2010. szeptember 10., péntek

Darkness: Interjú a prostival

Ma egy érdekes posztot szeretnék írnék Nektek. A neten már jó pár napja keresgélek, kutatok. Már elterveztem, hogy merő kíváncsiságból meginterjúvolok egy prostit. Azonban nem volt bátorságom kimenni az utcára és keresgélni egyet. Több okból is: -a rendőrök eléggé rászálltak a kurvákra itt a városban. Nem akartam hogy elkapjanak. Ki hinné el, hogy csak interjút készítek?XD -nálunk a prostik nagy része cigány...

Ezek miatt maradt az internet, ahol szép számmal találhatunk prostikat, akik a világhálót használják az "üzleteik" lekötésére. A lebonyolítás valószínűleg máshol történik.XD

A lány saját bevallása szerint 22 éves. Képet is küldött nekem. De szigorúan csak a testéről, arc fotó egy sincs. Ezeket nem teszem ki, mert ez nem "olyan" oldal.:D A kuki huzogatók keressenek más oldalakat. Van elég. 21.század. Jeee...

Üdv! Esetleg megkérdezhetem a neved? És, hogy hány éves vagy?

- Mandy vagyok és 22 éves vagyok.

Mandy? Ez valami művésznév féle?

-Valami olyasmi igen.

És mióta csinálod ezt? Tulajdonképpen minek is nevezed ezt?

- 2 éve csinálom ezt. És csak üzletnek hívom.

Üzlet? Ez jó.:D

-:D Hát na...

Ezek szerint 20 évesen kezdted el? Emlékszel az első napodra?

-Igen.

Elmeséled? Most nem arra vagyok kíváncsi, hogy hány fickóval és hogyan történtek a "dolgok!":D

-Neten lebeszéltünk mindent, az árakat meg ilyesmi, tali helyet aztán megtörtént. Eléggé fura volt. Elég nagy bajba kerültem (anyagilag), így jutottam el "ide."

Mit éreztél utána?

-Semmit. Fura érzések kavarogtak bennem.

Milyenek?

-Szomorúság, de valamiféle boldogság is.

És miért csinálod ezt?

-Egyértelműen a pénz...

Milyen árakkal dolgozol?

-Az attól függ.

Mitől?

-Hogy mit akarsz.

Én semmit. Csak egy interjút.:D

-:D

Na, de a kérdésre visszatérve..

-Egy 10-es az alap. Emellé még jönnek az "extrák."

"Extrák." Ez mit takar?

-Mindenféle különleges kívánság. De semmiféle durvulás.

Voltak olyan "üzleti partnereid" akik fura kívánságokkal álltak elő?

-Voltak bizony. De ezt le szoktam szögezni már az elején, hogy semmilyen durva dologban nem vagyok benne.

És miket akartak?

-Például egy srác a kutyáját akarta befizetni. Közben ő meg nézte volna ahogy én a kutyájával vagyok... Vagy volt olyan aki azt akarta, hogy öltözzek be férfi melós ruhába. Olyanba, amilyen az autószerelőknek van, ilyen kezeslábas vagy mi. Vagy mondhatnám a pisi szexet is, amit inkább kihagynék.

És meddig akarod ezt csinálni?

-Nemtudom.

Úgy értem, hogy nem gondoltál még rendes munkára?

-Folyamatosan keresem, de egyszerűen nem tudok elhelyezkedni. Mindenhonnan csak azt kapom, hogy "majd értesítjük..."

Igen, ezt én is ismerem. De nekem sikerült végül találnom egy elég jó helyet, ami egyenlőre nekem megfelel.

-Jó neked.

Mindent csak akarni kell.

-...

Terveid a jövőre nézve? Család, gyerekek ilyesmi?

-Ezek mind a jövő zenéje.

Ezalatt a két év alatt volt komoly kapcsolatod?

-Volt tartósabb kapcsolatom, de végül rosszul végződött.

Kiderült, hogy mivel foglalkozol?

-Azért ez a két év nem volt folyamatos. Szal voltak azért megszakítások. Főleg akkor amikor volt valakim.

Megéri mindezt csinálni?

-Hát ez egy jó kérdés. Anyagilag igen. Per pillanat nem tudok sajnos jobbat.

Még egy kérdés és megígérem, hogy befejezem.:D

-Ok.:D

Szóval, a valamikori távoli jövőben ha lesz valaki az életedben akibe iszonyúan beleesel, és úgy fogod érezni, hogy megvan az igazi (és persze ezek az érzések kölcsönösek) elfogod neki mondani, hogy mit csináltál, mivel foglalkoztál, mivel kerestél pénzt így a húszas évek elején?

-Sztem el, igen. Ha szeret akkor elfogad így. De amúgy ne értsd félre se te, sem pedig ezt az interjú félét olvasók: én nem vagyok büszke erre az egészre. Nem vágytam erre. A kényszer vitt rá. A suliban rossz társaságba keveredtem, akikkel voltak kemény időszakaink, és akik miatt a szüleimmel megromlott az addig sem felhőtlen viszony, és akik miatt el is kellett költöznöm otthonról. Kellett a pénz. A szüleimmel egyébként a mai napig nem beszélek.

És a gyerekeidnek (ha lesznek) akkor elmondod?

-Ezt még nem tudom. De nem valószínű. Gyereket akkor szeretnék, ha sikerül majd egy olyan hátteret biztosítani, hogy boldog életet éljen. Ezt a fajta munkát el KELL, hogy kerülje.

Személyes megjegyzés

Hát ez volt az interjú egy modern prostival. Miután befejeztük ezt az interjú félét nem történt semmi. Úy értem nem találkoztunk és nem fizettem neki azért, hogy... értitek.XD Azért oda még nem jutottam el, hogy pénzért keféljek. Mindenesetre HA valaki nagyon akar munkát szerezni annak sikerül. Lehet nem egyből, lehet eltellik pár ínséges hét, esetleg hónap, de nem szabad így, ilyen formában pénzt keresni. Mindig van más választás.

-AZ ERŐ LEGYEN VELETEK!-

12 megjegyzés:

  1. Nos ,én totál (!) havi fix kereset nélkül élek- vegetálok! TÚLélek!- és bizony mondom: én, végzettség nélkül mint underground képzőművésznő,akinek még SOSEM volt "polgári"munkahelye, 45 évesen ,tetovált arccal,testtel- NEM találok munkahelyet-SEMMILYENT!- pedig perfekt beszélek németül és angolul.
    Sosem volt munkahelyem mert nyugaton éltem s ott utcán árultam a képeimet meg kiállitásokon árultam s ott megéltem belőle.
    Szóval én belefeszülhetek sem kapok semmit, még takaritást sem -mert a tetkó,a punkfrizura meg a sok piercing nem nyerő. Mindenütt nagyra meresztett szemekkel mondják hogy "betelt" meg "mások a követelmények" aztán mikor megyek kifelé jön a rihi-röhi meg sugdolózás -ezerrel!
    De az apróhirdetéseimre /nyelvkorrepetálás, faldekor, portréfestés, kocsmafal festés, ruhadekor stb./sincs sok válasz..../SEMMI sincs rá,na!/
    Netemet fizeti egy galéria, kajám hitelből van egy rokon élelmiszerboltjából (rengeteg tartozással már!) rezsi nincs ahol lakom mert itt nincs veeztékes viz se gáz se csatorna- meg szemétdij...villanyszámla egy évben egyszer,100 ezer,most 2 festményt vett egy műgyűjtő s abból lesz fizetve.
    Előferdül hogy egy hétig nem eszem. Vagy 500 ft-ért adok el aprócska festményt s veszek kenyeret.Párom sem talál melót.
    DE!
    Prosti nem lennék, holott errefelé sokan állnak ki-egyszerűen ez olyan tabu mint mikor még drogoztam de a heroint még ingyér se próbáltam ki. Féltem hog ha átlépek egy határt, már nem lesz megállás.
    A prostitúcióval is ez van, ez NEM az én utam viszont viszonylag könnyen" (már ahogy nézzük...!) jött pénz és nem szeretnék rászokni, lezülleni. Az már nem én lennék!
    Ahogy a pornózást sem csinálnám. És be sem törnék meg nem lopnék.
    Fotózás még okés ,de akkor is max goth-erotikus képek, nem pucéran. De ahhoz meg ott van épp elég fiatal csaj.
    Kiskoromban csodáltam a sztiptiztáncosnőket, ribancokat stb.de akkor még gőzöm nem volt a stricikről, a milliőről...azt hittem ez olyasmi mint a sztárság....hehe!
    Pornót viszont festettem már....!

    VálaszTörlés
  2. Bizony ilyen cikket sem olvas minden nap az ember,de főleg nem itt:D
    Viszont hozzáteszem nekem totál bejött és bírom ha valaki mer kipróbálni valami újat(ezalatt a cikk témáját értem).

    Egyébként ilyenről én is tudok mivel egy ismerősöm gyakran kurvázik ezért ő mesélte hogy főiskolás lányok ezt suli mellett nyomják és kb hasonlóan mint az interjúalany hölgy!!!
    Tehát prosti nem csak cigány vagy egyéb legalja fehérmájú ribi lehet;)

    Ha nő lennék és olyan külsővel rendelkeznék lehet ha minden kötél szakadna belevágnék ebbe a bizniszbe igaz én csak luxuskurva lennék szóval nem minden túrós faszúval akarnék kefélni XD

    VálaszTörlés
  3. Sose tudom pontosan, mit gondoljak a prostik "foglalkozásáról". Egyrészt sajnálatra méltó, hogy nincs más lehetőség, másrészt meg, aki kurvának áll, az ne csodálkozzon... Minden esetre elhatárolódom a névrokonomtól, nincs az az isten, hogy pénzért vadidegen emberek alá feküdjek. :D

    VálaszTörlés
  4. Hmm..
    Intelligens kurvának tűnik a hölgy. Sajnálom, hogy idáig jutott.

    Annyira tipikus ez a rossz társaságba kerülős szöveg. Az emberek többsége ezzel nyugtatja meg a lelkiismeretét. Pedig nála ez kb. csak menekülés volt otthonról. Elintézte, hogy ne kelljen hazamennie.

    Ha lehetne neki egy tanácsom, az lenne, hogy keressen más megoldást, pl. külföldön, éljen tisztességes munkából, hogy évek múlva emelt fővel mehessen végig az utcán, ne úgy, hogy esetleg felismerik, és megbántják.

    Egyébként meg "minden nő kurva, csak más a tarifa"....

    VálaszTörlés
  5. Ha én nő lennék, akkor sem lennék kurva. Akkor inkább valami gazdag faszit kifognék.:D De hogy kurva legyek. Mindenféle undorító fickó játékszere? Na neeee. Kitudja milyen betegséget szerezhetnék. Tényleg a nemi betegségekről nem is kérdeztem. Na mindegy.

    VálaszTörlés
  6. @Darkness: 10k-ból csak futja egy pakk gumira....

    VálaszTörlés
  7. Nekem ez eléggé bejött! Ügyes vagy! Kéne csövessel is meg ilyenek! :D

    VálaszTörlés
  8. Igen ,ez jó ötlet ,csövesekkel meg mondjuk drogosokkal stb.interjút....

    VálaszTörlés
  9. Nem is tudom, a prostitúció nem mindig volt ilyen koszos meg undortó foglalkozásnak elkönyvelve. Régen nagyra tartották őket. Ők voltak, akikhez az apák a fiaikat beavatódni vitték mikor betöltötték a 14-et...

    VálaszTörlés
  10. Üdv.
    A kétségbeesés olykor meglepő lépésekre szánja rá az embert.Például az interjú alanyát is.Sokan,ahogy látom,nem tennének ilyet,de vegyük figyelembe hogy nem mindenki olyan erős.Vannak úgymond gyengébb emberek,akik ezt látják megoldásnak és bele is kezdenek.Ez jó is meg rossz is szerintem.A prostik pénzt keresnek,mások meg jól érzik magukat.Ha nem lennének,lehet az lenne a baj.
    Csövessel egy ismerősöm csinált interjút,amikor anyagot gyűjtött egy róluk szóló novellájához.Érdekes infókat osztottak meg,s egyesek esete merőben szomorú.Én mondjuk egy pappal készítenék(s lehet is fogok,hisz nem tudni mit hoz a jövő) interjút,olyan kérdéseket feltéve amik tabunak számítanak,mégis sokakat érdekelnének.Például,hogy mi viszi rá őket,hogy papok legyenek(itt gondolok előzményekre,pl neveltetésre),vagy milyen élvezeteket engedhetnek meg maguknak,mi az ami nem tiltott,ja és persze kérdeznék a démonokról is stb.Hm,túl sokat írtam,elnézést.Üdv,dark

    VálaszTörlés
  11. Zoepit:
    Igen, ez elég sajnálatos :(
    én pont ezért SAJNOS nem fogok úgy kinézni ahogy szeretnék....
    Egyrészt anyám is kitagadna, ekég konzervatív típus...

    Én olyan prostira lennék kíváncsi, ha egyáltalán van olyan, aki élvezi azt amit csinál. Elég képtelenségnek hangzik mondjuk.

    Üdv Darkhero:^^
    én pont azért nem tennék ilyet mert gyenge vagyok! gyenge ebbe az egészbe belekezdeni..inkább éhendöglök
    A papokról meg annyit, kíváncsi lennék arra az interjúra, arra h mennyire osztják meg a SAJÁT véleményüket.
    Az sosem baj :)

    VálaszTörlés
  12. Egyébként meg "minden nő kurva, csak más a tarifa"....

    Bleeding Moonlight evvel a mondatoddal első helyre léptél nálam itt a Mortem-en...szeretlek! :DD

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: