegzetten viselik keresztjüket, nem hagyva ki az őket gondozó közelállókat, akik a segítőkészség jegyében feláldozzák saját életüket. Kikben hisznek? Nincs más válaszom: Istenben és a segítő emberekben.Mikorra várható a következő aberráció? A gerontofília vagy a szodómia?

Nos nekem rettenetesen tetszett mindkét cikk, mert valamilyen morbid módon még kapcsolódott is az oldalunkon megjelent cikkekhez tehát még több alátámasztást nyertünk és remélem a hű olvasók érzik amint az apró szálak egymásba érnek és kezd összeállni egy kép erről a mocskos valóságról amit próbálnak a szemeink elől eltörölni a média és más egyéb eszközök segítségével. Érdekes volt az a statisztika is ami azt mutatta hogy kevesebb katolikus volt pedofil már arra gondolok ez lassan csalás volt, mivel akármennyire is próbálok keresgélni mindenhol csak katolikus pedofilokról olvasok :D.

A botrány egyébként Németországban robbant ki és azóta követelik a cölibátus eltörlését egyre többen, de végül is nincs értelme mert akkor a saját gyerekét is megbaszná az a retkes állat , nem? :D Magas rangú egyházi méltóságok, és civil szervezetek egyaránt támadják a dogma-szerű katolikus fogadalmat, mondván ez az egyik fő oka az egyházon belül egyre nagyobb hullámokat verő, szinte minden szinten megjelenő perverziónak. Bár ellenvélemény is akad bőven, de érdemes pszichológia szempontból is megvizsgálni, hogy milyen kapcsolat lehet a kettő közt.

Az emberek egy ideig ugyanis képesek elfojtani dolgokat de egyszer kiborul a bili és feljönnek a legsötétebb és legvadállatibb ösztönök. Nem elég hogy valami felszínre tör, de az megnyomorodik, megnyomorítja az elmét és a szellemet és olyan sötét gomolygó, fullasztó füstként tör elő a pórusokból hogy eláraszt mindent és felzabál. Minden elferdül: homoszexualitássá és pedofíliává is fajulhat, a nekrofíliáról meg ne is beszéljünk bár erről alig lehet olvasni mivel ez már annyira sötét és tiltott dolog hogy mindenhol sumákolják , ahogy csak lehet (remélem hullamérgezést fognak kapni XD).

A női nemtől, és a szexuális élettől való megvonás - elvégre a magvak semmibe szórása is véteknek számít - tényleg okozhat ilyen perverziókat, vagy csak valamiért - például pont a bűnös gondolataik elfojtásáért - gyakrabban szegődnek olyan emberek a katolikus egyház szolgálatába, akik már eleve rendelkeznek effajta „beütéssel”? Egyes elméletek szerint a szex az egyik legerősebb és legintenzívebb szeretet-kimutatási eszköz, amely energetikai szempontból - alapesteben - hatalmas és pozitív kimenetelű energiacserével jár, és ez mindkét felet „feltölti”. Egy aktus egyaránt alkalmas lehet a partner jobb megismerésére, a feszültségek levezetésére, a szeretet és a törődés iránti vágyunk kielégítésére, ahogy arra is hogy végre „valami vad dolgot” csináljuk egy agyondolgozott nap után. Természetesen a szexualitás pozitív oldalához kell sorolnunk a megnövekedett boldogsághormon-szintet, a testi vágyaink kielégítését, és az orgazmus semmihez nem fogható érzését is. Ugyanakkor egy szeretkezés segíti a partnerek egymás iránti kötődésének kialakulását/megerősítését, amely egy cölibátust fogadott személy számára tiltott - pontosabban kizárólag Istennel kapcsolatban jöhet létre. Egy másik elmélet szerint az adott egyén egész biológiai programjával szembemegy, ha tudatosan megtagadja génjei továbbörökítését, és az is probléma, ha az ebből kialakuló tudatalatti stresszt nem tudja levezetni - és itt ismét eljutunk a robbanás-elméletéig.


Egy szexuálpszichológus szerint papok zárt világba élnek, ami tiltja a szexualitást és ez kedvez a különböző perverziók kialakulásához, tehát a múltkori kimutatás valószínűleg valami katolikus propaganda mellékterméke lehet, amit nem szedtek még le a netről. Már mikor megtaláltam a kimutatást éreztem hogy valami nem kóser, nos most már tudom, de úgy hagyom a cikket, mert vicces :D. A szexuálpszichológus szerint:

„Nyilvánvaló, hogy ha ez az egyértelmű tilalom nincs meg, akkor ezek a történések minimalizálódnának. Nem véletlen, hogy a katolikus egyház berkeiben történtek ezek az esetek”

Még hozzá tette hogy ha valaki szűzként tesz fogadalmat más mint aki már próbálta a szexet. Pl az utóbbi már nehezebben állja meg és egyre feszültebb lesz . De nem a szexuálpszichológusok az egyetlenek, akik összekapcsolják a cölibátust a pedofíliával. Paul Iby kismartoni (Eisenstadt) katolikus püspök keddi Die Pressének adott interjújában egy pedofil pap esetének felvezetésével kezdte érveit, amely egy nyitottabb egyház reformjáról szólnak - és amelyben kulcsszerepe van a cölibátus eltörlésének. Iby szerint az esetek annyira hangosak, hogy az emberek tömegével hagyják el az egyházat, ráadásul egyre több kerül a felszínre, ami egyre nagyobb bizalomvesztéshez vezet. Így „az ilyeneket be kellene vallani és megbocsátásért esedezni”, még magának a pápának, is - ahogy azt Christoph Schönborn bécsi bíboros is tette.

Az egyesek szerint már „új reformációnak” minősülő, Európában Schönbörg által fémjelzett gondolatfonalát Iby a következőképp jellemezte: „Hogy lehet visszaszerezni az emberek bizalmát? - Egy szabadabb, nyitottabb, hívogatóbb egyházzal, ami szerényebb lesz (az ünnepekben is) és nem a hatalmával kopogtat.” Ebbe Iby szerint beleférne a homoszexualitás tolerálása, a nők diakónussá való felszentelése és az elváltak bűnhődés utáni visszafogadása - sőt idővel az apácák szüzességi fogadalmának feloldása is. A püspök végső pontot azzal rakja le, hogy szerinte a minden papnak magának kellene eldöntenie, hogy kíván-e házas életet élni, hisz a frigy nem isten ellenes, hanem istennek tetsző cselekedet.

Mivel a pap mindenki szemében jó arc fel sem merült az emberekben hogy esetleg a gyerekek háta mögött liheg néha napján gyöngyödző homlokkal. Ráadásul az egyházi taníttatásban vagy nevelésben részesülő gyermekek számára a papok voltak a példaképek, így ha az atya vissza is élt a helyzettel, gyakran a gyermek érezte magát hibásnak, bűnösnek.

Így vall Colm O'Gorman is: Bár most már 44 évesen a kiskorú áldozatokon segít, de 14 éves korában, amikor ministránsfiú volt, ő is az áldozatok közé tartozott. Elmondása szerint az első után magát érezte szégyenletesnek és bűnösnek, elvégre a „pap jó ember, így csak benne lehet a hiba.” Ő az, aki jelenleg az One in Four pedofilok áldozatait segítő szervezet vezetője, de ő volt az egyik első beszélő szemtanú is, aki az ír pedofil-botrányt kirobbantotta: 1998-ban indított vallomásába bukott bele Ferns akkori püspöke, Brendan Comiskey is.

Más áldozatok beszámolói alapján az derül ki, hogy a tanyasi világban és a kisebb falvakban a pap megkérdőjelezhetetlen személy volt, reverendája minden ajtót kinyitott és minden fontosabb dologban kikérték a véleményét - tehát megvádolása is közel lehetetlen volt. Épp ezért a molesztált gyermek számára az élmény kétszeresen is sokkoló volt: hisz a jóság, erkölcsiség jelképe csinál vele „ördögi” dolgokat, így nem csak az erőszak élménye forgatja ki a világból, hanem az eddig tanult erkölcsi rend összeomlása is. Nem csak az emberekbe, hanem Istenbe vetett bizalmuk is eltűnik.

Egy papokat segítő karitatív szervezet elmondása alapján az is elmondható, hogy sok egyházfi is pszichológiai zavarokban szenved: például áthárítják a felelősséget az általuk szolgált felsőbb hatalomra. Az egyik pedofília bűnébe eső pap beszámol arról, hogy ő kérte Istent, hogy vegye el tőle ezeket a bűnös gondolatokat, de nem vette, így úgy gondolta, hogy ez Isten akarata volt - és különben is Isten mindent rendbe tud hozni, amit ő esetleg elrontana. Most pedig kimegyek üvöltözni hogy az egyházban valóban ekkora idióták vannak bazdmeg!!!! Hát úristen mi van itt!!!!!!!!!??????????????? O___O

Nem nem Isten tehet róla hogy gyerekeket baszol bazdmeg hanem Te! Nem Isten miatt vagy olyan amilyen hanem saját magad miatt, ez a szféra egyetlen egy dologra jó: különválassza Isten az állatokat a fejlődőképes állatoktól és addig mossa a lelkünket tisztára amíg nem lépünk feljebb még egy fokot és születünk le máshova. Remélem az egyház hamarosan összeomlik mert ha valóban ilyen felfogással bírnak a papok akkor előbb megyek le egy fodrászatba életvezetési tanácsot kérni a műkörmöstől mint egy ilyen idióta retektől.

O’Gorman azt is elmondta, hogy egy gyermek sosem tud azért megbocsájtani annak, aki ilyet tett vele, így örök életre magán cipeli az események terhét. Az egykori áldozat szerint a megbocsájtás azt jelenti „ok, rendben van, semmi baj” és ő sosem tudna erre azt mondani „rendben van”. Ehelyett megpróbál megbocsájtani magának és rendbe hozni mindazt ami vele történt, és ami a hozzá hasonló gyerekekkel is megesett. De mindig akadnak kételyei: „Hogy tudnád rendbe hozni azt, hogy egy 14 éves gyereket megerőszakolta isten felkent szolgája?”

Nos mára bezár a bazár. Én alaposan kiőrjöngtem magamat és vasárnap úgyszintén kifogom, addig is elköszönök. Holnap mér rittyentek egy pucér televarrt sunás sorozatot és offolok vasárnapig. ~dalolászva odébb szökdécsel~

15 megjegyzés:

  1. Hosszú napom lesz holnap, szóval majd később reagálok. Visz mielőtt levennéd :D mit keres itt az a Zewa reklám? :D lol

    VálaszTörlés
  2. -Madame:

    Nem tudom, de már leszedtem :D

    VálaszTörlés
  3. Mindig forog a gyomrom, ha ezeket a pedofiles cikkeket olvasom. :( Ennek ellenére korrekt munka, csak a téma... Nem szeretem nagyon a gyerekeket, de annál undorítóbb dolgot, hogy visszaélve a bizalmukkal erőszakot tesz rajtuk egy felnőtt, elképzelni sem tudok. :(

    VálaszTörlés
  4. -Mandy:

    Ugyan így érzek én is. És köszi!

    VálaszTörlés
  5. Alapos cikk!
    Jó volt a beágyazott "idegen toll" is, de a te szavaiddal jobban szeretem :D

    "A lengyel parlament alsóháza, a szejm törvényt fogadott el a pedofil és vérfertőző bűncselekmények elkövetőinek kötelező gyógyszeres ivartalanításáról" NICE! ^_^

    alapos cikk! tetszett ^^

    VálaszTörlés
  6. -Neo:

    Nekem tetszett az írásuk mert pont a témáinkba vágtak :D.

    Jaja az ivartalanítás elég jó ötlet! Bár szerintem a fasz levágása lenne a legjobb megoldás.

    VálaszTörlés
  7. Nem gondoltam volna hogy ilyen hosszú lesz a cikk,de annál jobb mert így legalább jó alaposan belemélyedtél a témába;)
    Az ivartalanítás jó ötlet,de nem csak a papokat kéne ezzel büntetni hanem az összes ilyen beteg állatot! Amúgy köszi hogy megemlítettél^_^

    A Pedo macis kép pedig rendesen odabasz:D

    VálaszTörlés
  8. -Skinny:

    Lesz még hosszabb is. Eléggé elmerültem a témában.

    Amúgy az összeset ezzel büntetik, de csak ott :-/

    Jaja azon röhögtem XD

    VálaszTörlés
  9. HUhh, ez megint jó hosszú és alapos lett!!!:)

    Hiába a gyógyszeres ivartalanítás, azzal csak azokat lehet "kezelni", akiket már elfogtak. Tényleg nem tudom, hogy hogy lehetne ezen változtatni. Nem tekinthetünk minden papra úgy, hogy " na ez is biztos pedofil" , csak azért mert pap. Viszont így meg... :-s
    Amúgy az, hogy a pápák/bíborosok/papok stb. szexelnek már nagyon régi dolog...gyakran voltak gyerekeik stb. (gyakran az unokaöcs/unokahúg néven futottak), és ezt mindenki tudta is(!!!) , DE AKKOR LEGALÁBB FELNŐTTEKKEL CSINÁLTÁK! Most meg...
    Tényleg nem értem...hiába vallják be, hogy csináltak ilyet az nem változtat semmin.Bele kéne verni mindenki fejébe, hogy GYEREKHEZ NEM NYÚLUNK!!!

    Bocsánat kicsit összevissza lett...de elkeserít, hogy mi folyik itt és hiába próbál bárki bármit tenni, nem lehet. :-s

    VálaszTörlés
  10. -Charlotte:

    Na meg a gyógyszeres ivartalanítás sem minden országban van. Asszem Mo-n pár év börtönt kapsz.

    VálaszTörlés
  11. Káin:

    Jaja....M.o.-n, az ilyen nem számít elfogadhatónak, mert vét az "emberi jogok" ellen, vagy biztos kitalálnának vmi ehhez hasonló szöveget. :-s
    Pár év börtön, amit ha túlél, akkor még "erősebb" lesz és ott folytatja, ahol abbahagyta.

    VálaszTörlés
  12. -Charlotte:

    Ez az ország 1 kalap szar.

    VálaszTörlés
  13. Ez is egy jó írás volt, Káin! Várom a folytatást!
    Egyébként a gyógyszeres ivartalanítás az mit takar? Csak terméketlen lesz, vagy fel sem áll neki? Mert ha csak terméketlen lesz azzal nem sok mindent érnének el.

    Luna

    VálaszTörlés
  14. Jahh és az a kép a pápáról odabasz! :D:D:D Kurvajó!

    Luna

    VálaszTörlés
  15. -Luna:

    Köszi szépen!

    Szerintem nem áll fel neki utána.

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: