2011. augusztus 21., vasárnap

Daems: Gavin Mackey

Boldog nap ez a mai (számomra), hiszen augusztus huszadika a nyár végével egyenlő, és tegnap végre ezt fel is lőtték az éjszaka egére (innen üzenném az RTL Klubnak, ha már beharangozza, hogy vetíti a tűzijátékot, akkor igazán közölhetné, hogy pontosan milyen zene megy éppen a lövések alatt... mert ahhoz nem kell nagy kunszt, hogy beöltözve állj a stúdióban és elhadard az ünnepség történelmi hátterét). Igen, nemsokára szeptember és mehetek vissza Angliába. Már én is unom a kis vaníliás bejegyzéseimet és hogy itthon sosem tudok nyugodtan ülni és írni (meg mást se csinálni...) Persze, kellenek a könnyedebb, szórakoztatóbb bejegyzések is, csak szeretnék majd valami velősebbről is írni, ahogyan azt megígértem (ha már pszichológiát tanulok). Mert anno amikor visszaolvasgattam a régebbi dolgokat, Káin is említette, hogy ő okkult blogot szeretett volna... de persze az alter kelendőbb... hogy mindenki találjon magának megfelelő agyeledelt, a későbbiekben igyekszem nemcsak mások művészetéről regélni és a képeiket mutogatni, hanem megosztani veletek egy-két tippet, például a fotózásról.

De szívesen teszek eleget kéréseknek is... tudom, hogy sokatokat érdekel a pszichológia (amit így 3 évnyi tanulás után kezdek kevésbé kedvelni és azt vallani ez igenis simán kiguglizható) viszont nem tudom, hogy pontosan mit tartanátok érdekesnek. Személyes beszámolót arról, hogy milyen a kurzus (ha nevezhetem így), esetleg egy szösszenetet arról, mit csinál a pszichológus, ha elmész hozzá (illetve miért menj el hozzá) vagy pedig valami magyarázatot arra, hogy pontosan mit is nevezünk pszichológiának és hogy miért nem egyezik a pszichiátriával. Vagy szimplán csak érdekes (vagy leginkább random) kísérletek, felfedezések érdekelnek... (egyszer egy teljes napot töltöttem az utcán azért, hogy megfigyeljem, hogyan kerülik ki egymást az emberek T_T)


Jól van, mindjárt jön a lényeg... csak előtte még belinkelném a nap videóját (kattintsatok, ha nem csípitek a pedofilokat):


Ahogy a Pokémon reneszánszát éli az új Black and White Nintendo RPG játékkal (és az újabb Pokémon figurák generációjával - bizony, jelenleg 649 van), úgy találhatunk rá az újabb és újabb zseniális FanArt-okra. Pokémon fanart??? Itt? Bizony! Gavin Mackey DeviantArt galériája (SoapAndButter néven keressétek) telis-tele van betegebbnél betegebb Pokémon adaptációkkal. Íme:













Nektek ki a kedvencetek? :D

8 megjegyzés:

  1. ÁÁÁÁÁ ez a pedofilos klip istenem! bazdmeg a zene is kurva jó volt de a mocskos pedofil jól megkapta :DDDDD ~rajong~

    Amúgy elég undik ezek a Pokemonok XD Még mindig a Char néz ki a legjobban bár én amúgy is őt szerettem az összes közül ^^

    Engem érdekelnének a kísérletezős cikkek amúgy!

    VálaszTörlés
  2. Múltkor a cégben belefutottunk az egyik Pokémon-mozifilmbe, és csak hogy a nyelvünket köszörüljük rajta, jól megnéztük (már ami hátravolt belőle), és szóba került, hogy ki-melyik pokémon lenne. Én simán lecsaptam Pikácsura, de a kollégám (aki egyébként a barátom is) rögtön leoltott, hogy a-aaa, "te az vagy, amelyik valami nagy sárkányféleség volt, és mindig leszarta azt, amit a piros kalapos csávó mondott neki és baszott harcolni" :D

    Csimpokomooon...őrületes bringagééép, hajthtatlan két kerééék. Ülhetsz rajta egész nap, de nem elég, nem elég, mert az őrületes bringagéééép :D (késő van már *headshot*)

    VálaszTörlés
  3. ÁÁÁÁÁ Megveri a nőőőőt a vidéki men XDDDD

    VálaszTörlés
  4. Örülök, hogy nem csak nekem jutnak eszembe ilyen hülyeségek :D

    VálaszTörlés
  5. Hát ign, így a pokémonok inkább tűnnek valóságosabbnak, mint amilyennek lerajzolták őket eredetiben. A Ghast és a Slime között vacilálok.

    Mellékesen, kollégáid nem ismernek eléggé és a külsőd alapján és a világ felé mutatott álarc alapján ítélnek meg G ...

    VálaszTörlés
  6. Pók:

    Az álarc ugyanúgy a részünk, mint ami mögötte van. Erről, amit mondtál egyébként az jutott eszembe, hogy amikor Richard Feynmant meghívták egy rádióműsorba törzsi dobokon játszani, egyetlen szóval nem említették, hogy mellesleg elméleti fizikával is foglalkozik. Pedig korunk egyik legjelentősebb, Nobel-díjas fizikusa volt. Az én megítélésem sem változik attól mondjuk a csapatomban, ha "reklámozom", hogy olyan dolgokkal is foglalkozom, amit itt láttok. Oda egy állat kell, és nyilván kicsit ez is a részem, de...ez sokkal bonyolultabb, mintsem hogy be lehetne kategorizálni valakit ide vagy oda. De például múltkor edzésről hazafelé menet a metrón megláttam az irányítónk sisakjában pont Feynman "Hat majdnem könnyű előadás" című könyvét, és csak úgy a vállam fölött hátraszólva megjegyeztem, hogy mekkora szar a magyar címe, mert az eredetiből fordítva úgy hangozna, hogy "Hat közel sem könnyű előadás". (amúgy tényleg nehéz könyv, és a magyar címe elég átverős). Azóta hazafelé általában ezekről szól az eszmecsere, mert kölcsönösen nem néztük ki egymásból, hogy ilyen dolgok is érdekelnek minket...

    VálaszTörlés
  7. 649??? omg.:D amúgy a pokémonokkal kapcsolatban mindig felmerül(milyen logikátlan szó ez.) részemről az a kérdés, hogy miért az ilyen "harcos" pokémonokat szereti mindenki? emlékszem kiskoromba mindig pikáért meg az ilyenekért ment a harc. de miéért?:D olyan kis retardáltak. azért harcolnak csak, hogy a gazdájuknak legyen ilyen mindenféle matricája vagy mije. ki az akinek megéri ez a biznisz..?:D ott van az a macska, meg a csajnak az a csillaga, mennyivel gizdábbak. ráadásul a macska még értelmesen is beszél (bár lehet van másik is aki szintén, csak nem emlékszem) szóval mennyivel magasabb szellemi szinten áll, mint a többiek..:DDD nem értem.

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: