2010. szeptember 1., szerda

Misantrophe Mandy: A hét képe

Míg sikerül befejeznem a ma estére szánt hosszabb cikkemet, megosztok veletek egy képet, amin jót derültem az előbb. Nem kívánok politikai vitát nyitni miatta, de szerintem nagyon vicces. (És nem fake! :D)

Barbie vajon dobná Kent a Gárda-babáért? xD


Szerintetek? :D

6 megjegyzés:

  1. Pont olyan a minősége és a külseje mint a gárdának azaz SZAR! Már várom hogy az ellenzék mikor dobja piacra a raj babát vagy egyéb agymenéseket xD

    Csinálnának inkább Hungária Kapitány eksön figurát annak nagyobb sikere lenne mint ennek a kacatnak...

    VálaszTörlés
  2. Úristen ez milyen égő! :'D Lassan ez is olyan lesz mint amerikában a karácsony. [...] És én semmi hazaszeretőt, összefogót nem látok a gárdában. Kezdem úgy érezni, hogy ezt is csak azért hívták életre, hogy lehessen nácizni és lejárassák a hasonló mozgalmakat.

    VálaszTörlés
  3. Úristen! ezt ki találta ki? Vagy hol lehet venni, Aztakurvaistenit! XD ~kiakadt~

    VálaszTörlés
  4. Kell! Rendelek 10-et, MOST! :D

    De viccet félretéve, én inkább ilyet szeretnék:

    http://roflnet.blog.hu/2010/08/25/jezus_krisztus_akcio_figura

    Mégis csak nagyobb a respectje, mint a gárdának. :D

    VálaszTörlés
  5. A gárda ötlete nem volt rossz, de sajnos az emberek addig ne tömörüljenek szervezetekbe ameddig nincsenek egy megfelelő tudati és értelmi szinten. A Gárda sok mindenkit magába fogadott és sajnos azzá vált ami a többi tömörülés válik. Alkohol mámorban tolongó csürhévé. Az eszmék szépek meg jók, csak az ember torzítja őket a saját képére és az már nem jó, mivel a fizikai világban eltorzul a "tiszta eszme" a fizikai igények szerint!

    VálaszTörlés
  6. Kamupók, egyetértek veled. Annak ellenére, hogy nem tartom magam szélsőségesnek, a gárda meg a Jobbik néhány gondolatával akár egyet is tudnék érteni, ha nem fajultak volna el egy nagy csürhévé. Fűt-fát bevettek maguk közé, aztán csodálkoznak rajta, hogy egyre-másra derülnek ki dolgok a tagjaikról. (Pornós csajok, pedofil tanárok...)

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: