2010. december 1., szerda

Nyarlathotep: Ilustration now

Egy újabb grafikussal jelentkezem, ezúttal hazai pályáról. :) A hölgy nick neve Szacsi, szereti a hosszú sálakat és robotokat, én pedig ezért az ő rajzait.

"Madaras Andrea Viktóriának hívnak,internetes körökben viszont "Szacsi" álnév alatt tevékenykedem.
Életkor: 20 (Jaj, mindjárt 21.)
Jellemzők: általában csendes és nyugodt vagyok, de ha rám jön az öt perc, akkor nagyon fura dolgokat tudok produkálni : D

Amit szeretek: aludni, fejhallgatón zenét hallgatni, őrültségeket kitalálni és rajzolni, a könnyed színeket, úszni, sakkozni, a robotokat és a csíkos sálakat, Hubble galériákat nézegetni. A jó filmeket (pl. A forrás, Észvesztő, Az ötödik elem, stb.) és rajzfilmeket (Vuk, Kis Némó Álomországban, Őlények országa..stb. Animékből Comedy, Noein a kedvenc.), képregényt rajzolni, karácsonyi vásárokat nézegetni, török kávét, jázmin teát, a nagyon fárasztó vicceket, filmekből idézgetni ill. filmet vágni(sajátot), nosztalgiázni, a jó könyveket (egyik nagy kedvenc Stanisław Lem-től a Solaris). Lengyelországot. A humoros embereket, a havazást és a tatukat (meg sok más, nem kimondottan "szép" állatot). Alkalmanként moziba járni.

Amit nem szeretek: rendet rakni, korán kelni, az erős szelet, a lecsót. Egy helyben sokáig ácsorogni.

Ezen kívül pedig végzettségem szerint animációs film készítő lennék, de mint rájöttem, ezt nem kifejezzen az én idegeimnek találták ki : D Úgyhogy idén inkább más irányban tanulok tovább."
Forrás:klikk

Néhány kedves alkotásom tőle:













3 megjegyzés:

  1. Jaj de jó! Végre egy magyar! És milyen jól rajzol :OOOOOOOOOO

    VálaszTörlés
  2. Káin: Örülök, h tetszik. Kiadták egyébként egy képregényét is, csak azt nem tudom könyvtáron kívül hol lehet hozzájutni, pedig már égen földön kerestem. Azt hiszem Kiscsillag a címe, vagy ilyesmi.

    Nyarlat

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: