2010. szeptember 20., hétfő

"kamupók": Kósza gondolatok

Létezésem kötött, zárt és fullasztó (nagyjából tegnap ezek jutottak eszembe délután felé). Az önbizalmam, önbecsülésem és leginkább önismeretem hiánya miatt mélyre süllyedek. Lowly Drown. Mélyen fekvő fuldokló. Az étel nem segít betömni ezt az űrt ami bennem tátong. Már kezdem érteni hogyan is őrülhetnek bele mások a keresésbe. Rossz helyen kezdenek neki. Vagy szándékosan vagy ami gyakoribb, véletlenül. Aki szándékosan kerül bele az csalni akar, siettetni a fejlődését, megvilágosodását. Még éretlen, mivel emberként gondolkodik, akinek ideje véges. Akiket rákényszerítenek arra, hogy gyorsan éljék le életüket. Szerencsétlenségükre akik véletlenül próbálnak náluk magasabb tudásra szert tenni fogalmuk sincsen mennyire el tudja őket keseríteni, rosszul létbe fordítani a nekik még nem való tudás. Tegnap fejfájás gyötört egész délután. Szerencsémre nekem már volt annyi sütni valóm, hogy ne folytassam a további olvasást és megértettem az okát is. Kihagytam pár könyvet és ugrottam. Nem tudtam mire számítsak. Az elején nem volt gond az olvasással, de még a könyv feléig sem jutottam amikor rám tört ez a szorongó érzés, fejfájás. Kénytelen vagyok későbbre halasztani ezt a könyvet. Pedig nagyon hasznos információkhoz jutottam belőle.

Például én úgy képzeltem el testetlen formánkat, hogy egyformák, egy síkúak, egyszínűek. Kryon második könyvében azt írja, hogy ott is specializálódás van akárcsak az emberek között a foglalkozásaikban. Különbözőek a megjelenési formáik is. Akárcsak az emberi rasszok. Ideje félre tenni különbözőségeinkből áradó ellenséges megnyilvánulásainkat és megnézni, hogyan tudnánk összepasszoltatni eltérő tulajdonságainkat. Ezt hívom én toleranciának. Ha pedig nálad alacsonyabb szinten tartózkodóval hoz össze a sors nem kell kötelező módon megtéríteni, csak próbáld beleképzelni magadat a helyzetébe. Így képes leszel megérteni is. A különböző utak is különböző specializációk az EGY megismeréséhez. Különbözőségünk ebben rejlik, no meg abban, hogy azt az életpályát amiben most vagy senki más nem fogja megismételni (ezt már máshol is olvastam)

Kryon egy másik fejezetben az is megfogalmazta, hogy az emberek Karmája nem állandóan működik. Vannak bizonyos életciklusok amik 1-9-ig változnak. A számok a megélt életek számát tükrözik. A különböző életekben, különböző Karmikus terheket cipelnek a lelkek amiket azok szerint a bizonyos számok szerint kell feloldaniuk (bonyolultul foglaltam össze, de egyszerűbb elmagyarázni). A Karma a megadott szám szerint lép "életbe". Olyan mint egy számsor. Vegyük a 4-et. Az illető csupán a negyedik életében kerül szembe a Karmájával. Ennyit jelent. A köztes életekben pedig "pihen" a lélek. A szám nagyságától függően nő a Karmikus tanulás mértéke is. Minél nagyobb a szám annál erősebb a Karma is. 9 fölé nem mennek a számok, de akadnak olyan kivételek is ritkán, akik tetszés szerint képesek változtatni ezt a számot. Róluk még nem olvastam bővebben. Tehát a 9-es szám az Extrém Hard fokozat, akiknek súlyos dolgokat kell megoldaniuk. Gyakori közöttük a vezető pozícióba került/kerülő személy (biztosan nem a Magyar politikusokra vonatkozik ;P), akik hatalom éhségükkel próbálnak túljutni szorongásaikon.

Ha a Karmikus adósságok megoldódnak, akkor a Föld rezgés szintje is növekszik.

(Ezt Káinnak emelném ki) Azért vannak punnyadós emberek akik látszólag nem csinálnak semmit és életük lagymatag tengerében sodródnak vagy mártóznak, mert a következő életeikre gyűjtenek erőt. Ezért írtam állandóan, hogy türelem. Nem kell kapkodni, mert ugyan abba a hibába esel, mint a többi ember. Rákényszerülsz a mókus kerék pörgetésére amiből csak szédelegve tudsz csak kiszállni. A gyorsaság nem feltétlenül jó dolog. Kapkodás, feledékenység, gyors örömök, amiknek nincs idejük leülepedniük, megragadniuk. Sosem voltam híve a gyors életvitelnek.

A megmagyarázhatatlannak tűnő szorongások, félelmek az előző életekből is fakadhatnak. Valaki előző életében leesett vagy lelökték egy magas helyről, annak ebben vagy elkövetkező életeiben tér iszonya lehet. A 9-esekhez még annyit lehetne hozzá fűzni, hogy általában ők segítségre szorulnak a nagymértékű "nyomás" alatt, aminek következtében vagy teljesen megőrülnek vagy teljesen kiegyensúlyozottakká válnak (igen érzem, hogy most mind annyian rákaptatok az őrült szóra, de csak keveseknek adatik meg ez az "átkos-áldás"). A három kategória 1-3;4-6;7-9. Az első és az utolsó kategóriába kevesebben tartoznak, mint a középkategóriába (igen kedves olvasóink, valószínűleg TI is a középső kategóriába tartoztok). Mint tudjuk, mindig a saját problémánk vagy bajunk a legfontosabb, a legnagyobb és mi van a környezetével (közhelyeket sorolok fel amikre állandóan fel kell hívni az emberek figyelmét, különben hajlamosak elfelejteni... én is), nekik is megvannak a maguk bajaik.

Még előhozakodok egy aprósággal és tényleg ennyi volt mára. Én világ életemben a "hiszem, ha látom" elvét követtem. Ma már "látom és hiszem". Az utóbbi időkben tényleg megnövekedtek az energiák. Mi sem bizonyítja jobban, hogy egyrészt az emberek még inkább érdeklődnek az okkultizmus és a spirituális dolgok iránt. A másik pedig, hogy a Föld energiái is erősebbek lehetnek. Mivel a napokban munkatársaimmal, esti programként fel vánszorogtunk a Budai várba és miután lefele jöttünk leültünk a vár tövében a Duna felé lévő oldalán egy túlburjánzott növények által elhanyagolt kis medencénél. Ott próbára tettem magam és nézegetni kezdtem az energiákat. Megdöbbentett, hogy nem is kellett megerőltetnem magamat mégis a szemem előtt táncoltak az energiák. Másik két munkatársam is látta ezeket a fehér, "táncoló", halvány, ködpászmákat. Amire azt hitték, hogy csupán a szemük káprázik az esti sötétség és gyér fényerő miatt ahogy próbál a szemük alkalmazkodni a "helyzethez".

2 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszett a cikk, örülök a fejlődésednek!

    Durva hogy sokszor az emberek bemagyarázzák, hogy káprázik a szemük, elég szánalmas húzás. :Đ

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszett ez az írás és el is gondolkodtatott! Köszönöm. Egyébként érdekes, ilyen halvány fehéres/átlátszó dolgokat én is mindig látok mozogni a levegőben de már kiskoromtól fogva. Kiskoromban azt hittem ez normális és mindenki látja,ha sokáig nézegeti a levegőt, emlékszem lelkesen meséltem barátnőmnek is,hogy nézzük együtt. :D Később is azt hittem ezt mindenki látja. Néha még most is. Amúgy nem mindig veszem észre én sem csak ha tényleg figyelek de olyan nehéz felfognom (pedig én egyáltalán nem vagyok szkeptikus),hogy ez tényleg energia, nem csak a levegő mozog.

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: