2012. június 3., vasárnap

nE0.cRYsis: Chuck Norris akciónadrág

Helló Emberiség és Mortem Nemzetség!

~helyzetjelentés- rész~ 
Eléggé le vagyok maradva saját magamtól, már megint orvoshoz rohangálok állandóan. Statisztikai adatok alapján egy ilyen méretű agydaganattal 25 % esélyem van az életre az elkövetkezendő 5 évre nézve- de holnap megint idegsebészet, és lehet végre megtudok valamit, mi lesz a kezelésemmel- várom-e avagy inkább sem?- magam sem tudom. Néha halálfélelem máskor beletörődés, meg jönnek a tünetek- dührohamok és hangulatingadozások, depresszió, gyakran valahol teljesen máshol vagyok, elbambulok vagy pörgök és nyughatatlan vagyok. Állandó szomjúság és étvágytalanság... no meg folyton a szédülés fekve, ülve és állva meg az elmaradhatatlan fejfájás, amit már nem mulaszt el napi több fájdalomcsillapító sem. Itt vannak a memóriazavarok is, időkiesések és már napi szinten hallucinálok be fura dolgokat. Néha tudatosul bennem ez az egész, máskor meg tudomást sem veszek róla inkább. Összességében végtelenül fáradt vagyok és végtelenül elfáradtam már.


és most
~éles témaváltás- rész~
De fő a pozitív gondolkozás ugyebár, vegyünk egy pozitívabb gondolatot inkább, ami megadja a mai témánkat, s helyesbítsük a fentebb leírt mondatot, hogy a túlélési lehetőségeim már csak akkor lennének alacsonyabbak, ha találkoznék Chuck Norris- szal egy ZS- kategóriás akciófilmben!

Na de kérem!?
Ki is az a Chuck Norris? 



Tudjátok, az a figura, akiről majdnem hidat neveztünk el Magyarországon 2006- ban!


De valóban tudjuk, ki is ez a földön járó istenség, az alfa és az omega, a legyőzhetetlen és mindenható akcióhős? Ime, ma terítéken az akcióhősök krémje, minden színész, harcművész, férfi, nő, gyermek és minden  egyéb élő és holt organizmus legcsillogóbb gyöngyszeme- itt a Föld nevű bolygón, galaxisunkban és a világmindenségen is túl! 

Valamint honnan ered ez az őrület?

No meg persze a híres akciónadrágról is szó esik a továbbiakban...



terjengős vasárnapi cikk következik
jó sok képpel



Ma már 72 éve jár közöttünk, egyharmad részt amerikai, egyharmad részt cseroki indián és egyharmad részt ír származású harcművész és filmszínész. 

Carlos iskolás éveiben vézna kis gyerkőc volt, és csak közepes tanuló. Csúfolták az iskolában indián származása miatt, nem igazán voltak barátai és ezért arra vágyott, hogy mindenkit jól megverjen! 





A családi fotóalbumból, 
mert Chuck Norris is volt gyermek

ült lovon

ült játékautóban a testvérével

volt szerető anyukája

és szerető testvérei


még autója is volt
18 évesen bevonult a légierőhöz, gondolom mert csábította az egyenruha és az ahhoz társuló tiszteletre méltó tekintély, és hogy mindenkit végre jól megverhessen holmi "háborúskodás- katonáskodás" címszó alatt.


Dél- Koreába irányították, itt kapta a "Chuck" becenevet. Edzésekre kezdett járni majd fekete övet szerzett tangszudóban, taekwondóban és Shito-Ryu karatéban valamint brazil Jiu- Jitsuban. Akiket ezek a művészetek komolyabban érdekelnek, google- zon rájuk. Engem nem nagyon mozgatnak, az anyósom például 2 dan- os kyokushin karatemester félelmetes karokkal és izomrendszerrel...  O__O a párom is évekig karatézott, úgyhogy én szigorúan elzárkózom a témától és jól viselkedem meg csöndben maradok és a többi... úgyhogy keressétek meg magatoknak! >.< xD 


Fiatal, zaklatott évei, 
mert ő is volt fiatal...


Ez hatalmas ez a kép! :D
Chuck az ász!




De térjünk vissza a lényegre, megalapította a Chun Kuk Do- t, ami a saját kemény stílusú karate továbbfejlesztése, valamint létrehozta az Egyesült Harcművészetek Szövetségét (UFAF).



Chuck 4 év után leszerelt anélkül, hogy valaha is részt vett volna bármiféle harcban- azt hiszem ezért menekült meg az egész bolygó és ezért élhetünk még a mai napig is mindannyian.

Karate versenyeken indult eredményesen és végül is teljesült gyermekkori vágya és mindenkit jól elverhetett, s karate iskola hálózatot alapított.

Karatekarrierje során rengeteg vereséget is szenvedett- szóval sokan elverték Chuck Norrist az urbánus legendággal ellentétben, hogy ő bizony legyőzhetetlen. De volt, hogy az Év Karatésa címet nyerte el egy amerikai karate magazintól, de '68- tól hat éven át volt az övé a profi középsúlyú karatebajnok címe. Tehát ő volt az aktuális karategyerek, amikor is '69- ben megkapta az első filmszerepét, amiben a háttérben álldogált, mint öltönyös verőember.


Pár év múlva Bruce Lee oldalán karatéjolt, aki nagy ember volt éltében és holtában is- R.I.P- Bruce Lee és Brandon Lee- munkásságukat és brutális halálukat a keleti maffia által biztosan mindannyian ismeritek.

Apa és fia, Bruce és Brandon Lee





Egy karatebemutatón találkozott a nagy Bruce Lee- val, és biztos jól lepacsiztak mert a '72- es A Sárkány visszatér- ben szerepelhetett és ha nem éri ez a szerencse, hogy Bruce Lee áldozata lehessen, valószínűleg soha nem indul be a filmes karrierje...

...és nem készült volna legalább 5 tucat film, amiben már valóban legyőzhetetlen, semmi sem állhat az útjába, sem kígyómarások, sem az a tömérdek lövés amit kapott, sőt azt sem láthattuk volna, ahogyan rakétákat lő ki és ahogyan a mellé lőtt golyóktól is holtan esnek össze az emberek és így tovább és tovább....

Annyira megtetszett neki az egész filmes szakma, hogy otthagyta a versenyzést, és beszállt a filmiparba.






Sokáig azt hittem a lentebb látható gif valami kamu és valaki házilag hegesztette a saját macskájáról- de nem- valóban a filmben is felsejlik a kritikus pillanatokban ez a cicó, valószínűleg a feszültség oldására, ugyanis ha nem lenne benne ez az aranyos cica, az ember agya felrobbanna ettől a felfoghatatlan gigászi csatától!

A feszültségoldó macska


És a nevezetes debütálás- igaz közel 10 perces a videó, de érdemes megnézni, egyrészt mert Chuck-ot szétverik, meg mellkasszőrön ragadják (2:58- nál), valamint ne felejtsük el a relaxációs macskát sem, például nagyon aranyosan figyel, váratlanul megjelenik néha meg gombolyaggal szórakozik a karatefilmben. :D Persze szegény Chuck Norris nyakát végül is kitöri Bruce Lee, de ő nagyon szomorú lesz emiatt a jelenet végén...:(

Tehát Chuck és Bruce Lee a A Sárkány visszatér- ben





Chuck ezek után elvégzett egy színész iskolát, s olyan filmekben szerepelt, melyek egyre inkább növelték a népszerűségét.



Lássunk néhány címet....Országúti bunyós, Egyszemélyes hadsereg, Karatés védőangyal, Néma düh, Élő fegyver, Magányos farkas, Tomboló terror, Tűzjáró, Delta kommandó, Az erdő zsoldosa, Szuperhekus kutyabőrben stb...csupa klassz film a TV2, RTL Klub meg a Film+ főműsoridős kínálatából, persze a '80- as évek fiataljai rongyosra nézték ezeket a VHS kazettákon, de nem azért mert akkora jók voltak, hanem mert nem volt más! :D 



Szuperhekus kutyabőrben: A nyomozó az üggyel együtt meghalt barátja
leghűbb segítőjét, a kutyáját is örökli. A két kopó remekül kiegészíti egymást:
az egyik erős mint a bivaly, gyors mint a villám,
a másik pedig megbízható és szuperintelligens.


Kedvenc Chuck Norris jelenetem következik,
hölgyeim és uraim!


Lámsza eredeti környezetében, nagyon vad, főleg a zene!!


Természetesen Film+- ról felvéve...

De kemények a favágók, botokkal verik azt, aki megállította az imént a láncfűrészt. Klasszikusan csak egy ember támadhat egyszerre Chuck Norris- ra. Az erdei állatok nagy örömére szétveri az egész favágóműszakot Chuck hatalmas porfelhő közepette- "Az erdő zsoldosa" című filmben volt.


Hopp egy pofon a néninek!

ehheheeeheee

Aki ezt tette, minden bizonnyal 3 másodperc múlva meghalt.


Mikor leáldozni látszott a filmszerepek ideje, elvállalta a Walker, a texasi kopó c. filmsorozatot, amit 8 éven keresztül adtak!!!!  Majd 2005 után  pár évaddal megtoldották ezeket, de nem hozta az elvárt nézettséget, így ez is befuccsolt.


A CHUCK NORRIS- ŐRÜLET


Nos a Chuch Norris őrület elindítója éppen ez a végeérhetetlen sorozat volt, amiben Chuck valóban olyan helyzetekbe keveredett már, amik már fölöttébb abszurdak voltak. Amikor már leáldozott a sorozatnak, az NBC- csatorna egyik stábja azonnal lecsapott és felvásárolta a sorozat szerzői jogait, így a Conan O'Brien műsor az, ami elindította a Chuck- mániát!



A Latte Night with Conan O'Brien műsorban bevezettek egy Walker- kart, amit ha meghúzott O'Brien, egy véletlenszerű jelenet villan be a Walker, a texasi kopó- ból, amit aztán a komikus humorista O'Brien kommentál a saját véleményével. Persze semmilyen szerzői jogot nem sértettek meg ezzel, mivel az az ő tulajdonukban volt! Óriási sikere lett a Walker- karnak és a Walker- időnek, s ez odáig fajult, hogy nem csak a nézőik körében, az interneten, hanem az egész világon elhíresültek a Walker- idő jelenetei és mondásai, amit tovább fejlesztettek, és internetes "mém" lett belőle, ami ugye egy divatszerűen terjedő internetes fogalmat jelent. 




Eleinte kemény kritikának és iróniának szánták, de ez idővel átvedlett poénkodássá. Chuck Norris számára semmi sem képtelenség vagy lehetetlen. Sajnos már nem emlékszem Chuck kritikus mondatára, ami ezen dobott egy nagyot, pár éve valami díjátadón szólt be valakinek, de nem emlékszem a pontos jelzőre, hogy mivel is jobb és több ő mindenki másnál...:D Chuck manapság már ott jár, hogy ő az elmúlt évek egyik legrosszabb hollywoodi színésze!









WALKER- idő:

A rossz embernek medvecsapdát rak az ajtaja elé,
s miközben az ordít a fájdalomtól,
még egy jó nagyot is ad neki.

Igazi gyöngyszem..




A Walker- idő így nézett ki O'Brien műsorában:




A hab a tortán az volt, amikor Chuck Norris Chuck Norris vicceket olvasott fel egy TV műsorban, és jókat nevetett egy- kettőn, de elég sokat tényként olvasott fel. :D

De azt se felejtsük el, hogy Chuck Norris is magyar, Csák Norisz, akinek egy testvére van és egy féltestvére: Csák Máté és Nemcsák Károly. 





Legutóbb a The Expendables - A feláldozhatók c. filmmel került a közhangulatba 2012- ben, mint negatív személy, ugyanis kijelentette, ő nem hajlandó olyan filmben szerepelni, amiben sok a vulgáris kifejezés, mert szerinte emiatt sok fiatal nem nézné meg a filmet. LOL


“Én nem adom a nevem ilyen filmekhez. Azt mondtam nekik, hogy nem fogok részt venni benne, amíg a közönséges kifejezéseket el nem távolítják. A producerek elfogadták a feltételemet, és a film korhatár nélkül megtekinthető lesz.” 
Ó jee, rendet rakott Chuck bácsi, és elvállalta végül a filmszerepet, amiben a '80- as évek nagy akcióarcai szerepelnek- én nem mertem eddig megnézni ezt a filmet, és valószínűleg nem is fogom megtenni ezt SOHA, de nem azért, mert nagyon nagyon félelmetes lenne ez a film ezzel a sok kiöregedett szekrény méretű nagypapával, hanem mert kibaszottul de nem érdekel.




Chuck, avagy Carlos ma már visszavonultan él gyermekeivel, de azért még vállal el filmszerepeket, valamit akciófilm- hősöket fedez fel. 

És jöjjön a híres és várva várt
AKCIÓNADRÁG! 



Harcművészetekhez és harci mutatványokhoz fejlesztették ki, s 1983 óta kapható a hagyományos nyugati farmer stílusában, hogy bármikor bárkit kényelmesen pofán lehessen bennük rúgni, anélkül, hogy a combunk vagy a golyónk megsérülne, mivel rejtett lépésbetétet tartalmaz, így nem feszül és nem tartja vissza a lábat! Illeszkedik a derékra és a combra.

A híres rejtett bélés.







Chuck ezeket viseli a filmjeiben is, és sokszor fölösleges pozíciókban áll vagy támaszkodik jeleneteiben csevegés közben, hogy szemléltethesse és reklámozhassa a nadrágját! :D

És amivel megint csak
jó nagy botrányt kavart:
gyerek méretben is kapható volt! 




A filmekben csak Chuck- nak volt farmernadrágja, mindenki másnak sima kheki színű meg béna gatyája volt...

REKLÁM PÓZ





Remélem ma is gazdagabbak lettetek egy csodálatos színészóriás és a Föld jelenlegi helytartójának megismerésével.

És nem utolsó sorban Geroge W. Bush kedvenc színésze.

Szerintem ez is sok mindent elárul Bush- ról! :D

Például szereti az ostoba és egyszerű sztorikat
no meg az egyszemélyes és együgyű erőszakot,
s szereti azt nézni, ha valaki Amerika nevében 
tömegeket öl meg válogatott módszerekkel,
s eközben úgy tesz, mintha hazafi lenne.




És a végére néhány elmaradhatatlan Chuck Norris vicc- amik valahol, nagyon mélyen és legbelül talán kicsit mosolyt csal az arcunkra- de valljuk be- rohadtul fárasztóak is azért. Meg ezek különben sem viccek, hanem TÉNYEK!


Tehát néhány t é n y Chuck Norris- ról:
  • Az a jelenet, amelyben Bruce Lee legyőzte Chuck Norrist, a filmtörténet legdrágább vizuális effektje volt.  
  • Chuck Noris olyan kemény, hogy a görbe csúszdán is egyenesen csúszik le. 
  • A legtöbb embernek 23 kromoszómája van. Chuck Norrisnak 72... és mindegyik halálos. 
  • Ha Chuck Norris belenyúl a konnektorba, akkor megüti az áramot. 
    Chuck Norrisnak két sebességfokozata van: séta, gyilkolás. 
  • Chuck Norris pörgő rúgása olyan erős, hogy az űrből is látható - szabad szemmel. 
  • 5-ből 4 doktor nem ajánlotta Chuck Norrist, mint megoldást a legtöbb problémára. A doktorok 80%-a máig megmagyarázatlan körülmények között hal szükségtelenül brutális halált. 
  • Chuck Norris gyakran jár a kórházba vért adni, de soha nem a sajátjából. 
  • Chuck Norris pulzusát Richter-skálán mérik. 
  • Chuck Norrist nem marja a fagy. Ő marja a fagyot. 
  • Chuck Norris ökle az egyetlen, ami a royal flush-t is üti. 
  • Chuck Norris tornádóval porszívózik. 
  • Chuck Norris nem megszületett, ő levedlette az anyját. 
  • Az ember bal heréje nagyobb, mint a jobb. Chuck Norris mindegyik heréje nagyobb, mint a többi. 
  • Isten mondá: "Legyen világosság!" Chuck Norris mondá: "mond, hogy kérem!" 
  • Chuck Norris nem emeli meg magát fekvőtámasznál. Chuck Norris a földet nyomja lejjebb. 
  • Nincs evolúció, csupán azon élőlények listája, akiket Chuck Norris élni hagyott. 
  • A tápláléklánc csúcsán mindig Chuck Norris áll. 
  • Mikor Chuck Norris elkészíti az adóbevallását, akkor csak egy üres lapot küld be a fényképével, amin éppen támadni készül. Chuck Norrisnak még sohasem kellett adót fizetnie. 
  • Chuck Norris könnyei gyógyitják a RÁK betegséget, de sajnos Chuck Norris még sohasem sírt. 
  • Chuck Norris egyszer megpróbált visszamenni az időben, de akkor még nem volt semmi, ezért unalmasnak találta és visszajött. 


Azért kérem szépen, akármennyire is voltak béna filmbeli megnyilvánulásai és extra keménykedései, röhejes megmozdulásai, azért mégiscsak egy szép karriert futott be az a szaros és gátlásokkal teli  kis harmad- cseroki Calros- gyerek, aki mindenkit meg akart verni....


6 megjegyzés:

  1. Na, ma is okosabbak lettünk.:) Bruce Leenál csak egy durvább létezik: a visítása.:)De azért az a macska aranyos volt.

    Egyébként én kispöcskorom óta oda vagyok az akciófilmekért, szóval nálam egy öncélú, agyatlan öldöklés akármikor jöhet.:)Chuck amúgy hardcore keresztény hírében áll, szóval nem csoda hogy annyira berágott a csúnya beszédre. Az meg valahogy nem zavarja, hogy a filmjeiben halomra gyilkolnak és szarrá vernek másokat, hisz azt csak a jó ügyért teszik és ez Istennek tetsző, ugyebár!:D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó volt amit írtál, de az elejétől le vagyok sújtva. Most ez mi???? :((((

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. MA VOLTAM a sebészemnél, és véglegesen kiderült- jó indulatú az agydaganatom, és pár vizsgálat még hátra van, de gyógyszerrel kezelhető és kordában tartható!! A gyógyszert szedők közül 90%- uknak hatásos volt ez a fajta kezelés. Ha beleesem a maradék 10- be, akkor lesz szó műtétről, de minél hamarabb el kell kezdenem a kezelést!

      Egyelőre most úgy érzem, kaptam megint egy esélyt :D Mások azt állítják, hogy a gerinctörésem "túlélésekor" újra megszülettem, de azt hiszem akkor most megint. És ha hatásos és meggyógyulok, akkor talán még egyszer. Remélem nekem is hét életem van akkor mint a macskáknak mert erőteljesen fogynak :D:D

      Úgyhogy most megkönnyebbültem és örülök, már csak ezeket a szar tüneteket kell legyőzni meg majd szedni a bogyeszokat...meg most kezdünk bele a párommal mindenféle alternatív gyógymódokba és kajákba, amik méregtelenítenek meg megerősítik az immunrendszert. Mivel jóindulatú daganat,

      Tehát e öröm e bódottág, nincsen cisztám, hanem jóindulatú daganat van az agyalapi mirigyemben ez ugye ami 1 cm- es. Más gebasz nincsen, a többiek MIND félrediagnosztizáltak...a gerincdokim ugye idegsebész, és ő nézte meg a felvételeket az agyamról, ő heti rendszerességgel műt ilyen érzékeny területeket mint gerinc és agy, szóval tuti 100%!!

      Úgyhogy egy ideig megmaradok még remélem! :D 8 hónap után végre fellélegezhetek és megkezdődhet a kezelésem, hála végre egy hozzá értő, munkáját szerető és azt becsülettel végző orvosnak!

      Már csak a mellékhatásokkal kell megtanulni valahogyan együtt élni...:S fáradékonyság, hirtelen elalvások, sugárban hányás, esetlegesen hallucinániók...-.- gáz lesz és kurva kényelmetlen folyamatosan hányni pl random helyeken, munkában, bkv-n....:D De tény hogy sokkal jobb, mint meghalni.

      =(^ . ^)=

      Törlés
  3. -Neo:

    Baszódj9ön meg az összes rihes orvos! Hát a FASZOMAT AZT!!! Huhh hallod de örülök mici!!!! (L)

    VálaszTörlés
  4. Ami Chuck Norrisról eszembe jut: videólejátszó, monoton hangú szinkronszínész,orosz tévé, a családommal körbeüljük a nagyszobában az asztalt és "csáknoriszos" filmet nézünk...
    Köszi a cikket:)

    Neo:örülök, hogy nem rosszindulatú daganatról van szó, még jó, hogy nem vágtak fel.Jobbulást.
    Káin: egyetértek, de szerencsére vannak még kivételek.
    Qstion

    VálaszTörlés
  5. Annak idején amikor jöttek nekem ezekkel a Chukos viccekkel nem értettem, de jót nevettem rajtuk. Most már legalább tudom, hogy honnan erednek. Köszönet érte... olyan hülyén hallhatok meg, mint egy hétköznapi amerikai átlagpolgár :)

    ...
    Neo:
    Emlékszem olyan esetekre a régebbi időktől egészen napjainkig, amikor is a látnoki képességet, egyes extra szenzoriális képességeket összefüggésbe hoztak agyi rendellenességgel. Az orvostudomány csupán eddig jut el. Velem ellentétben te olyan dolgokat tapasztalsz amik túlmennek a jelenleg elfogadott "normákon". Honnan tudod, hogy hallucinálsz? A veled kontaktusba lépett entitások csupán csak a te fejedben léteztek? Én szeretnék olyan dolgokat tapasztalni amiket ti Káinnal, de nem vagyok még eléggé erős az ilyen dolgokhoz - alig tudok megnézni az emberi testtel kapcsolatos képeket, videókat, amikben az emberi test belsejére "fény" derül.
    Te erősebb vagy. Magasabban vagy. Szóval a tévedésednek nagyobb súlya is lesz. Amit eddig megosztottál velem az életedből, abból csupán annyira tudok következtetni, hogy csak nyűg az összes képességed. Csupán két út létezik, vagy tovább alszol, mint a többiek vagy fölébredsz és elfogadod, hogy a fizikai világ puszta illúzió és többet rejt annál, mint amit az alvók sejtenek róla.
    Van valaki "benned", aki nem akarja, hogy visszasüllyedj. Fejlődni akar és a tudtodra akarja hozni. Vagy elfogadod azt amit "Ő" kínál, vagy szenvedj.
    Rájöttem, hogy ezeket a tanításokat nem is olyan egyszerű elfogadni, mint ahogy gondoltam. Nem elég bebifláznom, vagy pusztán emlékeznem rájuk. Több kell az elfogadáshoz. Ne érezzem magamat kényelmetlenül amikor alkalmazom őket. Ne csak gondoljam, hanem érezzem is úgy. Tartsak egyensúlyt. Nehéz őket felfognom, mert leginkább ésszel próbálom, amivel nem lehet, mert olyasmiket diktáltak belém és tanítottak, mik az Igazi valóságban nem úgy működnek. Amikor ésszel próbálom alkalmazni, átgondolni ezeket az ismereteket, akkor állandó dilemmába, ellentétekbe ütközöm, logikailag megbicsaklom és azt hiszem pont ez az ami miatt nem mennek még a dolgok. Ragaszkodom azokhoz a szabályokhoz, amiket lefektettek körém gyermekkoromban. A "normákhoz", amik szerint éljük és teljesítjük életünket. Amíg nem mutatkoznak komolyabb betegségek rajtunk, addig jól halad az életünk, ebben biztos vagyok. Persze nálam is akad ez-az (jobb őrlő fog mellett utat talált magának a nyirok csomó és gennyedzik. "Modern orvostudomány" - kihúzzuk és megszűnik. Személyes érzésem - túl sokat aggódom a jövőm miatt. És még szerencsésnek mondhatom magam, mivel talált magának egy kivezető utat amin keresztül kieresztheti az "aggodalmaimat" és nem gyötör olyanokkal, mint kezdetben - állkapocs jobboldala teljes fájdalomban halántékig. Jelenleg mérő eszköznek használhatom. Ha sok a genny, akkor túl sokat foglalkozom a jövőmmel és tényleg így van. Betegségeinket okosan is használhatjuk, elvégre nem hiába mutatkoznak meg számunkra, jelzik a "bajt").
    A feledékenység mostanság mindenkit súlyt, engem folyamatosan. Szintén fáradékony vagyok. Az okát is tudom. Párom az sajnos. Én vagyok a hülye, hogy még mindig mellette vagyok. Visszahúz, vagyis én magamat tartom vissza általa, mert félek a jövőtől, hogy mit hoz - biztos rossz [egyre agresszívabban viselkedem vele szemben, hirtelen hangulat változások, ő pedig csak teszi alám a lovat - megjegyzésekkel (legyen az kesergés vagy hozzám intézett óda), arc kifejezésekkel -, nem akar elengedni, pedig mennem kellene...].
    Szóval csak annyit akartam hozzáfűzni, hogy ne félj feladni azt ami idejét múlt, megpróbálkozom vele én is, remélem sikerrel járok.

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: