2010. június 9., szerda

Káin: Father Tucker the child fucker az-az Pedofil papok I.

Nos rendszerint szóba jönnek a pedofil papok, ami még mindig tabu témának számít. Sokan úgy vélik már azzal Istenkáromlást teszünk vagy szidjuk a kereszténységet, ha szóba hozzuk a dolgot, pedig szerintem erre érdemes lenne figyelni mivel valóban létező dolog. Az emberek meg ugye hajlamosak homokba dugnia fejüket, vagy azt mondani:

"Jaj hát Géza atya sosem tenne ilyet..,,

Ez a cikk nem Istenkáromló és bár a kereszténységet nem követem nem ellene lépek fel. Még mindig azt szeretném mondani hogy Istent nem (és itt nem a klasszikus Istenre gondolok amit emberek találtak ki, nyugi) , míg maga a vallást az emberek hozták létre és a vallási bűnökért nem Isten hanem az emberek felelősek!!!! (Ezért gyerekes azt mondani, hogy ha van Isten miért hagyja hogy ennyi szörnyűség történjen a világban- nem, nem, nem !!!! Nem Isten hagyja meg ilyenek, hanem mi csináljuk ... könnyű ráfogni a megfoghatatlanra azt amit MI követünk el, nem igaz?! :D )

A keresztényeknél a szellemi vezető a pap, aki kapcsolatban áll a szellemvilággél és közvetít minket istenhez. Az emberek, ha maguktól kerülnek szembe ilyen entitásokkal már bűnnek számít szerintük. :) Ez azért van mert a kereszténységben is van egy bizonyos agymosás és birkává tétel, pedig akik anno próféták voltak szintén entitásokkal álltak kapcsolatban ezért bukik meg az ezzel kapcsolatos "bűn,, fogalma. Ugyanis a próféták is szellemekkel "beszéltek,, Jézus kézrátétellel gyógyított és a reinkarnációt is felhozta mint létező dolgot (amit töröltek a Bibliából). Akkor bűn szerintem ennek gyakorlása, ha ártó szándékú "mágiáról,, (agyhullám+akarat+energia) van szó. Itt is a lényeg az elbutítás és az önállóság eltiprása, ugyanis a szerencsétlen keresztények azt hiszik csakis a pap kiváltsága a "szellemmel,, kapcsolatba lépni, ha ők megteszik az már bűn és kuruzslás stb. De mint tudjuk nem kell szellemi vezető, templom sem pedig pap ahhoz, hogy eljussunk magunktól hozzá/hozzájuk. Mindegy nem akarok eltérni a témától, folytatom tovább:

A lényeg az, hogy rendben van hogy egy ember szellemi vezető lesz, ez eddig szép dolog, de olyan dolgokat nem lehet kikötni meg kényszeríteni rá, ami arra próbálja sarkallani a testben lévő lelket, hogy változzon teljesen szellemivé. Ez lehetetlen dolog! Tehát enni, baszni és még sorolhatnám mit : kell, mert testben vagyunk és a testnek vannak ösztönei és szükségletei , az egy dolog hogy a lélek ettől elválik, de aki testben van ne próbálkozzon bassza meg! Nem vagyunk kristálytiszta szellemi lények hogy erre ne legyen szükségünk, ezért van annyi bűncselekmény a katolikusok közt is mert elfojtják egy nagyon fontos szükséglet kielégítését. Már a legtöbb keresztény gárda belátta hogy a cölibátus hülyeség, mert a szexuális elfojtások perverziót szülnek, leszámítva a katolikusokat. És évente több száz katolikus pedofil bűncselekményt követnek el a papok. Miért jó ez? Miért nem látják be, hogy ez mind hülyeség? Hogyan számol el a lelkiismeretével a pap aki önszántából istennek áldozta az életet , egy-egy aktus után?

Ezekre a kérdésekre sosem fog fény derülni és mi mit tehetünk? Ülünk és röhögünk kínunkban., na meg gyerekeinket távol tartjuk ettől a mocskos hisztériától A most következő animációs videósorozat ezt dolgozza fel. Erősen 18-as tartalmú és akik vallásosak azok támadásként vehetik magukra a következőeket, de szeretném tudatni:

ez nem a vallást káromolja hanem a pedofil papokat.

Sokaknak ízléstelen lesz a humora , de szerintem el lehet vonatkoztatni. Nem a megerőszakolt gyerekeken nevetek hanem a görbe tükrön amit a készítő állított ezekről az "emberekről,,. Jöjjenek hát a kis videók a témában! Valóban csak bizarr és fekete humorú emberek nézzék meg, angol tudás is hasznos lehet!

A Pedofil pap kalandjai:





























Remélem mindenkinek tetszett, szerintem a maga módján vicces és beteg is, de rávilágít egy igen fontos problémára! Még egyszer tisztázom: ezzel a cikkel senki vallását nem káromoltam és biztosan vannak normális papok, akik nem zaklatják a gyerekeket!

35 megjegyzés:

  1. fasza!

    most a vidiket inkább nem nézem meg..~melóban~ XDDDDDDDDDDDDDDDD

    DE lehet kérni olyat Káin, tudom elég mély ez a téma, ahol mondjuk konkrétumok is lennének? mondjuk a 3 vagy 5 legnagyobb és legdurvább keresztény pedobotrány..akad belőlük bőven..:S

    Sok keresgélés tudom jól, csak ha egyszer nem lenne témád vagy valami..^_^ vannak nagyon durva dolgok..főleg mostanában..elkezdtek beszélni a felnőttek az emlékeikről....

    VálaszTörlés
  2. -Neo:

    Oké akkor ráállok a témára és keresek!

    VálaszTörlés
  3. Nice! (L)

    :D

    tényleg vannak kemény dolgok...:(
    ..mármint úgyértve teljesen ahogy mondom..XD

    VálaszTörlés
  4. -Neo:

    És gondolom szeretnél is egyet a popidba :D

    VálaszTörlés
  5. Szerintem is kéne ezzel a témával foglalkozni. Mert kicsit torz emberkék nevelődnek fel azért , mert megrontotta őket egy pap.

    Amúgy erről egy South Park rész jut eszembe. Amikor a Vatikánba vannak és kiderül egy óriási pók irányítja a papokat... És ott azt mondják nincs benne a szent kódexbe ,hogy nem lehet gyerekeket megrontani...

    (Sajnos a videókat nem tudtam megnézni , mert annyira nem jó az angolom...)

    VálaszTörlés
  6. -Black Butterfly:

    Jól van, akkor holnaptól elkezdek gyűjteni a témában és írok egy sorozatot!

    Igen láttam azt a részt! XD

    VálaszTörlés
  7. Bazmeg! :D Az első hármat megnéztem, a többihez most nincs erőm.

    Nos. Szerintem ott van a kutya elásva, hogy olyan emberek mennek szerzetesnek, meg papnak, akiknek nulla önismeretük van és még saját maguknak is hazudnak. Mert alapvetően azt gondolom, hogy vannak, lehetnek olyan emberek, akiknek tényleg nem hiányzik a szex. Pl.: a Dalai Lama nem hiszem, hogy szexelt valaha, mégsem tűnik egy frusztrált, boldogtalan egyénnek, sem képmutatónak. Valószínűleg neki is vannak vágyai, csak nagyon enyhék, és azokat is lazán kontrollálja.Persze az emberek nagy része erre képtelen, egyszerűen nincsenek azon a szinten. Ezt be kell látni, és elfogadni. A legtöbb pap viszont valami magasztos eszme miatt nem hajlandó tudomásul venni, hogy képtelen uralni a testét, és képtelen megfelelni a vallása előírásainak. Csak azt nem értem, hogy akkor minek erőltetik? Minek kell papnak menni, ha tudja, hogy nem bírja ki szex nélkül? Szerintem még mindig kisebb bűn az egyház elhagyása, mint gyerekeket baszni, ha már ilyen keresztényi szemszögből nézzük a dolgokat.

    Luna

    VálaszTörlés
  8. Gyermekeim hódoljatok be a Pókistennőnek! XDXD
    Viccet félretéve nagyon frankó lenne ha erről a témáról születne pár cikk mert ez egy olyan dolog amivel tényleg foglalkozni kell!!!
    Imádom különben is azokat a cikkeket ahol az egyházat pontosabban mondva a keresztényeket fikázzák szóval hajrá ;)
    A videót még nem néztem meg,de ami késik nem múlik^^

    VálaszTörlés
  9. -Luna:

    Teljesen egyetértek, majdnem írtam, a Dalai Lámáról stb de fölöslegesnek éreztem. Szerintem nagyon kevés pap van a katolikusok közt akik tényleg olyan szinten vannak, hogy uralják magukat stb... Kényes téma...

    -Skinny:

    Elkezdtem már anyagokat gyűjteni! Nem az egyházat fikázom, hanem a pedofil papokat. Remélem ebből nem lesz több félreértés! ^_^

    VálaszTörlés
  10. Szerintem ebben a pedofil pap dologban az a legszomorúbb, hogy az egyház nem ismeri el a létezését. (ahogy sok más probléma létezését sem)
    Skinny, a kereszténység fikázásról, már bocsi, de igen, elavult, és sok szempontból nem képes alkalmazkodni a 21. századhoz, ugyanakkor az európai kultúra nagy része erre épül. És én azt hiszem ebben a blogban senki nem a kereszténységet fikázza, hanem csak rávilágítanak bizonyos hibákra.

    VálaszTörlés
  11. Na igen, a pedofil papok...
    Az összes világon előforduló pedofil bűncselekményből úgy 1% köthető az egyházakhoz. De nem csak a katolikushoz, márpedig pl. a protestánsoknál nincsen cölibátus, de pedofília mégis előfordul, ez az egyik. Másik, a buddhista szerzetesektől nem hallunk pedofilbotrányt, pedig ott is szüzességi fogadalom van. És a pedofil bűncselekmények igen nagy része pedig családon belül történik meg. Vagy ott vannak a tanárok, edzők, akik ilyet tesznek, miközben otthon van feleségük meg minden.
    Mindezeket figyelembe véve belátható, hogy nem a cölibátus okozza a pedofíliát.
    Plussz, nem kényszeríti senki rájuk, hiszen ha valakinek nem tetszik, az válogathat az 1000féle reformációs keresztény felekezetből, ahol nincs cölibátus. Továbbá a cölibátus eltörlését követelők jelentős része világi, vallását nem gyakorló, vagy eleve nem is hívő ember, aki ráadásul általában papot is csak képről látott.

    Nem azt mondom, aki tényleg ilyet tesz gyerekekkel, azt nem lehet eléggé elítélni érte, de én úgy vélem, hogy a média(az, amelyik mondjuk véletlenül sem említi meg, ha egy RABBI tesz ilyet) erősen felfújja az ilyen eseteket, az emberek meg, akiknek sokszor halvány lila gőzük nincs sem az egyházról, sem a papi hivatásról persze harapnak rá, és sajnos gyakran már ilyeneket mondanak, hogy a papok többsége ilyen, pedig ez messze nem így van.

    "Imádom különben is azokat a cikkeket ahol az egyházat pontosabban mondva a keresztényeket fikázzák "
    hát ez meg sokat elárul rólad, meg ne haragudjál. Miből következtetsz itt bármiféle egyház és főleg a kereszténység fikázására?
    Úgy tűnik csak kell az a kikúrt szövegértés a magyar érettségibe mert láthatóan sokaknak nem megy!

    VálaszTörlés
  12. Még Káin ki is emelte:
    "ez nem a vallást káromolja hanem a pedofil papokat."
    De azért skinnyke várja a keresztények fikázását, komolyan az agyam eldobom.
    Olvassál shalom blogot, ott fikázzák a keresztényeket biztos eleget.

    VálaszTörlés
  13. -Fekete Retek és Kaedrin:

    Pontosan, de ebből ne legyen vita emberek!!! >_<

    Szerintem Skinny nem úgy értette, hanem rosszul fogalmazott! Nyugi!!!!

    VálaszTörlés
  14. Káin:

    Igen valóban nem fogalmaztam valami világosan,de legalább te felfogtad és nem rögtön rám támadsz mint a többi okostojás-.-

    Eszem faszom megáll komolyan...

    VálaszTörlés
  15. Baszod még neked áll feljebb?!?
    Írod itt a baromságot ész nélkül, meggondolatlanul, és akkor még te sértegetsz és pattogsz?

    VálaszTörlés
  16. Kaedrin:

    Nem óhajtok belevágni egy újabb esztelen vitába,de aki itt pattogott az te voltál leginkább én max annyit hibáztam hogy kissé félre fogalmaztam a mondandómat. Kb ennyi az egész és részemről a fröcsögés lezárva!

    Joccakát xD

    VálaszTörlés
  17. NAMBLA meg one rape later. áááááááááááááááh xDDD

    VálaszTörlés
  18. Hát akkor ne fogalmazd félre, nem hiszem hogy olyan nagy fáradtság lenne elolvasni amit írsz mielőtt beböfögöd ide.

    VálaszTörlés
  19. Oké, befejeztem ez volt a vége részemről
    Bocsi Káin >_< de van amit nem tudok szó nélkül hagyni

    VálaszTörlés
  20. Búúúúú megint veszekedés van? T_T
    Peace emberek, PEACE!!!

    __
    ez most nagyon OFF, de...:

    Nincs elmebajom...
    Nem vagyok őrült és nem kezel pszichomókus.
    Az internet egyik legszebb és legcsöndesebb oldalát olvasom.
    És rajtam kívül sok százan tudják mire gondolok mikor azt mondom:
    Okkultizmus.

    Az oldal értelmi szintje megelőzi a Parlamentét,
    És nem örülök ha az emberek összekeverik Neo-t Káinnal...
    Büszkén gondolok a szerkesztőkre...
    Az olvasókra....
    Kommentelőkre és a csendesen lázadókra...
    Szeretem a társaságot.
    Az okkult és a több részes témákat.
    A Sorozatgyilkosok minden részét.
    Itt olvasok az internet szívében.
    Baromkodásban és OFFolásban mi vagyunk a császárok...
    És igenis nálunk vannak az ország legjobb fej anonim emberei.
    Mortem Aeternus...én így szeretlek.

    ..unatkoztam :'D

    VálaszTörlés
  21. -Kaedrin:

    Értem én, semmi baj. (L)

    -Misu:

    Jujjj XDDDDDDDDDDDDDDDDD

    VálaszTörlés
  22. Misu:

    Bakker ez kajak jó lett le a kalappal előtted:DDD

    Kaedrin: Jól van legközelebb átolvasom mielőtt elküldöm a hozzászólást!

    VálaszTörlés
  23. Skinny:
    Annyi formában láttam már ezt a reklámszöveget, gondoltam úgysincs semmi dolgom [báár holnap doga lesz az egész éves magyar anyagól, de szarom le] csinálok már egy Mortemeset :'D

    VálaszTörlés
  24. "Búúúúú megint veszekedés van? T_T"

    És nem miattam! :D

    Luna

    VálaszTörlés
  25. Misu bazzeg.._D ez kurvajó lett! XD
    ~röhög~

    meg azt kellett volna, hogy SPAMelésben mi vagyunk az elsők..XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD


    Kaedrin:
    ..nem kell így túlreagálni a dolgokat..-.-

    Káin
    Megbaszlak tejszínen! xD (L)

    Skinny
    Szerintem érthető volt..csak furán fogalmaztad. :D Jóvanaz néha kell az is.
    "1991. Augusztus 10-én született 1933-ban, Dallasi sorozatgyilkos volt. 1991-ben megölt 3 nőt." ááááááááááááááááá én még mindig ezen szakadok! Egyik kedvenc M.A mondatom lesz, persze csak a "Mortem Aeretnus"-flyer után xDDD amit szerencsére idejében észrevettem és kicseréltem (ez a chat flyere volt anno..) XD

    VálaszTörlés
  26. Persze, hogy neked az volt, annak idején te ugyanígy fogalmaztál, de jólvan legyen igazatok, írjátok a hülyeségeket, nem érdekel
    Kaedrin

    VálaszTörlés
  27. Na most már tényleg fejezzétek abba!

    VálaszTörlés
  28. Épp,hogy lecsillapodtak a kedélyek,kezdődik egy másik vita?:|

    Father Tucker,the Child Fucker.. xD,beteg aki ezt kitalálta xD.

    VálaszTörlés
  29. Misu, csak nem a mi ballagási beszédünkből jött az ihlet? XDD

    Amúgy nagyon érdekes cikk volt, a videókon vagy miféléken jókat röhögtem XD Nálunk is volt régen egy hasonló hírű pap bácsi, bár elég kicsi voltam, de úgytudom valamilyen oknál fogva elkerült a templomtól.. D:

    VálaszTörlés
  30. Örülök, ha tetszik nektek! :D

    Egyébként észrevettem mindig a vallási cikkek alatt megy a hiszti :D

    VálaszTörlés
  31. Káin:

    Hát igen a vallás megosztja a népet :D
    De hogy még itt ezen a szent helyen is az elég durva...

    VálaszTörlés
  32. -Skinny:

    Simán benne van a pakliban, vagy 150 különféle ember néz fel ide (hacsak a statisztikákat nézem a nézettség alapján)

    VálaszTörlés
  33. Neo:
    köszönöm. :) *meghajol és puszikat dobálva távozik a színpadról*
    ez a SPAM-eléses is jó :'D

    Mai:
    Nem, nem onnan jött. Ma már vagy 5x belefutottam ebbe a reklámszövegbe különböző formában, és onnan jött :'D

    VálaszTörlés
  34. Misu: lol :D
    jó vagy..
    vidik sem semmik..jack dannyelsen -v min- meg a fogtündéresen -jó tudom nem ez a neve- szakadtam XDD u r welcome
    OMFG!
    És igen, tényleg kiemelték a lényeget. Egyetértek, h ezzel a témával foglalkozni kell!
    "és biztosan vannak normális papok, akik nem zaklatják a gyerekeket!"
    :D mély a bizalom

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: