2011. augusztus 31., szerda

Káin: Program NEM ajánló


Sziasztok!

Íme a Program nem ajánlóm, sajnos erre is sor került :(. Már a barátommal másfél éve akarunk a vidámparkba menni de mindig állatkert lett belőle mert jobb szeretem az állatkákat a hányásnál. Nos egyik hétvégén nem tudtunk mit csinálni és rájöttünk el akarunk menni végre oda. Nos nagyon nagy hiba volt.




Már az érdekesség volt hogy apám nem akart jönni erősen vonakodott valamiért, de hát nem törte le a kedvünket elmentünk anyuék nélkül. Kifizettünk 10 rongyot a belépőért, utána még vettünk 600 ft-ért ásványvizet meg fagyikat is kurva drágán :D. Természetesen ezeket már csak az után hogy nem szálltunk fel semmilyen gyomorfogató szarra. Na de visszatérve kis kori emlékeimben kurva nagy volt és fasza, most egy iszonyat kicsi hely állt előttem amit kb. fél óra alatt körbe lehetett járni, mert ugye meg kellett nézni mi hol van. Nos az a gagyiság amit láttam lelombozó volt. Tele volt csóró emberekkel és cigányokkal ami nem is lenne gáz, de rossz érzést keltett benned ahogy mászkáltál a mezítlábas cigány asszony mellett. Mindenen pattogott a festék, ilyen strandkorlát színekben játszott minden , a legolcsóbb palalemezek voltak ide-oda felbaszva. Gépzsír, rozsda és benzin szag volt, volt amitől egyenesen kifordult a beled annyira büdös volt. Nem azt mondom volt pár jó hinta de mivel külföldön sokat voltam és mondjuk összehasonlítom az Olaszországi Garda Land-el...hát nagyon gyorsan lehajtom a fejemet és szégyenkezni kezdek azon ami itt van., Magyarország vidámparkja úgy néz ki amilyen az ország és a benne lévő emberek: szocialista, csóró, lehangoló, lepukkant és ha kicsit jól érzed magadat utána több a rossz és okádsz :D.

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSFLIfWKjxUcFYYstzzHhWpBO2tuGLSMVMbB-D9lu0uejBA6vF9

Tehát sajnálom az erre kidobott pénzt inkább mentem volna megint az állatkertbe(volt róla ajánló amúgy régebben keressen utána akit érdekel). Egyik ismerősöm azt mondta lehetséges , hogy fogják bontani és elköltöztetik, mert bővítik az állatkertet és ez örömmel tölt el hogy lédózerólják ezt a a putrit.

Apám szerint: egyszer lett felújítása a 70-es években és valóban azt a feelinget adja :D. Nem azért visítasz a hintákon mert olyan fasza hanem mert halálfélelmed van mialatt rajta ülsz , az egész recseg, nyikorog, rázkódik, kibillen XD. Szerintem erősen életveszélye a dolog. Annyit tudok még elmondani anno Angolpark volt a neve aztán jöttek a Ruszkik és mondták ilyen imperialista neve nem lehet annak a helynek, így az oroszok elnevezték Vidámparknak és azóta is tartja a szellemiségét. XDDDD Gondolkodtam azon írok a történelméről ahogy az állatkertes cikknél de nem fogok erre időt és energiát pazarolni.

Az első hinta a breakdance volt mert kb minden ami jó volt be volt zárva vagy nem üzemelt. Mivel egy nagy jegyet veszel amivel mindenhova felszállhatsz (leszámítva pár szart, ott külön kell fizetni) mindenhol akkora sorok állnak hogy kb. nem lehet kivárni mert tele lesz a pöcsöd. Ami szép volt és tetszett az a régi lovas körhinta volt :3


itt suhanok XD

Ami még jó volt és bejött az az elvárszolt és a szellem kastély volt, a szellemkastélyért külön kellett fizetni de az megérte mert tetszett nagyon. Sajnos még ott is volt némi lepukkantság és az elvarázsolt kastélyban olyan gépzsír szag volt hogy belement a hajamba a szaga.



Mivel a barátom gyomra egy bizonyos idő után felfordult én leteszteltem pár nagyon meredek hintát, azokról a képek nem nagyon sikerültek. Sajnos egyik sem tartott 5 percnél tovább. Felültünk az Óriáskerékre ami mozgott magasban a szélben és ugye: Panoráma kerék nevet kapta. Nagyon szomorú dolog volt panoráma: szeméttelepre, gyárakra és lakótelepekre nézhettünk :D akkor lett csak igazán szar kedvünk.


Tehát arra jutottam max kisgyerekek miatt poén a vidámpark, mert ők nem látják a nyomort és fost. De felnőtt fejjel úgy hogy már mást is láttál ami sokkal nagyobb és szebb komolyan elkeserítő látvány, hogy itt tartunk! Ennyire el vagyunk maradva. Ez a vidámpark rettenetesen jól mutatja azt hogy mi a helyzet Magyarországon. Felültem a hullámvasútra is hogy ha lúd legyen kövér :D Hát pattogtunk kb a síneken nem volt biztonságérzetem az fix...


Ami zárta a napot az az volt, hogy a mesehajóra vagy mire beültünk. Amikor beszálltunk a csónak megbillent és majdnem bele estünk a vízbe. Utána egy kis alagútba (kis büdös alagútba XD) mentünk a csónakon amit Máté lökött a kezével (két oldalt támasztotta barlang falat és azon húzott minket a csónakkal XD) különben elakadt az útján, és rettegtem mert elképzeltem hogy meghaltam és a sötét alagútban utazom éppen a túlvilágra XDDDD.


Én nagyon régóta el akartam ide menni, nem azt mondom bánom, mert megtudtam milyen de akkor elmehettünk volna sushizni vagy valahova máshova amit jobban élvezünk . A végére hulla fáradtak lettünk kb 2 és fél vagy kevesebb órát töltöttünk bent. Hot dogot akartunk enni ami 600 ft volt erre közölték nincs hagyma hozzá sem uborka (az összes bódénál :D). Szerintem agyrázkódást is kaptunk mert vasárnaptól keddig hullák voltunk, fájt a fejünk, szédültünk és hányingerünk volt(az egyik hinta nagyon megrángatott minket lehet ott szereztük a remek "sérülést,,). Lehet másnak más a véleménye, nekem ez: NE MENJETEK ODA!

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT18sTTD38Tnd8USPzlGdz950nmyckUisycqNvXMnDR0h5UKlxuIw

8 megjegyzés:

  1. Gáz hely az tuti. Sajnálom, hogy nem éreztétek jóól magatokat, de nem csodálkozom, sokan panaszkodtak már a gagyi és drága Vidámparkunkra. :S

    De milyen gyárakat és szeméttelepet láttatok a körhintáról? :O

    VálaszTörlés
  2. Én már kábé 30 éve nem jártam a vidámparkban, de gondolom, ugyanúgy néz ki minden, pedig öt évig Pesten laktam, de valahogy sosem volt kedvem megnézni. Már a nyolcvanas években is kurvadrága volt. Az Elvarázsolt Kastély egyébként már valamikor a nyolcvanas években porig égett egyszer, ami most van, az annak csak az utánérzése. A lovas körhintát kellene valahogy kimenteni onnan, ha mégis lerombolják :)

    VálaszTörlés
  3. Káin először is jó a hajad :) nekem is volt elől rózsaszín , de most már fekete vagyok teljesen kb 2 hete XD. 2 évet lezártam ezzel :) (szerelmi bánat , nem mint ha ide tartozna , szóval bocsi)

    Köszi az infót , mert én is el akartam menni , ha majd egyszer feljuttok Pestre... Ezek után tuti nem megyek főleg , hogy ilyen sokba kerül és még szar is. Mert ha sokba kerül , de jó akkor már nem sajnálom rá a pénzt.

    VálaszTörlés
  4. -Kallisto:

    Hát arra nincs szó mennyire gáz :( Nem az állatkert felé néztünk hanem mögénk akkor ott voltak ilyen elhagyott , teleszemetezett részek mögöttünk :D (Óriáskeréken voltunk)

    -Andreya: Igen szerintem is, az az egy még jó :(

    -Black BUtterfly:

    Semmi baj. :D Menjetek az állatkertbe inkább! :O

    VálaszTörlés
  5. elképzeltem ahogy a barátod hajtja azt a kis faszomhajót és már remegek a röhögéstől..:DDDD

    (és úgy döntöttem, egy dolog legyen jó az idei évemben, veled csináltatom meg a szalagavatómra a hajamat és nincs apelláta!!:D:D)

    VálaszTörlés
  6. -ZOmbie: Nagyon durva volt XDDDD Máté csoda hogy nem akadt fent az alagútban annyira széles a háta XDDD

    Búúúúú köszi szépen!!! Még egy jó dolog: már házhoz megyek szalonár alatt :DDDD

    VálaszTörlés
  7. Hát én egyszer voltam a vidámparkban, de szerintem ez még a történelem előtti időkben lehetett, mert nagyon nem emlékszem rá...csak arra, hogy mentünk a hullámvasúttal, ami már akkor se volt túl bizalomgerjesztő. :D

    Kami neked meg minden jót a házhoz-menéshez! Remélem ez be fog válni. =)

    VálaszTörlés
  8. -Charlotte:

    Én is remélem, most szarrá reklámozom magamat lehet majd ide is kirakom :D.De komolyan nem éri meg már alkalmazottnak se lenni. -.-"

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: