2011. augusztus 18., csütörtök

Darkness: Svindlerek

Ma nem igazán tudok értelmes, elgondolkodtató cikkel szolgálni, úgyhogy most csak egy sorozatot szeretnék ajánlani nektek. Teljes tanácstalanságom oka: egy lány! Szokásomhoz híven balfasz vagyok nő ügyekben. Nem ez az első eset. Nagyon tetszik nekem egy csaj, aki a melóhelyemen dolgozik diákként. Ezen a héten kezdett és csak délelőttönként jár be gályázni. Nagyon tetszik nekem és fellángolásom oka, hogy elkezdett szemezni velem. Talán. Vagy csak volt valami maszat a pofámon...:D Az önbizalmam egyenlő a nullával nők terén. Valamelyik este bátornak képzeltem magam és fészbúkon írtam neki. Válasz nem jött. Szóval most nem tudom, hogy azért nem írt, mert "takarodjéshagyjálbékénköcsög!!" vagy mert várja, hogy leszólítsam. Csak, mint írtam: önbizalmam=0. Nem tudok csak úgy odamenni egy nekem tetsző leányzóhoz, hogy "hellószia..." A nagy várakozásnak és ábrándozásnak meg mindig az a vége, hogy összejön egy másik sráccal, és verhetem a fejem a falba...



Na, de most nem siránkozni akarok. Egy olyan sorozatot mutatnék be, amit kb egy hete meséltek nekem és elkezdtem nézni. Ez pedig nem más mint a Svindlerek.

Ez egy ismeretterjesztő sorozat, amiben öt állandó tag van. Három csaló, akik mindenféle szélhámosságot követnek el. Plusz két emberke akik kameráznak meg hasonlók. A szenvedő alany pedig az utca embere. Ezeket a trükköket élesben játsszák el, tehát szó sincs semmilyen műbalhéról. Az események végeztével, mikor már az áldozat kezd belenyugodni, hogy átverték, meglopták stb. a szereplők leleplezik magukat, és minden eltulajdonított cucc visszakerül az áldozathoz. Szóval ez olyasmi, mint a kandikamera.:D

A sorozat nézése közben, amit rejtett kamerákkal vettek/vesznek fel, megtudhatjuk, hogy milyen trükkökkel dolgoznak a szélhámosok, hogyan lophatnak meg minket egy múzeumban, miközben gyanútlanul nézelődünk.

Szereplők:

-Alexis Conran,
-Jessica-Jane Clement,
-Paul Wilson,
-Dean Lennox Kelly,
-Craig Kelly.

Magyarországon a Spektrum TV nyomja. A szereplők bejárját Angliát, hogy megmutassák, hogy a csalók, zsebtolvajok köztünk járnak és minden gyanútlan emberkére veszélyt jelentenek.

5 megjegyzés:

  1. Öcsém...m e n j o d a h o z z á ! Most őszintén, mit vársz, ha ezt látja, hogy habár ő küldi feléd a jeleket (mert ugye szemeztek), te nem csinálsz semmit? De majd itt a lányok megmondják. Ne legyél vadbarom, de egy csipetnyi kezdeményező-készség azért legyen benned!

    VálaszTörlés
  2. Szólítsd meg,akkor nem fog fájni,hogy nem tetted meg...még ha izgalmadban hebegsz-habogsz is,az akkor is te vagy...önmagad légy!
    Tettek nélkül nincs fejlődés...

    ...és még valami...ne láss többet senkiben,akit nem is ismersz,ne képzelegj róla,ne álmodozz...ha nem lépsz,sosem kapsz semmit...csak magadnak gyártasz illúziókat!

    Bátorság,egyszerűség...egy öszinte mosolynak úgy lehet örüni,hogy a kis cerkád elsül...:)))
    Figyeld majd,hogy minek örül...mikor felcsillan a szeme,az nagy ajándék lesz neked is ;)

    VálaszTörlés
  3. Jaj ezt tökre bírom! :D amúgy miért nem mész oda? Mitől félsz? O__O

    VálaszTörlés
  4. Káin:
    - Szimplán a visszautasítástól!

    Darkness

    VálaszTörlés
  5. -Darkness:

    De attól még nem dől össze a világ O__O

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: