2010. szeptember 15., szerda

Misantrophe Mandy: Milyen világban élünk?

Bár nincs TV-m, így híradót rendkívül ritkán nézek csak, az internetnek hála hozzám is eljutnak a külvilág hírei, amelyek időnként nagyon ledöbbentenek. Pár percre olvastam egy hírt, aminek már a címe is igen "biztató" volt: Nemi erőszak a fogyókúrás klinikán. (Úgy látszik, mostanában kiemelt helyet foglalnak el a blogon a különféle nemi erőszakok...)

A címet elolvasva arra gondoltam, biztos megint valami olyasféle visszaélésről lesz szó, amilyeneket a különféle pszichiátriákról lehet olvasni, csak a helyszín lesz más. Hát nagyot tévedtem.

A Független Hírügynökségtől származó hír szerint a Westerland városában (Németország) található fogyókúrás klinikán kezelt fiatal fiúk voltak a tettesek.

9 és 13 év közötti fiatal fiúk!

"A klinikán több hetes fogyókúrás terápián vettek részt a gyerekek, és a német lap szerint üvegpörgetéses játékot játszottak többször is. Az újság úgy tudja, hogy egyelőre kiderítetlen okból ezek a játékok elfajultak, és több gyereket szexre kényszerítettek a társaik.

Az ügyészség bejelentése szerint először kikérdezik a feltételezett áldozatokat, és azután döntenek arról, hogy kihallgatják-e a gyanúsítottak is. Mivel az állítólagos tettesek 14 évesnél fiatalabbak, a német törvények értelmében bűnvádi eljárást nem lehet indítani ellenük."

Nem találok szavakat! Hogy nevelték ezeket a gyerekeket? Hol voltak a szüleik? Hogy hagyhatták idáig fajulni a dolgokat?

Nem vagyok prűd, én is voltam kamasz, utólag visszagondolva és átértékelve bizonyos helyzeteket, tudom, hogy korán kezdtem érdeklődni a szexualitás iránt, és nyilván elfojtásaim is voltak, mint akárki másnak, de sosem jutottam el ilyen szintre. (Pedig jártam táborokba, voltam többször is így "összezárva" korombeliekkel.)

Ki a felelős mindezért? A médiumok, mert a csapból is a szex folyik? Vagy a szülők, akik nincsenek ott biztos útmutatásként és tanácsokat osztva? Egyszerűen nem értem a dolgot, és elborzaszt, hogy milyen világban élünk...

Ti mit gondoltok?

7 megjegyzés:

  1. szerintem a média és a szülők, ha a földi dolgokat nézzük, viszont megmerem kockáztatni azt is hogy az interlon miatt egyre inkább befolyásolhatóbbak entitások által az emberek...

    VálaszTörlés
  2. Naná hogy a média! Illetve 90%-ban tuti a maradék tíz százalék pedig a szülőket minősíti.
    Volt szerencsém más családok életébe betekintést nyerni és gyakran döbbentem le hogy mennyi mindent engednek meg a gyerekeknek...
    Én sem vagyok prűd nekem is vannak vágyaim,de azért ez már túlzás:S
    Ráadásul semmi értelme ilyen korán elkezdeni mert az oké hogy testileg érettek a dologra,de agyilag még lenne mit fejlődniük e téren!
    Mert ez nem csak arról szól hogy bedugom majd 10 perc múlva kihúzom -.-

    VálaszTörlés
  3. Média. Csöpög belőle a szexualitás. De véletlenül ezek a srácok nem egymással fajtalankodtak? Vagy esetleg nőstények is voltak a buliban? Ha nm voltak, esetleg talán már ott tartunk, hogy a médiának sikerült hosszú évek "kemény" és "megfeszített" tempóval végre odáig sodornia az emberiség legfiatalabb generációit, hogy természet ellenes módon viselkedjenek. A szülőket itthon agyonhajszolttá tették, külföldön nem törődőmmé. Remek. Tehát a vég kezdetét már régen elhagytuk, remélhetőleg erre most már mindenki magától rá jön, aki nem az magára vessen (egy jó nagydarab sziklát). Személy szerint a bábokat akiket erre a célra használtak fel hadd ne kelljen felsorolni (túl hosszú a pornó film szereplők listája, a művészek, előadók, politikusok, bölcselkedő doktorok és "szakemberek"...). Legyél önmagad... várjunk csak, ki is vagyok ÉN?

    VálaszTörlés
  4. Hát durva hogy hova fajul a világ. Elég csak arra gondolni hogy fent volt a neten nagy hírként hogy leszokott a dohányzásról egy 2 éves gyerek. Hát ez már komolyan mondom vicces egy 2 éves gyereknek minek cigi? és nem RÁszokott hanem LE. 2 évesen???!!!

    MSE

    VálaszTörlés
  5. A média, a világ...a szülők. És valamilyen "divat" is. Mert ahogyan én látom, manapság divat mindenkivel dugni(már elnézést a kifejezésért)+leinni magunkat a sárga földig és kavarni idegenekkel. Én ezt látom mindenhol folyamatosan. Ez vált egyfajta normává és ezért követi ezt a nagy többség....ezt látják a tizennégy évesek a tizennyolc évesektől.
    Az, hogy fiúk egymással az talán a bezártság miatt volt. (remélem)
    Bár ez a fogyókúrás terápia is érdekes, mit ne mondjak. :-s

    MSE:

    Ez szörnyű.... :S

    VálaszTörlés
  6. Sajnos a mai fiatalok egyre erőszakosabbak. Pl a tanárokat verik , nekem eszembe nem jutott volna , hogy bántsak egy tanárt!
    És hát igen Pl Lady Gaga majd nem pucéran szét drogozva van fent róla egy videó a youtubon. Ennek nem lehet mit csinálni. Szerintem , ez csak durvább lesz...

    VálaszTörlés
  7. Pont tegnap egy pszichológia előadásomon ecsetelte a tanár, hogy mennyire nehéz tenni a mocsok ellen, ami a TV-ből, újságokból ömlik ránk. Szerintem a szülők felelőssége lenne megakadályozni a fertőt... Én pl. tuti nem adnék a gyerekemnek saját számítógépet jó sokáig. Hadd legyek ott, amikor netezik. TV-m most sincs, de nem is lesz. Filmet nézni majd projektorral, családilag. Ha gyereknek nem való filmet akarok nézni, azt is meg lehet oldani. Már csak azt nem értem, ha nekem egy huszonévesen, nulla tapasztalattal ennyire egyértelmű, akkor másnak, aki gyereket vállal, miért nem az? :(

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: