2010. december 22., szerda

Vicious Creature: Hairoristic!


Haj, Smink Egyéb!

Mint tudjuk, Magyarországon az ízléstelenség, néha már az egeket veri, de mostanában vannak ilyen érdekes jelenségek, amiken az ember kiakad, félreértések elkerülése végett, imádom ha valaki extrém etc... De az igénytelenséget nagyon nem bírok, szóval most tartok egy rövid DO NOT kiselőadást :]

Haj:

Irritáló manapság a hajviselet terén a HAJPÓTLÁS, nincs vele semmi bajom addig amíg fel van varrva, de az amit manapság csinálnak, hogy rossz minőségű, nejlonszalma szerű hajakat CSATOLNAK be a fejükbe az emberek, hát az valami undorító, póthaj kell?gyűjts és ragassz meg varrass egyrészt mert látszik a becsatolt hajnál az eredeti hajad hossza, ami nem éppen ideális, illetve rettentően látni főleg a mű színes tincseknél, hogy nem a tiéd!

Másik dolog a tupír: Rendben, néha kell, szép is tud lenni, meg ad egy tartást stb... De nem kell az égbe tupírozni és denevér meg mittudomén milyen választékos formában elfésülni, illetve arra sem kell törekedni, hogy úgy nézzél ki mint akinek éppen felpumpálták a fején az állati eredetű döglött szőrt!! O_O''"'

Hajfestés: Lehetőség szerint! De ha tudjuk, hogy egy szín nem a mi színünk akkor nem arra festjük, illetve mondjuk méregzöldhöz nem rakunk türkizkéket stb... és itt jön a kedvencem: a leszívatott szőke töredezett károsult bolyhos hajat, vasalni vasalni és vasalni, minden fajta ápolás illetve hő védő nélkül!!! Könyörgöm hogy lehet valaki ennyire vak hogy nem látja hogy olyan mintha megfogták volna és rátettek volna egy döglött borzot a fejére ami két napig érlelődött az út szélén és lefosták a galambok, ha meg nincs pénz akkor meg házilag nagyon sok jó recept van a haj reparálására stb.... vagy simán nem vasalod hanem hideg levegővel beszárítod és fixálod hajlakkal, meg.: az ilyen hajnál kerüljük a legjobban a tupírt, kiemeli hogy mennyire van tönkremenve a haj, illetve még károsítja is -.-. Illetve kerüljük a permanens hajszínezőket, mivel kimosni nem lehet normálisan, és csak fakul össze vissza, a végén pedig kapunk egy adag taknyot a hajunkra!

Giccs: Hatalmas masni, retro pánt, nagymami kendő, világító színek stb... szerintem no comment, mert még egyet egyet azt mondom szép, meg ha a ruhához illik oké, de amikor 132 db ilyen szar van a fejeden... -_-'''

SMINK!

Szem: Youtube nevezetű video megosztó portálon sok jó és érdekes videót találni ebben a témában, nem egy smink mestertől stb... azért van a tutorial, hogy mindenki használja, nem azért h megszemléld és datáld hogy ez 'jajdeszépvoooolt*.*' -.-! Mostanság egyre nagyobb teret hódítanak a mosómedve szemek, azt viszont kevés ember tudja, hogy ez általában vékony szemöldökkel, vagy feljebb rajzolt szemöldökkel tud érvényesülni, máskülönben úgy nézel ki mintha bevertek volna. Illetve a nem megfelelő sminkelési módszer mikor körbe van rajzolva a szemed és egy konkrét karikában vagy megfestve, nem tudom miért kell azonosulni a pandákkal, szerintem hagyjuk hagy legyenek ezzel ők egyediek, és ne mi! Manapság a műszempilla is nagy teret hódít, de könyörgöm, a 20 centis műszempillát nem 14 éveseknek árulják!!! Hanem modelleknek, illetve estélyekre különböző ruha költeményekhez, utcára valami fertelem, mert felvesznek valami átlagos pulóver cső/cica-nadrág kombó, tornacipő, báli smink, feltűnő feltűnő, de inkább szánni és röhögni való hogy otthon nincsen egy NEMtorzítótükör-.-!

Arc: Alapozónál figyelembe kéne venni a bőrszint, ha kreol vagy, ne mázold magad fehérre, vagy csokira, mert elüt, látszik, röhejes, ha szoliba jársz meg egyenesen kerüld el, mert csak még jobban tönkreteszi a bőröd, és nem, nem a 40 kiló vakolatnak kell eltüntetni a pattanást hanem neked!! Vannak krémek, arc tisztítók, jobbnál jobbak, pénztárcánkhoz mérten válasszuk és használjuk!

Ajkak, 13-12 éves kislányok miért viselnek vörös rúzst, a negyven évesek meg zöldet? ruhához alkalomhoz etc.. megfelelően válasszuk ki a színt, és ügyeljünk arra, hogy a poharunkon/ciginken/szalvétánkon ne bazi rúzsnyomok maradjanak, illetve nem árt néha újra fel kenni mert vicces hogy a fele zöld a fele meg semmilyen O_O! Illetve nem árt tudni, hogy karakterünkhöz jól áll e a rúzs vagy elég a szájfény is!

Egyéb!

Ruha: Szinte fájdalom nézni a giccsesebbnél giccsesebb kompozíciókat, őszintén? Ehhez csak annyit fűznék, hogy leszarom hogy LV, Channel, Prada, Jimmy Choo stb... HA NEM MEGY EGYMÁSHOZ, NEM KELL ERŐLTETNI, Senki nem fog többnek nézni azáltal hogy 30 millió forintot érő gönc van rajtad, ha nem tudod viselni!!!

Ezek a sorok nem a Blog Olvasóinak szólnak, csak nagy átlagban a világnak, hogy ébredjenek, a tükör a barátod az önkritika meg a jobb kezed kéne hogy legyen!

14 megjegyzés:

  1. Susmus XD Ez nagy volt.. :D És ÉN balkezes is vagyok egyébként! XDD :D
    Na de viccet félretéve. :D Egyetértek mindenben. XD Ha sminket, és egyéb ilyen kücmücöket használ valaki, tudja is HASZNÁLNI, és tudja HORDANI XD

    VálaszTörlés
  2. Engem ezek közül legjobban a rosszan alapozott fejek irritálnak. Nem értem akik húsz centi vastagon 6 árnyalattal sötétebb alapozóval kikenik a fejüket azok nem néznek tükörbe? Vagy nincs egy barátjuk se aki elmondaná nekik hogy nevetségesen néznek ki? Hát nincs. Mert a barátok is ugyan így néznek ki :D

    MSE

    VálaszTörlés
  3. susmus:Semmi bajom a balkezesekkel:D én jobb ill balkezes is vagyok :D
    Evelyn: egyetértek:D
    Névtelen: igaz-igaz! a legviccesebb h egy ilyen kreációval legtöbbször falkában találkozunk:D

    VálaszTörlés
  4. Úgy látom manapság a röhejes külső mindenkinek szemet szúr :D És amúgy is, azok nem igazi Chanel, LV, Prada, Dolce Gabbana cuccok, hanem olcsó másolatok. Aki tehetős és ki tud fizetni félmilliót egy Louis Vuitton táskáért, az nem így néz ki...:) És a táska mellett nemröhejes rikító, és abszolút stílustalan ruhákban jár. Meg amúgy is... Minden harmadik emberen egy tök ugyanolyan LV táska? ááá, olyan nem létezik, hogy a leghíresebb divattervezők és márkák az átlag szintjére süllyedtek, itt a kisebb "cégek" próbálják lesüllyeszteni őket arra a szintre...

    VálaszTörlés
  5. Tetszik a poszt irányvonala :) Végre valaki, aki le is írja, hogy mit nem szabad. Viszont az alapozó téma engem alapból kiakaszt...Nem értem minek kell használni. Oks, tudom, hogy vannak emberek, akiknek a bőre nem szép, aknés, stb. De az alápúzótól csak rosszabb lesz, mert eltömíti a pórusokat. X____x Rosszul hat továbbá a zsíros arcbőrre is. Sokkal célra vezetőbb ha eljárnak kozmetikushoz, bőrgyógyászhoz és natúr készítményeket alkalmaznak. Zsíros bőrre az aloevera a legkiválóbb pl. Sajnos a miteszerekkel kapcsolatban még mindig tévhitek terjengenek. IGEN KI KELL AZOKAT NYOMKODNI. Az nem pattanás. De ha mindkettőt hagyjuk besülni, akkor szabályosan kieszi a bőrünket.
    A smink téma engem is kiakaszt. Igaz a tussal is nehéz bánni és még nem találtak fel csomó mentes szemhéjpúdert sem. Egy idő után minden kence bele ül az apróbb ráncokba. Aki a szemét festi, gyakoroljon sokat. Kivagyok mikor macskaszemeket 4 mm vastagon húznak meg. :S

    Ízléstelen, márkás ruhaköltemények: ehhe :D látom nem csak engem bosszant a dolog. Ebben az a legszebb, hogy még a magam fajtákat szólják meg. Pedig rettentő kényes vagyok a megjelenésemre az utolsó kis csatig. Pontosan ezért adok most el egy fűzőt, mert rájöttem, hogy tökéletesen előnytelenül áll rajtam.
    De ennél már csak az szánalmasabb, ha valami nincs tisztában a lehetőségeivel. Szerintem nem szégyen a molettség. Én sem vagyok 50 kg mégis tudok csinos lenni. Ez az amit NEM kilókban mérnek. A háj piacos farmerban, megsárgult nike edzőcipőben és L-es pólóban is háj marad. Egy nő, meg nézzen ki nőnek, stílustól függetlenül.

    VálaszTörlés
  6. Szerintem ez a cikk nem ebbe a blogba való. Lehet, hogy zavaró, mert engem is zavar az ízléstelenség, de ha valaki úgy érzi jóól magát a bőrében, akkor járjon úgy, nem kell ránézni.

    VálaszTörlés
  7. Szerintem a méregzöld és türkizzel együtt semmi baj.:D
    Én csak a stílus nélküli giccsparádét utálom. Úgyértem, szerintem tök jól mutat együtt a két hajszín, ha látszik az egyénen, hogy jól érzi magát a bőrében, miközben hordja, és az tényleg önmaga, nemcsak egy "hátmosténtrúleszek" kirakatbábú.
    Van ismerősök, akinek méregzöld-türkizkékes(inkább annál is világosabbkék) haja van, és annyira Ő az egész megjelenése, hogy fel se tűnik.
    Az emberek kinézetével amúgy sincs semmi bajom, nem szoktam megnézni, mert nekem nem az számít.
    Egyébként Kallisto-val egyet kell, hogy értsek.
    Sajnos vannak igénytelen emberek, de azok csak saját magukra azok, nem számomra, mert semmi közöm hozzájuk. Ha érzi, hogy romlik a teste, majd rájön.

    VálaszTörlés
  8. ja és DyingRose69 nem te voltál épp az a csaj aki a fókuszban belefolyatta a szemgolyójába afekete tustintát az interjú alatt amikor arról beszélt hogy ő egy vámpír? nos nos igen nehéz a tussal bánni.

    VálaszTörlés
  9. Hát, szerintem ez a blog mindenről szól ami underground vagy hasonló, illetve régebben is voltak szépségápolással kapcsolatos témáim... Egyébként meg, csak tippek és trükkök, semmi személyeskedés az egész...

    VálaszTörlés
  10. Ha nem ez a blog való az igénytelenség kiküszöbölésére, az emberiség jobb, fejlődőképesebb irányba való terelésére, akkor mégis melyik? Gondolkodjatok már el, mielőtt leszóltok valamit, ami hasznos!!!

    Jah és a tupír... Én szándékosan szoktam az egekbe tupírozni a hajam, mert pár perc alatt ledobja magáról a hajam, (tudod te nagyon jól, milyen az ;P) és olyankor teljesen úgy nézek ki, mint Sweeny Todd. XD

    "házilag nagyon sok jó recept van a haj reparálására" Szeretném, ha ezt ki is fejtenéd, hiszen sokaknak, köztük nekem is segítene, ha nem a netes hulladékok közül kellene kiválogatni, hogy mi működik, és mi nem. Kockázatos.

    Előre is köszi mindazok nevében is, akiknek segítesz, de úgysem fogják ide beírni, mert... ;)
    Pusz

    VálaszTörlés
  11. Ez nagyon tetszett jókat nevettem. Egy valamiben viszont nem értek egyet. A márkás cuccok igenis mások mint a kommerszek, egy az hogy van egy luxusérzeted, nem tudja senki hogy ami rajtad van mi sőt Magyarország 75 %-ának semmit sem mond néhány nagyobb márka, de én nekem jó hogy van ilyenem és nekem kényelmes, nekem szép stb stb Van pár paraszt aki azért vesz ilyet hogy lobogtassa de az teljesen más tészta.

    Itt magadnak jó érzés hogy rajtad van. Amúgy az eredeti cuccokon alig van feltüntetve a név vagy a márkajelzés, csak apró jellegekkel vonatkoztatnak arra hogy milyen márkát hordasz, amire ki van írva hogy DOLCE Gabanna kb egész mellkasos formátumban és ezt főleg egy dakota hordja valószínűleg nem igazi :DDDD

    VálaszTörlés
  12. Én csak a bőrhibákról szólnék...
    Sajnos elég bőrhibás vagyok meg pattanásos is... eddig semmiféle szer nem használt nekem és nem tehetem meg h kozmetikushoz járjak rendszeresen!Tudom h az alapozó nem megoldás de ha választhatok a között h alapozó nélkül is csúnya a bőröm meg alapozóval is akkor inkább alapozom! Elmentem egy bőrgyógyászhoz aki felírt nekem egy krémet mert mint kiderült genetikailag így lettem kódolva... :/ nem egy olcsó kenőcs az egyszer már biztos! :S De használt! Végre valami ami elkezdett használni!
    Egy éve kb. h nem használom és megint nagyon csúnya a bőröm :( Szóval majd megint el kell menni és beszerezni...

    VálaszTörlés
  13. -Névtelen:

    Na örülök neki hogy használt, akkor lehet neked az segít!!! :)))

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: