2010. szeptember 12., vasárnap

Káin: Felhívás

Sziasztok!

Sokan írtátok kéne délelőtti szerkesztő, nos így teljesüljön minden kívánságotok! :D Pár nappal a felhívás után jelentkezett is egy szerkesztő, így most beharangozom nektek őt! Most hogy 9-en vagyunk nem fogadok egy ideig több jelentkezést addig, amíg valaki el nem megy, remélem ezt mindenki megérti! Köszöntsétek hát szeretettel őt (már kommenteknél találkozhattatok vele) :

Bleeding Moonlight

Kedves Olvasók!

Egy bágyadt pénteki napon az az elvetemült ötletem támadt, hogy szeretném megosztani Veletek a gondolataimat szerkesztőként is. Aki már olvasta a hozzászólásaimat, betekintést nyerhetett bizonyos dolgokról alkotott véleményembe, esetleg az is feltűnhetett, hogy jó pár kommentem elég hosszúra sikeredett. Mert mindig van bennem MÉG gondolat, amit muszáj leírnom, mert inkább ez jöjjön ki, mint a mentő, ugye, és hátha más is tanul belőle . :D

Magamról: alapvetően olyan pesszimista, realista, művészet és főként zenekedvelő embernek tartom magam, aki nyitott szemmel szeret járni a világban. Szeretem a fekete humort, szeretek írni, és ki nem állhatom a cső látású embereket, talán mert én folyamatosan bővíteni igyekszem a látókörömet.

Nem érzem magam evilági teremtménynek, a felfogásom sokszor egy 17-18. században élt emberére hajaz, amit egy komoly beszélgetés során vadidegen ember nagyjából tíz perc után levesz, legalább is a tapasztalatok ezt mutatják.

Bízom benne, hogy valamennyire megismertethetem magam Veletek, és remélem, hogy érdeklődéssel fogadjátok majd az írásaimat. A célom, hogy mindannyian épüljünk, kérlek Titeket, mindenképpen írjátok majd meg a véleményeteket, észrevételeiteket, illetve ha kérdésetek merülne fel, bármikor szívesen válaszolok.

Bár a lelkemben sötétség honol, írásaimmal főként nappal találkozhattok majd .

Üdvözlettel:

Bleeding Moonlight

18 megjegyzés:

  1. Sok sikert kívánok neked a blogon, várom a cikkeket nagyon! :3

    VálaszTörlés
  2. Üdv a szerkesztők között! Alig várom a cikkeid!

    VálaszTörlés
  3. @Káin: köszönöm a jókívánságokat :)

    @Bolianthos: remélem, nem okozok majd csalódást ;)

    VálaszTörlés
  4. Tetszett az intro és részemről jöhet a sok cikk amit majd a nyakunkba zúdítasz:)

    VálaszTörlés
  5. :) Örülök neked és várom az írásaid! A bemutatkozóban főleg a 17-18. századi gondolkodásmódod fogott meg, remélem majd ebből is mutatsz valamit!!!!

    VálaszTörlés
  6. @Skinny: örülök, ha tetszett, igyekezni fogok :D

    Charlotte: én is nagyon örülök, hogy szeretettel fogadtatok, bízom benne, hogy érdekes dolgokkal szolgálhatok a továbbiakban is.

    VálaszTörlés
  7. "Bár a lelkemben sötétség honol"

    Miért?

    VálaszTörlés
  8. @susmus: -mutass egy embert, akinek tiszta a lelke, sosem hazudott, sosem voltak gonosz, ocsmány, esetleg förtelmes gondolatai, sosem vonzották a rossz dolgok, hacsak egy kósza gondolat erejéig is, és nem gázolt át másokon....
    Úgy vélem, az emberi lélek addig tiszta, amíg meg nem születünk, onnantól egyre sötétebbé válik, és csak rajtunk múlik, hogy mennyit tudunk csiszolni rajta. Lehetünk jobbak, de tökéletesek soha. Letagadhatjuk ezeket a dolgokat, de az csak önámítás, semmi több.
    Gyarló az ember, ez van :)

    Tehát a sötét lélek alatt nem egy második Charles Manson-t kell érteni, hanem egy örök érvényű igazságot, amit az ember vagy bevall önmagának, és kezd vele valamit, vagy nem.
    Egyébként a sötét lélek szerintem kiválóan passzol a fényes nappalhoz is (amikor majd posztolok), színvilágát tekintve :)


    Pont erre a kérdésre egyébként nem számítottam (viszont jó kérdést tettél fel), de ezek után meg sem lepődöm: "Kíváncsi vagyok, és sokat kérdezek. Ha írnék egy könyvet, az tuti, hogy csak kérdésekből állna, de még a címe is egy nagy kérdőjel lenne." :D

    @Mandy: -köszönöm szépen!!

    VálaszTörlés
  9. @Káin: -amúgy nagyon eltaláltad azt a képet, mert benne van a Hold is, tetszik az az ernyő is, szerintem olyan blood elfes, ami kifejezetten bejön, a denevérek szintén, de ami a legjobb, hogy ilyen színű a hajam, csak nem ennyire hosszú :D

    Káin, Te látnok :D

    VálaszTörlés
  10. Így már értem!:) Köszönöm a kimerítő választ, nagyon kíváncsi vagyok az írásaidra:)

    VálaszTörlés
  11. @susmus: -azért Te sem sejtetted, hogy egy miértre ilyen választ kapsz :D
    Bennem is csak akkor tudatosult, mikor megjelent a kommentem....
    Ahogy a bemutatkozómban is írtam, mindig van bennem MÉG gondolat :D

    Egyébként én is kíváncsi vagyok az írásomra, tegnap elkészült az első, de még elbírálásra vár.

    Hol lehet Káin atyánk??

    VálaszTörlés
  12. -Bleeding:

    Nem kell elbírálni, ha kész simán berakod. :D

    Tudod, dolgozom+magánélet stb :D

    Örülök, ha tetszett a kép! :3

    VálaszTörlés
  13. sok a szerkesztő kevés a felmutatott.

    VálaszTörlés
  14. Bleeding Moonlight: tényleg nem, bevallom.
    Azt hiszem én is csak ráéreztem:D

    VálaszTörlés
  15. -Névtelen:

    Akkor húzzál máshova névtelenül! :Đ

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: