2012. június 14., csütörtök

Káin: 3 féle gyógynövény amiről érdemes tudni!

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhC_Xoj3es2RZ6iLLnOmIvmDH_N2d9mW824K4Ogaer-Ce-C3A6Ml2xCD0VuvfXhC2lpmk4ZKLEMK6CKC3ZaOc_dLwlcYvpoNAbZPHCxIiryYYwMFUVTOPgbVoC5uFtad3eUSpnRQ80qIAOy/s1600/freaky_long_hair.jpg

Sziasztok!

Pont aktuális témáról írok, szerintem van 3 féle olyan csepp és kivonat amit minden lánynak ismernie kell , így írok ma egy lányos cikket! Remélem tetszeni fog nektek és segít! Ha felfázósak vagytok , folyamatosan gombás fertőzésetek van belső okok miatt (ne trollkodjatok légy szíves mert ez komoly dolog és hormonoktól is lehet) vagy nem nő a hajatok akkor tudok rá megoldást mert én is ezt csinálom, szóval érdemes meglesni a  cikket!

Három féle gyógynövény amit érdemes ismerni


http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/boszi-nevelde/uploads/beautiful-witch.jpg


Nos én vagyok az a szerencsés típus aki minden télen tök mindegy hány ruhát vesz fel de az fix hogy amint kimegy a házból felfázik, sőt vérhugyozást és vesegyulladást nyáron is tudok produkálni. Több 10.000 ft-ok mentek el antibiotikumokra amitől lepukkant a szervezetem és nőgyógyászra aki írta fel sorban a  szarjait , mire addig keresgéltem neten amíg megtaláltam két csodaszert!

Grapefruit mag kivonat és Teafaolaj

Több blogon olvastam anno hogy a teafaolaj kivonat nagyon jó mindenféle húgyúti megbetegedésre, szóval amikor éreztem para van vettem egy üveggel. Azt is olvastam hogy a grapefruit mag kivonat erősíti az immunrendszert és megelőzi a fertőzéseket. Mindkét csepp nagyon erős  antibakteriális és gombaölő hatással bír nem szabad túlzásba sem vinni mert mellékhatása a hasmenés. 

Grapefruit mag kivonatból tök mindegy milyet vesztek a legolcsóbb is jó, viszont Teafaolajból nem mindegy. A grapefruitmag csepp az ugye étrend-kiegészítő de a teafaolaj nem és illóolajként is alkalmazzák amit hígítatlanul nem szabad használni külsőleg, sem pedig belsőleg. Ha vásároltok kizárólag 100%-os patikai teafaolajat szabad venni, ami nem illóolaj. 

Én amint érzem hogy para van fogok egy üveg ásványvizet és cseppentek bele 10 csepp teafát és 20 csepp grapefruitmag kivonatot, ha egy pohárról van szó (ami annyira nem segít) akkor kb 3 csepp teafa és 10 csepp grapefruit mag kell. Nagyon rossz íze van de amint érzem télen hogy tré van éjjel ezt így bevágom és másnapra semmi bajom! Azóta nem költök mindenféle szarra továbbá ami nagyon fontos még!


Ha olyan helyen vagytok ahol nyilvános a wc vagy strand vagy egyéb más para van akkor a bugyiba kell csepegtetni a teafából csomót, vigyázzatok ne menjen bele a nuniba mert csíp mint az állat de az fix, hogy semmit sem kaptok el! :D

Ha esetleg antibiotikumos kezelés alatt álltok akkor ne vegyetek ilyen szaros hüvelykúpokat hanem natúr joghurtban (3 kanál) keverjetek el 4 csepp teafaolajat és 3 csepp grapefruitmag kivonatot,  mártsatok bele egy tampont és rakjátok fel estére! De ha bármi bajozok van akkor is használ és nem kell vagyonokat költeni a nőgyógyásznál. Nagyon fontos, hogy a teafaolajat ha belsőleg alkalmazzátok hígítsátok mindig különben kimarja a hüvelyeteket. 

Ez nem ilyen általam kitalált dolog , hanem rengeteg természetgyógyász és homeopata javasolja ezt. Nyilván orvostól ilyet nem fogtok hallani mert az a cél minél több gyógyszert rátok tukmáljanak, de mivel én ezt alkalmazom és nincs bajom : Rákszűrésem kifogástalan lett és a vizsgálaton semmilyen szövetkárosodást nem vettek észre ezért komolyan: Működik!

A tamponozás csak antibiotikumos kezelés alatti gombás fertőzés ellen javallott más egyéb bajjal folyással forduljatok orvoshoz. Tehát ha gombás fertőzés, húgyúti fertőzés, vagy koszos helyen vagytok: kiváló dolog a bajok megelőzésére. Fertőzés esetén 4-5 napig lehet használni és tovább nem szabad.

http://m.cdn.blog.hu/hi/hitomi1597/image/grapefruitmag_kivonat.jpg

-Grapefruitmag kivonatról kicsit hivatalosabban: 

A grapefruitmag kivonat egyedülálló összetétele erős rothadás gátló hatást mutat, amit több kutató, egymástól függetlenül vizsgált meg baktériumokon, gombákon, vírusokon és parazitákon, illetve a grapefruit kivonatnak az élő szervezeten végzett nagyszámú laboratóriumi vizsgálatai is ezt igazolták. A grapefruitmag kivonat emellett hatékony csíraellenes szer is egyben, így az Escherichia coli, Lactobacillus, Staphylococcus, Streptococcus, Salmonella, Pseudomonas, Klebsiella, Shigella, Chlamydia, Legionella, Helicobacter, Herpefr vírus, illetve mind a fonal és a sarjadzó gomba ellen védi a szervezetet.

A grapefruitmag kivonatnak gyenge citromillata van, amely az alkalmazott koncentrációban már kevésbé érezhető.A grapefruit gyümölcshéj fő hatóanyagai: pinen, limonen, linalool, citrál-aldehid, olajtartalma 21 %-os. Ezek az összetevők általánosan elismertek, mint antidepresszáns szerek, frissítő, keringésjavító hatásúak és az agy számos pontjára is stimulálóan hatnak, ezáltal a grapefruit természetes módon aktiválja a kémiai folyamatokat az egész szervezetben. A grapefruitmag elsősorban bioflavonoidokat és naringin-glikozidot, izozakuranetint, rhoifolint, heszperidint, neoheszperidint, poncirint, kvercetin-glikozidot, kaempferolglikozidot, dihidrokaempferolglikozidot, apigenin rutinozidot, hepta-mothoxiflavonidot, nobiletint, valamint néhány proteint tartalmaz.


-Teafaolajról: 

Több mint 80 szerves alkotóelemből álló, tudományosan bizonyított gyógyító hatású kivonat. A teafa (Melaleuca altemifolia) kb. 8m. magas, levele kicsi és keskeny, krém színben virágzó, Ausztráliában honos fa. A teafaolaj kitűnő antiszeptikum, használata bőrgyulladás, égés és szúrás okozta sérüléseknél nagyon elterjedt. Nélkülözhetetlen a vagina fertőzése, pikkelysömör, arthritis panaszok esetén. Kitűnően használható izom- és más fájdalom csökkentésére, az ínygyulladás és szájüreg daganatok, orrdugulás, bőrpír, torokgyulladás és számos gombás fertőzés kezelésére.
A teafaolaj széleskörű alkalmazása az olaj két egymással szorosan összefüggő tulajdonságán alapul:
  1. A teafaolaj elpusztítja a betegséget terjesztő mikroorganizmusokat, baktériumokat és a gombát.
  2. Az teafaolaj fenti hatásával egyidejűleg pozitívan befolyásolja az ember immunrendszerét, azaz a szervezet védekező képességét az egészséget fenyegető kórokozókkal szemben.
A teafaolajat Ausztráliában, főleg a bőrgyógyászat, a nőgyógyászat és a fogászat területén, a háztartásban a fehérnemű higiéniában, a vizes helyiségekben előforduló penész eltávolítására, rovarok, élősködők elűzésére, a háziállatok ápolására és parazitáik eltávolítására használják. A teafaolaj nemcsak gomba-, baktérium- és vírusölő tulajdonsága miatt kedvelt, hanem azt is igen nagyra becsülik, hogy a teafaolaj nem károsítja sem a szöveteket, sem a nyálkahártyát.
A bőrsérülés fertőtlenítésére gyógyszerkönyvi tisztaságú teafaolajunk kitűnően alkalmas mivel a seb nem ég tőle.

Különösen érdekes az a felfedezés, hogy a teafaolaj antiszeptikus hatása gennyes és véres sebbel érintkezve fokozódik.

A fogászatban nemcsak mint antiszeptikum kerül alkalmazásra, hanem -vízzel hígítva- száj frissítőként és fogkő ellen is használatos.A teafaolajat a 80-as évek elején kezdték a nőgyógyászatban is alkalmazni. Használata különösen a vagina gombás fertőzése (candida albicans) és gyulladása (trichomonas vaginalis) esetében sikeres. Gyógyszerkönyvi tisztaságú teafaolajunk a nyálkahártyát nem ingerli, a bőrbe könnyen és gyorsan beszívódik. A teafaolaj a hajparaziták és élősködőik ellen is sikeresen használható. Bedörzsölés után 5 perc múlva alaposan ki kell a hajból öblíteni. Tömény teafaolajjal a kullancs könnyen és gyorsan eltávolítható.

Fontos tudni

Ez a két anyag szembe nem kerülhet , túlzásba nem szabad vinni mert káros, ugyanis olajokról beszélünk és kivonatokról. A maximum felhasználási idejét leírtam ha tovább használjátok többet árt mint használ! Inni kúraszerűen lehet max 3-4 napig!

Következő csodaszer: Ricinus olaj

Nos nekem pajzsmirigy alul működésem van : kihullott a hajam fele és nincs meg a fél szemöldököm :D. Bár már az értékeim beálltak a hormonkezelések következtében és nem hízok, de  a hajam és a szemöldököm nem nőtt vissza. Mint tudjuk fodrász vagyok de kurvára szkeptikus azt mondom a hajszeszek nagy százaléka átbaszás meg azt is hogy nem működik, de Ildi barátnőm állított ahogy amióta a szempilláját keni ezzel azóta nőttek és valóban azt láttam mintha hosszabb lenne az első sor. Okés,  egyre fene vettem egy üveggel elkezdtem kenni a szempilláimat és akkor már a szemöldökömet is. 

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhiofuy1PB1qGcXlkrvvDhsBnFGotRFuuTqkb5mfpMX4ixjGhevl3m9tHzSuq2me6O2SoMIjItfTZIgIngsI3APuAn8ZlPimknaJ0clCM1IDb4VNnxy0baCXLato2YvwIo3jFk9DgB43s4/s1600/1-okt19.jpg

Nem viccelek mert én sem akartam elhinni, a szempillám alsó sora kb egy negyed centivel hosszabb lett mint amekkora volt valaha életemben és a szemöldököm kb 2 év után elkezdett nőni. Én marhára nem hiszek az ilyen dolgokban de működik! Vegyetek hát ricinusolajat! Egy a lényeg : szembe ne menjen ,  én kis fülpucolóval viszem fel a szemöldökre és a szempillákra , ja és a hajamra is. Most is Ricinusolajos pakolással ülök a fejemen :D. Én ezt szemöldökre szempillára minden nap használom, amúgy  a hajra meg heti 1-2x kúraszerűen és tele vagyok babahajakkal és mintha tényleg gyorsabban nőne a hajam is! 

-hajpakolás: 

Festékes tálba kiöntöttem és mintha befesteném a hajtövemet úgy kentem fel, húztam egy zuhanyzósapkát hogy jobban dunsztolódjon és egész nap rajtahagyom. amúgy kimosni többször kell mert ugye olaj, de ha kimossátok normálisan nem fog zsírosodni a hajatok , főleg ha a végén hideg vízzel zuhanyozzátok le a hajatokat! 

-Ricinusolajról még több infó:


Már az Ókori Egyiptomban is nagyon szupportolták a picsák szóval tényleg használjátok. A ricinusolaj a triglyceridek zsíros olaja, a ricinusnövény magjából sajtolják. Tudományos neve: Ricinus communis. Átlátszó, színtelentől gyömbérig terjedő színvilágú, folyékony állapotú és alig érezhető illatú. Íze enyhe, kissé fanyar, mely a későbbiekben émelyítő lehet. A természetes ricinusolaj konzisztenciája más olajokkal összehasonlítva a legsűrűbb, ezért magas ricinusolajsav tartalma különbözteti meg a többi olajtól.
Alternatív gyógyításként a ricinusolaj nagyon hatásos hashajtó.Átmeneti enyhülést hoz székrekedés és hasmenés esetén. Undeciclensav tartalma, mely a ricinusolaj egy aktív összetevője, segíti a gombás fertőzés elleni harcot. Ricinusolajsav tartalma gyulladásgátló hatású. Előnyei miatt hatásosan kezeli a kisebb vágásokat, égéseket, horzsolásokat, a napégést, és védelmet nyújt az az akne és ekcéma problémái ellen. Kondicionálja a bőrt, természetes nedvesítő, stimulálja a kollegén és elasztin termelését, melyek hidratálják és táplálják a bőrt.

Kezeli a ráncokat, kijavítja és fiatalítja a bőrt, az olaj segít eltüntetni a szem alatti sötét karikákat.Ezeken kívül a természetes ricinusolajjal kezelhetőek a gombás fertőzések, az emésztési problémák, a migrén, a menstruációs rendellenességek és az atléta talp.
 
Az olaj terápiás előnye a hajnövesztő kezelések során is tapasztalható. Segíti a hajnövekedést, a hajzatot egészségesebbé, puhábbá, fényesebbé és teljesebbé változhatja.. A ricinusolajos kezelés egy alternatív és természetes mód, amely segíti a  haj egészséges növekedését és vastagodását. Nagyon régóta felismerték természetes szerepét kopaszodás elleni természetes hajolajként.

• Elősegíti a hajnövekedést.
• A vékonyodó haj elkezd vastagodni.
• Csökkenti és megakadályozza a haj sérüléseit.
• Megszünteti a "száraz" hajat.
• Mélyen kondicionálja és ápolja a hajat, illetve a fejbőrt.
• Megakadályozza, a fejbőr kiszáradását.
• Javítja a haj általános egészségét.
Nos remélem tudtam segíteni ezekről érdemes tudni csajok!!!!

22 megjegyzés:

  1. A ricinus olaj érdekel, te hol vetted? Amúgy akinek pedig gyakori a felülfertőződés, mint pl. nálam, érzékeny vagyok a dologra :S annak tudom ajánlani a Csalán teát, szintén tisztító és fertőtlenítő hatása van :3

    VálaszTörlés
  2. -Milarose:

    Mindegyik patikai :)Jaja Kamilla tea is szokott menni sok citrommal! És hatásosabb mint amit az orvos felír!

    VálaszTörlés
  3. Jó ez a cikk Kami! Teafaolajat és a grapefruit mag olajat mindenképp be fogom szerezni! A ricinusos dolgot már próbáltam én is, nekem a szemöldökömön vált be talán a legjobban, én is sajna régen túlszedtem, aztán pedig a világért nem akart nőni. Egy ideig kenegettem és tényleg látványos a hatása. Szempillára is kentem, de ott azért hagytam abba, mert akármilyen óvatosan kentem is fel, reggelre mindig olyan csipásan ébredtem, hogy wááááá. Hajpakolásként egyszer használtam, csak olyan macerásnak tartottam az egész procedúrát, hogy lusta vagyok megcsinálni :)
    Még más téme: láttam tegnap kilinkelted Hoze videóját facera, hát totál ledobtam a láncot!! Ez teljesen meghibbant!!!!!!
    Üdv: O

    VálaszTörlés
  4. Ezek jól hangzanak! Emlékszem, a személyes blogodon is sokat írtál róluk, hogy segítenek és iszod őket, mert hatásosak! Jó dolgok a homeopátiás szerek, és nem kerülnek vagyonokba!

    Remélem visszadúsulnak a szőreid! ;)

    Én kb egy hete vagyok gombakúrán, és hónapok óta szédülök, meg már hallucinációim is voltak nap mint nap, és már másnap enyhült néhány tünet, sőt kész CSODA de 2 nap múlva már a fejem sem fájt úgy (pedig agydaganat befigyel) energikusabb vagyok és kezdek megint magamra találni..

    Majd erről fogok cikket írni, hogyan kell alkalmazni mert kurva egészséges és rendbe teszi a szervezetet és mindenkinek csak ajánlom. Állítólag 3 hónap alatt kezd el hatni de nekem már másnap elkezdődött! Sőt állítólag két hét fosás a mellékhatás és nálam az sem volt, szóval csupa csupa jót tett eddig!

    Ja hajas téma....nem meglepő, ugye szombatra terveztük a hajvágást...de ma meggondoltuk!-- megint...xD egyszerűen sajnálom levágni...leér a combomig...:'( nincs szívem, hiába van vele csak a szar meg a baj. FCK!

    Remélem javul az egészséged!

    A gyógyszerek nagy százaléka méreg.

    VálaszTörlés
  5. dayvan_cowgir:

    Megőrült teljesen :DDDD

    Na király akkor tényleg nem csak beképzelem hanem működik!!! Jaj én most nagyon növesztem a hajamat szóval rá vagyok állva ezerrel mindenre pakolás, hajszesz most már ez is :DDD

    -Neo:


    Búúúú örülök hogy jobban vagy, kár hogy nem előbb írtam ezt vagy kérdeztél meg :( Ha tudom lehet előbb rendbe jössz.

    Nehogy levágd!!! :DDDD Jaj majd válaszolok az üzire csak 3-4 napja megint nem alszom és totál offon vagyok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. No meg ne feledd a masszázst! Nekem attól régen nagyon hamar megnőtt- tudod a vérkeringés élénkítése a fejbőrön, meg tök jó érzés! :P Örülök hogy végre megindul nőni a hajad!

      ááá jó lenne levágni, könnyebb lenne a fejem, új meló stb...de akkor is sajnáljuk..:S pedig most nagyon ráturbóztuk magunkat, hogy hétvégén kampec neki!

      Jajj nagyon móka- miki minden nap valamilyen vizsgálaton csücsülök meló előtt vagy után..szombaton is dolgozom, és így néz ki a jövő hetem: idegsebészet kontroll, szakorvosi vélemény beszerzése, egy CD visszaszerzése, gyógytorna, vérvétel meg minden hormon bizbasz, szemészeten látótér vizsgálat és szemnyomás mérés, gyógytorna, és a hab a tortán: mérni kell mennyit iszom és mennyit hugyozok ki!!!!! LOL ilyen sok szar mellett kb alszom és dolgozom..

      Még az első hónap felénél járok, de komolyan ez a gomba kúra eddig a legjobb, amivel eddig találkoztam! Faszábban vagyok tőle egyre jobban, úgyhogy remélem hamarosan lecseng ez a kórházasdi, és csak az agybogyó marad, mert kurvára unom ezt a sok doktorosdit.

      :S
      Az nagyon nem jó, ha már megint nem alszol...basszus tegnap nagyon durvát álmodtam! Meg akartam írni, de d.e szokásos kórház, aztán mennem kellett dolgozni...-.- faszom ki van, hogy nulla a szabadidőm.

      Hát ne sajnáld szerintem, nem tudom segített volna- e, meg most frankón jól elvagyok a gombáimmal! :D Írok majd róla cikket, mert nagyon jót tesz az emberrel!

      Jajj ráérsz az üzivel...inkább aludj egy jót helyette!!

      Törlés
  6. Ez a felfázás elleni meg egyéb göthök elleni téma nagyon jó, Káin*_* Én ilyen cseppekből csak az echináceát használtam és az is hatásos volt, bár közel sem ilyen erős, mint amiről írtál.
    A ricinusról én már évekkel ezelőtt is használtam, csomó beauty-blogger csaj is dicséri, de fodrászként a te véleményed azért mérvadóbb.
    Nem tudom, emlékszel-e de még kb fél éve írtam neked, segítséget kérve, hogy letépték a hajam:DD Hát azóta is növesztgetem, bár azóta, h ne legyek félig kopasz, hajpótlásom van az adott területen, gondolom arra az ilyen olaj-cuccokat nem kéne erőltetni:( Pedig régebben én is kipróbáltam, de tényleg elég macerás volt, bár én próbáltam csepegtetni valahogyan, ezt a festékhez hasonlóan történő felvitelt elraktározom, és majd ha lekerül a pótlás újra próbálkozom.
    A legjobb ebben a ricinusolajban az, hogy pár száz forint:D

    VálaszTörlés
  7. *jav: "A ricinusról én már évekkel ezelőtt is HALLOTTAM":DD

    VálaszTörlés
  8. -Neo:


    Hidd el tényleg segít nekem évek szenvedése volt mire megtaláltam ezt a két szart és azóta vagyok jól :)

    Bazdmeg nagyon durván be vagy táblázva de hogy méred le hogy mennyit hugyozol és iszol? :DDDD

    Én amondó vagyok nagyon nagy kár lenne levágatni mert szép!

    Alvás most egy darabig nem lesz amíg el nem megy a hidegfront és áll vissza a meleg :-/....

    VálaszTörlés
  9. -Pókmalac:

    Hát érted én sosem hittem az ilyenekben de az hogy kinőtt a szemöldököm ami évekig nem nőtt és mindez egy hét alatt hát tényleg el kellett gondolkodnom rajta hogy ez igaz :D

    Jaj istenem a pótlás az ilyenkor nem túl jó ötlet remélem hogy azért visszanőtt valamennyire a hajad! Ne rakj olyat oda mert oldja a keratint!

    VálaszTörlés
  10. Ja amúgy a szempilla és szemöldök visszanövések miatt tényleg tökre hihető a cucc:D

    Ááá nem azonnal lett ám pótlás, várnom kellett, amíg rendbe jött a hajam, meg nőtt valamennyi sima haj, mmint ami már mindenféle kínzások után szépen a sajátom, és ahhoz lett hozzáillesztve, azóta is járok helyreállító kezelésekre meg minden, úgyhogy hálistennek, szépen nődögél, de borzasztó volt, hónapokig félkopaszon, takargatva ide-oda fésülgetve mászkálni:(
    De még egy fél év, és arra lenő már valami frizurának való, és bevethetem a ricinusolajat:DD

    Amúgy a cseppekről lenne egy olyan kérdésem, hogy pl nátha meg ilyenek, vagy pl arcüreggyulladás megelőzésére, vagy hát kikúrálására is beválhat? Nekem ez szokott mostanában előjönni telente, és már előre rettegek.T_T

    VálaszTörlés
  11. A ricinusolajat én is ismerem, és csak ajánlni tudom. Mondjuk, akkor már rendszeresen érdemes használni, nem úgy, ahogy én szoktam, hébe-hóba :D De nekem pl. a múltkor másfél alatt nőtt tőle kb. jó félcentit a hajam, meg dúsabb is és nem törik. Úgy tudom, a hajvégekre is érdemes rákenni, mivel hajvasaláskor nem szárad annyira ki. Emellett még B-vitamint szedek, 3x1-et, amit szintén ajánlani tudok, na meg rengeteg folydékot kell inni, amit én megint nem tartok be... :D
    Nekem hálistennek még nem voltak ilyen felfázásos gondjaim, de köszi a bejegyzést, jobb tudni róla, mert még előfordulhat velem is :D

    VálaszTörlés
  12. A ricinusolajat kb. gyerekkorom óta használom (nagymami jóvoltából) a hajamra és tényleg csodákra képes.Teafa olajat én rovarcsípés esetén kenem magamra-zseniális .
    Antibiotikumokkal kapcsolatosan:(legalábbis az én esetemben)szinte soha nem használnak.Legutóbbi tüszős mandulagyulladásom alatt végigcsináltam 3 kúrát, 0 eredménnyel, végül a jó öreg sós vizes öblögetés segített és, érdekes módon, azóta (7 éve) nem volt több gond a mandulámmal.
    Ennyit a gyógyszerek csodás hatásáról.
    Még mielőtt valaki felháborodna: igen, szedek antibiotikumot HA NAGYON MUSZÁJ, de csakis akkor.
    Qstion

    VálaszTörlés
  13. Yeah , pont erre volt szükségem, főleg a ricinus olajra :DDD
    Arra lennék még kíváncsi, hogy hajfestés előtt és után mennyivel alkalmazhatom még? Kimosásnál csak víz vagy samponnal is nekimehetek?
    A teafa olajjal kapcsolatban pedig az érdekelne, hogy piercing szúrás után, használhatom-e a ,,seb" esetleg az ékszer fertőtlenítésére is? Erre többnyire a plogosol-t ajánlják, csak volt akinek meggyűlt vele a baja: S

    Drachen

    VálaszTörlés
  14. Óó én régóta használok ricit kúra szerűen ( 2-3hónap használat, aztán ugyanennyi szünet ) heti 1x, és tényleg látványos a változás. Egyáltalán nem marad olajos a hajam hajmosás után, pedig teljesen natúr cuccokat használok, ami szilikon, illatanyag, agresszív hab meg minden lószar mentes. 2x megmosom és kész is :)
    Kb 300 ft-ért vettem egy decit gyógyszertárban, amiből a számla szerint 205 ft az üveg meg a címke( omg ), ami nekem kb 20 alkalomra elég ( hajtőbe masszírozom meg a hajam alsó tíz centijébe, aztán szépen elfésülöm és végülis mindenhol olajos vagyok :) )
    Egyetlen hátránya a szaga....

    Van ilyen teafaolajos kenőcsöm, még nem próbáltam, de majd akkor elkezdek kacsingatni felé :)

    Grapefruitot nekem is ajánlották már, most úgyis jön a szezonja, dinnye mellé pont jó lesz :D

    köszi a tippeket :)

    VálaszTörlés
  15. Pókmalac:

    Na akkor jól van mert amúgy a pótlás se tesz túl jót. Nekem konkrétan kitépett egy tincset amikor beakadt és lett egy kopasz folt a helyén a fejemen :D De amióta ricinussal kenem elkezdtek nőni de elhiheted mekkora majré volt amikor másfél hónap után még tüszőket SE
    láttam...

    Hú sajnos ezt nem tudom amúgy vannak ilyen inhalálások Kamilla teával de én ezzel orvoshoz mennék vagy megkérdeznék egy orvost, hátha hajlandó ebbe segíteni.

    -Kaley:

    Jaja én mondjuk csak tőre raktam de olyan sűrű hogy undorodtam tőle és lehet elájulok ha a végekre kenem, meg a rohadék azért szedett le a vörös festékből bőven :(

    Én sok folyadékot nem tudok inni mert parázok idegen wc-kre menni és ezért inkább kiszáradok és este iszom elég para :(((

    -Qstion:

    Én nem járok orvoshoz mert mindig azt akarnak felírni és érdekes ha légúti bajom van akkor kamilla tea, grapefruit meg teafa olaj kombótól is meggyógyulok nem kell coldrex meg sok szar max Mebucaint szoktam használni addig amíg nagyon fáj a nyelés.

    -Drachen:

    Na örülök, hogy tudtam segíteni ^^ Jaj írtam a cikkben hogy többszöri samponos mosás ez nagyon bele eszi agát és arra készülj hogy leeszi a festéket a fejedről :(

    Hú én nem használtam pc-re szóval szerintem ne kísérletezz! :D Ékszert nyugodtan fertőtleníts de én sebbe nem raknám mert alapból nagyon csíp és oldás nélkül nem is lehet használni annyira erős.

    -Zero:

    Na akkor én sem fogom túlzásba vinni én is 2 havonta fogom akkor!

    Na engem jól átbasztak mert vagy 1000 x ft volt :DDDD Pedig én is gyógyszertárban vettem, csak ZUglóban O___x...

    NIncs mit! ^^

    VálaszTörlés
  16. Leeszi a festéket ?! Oo Ezt jó tudni, akkor inkább festés előtt alkalmazandó .)
    A PC-s dolog meg akkor felejtős XD

    OFF: Amúgy mi van Creeper-rel , ha nem vagyok indiszkrét? Nagyon eltűnt...:S

    Drachen

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. -Drachen:

      Igen, a minap riadóztattam, hogy kellene már lassan produkálni valamit, mivel nagyon jó kis szaftos összeesküvés elméletei vannak meg voltak is mindig :D

      napi 10-12 órákat melózott sokszor hajnalig, és kb kéthetente ha van egy szabadnapja volt- tehát most jó nagyokat sz*pott...De érdeklődtem felőle, mi a helyzet- hogy mostanában jó lenne ha írna már, mert amikor azon a szar helyen dolgozott, nem is baszogattam vele érthető okokból.

      De megérdeklődöm, mik a tervei a jövőre nézve, mert nagyon szar hogy nincsenek itt írások, én is tök szarul érzem magam, hogy nem tudok kirakni semmit sem- terveim vannak 1000rel, de nekem időm nincs rá jelenleg, szinte minden nap más orvosnál meg helyen kell csücsükélnem meló előtt vagy után...:S

      Szeretném ha nekem is lenne már több szabadidőm, meg a blogra időm, mert imádok írni..azt hiszem míg megint egyenesebbe jönnek a dolgok, kellene majd aktív szerkesztőt keríteni még, hogy ne csak rajtunk párunkon álljon az egész, mert pont besűrűsödtek nekünk is a dolgaink..:(

      Creeper felől érdeklődöm a napokban, hogy lehet e még rá számítani, avagy sem. Ki fogom tenni, ha nem lép valamit..:( De fórumon biztos aktív lenne akkor is- bár a fenti okok miatt most azon is pangás van egy ideje. :(

      Törlés
    2. Értem. Nos így valóban nagyon nehéz bármit is ideprodukálni ha levegőt venni sincs ideje az embernek .S Talán majd a közel jövőben...
      Esetleg valakit megpróbálni visszahívni a régi szerkesztők közül?
      Neked pedig továbbra is jobbulást kívánok^^

      Drachen

      Törlés
  17. Hát én már kurva hisztis vagyok hogy kb 2-en írunk bassza meg!!! :( Nekem van időm de ötletem nincs azért meg hogy legyen valami nem fogok kirakni ajánlókat meg szemetet az oldalra :-/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Írj a McDonalds-ról!^^ Azt hallottam, hogy eredetileg bio kaját árult és olcsón, és jó lenne, tudni, hogyan fajult idáig.

      Drachen

      Törlés
    2. Az a baj hogy az nem nagyon érdekel. Nem tudok olyanról írni aminek utána sem akarok nézni rendesen :(((

      Törlés

Ezeket is ajánljuk: