2011. augusztus 25., csütörtök

Ahowe: Facebook, az állatkert

Sziasztok!

Kissé megfáradva, de jelentem élek, épp a nyár végi demotiváló időszak, valamint a kellemes hőmérséklet stresszelő hatásait élvezem ( meg Mónika show-t nézek egész nap :D ). Igazából nem jutott semmi értelmes eszembe, vagy amit már régebben félig megírtam lusta vagyok folytatni.



Mostanában különösen érdekes irányba halad az életem az internetnek köszönhetően, tucatjával ismerek meg aberrált, beteges embereket hála neked, kedves Facebook. A mai cikkben megemlítenék pár érdekes jelenséget, remélem ti is legalább annyira jól elszórakoztok majd rajta, mint én.

Tudni kell, hogy nem vagyok egy önimádó-magamutogató pózer köcsög, nincs fent 973 képem, nem posztolok ötpercenként és nem is ott töltöm a napomat, de mégis mindig betalálnak az érdekes emberek. Néhány sztorit el is mesélnék.. enjoy!

Karmolássz!

Bejelölt egy látszólag értelmes srác, csak hallomásból ismertem, volt néhány közös ismerősünk. Miért is ne alapon visszaigazoltam, majd elkezdtünk beszélgetni… Először átlagosnak tűnt, normális kérdések-válaszok szintjén ment a beszélgetés, majd egyre jobban turkálni kezdett a magánéletemben. Gondoltam maximum nem beszélünk soha többet, ha tovább folytatja a hülyeségeit (végül is majdnem 2x olyan idős volt, mint én, már itt elég furcsa volt az egész.. ). Egyszer csak nyíltan felkér, hogy karmolásszam szét mindenhol a testét, mert nem talált eddig olyan lányt, aki megtette volna. Mindezt kb fél óra beszélgetés után.. Elég érdekesen néztem, el is meséltem egy közös ismerősünknek, majd mondta, hogy mindenkit állandóan ezzel cseszeget a gyerek. Hát jó, közöltem, hogy szívesen megkarmolászom én anyu új konyhakéseivel, majd elküldtem a francba.. Másnap, harmadnap, rengetegszer eljátszotta ugyanezt a történetet ( először normális, aztán átvált ), nem igazán zavarta, hogy folyton lebetegeztem, illetve egyéb kedves megjegyzéseket tettem rá. Most szerencsére barátnője van, így nem írogat. Ha felmerülne a kérdés miért nem töröltem már az első különös megnyilvánulásánál, akkor a válaszom: olcsóbb, mint állatkertbe menni.


Térj meg!
…vagy ha nem, legalább a pénzed told ide.

Gondolom mindenki találkozott már az alábbi jelenséggel – még ha nem is neten. Felkeresnek vadidegen emberek, hogy megpróbáljanak megtéríteni, mert ha nem váltok vallást akkor bizony a pokolban fogok megrohadni. Nos igen, jelzett pár vadidegen agymosott üzenetben, hogy adjak címet, mert jönnének bemutatni az igaz hitet. Majd mikor egyéni stílusomban szebb helyre kívántam őket külön könyvet írtak róla, hogyan fogok bűnhődni halálom után, sőt, még az életben is. Ámen. De ha ez nem lett volna elég, felkerestek bizonyos keleti származású emberek, hogy utaljak pénzt a bankszámlájukra/egyházuknak, mivel ők ezzel más országok rászoruló gyerekeit támogatják. Köszi, kihagyom, kérjétek meg inkább a politikusokat.


Barbie-szindróma
Barátnőmmel nagyban beszélgettünk, mikor benyögtem viccből, hogy mutasson be valami helyes haverjának. Hát, meg is tette :D Bemutatott a legjobb barátjának. Képeken eléggé bejött, így hát gondoltam akkor hátha.. Jelöltem, beszélgettünk. Rögtön rátértünk a „bejössz, úgyhogy lenne kedved találkozni?” témára. Mivel egyébként messze lakik gyakorlatilag csak 1 délutáni séta lett volna az egész ( csak beszélgetés, semmi más mielőtt rosszra gondoltok J ). Nem utasított el, tehát gondoltam akkor talán még jól is fogjuk érezni magunkat. Kicsit furcsa volt a stílusa, nem tudom ezt máshogy kifejezni. Nem volt átlagos, kicsit beképzeltnek tűnt, kissé érdekesen kezelt, de összevetve normálisnak tűnt. Megtörtént a találka, elbeszélgettünk ( vagyis főként ő mesélt a volt barátnőiről..). Élveztem, jó volt, de azt is tudtam, hogy valószínűleg most látom utoljára. De mégsem.. még 2 véletlenszerű találkozó volt vele barátnőm által, de ott gyakorlatilag alig szóltunk egymáshoz. Elég érdekes stílusa van egyébként, képeken elhúzódott a lányoktól, nem akart közeli kontaktust. Mivel barátnője sem volt jó ideje, eltituláltuk buzinak, mire nemrég kinyögte, hogy neki bizony CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a szőke hajú, kék szemű lányok jönnek be. Túl sokat barbizott kiskorában? Nem szeretem az ilyen felületes embereket..



Pedofil öngyilkosjelölt

Ez a kedvenc történetem, ezért is hagytam a végére.
Próbálok rövid lenni, mert erről minimum egy oldalnyit tudnék írni. Elkezdett írogatni hónapokkal ezelőtt egy pasi, elég depisnek és érzékenynek tűnt, így hát beszélgettem vele, mégis mi a baj. Mondta, hogy nem rég előkerültek rokonai, és próbálja bepótolni velük az elvesztegetett időt. Állandóan csak az egyik lányról beszélt és kérdezett ( mert nekem közeli ismerősöm a csajszi, így is talált rám ez a jóember ). Folyamatosan csak siránkozott, hogy őt mennyire kihasználja ez a lány, de szereti, és nem akarja elveszíteni. Rákérdeztem erre a szereti dologra ( ugyanis a lány alig középiskolás, ő pedig majdnem 2x annyi idős) mire csak annyit mondott, hogy barátságból, meg mint rokont. Hát ahhoz képest állandóan csak róla tudott beszélni, áradozni, mint valami istennőről, stb. Érdekes szeretetkinyilvánítás, de gondoltam nyilván csak a mi családunkban nincsenek ilyen erős kötelékek a rokonok között. Hamar nagyon idegesítővé vált, hogy folyamatosan csak sajnáltatja magát, hát minek hagyod magad? -.- Szerintem a lány összes ismerősének elsírta a bánatát. No de áldott jó szívem, próbálok segíteni neki, hogy ne hagyja magát kihasználni. ( Ugyanis mindig ide-oda vitte a csajt, nagyon sok pénzt költött rá, vett ruhákat, stb ) Persze, hogy nem hagyta magát, még én lettem a rossz, hogy nem értek semmit. Ezenfelül akkor is én voltam a rossz, ha nem válaszoltam öt percen belül az üzenetére, ugyanis ő egész nap facebookon függött. Jó, egy idő után meguntam, abbahagytam a kommunikációt vele. Aztán pár hónap múlva újra megtalált, elölről kezdte az önsajnáltatást, de ezen már csak röhögni tudtam. Sokszor bunkó módon leoltottam, de ez nem hátráltatta abban, hogy továbbra is írogasson. Na és itt ugrik a macska a vízbe… Végső elkeseredésében elkezdett azzal baszogatni, hogy szervezzek nekik találkozót, többször meg is fenyegetett. Azt ecsetelte, hogy öngyilkos lesz, ha nem tud találkozni vele, illetve a lány elmegyogyóba fog kerülni mikor megtalálja a hulláját vérben fekve, és ez mind az én hibám lesz :D Én teszem tönkre mindkettejük életét… Többször megfenyegetett, hogy öngyilkos lesz, mert nem vagyok képes felhívni a kedves rokonát, hogy találkozzanak. Na hát mondom, erre rábasztál barátom, mert engem eléggé hidegen hagy, hogy mit teszel magaddal. Egyrészről úgyis gyáva vagy megtenni, másrészről meg engem annyira nem izgat a dolog, csak vedd fel videóra, mert azt viszont szívesen megnézném.

Ó, később kiderült halálosan bele van buzulva a csajba, aki csinos összegeket kap bizonyos dolgokért cserébe az említett alanytól, mikor egyrészt kiskorú, másrészt rokonok. De hát ez van kérem szépen..

Most szívatom szegény gyereket, ugyanis hetek óta nem jelentkezik a kis barátnője, belőlem próbálja kiszedni hol van, amúgy lövésem sincs róla, de még tojok is rá magasról. Azt mondtam neki tudom hol van, de amíg szépen nem kéri nem mondom el, így most teljesen készen van :D Hát ez van, gonosz vagyok, de az ilyen meg is érdemli. (a sok szóismétlésért pedig bocsánat :D)


Ha nektek is vannak hasonló történeteitek kíváncsi lennék rájuk :D

9 megjegyzés:

  1. Jó bejegyzés lett!:) Részletesebben is kifejteném, de tudod, most kicsit téboly formában vagyok...

    VálaszTörlés
  2. Szerencsére velem nem fordultak elő ilyesmi szituációk:DEgyébként nálam az utolsó történet vitte a pálmát:DMeg is értem,hogy szívatod az ilyen meg is érdemli:)

    VálaszTörlés
  3. ÁÁÁÁÁ nekem a legdurvább az volt amikor bejelölt egy 34 éves nő és küldött magáról egy meztelen képet :D Miután értetlenkedve szóvá tettem mégis mi ez azt írta: bocs a fiamról akartam. Természetesen a bevezető szöveg nem ez volt: én is szeretem az ilyen sminkeket és hajakat nézd itt hasonlítunk egymásra és jött a meztelen kép egy szétszült lógó csöcsű nőtől :D Lecsekkoltam, hogy igazi-e és az volt sőt napiszarra is feltettük anno XD...

    Amúgy mindig bejelöl valami perverz aki a rabszolgám akar lenni és a zöm török arab és cigány. :D

    VálaszTörlés
  4. Engem azért nem találnak be ilyen idióták. Vissza is csak olyat igazolok, akit tényleg, személyesen ismerek.

    Nagy az Isten állatkertje, de legalább alacsony a kerítés :) Mondjuk nagyon nem szeretem, amikor egy randin a lány az előző pasijairól mesél. Az oké, hogy elmondja, mik voltak a hibáik, mi nem tetszett neki, mert abból tanul az ember, de a kivel-mit-hol csináltunk téma nagyon taszító, én sem beszélek ilyenekről, meg amúgy is...kurvára semmi közünk hozzá.

    Öhm...miért foglalkozol idiótákkal? Ha már középiskolás a lány, akkor nem lehet kiskorú, mert ez 14 évig tart...és amúgy is...14 év fölött már nem bűn a szex.

    VálaszTörlés
  5. Nekem eddig úgy látszik mákom volt, mert senki ilyen nem jelölt be. De alig tudom elképzelni, hogy vannak olyan emberek, akik csak úgy találomra bejelölnek egy idegent és a különböző dolgaikat/perverzióikat stb. rájuk zúdítják. O_O

    VálaszTörlés
  6. Hát pedig engem folyamatosan megtalálnak ezek :D

    VálaszTörlés
  7. Azt még értem,hogy lesznek az emberek ilyen "betegek" a média illetve környezeti hatások miatt,de azt végképp nem tudom megemészteni,hogy hol marad a megvilágosodás?
    Mikor tanulunk a hülyeségeinkből és fejlődünk...

    VálaszTörlés
  8. Jó cikk lett :)
    Nem zaklatottak még engem eddig ,hál istenek , de akit nem tom kicsoda azt nem is jelölöm vissza főleg akkor ha üzit is van mellette, hogy megismernélek.. pff kösz nem :)

    VálaszTörlés
  9. az utolsó nem volt semmi... szép család lehet...
    http://www.youtube.com/watch?v=wOxX50kdcbY&feature=channel_video_title ebben a videóban megemlítenek egy fotós csajt, aki nem volt hajlandó pár csajszinak tablóképet csinálni, mert rájött, hogy embereket basztatnak Facebook-on... O_O

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: