2012. május 27., vasárnap

nE0.cRYsis: Asphyxia - avagy a fulladásos orgazmus


Szervusztok Gyerekek!

Neo megint csak hozott nektek egy kis érdekességet- úgy is rég nem volt már +18- as cikkem, íme hát- most jöjjön a kárpótlás!

A mai témám pedig az önfojtogatás és a fulladásos orgazmus! Ehheheee! Biztosan láttatok már ilyesmit- vagy mégsem? Akkor eljött az ideje, hogy David Carradine bevezessen titeket a világ apró kis örömeibe!





Hát igen. 

Nos Carradine bácsi az utóbbi években nemcsak filmszerepeivel vívta ki a  nagyközönség figyelmét, hanem bizarr elhalálozásának körülményeivel- ami sokak szerint megalázó, míg egyesek szerint perverz és beteg  dolog volt részéről- no de kérem- ő is csak ember volt!


Ti mortem olvasók már előre csóváljátok a fejeteket- ejj ejj ezek a parafíliák! Meg sem lepődtök már azon, hogy David Carradine mégis túlélte valahogyan Uma Thurman, a csodálatos és egyetlenegy pótolhatatlan Menyasszony ötpontos szívrepesztő technikáját, s Mr. Carradine- ra legvégül egy olcsó motelszobában találtak rá egy szekrényben felakasztva a saját nyakkendőjére fellógatva- s valószínűleg azt is sejtitek, hogy "Bill" bácsi biztos nem a kung- fu-t oktatta le egy kedves és tanulásra fogékony, tehetséges prostituált nőszemélynek.

Örök kedvenc a Kill Bill, viszlát David Carradine!
Hiába az óriási életműved,
most már mindig csak az a fránya
görbe este jut rólad majd eszünkbe!




"Hmmmmmmmmmmmmmmm......!!!"

Nos nos, mielőtt még kedvet kapnátok itt az önfojtogatásra, szóljatok egy ismerősötöknek vagy a párotoknak nehogy már mindent nektek kelljen már csinálni!!  Nézzük meg közelebbről ezt a témát, ugyanis meglepő- de életveszélyes!



VIGYÁZAT! Hirdeti mindenhol internetország, ez biza nagyon veszélyes dolog! Nos az önfojtogatók mámoros vágyait ez a figyelmeztetés nem elégíti ki, sőt a tudat sem, hogy évente közel ezren halnak meg csak az USA- ban eme különös halálnemben. S ebben csak az a ciki, hogy az áldozatokat ugye eléggé intim helyzetben találják meg- lásd David Carradine fotoillusztráció- és sokszor testükben, testükön megtalálják a szexuális örömkeltés további eszközeit is, úgymint vibrátorok a nemi szervekben, bilincsek, análgolyók meg amiket még el tudtok képzelni!  Mellesleg szerte a világon ezeket a szexuális haláleseteket mindenhol öngyilkosságként kartotékolják.


Mr. Furkó bélrendszere is tele van mindenfélével!
Uppps!

Ezt a videót nézzétek meg, nagyon nagyon mókás, pár fiatal erről az esetleges kínos élethelyzetről csinált egy kisfilmet! Szerintem nagyon ügyesek voltak- nagyokat nevettem rajtuk! :P


xD 
Állati, vagy fél tucatszor megnéztem már! 



Miért a fulladás?
Nemes egyszerűséggel
az átélt extázis növelése a cél.


Sokan megfigyelhették -akár saját magatokon is-, hogy az orgazmus felé közeledve az emberek visszatartják a levegőt és a lélegzetüket, s így az élvezet egy magasabb fokára léphetnek.
De ha mást szottyan kedvünk meg- folytogatni, vagy ha hivatalosabban szeretnénk fogalmazni- a lélegzet szándékos manipulálásával vagy esetleg az oxigén megvonásával szeretnénk örömet szerezni kedvesünknek- vagy önmagunknak- legyünk tisztában azzal, hogy egy óvatlan mozdulat következtében azonnal sikerülhet elérnünk nemcsak az orgazmust, de a gyors halált is!



Az oxigén megvonása miatt ugyanis a szervezet több endorfint termel, s ez az orgazmus hatásfokát növeli. Végülis lényegében gyorsabb, mintha szex közben csokoládét szopogatnánk, csurogna a nyálunk a szépen festett falra fröccsenne meg a tapétára meg lepedőre no meg félre is nyelnénk a cukorszirupos nyálunkat, meg mire felszívódna a szervezetünkben- lényegében fel is akaszthatjuk magunkat, az egyszerűbb és gyorsabb- az amerikai tudósok, David Carradine és  Frantisek Kotzwara ajánlásával!




Frantisek Kotzwara volt az első elhíresült önfelakasztgató brácsaművész zeneszerző, aki belehalt a légelvonásos endorfintermelésbe- meglepő módon egy prostituálttal szórakozott épp egy bérelt szobában.

Mindemellett, amit még  Frantisek Kotzwara sem tudhatott, amikor kötelet kötött perverzióból és vágyaitól vezérelve, hogy a vér oxigénszintjének drasztikus csökkenésével, azaz a hypoxiával súlyos szervi és szöveti károsodásokat szerezhet magának. Az agy kapja a legnagyobb károsodást ebben az állapotban, s a kialakult hypoxia állapotában hallucinációkhoz hasonló tünetek jelentkeznek.



Egy szakember szerint: „Kiszámíthatatlan élettani folyamatok vannak, az önirányítás képessége pedig a fojtogatás során csökken. Van egy pont, ahol adott esetben olyan oxigénhiányos állapot áll fenn, amit már nem lehet befolyásolni. Például egy rosszul megkötött csomó miatt – ami a kelleténél szorosabbá válik menet közben – a túlzottan bódult állapotban került személy már képtelen szabályozni annak az erősségét. Kontrollproblémák lépnek fel az egyik oldalon, a másik oldalon pedig olyan biokémiai folyamatok jelentkeznek, amelyek tragédiához vezethetnek”


Eszközök a spájzból: zacskó, kötél, ragasztószalag, szíj, fólia, kivezetés nélküli gázmaszk- de végtére erős egy kéz is, mondjuk a  partnerünk keze,  vagy a nagymama szorító markai, mert mindez előbbieket eltulajdonítottuk. De elég egy nehéz tárgy is, amit magunkra helyezünk és máris indulhat a légzési ösztönök közti fulladásos önkínzás. De nemes egyszerűséggel az arcunkra is ülhetnek.




Színészóriások és rockzenészek egész sorát
érte utól az örömszerzés eme halálos végkifejlete.

S mik a mellékhatások? Egyrészt az agyi károsodás adott. Mellesleg megsérülhetnek a légzőszerveink is, vagy levegő után kapkodás közben belélegezhetjük a nyálunkat vagy a hányadékunkat, vagy ha elájulunk esetlegesen lenyelhetjük a nyelvünket is. A keringési rendellenességeknek is nagy az esélye, mint például egy szívroham.


Honnan ered ez a  techika? Mi másból, mint a halál- orgazmusból!

Aki sok japán képregényt olvas, vagy hentait néz, az tudja miről van szó...;P
Aki meg nem él ezekkel, az is már sejtheti, japán comic képi világ + halál= orgazmus? Pontosan!
De vissza térve a lényegre, ez esetben véletlenül sincs köze a japán népnek a szokás kialakulásához, ugyanis a kíváncsiskodó tömegek megfigyelték akasztások során, hogy a férfiak nemi szerve erekciós állapotba kerül, és van amikor még ejakuálnak is. Persze ez az izomreakciók miatt következik be, s nem összekeverendő a fulladásos orgazmus technikájával, de a középkorban még is úgy gondolták, az önfojtogatás megfelelő gyógymód az impotencia és az erekciós zavarok kezelésére!  Magyarul ha nem állt fel a f*szuk, akasszák fel magukat?? XD

Tudom, hogy szeretitek a kortárs alkotókat, így "szívküldi" nektek művészi alkotás az aszfixiáról, vagy más néven a hipoxifiliáról.



Egyébként a legtöbb áldozat férfi, s szinte minden esetben rendezett családi körülmények között élnek, prostituáltakhoz és dominákhoz járnak el efféle szórakozásra, akik nagyon óvatosak, nehogy külsérelmi nyom maradjon a kuncsafton. Tudják milyen veszélyekkel jár az egész, s kulcsszavakat vagy kézjeleket beszélnek meg, mikor legyen az "Állj!", és fontos az önuralom, valamint az elővigyázatosság és az odafigyelés. A fojtogatott minden esetben önakaratából veti alá magát az aktusnak, s tisztában van azzal, hogy a másik fél odafigyel rá, s ez biztonságérzetet nyújt neki, s nem fél az esetleges haláltól- amire viszont nagy esély van.


És természetesen ne próbáljátok ki, szerintem nem éri meg az egész. Manapság ezernyi szexuális segédeszközt lehet kapni, amikkel az élvezeteket lehet fokozni, nem hiszem, hogy a testi épségünket  esetlegesen az életünket kellene kockára tenni egy baszásért aktusért.

További szép napot nektek, álmodjatok szépeket!

Fojtogatásokban szegény, ám orgazmusokban gazdag továbbiakat nektek!

Ja és jó sok kinyílt pünkösdi ánuszrózsát!

13 megjegyzés:

  1. Jó poszt! A video hatalmas :DDDD

    darkhero

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Köszönöm!
      Szerintem is nagyon jó a vidi! :P

      Törlés
  2. Én szeretem ha fojtogatnak :D David bácsi pedig a legnagyobb arc :DDDD Jó cikk volt!

    VálaszTörlés
  3. A statisztikákkal ellentétben szerintem sokkal több a női áldozat csak nem derül fény rájuk, mivel prostik akik "senkinek" nem hiányoznak.
    Ez szerintem csak a gazdagok szórakozása. Csóró fazonok már beérik egy klasszikus felállással is.

    VálaszTörlés
  4. -Kamupók:


    Húúú elolvastad amúgy rendesen? Itt nem a fojtogatás a lényeg hanem hogy élvezetből kérik emberek. Prosti nem kér ilyet max a prosti fog fojtani és tök mindegy ki milyen gazdag ha erre gerjed csinálja vagy pénzért vagy anélkül. Én is szeretem ha szorítják a torkomat :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pontosan. Prostikat kérnek, de van hogy "családban marad".

      Az más tészta, amikor szexuális bűnözők megölik az áldozatot, de igen- ebben az esetben szinte csak nők az áldozatok. :(

      Törlés
    2. Részemről pont a képekből indultam ki és a másik végletre gondoltam, akik nem kimondottan szexuális bűnözők, de valahogy állandóan félresiklik a partnerük fojtogatása.
      ...Emlékszem egy filmre ahol egy ázsiai fazont azzal mártanak be, hogy hódolva a szexuális szokásainak egy nőt fojtogat, aki elájul. A biztonsági kamera felvételeit pedig megvágják úgy, mintha egyedül ő járt volna csak az irodában és a nőt ő ölte volna meg... Én ebből indultam ki.

      Törlés
  5. Jó cikk,még sok ilyen témát!
    Ja,és legalább boldogan haltak meg,jobb mint ha elütné az embert egy autó vagy ilyesmi... :-D

    Miss Borderline

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Végül is így is fel lehet fogni...bár azért durva lehet a családtagoknak ezt feldolgozni, hogy hogyan halt meg anyu- apu / hugi- öcsi stb...

      Olvastam egy olyat, hogy a család megtalálta felkötve a srácot....rá kb fél évre sikerült feltörniük a srác laptopját, és találtak rajta egy halom fojtogatós pornót- és összeállt a kép, a srác kipróbálta a filmeken látottakat és ebbe halt bele. Az anya azt nyilatkozta, hogy "kétszer temette a fiát" - nem tudom ez meg hogy van basszameg, szerintem az a legnagyobb probléma, hogy meghalt, és nem tudom lehet e ilyennel vádolni az anyát, mert nem vagyok a helyébe, de azért nem kellene a fiát ráadásul a halála után ilyen szinten megvetnie...:( Ez szerintem eléggé szomorú és durva, hogy ilyet nyilatkozott az anyja...Ez kb ugyanaz a sztori, amikor a gyereke valakinek börtönbe megy, kisebb lopásért, drogok miatt akármi, ergo nem ölt meg semmi, de nem látogatják bent meg "nem az én fiam" meg megtagadják...ezek elég szomorú dolgok. :(

      Szóval ilyenkor a halott után "itt maradt" élőkre kell leginkább gondolni, hiszen ők viszik tovább a gyász súlyát és az emlékeket.

      Törlés
    2. Fizikai értelemben értettem, hogy egy jobb, "boldog" halálnem. Feltételezem, hogy súlyos oxigénhiányos állapotban már nem sokat fog fel az agy abból, hogy mi történik, ráadásul, ha a kritikus pont bekövetkezte előtt/közben még egy hatalmas orgazmusa is van az embernek, akkor azt hiszem tekinthetjük ezt szép halálnak.

      Nyilván a szokásosnál(?) nehezebb feldolgozni, ha valakinek ilyen extrém körülmények között hal meg hozzátartozója, de az anya hozzáállása valóban undorító és mélységsesen elszomorító.

      Miss Borderline

      Törlés
  6. ÉN IS SZE
    RETEM HA ERÖSEN LASAN FOJTOGAT EGY NÖ ,ÉS NEM FÉLEK KICSIT SEM MERT JO ÉRZÉS EGY IDÖ UTÁN

    VálaszTörlés
  7. hát igen ez egy másik műfaj:
    http://www.xvideos.com/?k=snuff+asphyxia

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: