2012. június 12., kedd

Káin: Blogajánló

 http://4.bp.blogspot.com/-HCyT9xjcJiI/T9XmFT2LvOI/AAAAAAAAFv4/sM9TvYkCork/s1600/575239_363673317028683_938121651_n.jpg

Üdv nektek!

Szokásom volt hogy a Gore-gore girls inc-el kapcsolatos dolgaimat ide pakolom ki, de rájöttem csinálunk neki egy külön oldalt, a miértekről és a funkciókról a tovább gomb alatt olvashattok! :)


A Gore-gore girls inc blog

http://2.bp.blogspot.com/-C03vu-5PCtc/T9YB9vhU62I/AAAAAAAAFxY/kgcw2cEk3s4/s1600/419190_195957153843377_169857469786679_270175_1970350891_n.jpg

Nos eljött ez is, hogy csináltunk neki egy külön blogot. Facen volt egy csoportunk (van is) ahova ömlesztve raktuk ki a képeket és bár csináltunk neki 4 külön mappát (saját képek, saját képek werk és poénok, stúdió gore, egyéb más stúdió munkák) így is nagyon sok és össze-vissza vannak a dolgok. Sokan nem találják a sorozatokat vagy nem értik mi , hogy és miért van és igazából elmondani minden nap legalább 3 embernek mit hol talál, hát... marhára fárasztó.


Mivel nem akarunk már állandóan magyarázni és szeretnék egy átláthatóbb oldalt arra jutottunk hogy a blogra kirakjuk az összes eddigi munkánkat és a frissülő képeinket is. Lesznek mellé rövid történeteket hol , mikor , mit  és miért csináltuk, kikkel.Emellett mivel Ildivel ketten csináljuk lesznek film és zeneajánlók (Ildi amint lesz gépe aktívvá válik, addig meg én rakom ki szépen sorban a képsorozatokat). 

Az oldal tehát nem csak a gore-gore girls inc képeivel fog foglalkozni,  hanem minden más, Ildivel való közös munkával, divatfotózásaink és megrendeléses munkáink is kint lesznek ismertetőkkel. Lesznek aktuális kedvenc zenéinkről , filmjeinkről cikkek és ha találunk valami gusztustalant vagy morbid dolgot,  azt is biztosan megosztjuk, így nem fogom a Mortemet sem szétspamelni. :) Szóval kb hetente frissülő oldal lesz, Facen majd leredukáljuk a képek számát és irányítóval mindenkit a blogra csődítünk! Aki szeretne itt tud csatlakozni az oldalhoz:


Reméljük sokan lesztek! :3 Várunk mindenkit szeretettel!

http://2.bp.blogspot.com/-gdcJXPRg-u8/T9Xs9Zlty5I/AAAAAAAAFws/ncpF2ldb0pI/s250/fgjdfj.jpg

4 megjegyzés:

 1. Go go gore gore! :D
  Szerintem könnyebb lesz a rendszerezés.

  Szerintem a facebook továbbra is szarság. :D De ez csak az én személyes véleményem, sok ember csak így tud beszélni távoli ismerőseivel...

  Jobb helye van egy projektnek egy külön oldalon, facebook meg még mindig ott maradhat reklámnak a sok szarjancsinak. Ja meg ha beindultok jobban havi pár ezerért meg domaint is vehettek és akkor ".hu" lesztek..ez sem mellékes.

  VálaszTörlés
 2. -Neo:

  Jaja mindenféleképpen jobb lesz ez így! ^^ Hát nekem bejött eléggé a Face onnan vannak vendégeim.

  Igen bár blogspot.hu amúgy is minden :(((

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De nem úgy értve, mert ez akkor is blogspot. Hanem ha megvásároljátok meg fizetitek a domaint, akkor "gore-goregirlsinc.hu" lenne, tehát nuku blogspot. Mert akkor önálló oldal lennétek, ha népszerűek vagytok, akkor kiadhatjátok a bannerhelyeket bérbe, no meg full más kezelőfelülete lenne, nem blog- féle, hanem honlap, amire kurva jó sémák vannak. Tehát a blogspot kiskutyafüle egy honlaphoz képest. :)

   Törlés
 3. -Neo:

  az a baj nem tudok kódokat írni meg semmit és annyi pénzünk nincs hogy még szakembert is fogjunk a feladatra :(

  VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: