2010. december 18., szombat

"kamupók": Egy fura nap...

Bocsánat a késedelemért, de gondoltam kidőlök egy parányit meló után. Szóval már itt vagyok és elmesélem nektek azon furcsa napomat amikor is annyira egybevágtak a dolgok és rosszról jóra fordult a hangulatom.

Szóval történt még a múlthéten mikor 2 napot éjszakáztam egymás után, hogy a két éjszaka közötti időszakban nem alakultak olyan simán a dolgok, mint szoktak. Először is nem sikerült kipihennem magamat kellőképpen. Kb. 4 órát sikerült egyhuzamban durmolnom a többit csak átforgolódtam. Ha nem lett volna elég kellemetlen ez is, akkor miután megvacsoráztam és kidőltem pihenni mg indulás előtt simán beszunyáltam és mikor magamhoz tértem nem elég, hogy álmosabb voltam mint eddig, de még a gyomrom is fájt (a gyomorfájásomat valószínűsítem az okozta, hogy az étel túl zsíros volt) iszonyatosan kellemetlenül. Nagyon sok kedvem volt elindulni, de végül neki veselkedtem. Látni és érezni lehetett rajtam, hogy rosszul vagyok. Munka helyem felé utazgatva sikerült még néhány sort elolvasnom a mostani könyvből, ami megint rátett egy újabb lapáttal a rosszkedvemre hála az újabb igazság érzetnek.

Beérve azt tapasztaltam, hogy rengeteg meló vár minket. Mire az egészet végig "zongoráztuk" lett vagy éjfél és akkor eshettünk neki az aznap esti melónknak, mivel ez is természetesen a ránk tukmált másik műszak "portékája" volt. Annyi meló volt, hogy este 10 után már a hasfájásomat sem éreztem, mivel nem jutott rá időm se, hogy odafigyeljek rá. Aztán úgy éjfél után hajnalhoz közeledve "érkezett" az első "látomásom". Már nem fog el akkora izgatottság mióta tudom a titkukat ezeknek a jelenségeknek, csak valami nyugodt, elégedettség száll meg olyankor. Semmi különös nem volt csak éppen majd 1-2 pillanatot felölelő mozzanat az amire "emlékeztem", amint a munkatársammal dolgoztam. Vicces, hogy viszonylag rövid időn belül érkezett a következő ilyen "érzés", képek formájában. Már az első alkalomtól jobb kedvre derültem, de a második adta meg az igazi löketet. Onnantól kezdve ténylegesen jobb kedvem volt.

Mivel úgymond "ráértem", ezért agyam egy másik szegletével a Pusztító (Demolition Man) című akció film részletei jutottak eszembe. Azon belül is, hogy miféle összefüggések fedezhetők fel az Új Világrend tervei és közte. Tudjátok az a film ahol a kézfejbe ültetett chip-es poént először lövik le. Ahol Arnold Schwarzenegger, mint volt Amerikai elnök szerepel benne egy róla elnevezett könyvtár formájában. Jég börtön, ahol a rabok agyát szabadon átkódolhatják. Ahol a társadalom "söpredékei" a föld alá kényszerülnek és éheznek, mert nem akarnak részt venni az Új fajta "életvitelben", ahol mindenki gyenge és "nemtelen", mert nem igazán válnak szét sem öltözékileg sem sehogyan sem a két nem képviselői (bár ezt már csak lehet, beleképzelem). Nem mellékesen megjegyezném, hogy Arnold Schwarzenegger és Silvester Stallone évek nem szóltak egymáshoz és csak az utóbbi években békültek ki. Vajon miért is? Nem hiába említették meg a filmben, hogy Amerika elnöke lett. Mivel a posztot az Illuminátus szekta felügyeli, ezért csak olyanok kerülhetnek be oda, akikre ŐK bólintanak. Nem mellékesen Arnoldról és egy "kollégájáról" láttam olyan fotót amin a Skull & Bones címerét magán hordó derékövben feszít. A Skull & Bones-ról remélem nem kell semmit ecseteljek... Nos visszatérve, az éjszakám elég vidáman és gyorsan eltelt. Haza, kaja, alvás.

Még aznap beszélgettem öcsémmel erről a Pusztító c. filmről is otthon lefekvés előtt és elkönyveltük Illuminátus alkotásnak, tévesen. A következő meglepetés este, sötétedés után fogadott. Ugyanis köd volt aznap. Imádom a ködöt. Csakhogy kitekintve az ablakon úgy láttam, mintha emelkedne. De szerencsére tévedtem és mikor édesanyámat kísértem melóba, akkor vettem észre, hogy mégis csak éppen sűrűsödni készül a "kis huncut". Ha eddig jó kedvem volt akkor már még jobb kedvem lett. Miután letudtam szokásosnál hosszabb körömet és élveztem a ködben való bolyongást, egy fajta misztikus érzés, a hangok torzulása, erősödése, a látótávolság vagy 50-60 méterre csökkent, ember alig mozdult ki az utcára, egy utcai telefon csörgése "senkinek"-mire arra gondoltam, hogy elveszem a kagylót és beleszólok, hogy "téves" addigra elhallgatott - titeket sosem érdekelt vajon ki csörgethet utcai telefon fülkéket? Mire hazaértem és levetkőztem addigra furcsa módon a TV azon a csatornán volt amin éppen az a film kezdődött amin gondolkoztam és beszélgettem hosszúra nyúlt napomon - micsoda véletlenek :D - végül kiderült, már a film első perceiből, hogy nem érdemes megnézni, mivel nagyon megvágták - vajon kiknek a megbízásából? -, de annyit sikerült felfognom, hogy tévesen ítéltem meg és nem Illuminátus film volt, hanem éppen elenne szóló.

Végül ami megkoronázta a napomat és feltette az "i"-re a pontot. Az az egyik cikk és a hozzászólók között is volt egy valaki, akik - képletesen szólva - "szorosan" kapcsolódnak életem alakulásával. Szóval olyannyira jó kedvű lettem, hogy mikor csevegtem Messengeren egy munkatársammal szó szerint érezte a "jó" kedvemet.

Nem mellékesen megemlítve, hogy a "furcsa" jelenségek sorozata folytatódik életemben. Nyilván csak azért veszem észre őket, mert jobban odafigyelek ezekre a dolgokra. Nektek is történnek furcsaságok az életetekben csak nem figyeltek oda. Például a tegnap esti műszakban nem egyszer előfordult, hogy előre "láttam" néhány mozzanatot vagyis "éreztem" és mint egy képet láttam is halványan a képzeletbeli szemem előtt (mint amikor fantáziálunk nyitott szemmel).

Azt hiszem már tudom a különbséget Déja Vu és Projekciós kivetítés között, remélem. Bár szép dolog ezekkel a dolgokkal foglalkozni, mégsem teljesebb tőle még az életem. Mivel annak idején azért kezdtem el foglalkozni vele, hogy valami támpontot adjon, "súgjon" valamit az életemmel kapcsolatosan, hogy mit is kezdjek vele, miért is vagyok itt még mindig? Mit is kéne tennem, tapasztalnom, átélnem... a képességek fejlesztése és alkalmazása pedig csupán a cél elérésében való könnyítést szolgálná (tehát nem szuperhős akarok lenni, csak cheat módot szeretném bekapcsolni XD, hátha többre jutok, mint értelmetlen rohangálás a nagyvilágban).

Remélem nem vettem el senki kedvét ezzel a nem túl mélyen szántó gondolatokat egyáltalán nem tartalmazó mai írásommal, de ígérem holnapra sokkal érdekesebbel fogok szolgálni. További szép napot mindenkinek!

4 megjegyzés:

  1. Azért ez a mai adag is tele volt számomra érdekes jelenségekkel!
    Tudod lehet neked már ez unalmasnak és gyakorinak tűnik,de nekünk meg egyszerűen természetfelettinek szóval ne fogd vissza magad és szépen mondj el mindent amit csak tudsz:DDD
    Ja és ha mindenképpen illuminátus filmet akarsz látni nézd meg az Aeon Flux-ot arról kérlek szépen üvölt az új világrend :S

    VálaszTörlés
  2. Áhh, nem kell nekem New World Order-es filmeket nézni :D nem is akartam, csak azt hittem, hogy a Pusztító az Illuminátus film, de tévedtem vagy nem írtam volna bele? :D A film kritikusok pedig nagyon lehúzták a filmet annak idején, pont azért, mert tudjuk kiknek a zsebében voltak/vannak ;) Amúgy a történések nem unalmasak, hanem megnyugtatóak, hogy vannak. Már nem félek az ilyesfajta dolgoktól sem. Amikor először kezdtem belemélyedni és olvastam az ilyenféle történésekről még kirázott a hideg, de ma már nem rémítenek meg ezek a dolgok. Mivel nem férnek bele ezek a "rémek" az én hitvilágomba és nem is feléjük kalimpálok ezért nem tudnak a közelembe férkőzni sem ;) ennyi az egész. A holnapi beszámolóm izgisebb lesz, de rövidebb is :D

    VálaszTörlés
  3. Az a jó ha egy cikk rövid,de annál részletesebb és izgalmasabb ;)
    Mondjuk ez nem mindegyikre értendő,de na tudod miről beszélek:D

    VálaszTörlés
  4. Jól van. Majd meglátjuk, hogyan fogadjátok. A többi szerkesztő már olvashatta, ha akarta, mivel közvetlenül ez után már meg is írtam és még az utána következőt is ;)

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: