2010. szeptember 6., hétfő

Puppet: Hidden Object Games

Ma megint egy-két hidden object játékot szeretnék bemutatni nektek. Hogy őszinte legyek, a bevezetőbe hirtelen nem tudok mást írni, mostanában kifogytam az ötletekből, még mindig azon gondolkodom mi legyen a következő sikksorozatom. :) De addig is, jöjjön pár addiktív játék!

Dark Tales: Edgar Allan Poe's Murders in the Rue Morgue


A játék lényegében A Morgue utcai kettős gyilkosság történetét dolgozza fel, a játékos lehet a detektív segítőtársa és a gyilkossági ügy megoldója. A játék nagyon jól ki lett dolgozva és a helyszínek is megegyeznek a novellában leírt helyszínekkel.

Letöltés:http://www.megaupload.com/?d=XXG2H8DW

Dark Tales 2.: Edgar Allan Poe's Black Cat

Gondolom a Dark Tales első része elég sikeresnek bizonyult ahhoz, hogy Poe egy másik novelláját is feldolgozzák. Erre a játékra is jellemző a kidolgozottság, lényegében annyi probléma van vele, hogy csak béta verziót lehet találni az interneten, ami azt mutatja, hogy a játék nemrég jelenhetett meg, később valószínűleg a teljes verziót is meg lehet majd szerezni.

Letöltés(első rész):http://rapidshare.com/files/393605719/DarkTal3s_2_RapidshareZone.net.part1.rar
Letöltés(második rész):http://rapidshare.com/files/393605490/DarkTal3s_2_RapidshareZone.net.part2.rar

Reincarnations: Uncover the P ast

Röviden, tömören a játék arról szól, hogy egy nőn különböző kísérleteket végezve rájönnek, hogy hogyan képes az adott kísérleti alany előző életeinek néhány fontos mozzanatát. A nő egy kis segítséggel kideríti, hogy halálos veszélyben van, így a játék lényege, hogy a régi életek újraélésével elősegítsük az ő kijutását.

Letöltés: http://hotfile.com/dl/64852484/4045bc3/Reincarnations.Uncover.the.Past.Collectors.Edition.v1.0-TE.rar.html

Reincarnations: Awakenings

Ez a Hidden-játék valamilyen szinten az Uncover the Past folytatása, ám csak a koncepció egyezik meg: a női főszereplő stimmel, a régi életek felkutatása stimmel, de ez mégse az előző játék folytatása. De azért élvezhető.

Letöltés:http://rapidshare.com/files/291043629/Reincarnations_Awakening.exe

6 megjegyzés:

  1. A cikknek köszönhetően most kedvet kaptam E.A. Poe novellák olvasásához. :D
    A cikksorozattal kapcsolatban: szívesen olvasnék pl. az azték birodalom tündökléséről és bukásáról. Ha jól láttam , erről még nem írtak semmilyen formában.

    VálaszTörlés
  2. ÁÁÁÁ de jó! Ezeket tuti mind lefogom tölteni! :3

    -Nikolaos:

    Ezt nekem mondtad? Mert ezt a cikket pl nem én írtam (HIdden object). Ha nekem írod akkor az én cikkem alá írj mert lehet nem látom meg a kérésedet!

    Majd lesz erről is, de nem mostanában!

    VálaszTörlés
  3. - Kígyófi Káin:
    Nem célzottan neked írtam, mivel Puppet írta, hogy még gondolkodik, hogy mi legyen a következő cikksorozata. De nekem igazából mindegy, hogy ki írja meg, én csak felvetettem a témát, mert erről még nem láttam itt írást.

    VálaszTörlés
  4. -Nikolaos:

    Ja értem! Akkor elnézést! :)

    VálaszTörlés
  5. Nikolaos:
    Örülök, hogy tetszenek a Poe-s játékok, én pedig köszönöm a cikkötletet, szerintem a héten azt meg is tudom csinálni. :)

    VálaszTörlés
  6. Az első Poe-s játékot elkezdtem, de annyira zavart, hogy tudom, ki a gyilkos, hogy nem játszottam végig. :D

    Az utsó kettőt most töltöm, kíváncsi leszek. :)

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: