2012. május 9., szerda

Káin: Freakshow és a penektómia

 http://4.bp.blogspot.com/-IHmZeGAA2pw/Tw9HHzmr2RI/AAAAAAAAB6I/wcW9a5I8Wk0/s1600/troll%2Bface.jpg

Sziasztok!

Nagyon régóta nem voltam, elnézést mindenkitől akinek hiányoztak az undorító kis cikkeim :D. Sajnos rengeteg munka, vizsga meg családi botrány jött közbe és ezért nem értem rá, napokat nem voltam otthon net nélkül meg ilyenek, de túléltem! :Đ

Első körben egy kis reklámot csinálok magunknak, csináltak velünk megint interjút és ez nem lett kicenzúrázva mint a Tattoomániás, így akit érdekel egy őszintébb Gore-gore girls cikk az kattintson IDE. 

Most pedig nyomok egy vonalat mert ultra 18-as, nagyon gyomorforgató cikkel szeretnélek kiengesztelni titeket szóval az olvassa aki bírja :D Levágott faszok, erőszak csúnya beszéd és ilyenek jönnek...

Mondtam. :D

 http://kepgep.hu/2011/03/07/main/dickless.jpg

 Szóval, ma szeretnék azzal megismerkedni, hogy egyes emberek miért éreznek késztetést arra hogy levágják a faszukat :D. Anno volt már szó olyan parafiliáról vagy fóbiáról hogy valaki kényszeresen idegennek érez magán egy testrészt és azt eltávolítja vagy arra gerjed ha csonkolja magát , manapság már pár pszichiátriai vizsgálat után szívesen levágják a hűn utált kis lábujjaitokat és ehhez hasonló kiálló, nem kívánt részeiteket. :D

Azt is tudjuk , hogy anno az eunuch-oknak vágtak le ezt azt, de a mai faszlevágós balhé elvileg szexuális izgalommal tölti el a delikvenseket. Mindig is arra gondoltam, hogy ez ilyen egyszeri alkalmas buli lehet, vagy igazán nagy farkú hímeknél, ha nem túl mohóak és kicsiket karikáznak akkor eltarthat egészen sokáig az aktus :D.

http://penile-cancer.ca/images/radial-penectomy.jpg

Emlékszem anno még gimi I.-ben láttam pár ilyen videót amikor a net még nagy szám volt és anyámmal együtt ültünk a gép előtt és a Rottent nézegettük :D. Nagyon nagy hatással volt ránk, mindenki 5 felé rohant, a szopóálarcra is rengeteg faszlevágós, kaktuszra verős videót raktak fel. 

Nagyon nehéz rátalálni neten a szexuális célból önmaguk péniszét levágó emberekre :D. Vagyis inkább a miértekre mert elég sok kép van faszcsonkokat szorongató emberekről, de hogy miért tették vagy mit éreztek, mi vezérelte őket annál kevesebbet lehet olvasni. 

http://kepgep.hu/2011/03/07/main/popyourtop.jpg 

Érdekesség, hogy találtam egy cikket egy román öncsonkító emberről, aki miután levágta a faszát az önkormányzathoz ment kunyerálni a rekonstrukciós műtét végett, de jól elhajtották onnan :D.Ő nem szexuális perverzióból vágta le, hanem ezzel indokolta az esetet:

 "Túl sok nőt tettem boldoggá az életemben. Kíváncsi vagyok, hogy akarnak kiszipolyozni most, hogy már nincs péniszem. Amikor megláttak, olyan boldogok lettek, mintha az istennel találkoznának"

Nahát. :D Szóval ezek a dolgok több okból is lehetnek: feleség, bosszúja, lelki válság, találtam cikket amiben a rivális levágta a másik faszát meg ilyen Kazahsztáni országban igencsak gyakorlott megtorló módi a másik kukiját kivájni,  de sajnos a fetish oldaláról sehol semmi :(. Aztán elkezdtem látni a fényt az alagút végén, találtam egy elfelejtett oldalt amin egy szexuális viselkedésről szóló pdf volt és ott a nemi szervek csonkításának különböző módjait mutatják be. 

Mi számít csonkításnak?

http://www.interbutt.org/plog-content/images/nsfw/humans/20090130-penec.jpg


A PDF szerint már a díszítés is, vagy bárminemű sebészeti beavatkozást csonkításnak nevezünk. Az ókor óta gyakoroljuk a nemi szervek csonkolását, cirkumcízió a körülmetélés hivatalos neve pl vallási és higiéniai okokból is megtörténhet, nincs semmilyen kellemetlen mellékhatása. Ide tartozik az is amikor rugalmas és rugalmatlan dolgokat helyeznek be a péniszbe ergo cigányJózsi a golyókat belevereti a faszába a Csillagban az is öncsonkításnak számít, kiemeli a PDF : írástudatlanok körében közkedvelt beavatkozás :'D...

A piercing is ide tartozik, az ókorban infibuláció néven is létezett a piercinghez hasonló dolog: Fitymát túlhúzták a makkon hogy az egész fedje az és beépített fémgyűrűvel rögzítették= nem volt többé erekciójuk, ezt a középkorban az orvosok a maszturbálás ellen is felrakhatták a szerencsétlen emberekre. :DDD Éljenek a keresztények ismét! (biztos nem lett alatta egy marék túró). 

Létezett olyan beavatkozás is, amikor a pénisz alsó részén kihúzták a húgycsövet, így nem tudtak nagyon pisilni sem megtermékenyíteni bármit (lol) a funkciójáról nem esett szó, lehet random bünti volt :D. Na igen tovább olvasva látom hogy Afrikai törzseknél azt jelentette: kemény vagy a faluban! Ezért megérte a faszodon kívülre rángatni a húgycsövet végtére is! :D Fontos , hogy az ember egy 50 fős éhező közösségben megmutassa hogy a falu bikája.

http://4.bp.blogspot.com/-nZUbnNJeYYA/TavhjIStLYI/AAAAAAAAAaU/TJRoOD2CzI4/s1600/total+penectomy1.jpg


A lényeg az, hogy a kasztráció az, ami a legsúlyosabb csonkításnak számít keleti és nyugati kultúrákban egyaránt. Érdekesség, hogy mindennemű nemi csonkítás Egyiptomból származik, a zsidók is az egyiptomiaktól vették át a körülmetélést. A férfi körülmetélés eredete és célja mindmáig ismeretlen.

Egy híresebb péniszcsonkító

http://image.space.rakuten.co.jp/lg01/35/0000317135/56/imgc80b08d9zik5zj.jpeg


Nos nagyon sokáig túrtam a netet mire találtam egy férfit aki blogot vezetett a péniszlevágásáról :D.  Egy férfi azt írja meg,  hogy lényegében mi vezetett odáig hogy megtegye és vicces képeket is szokott publikálni néha napján. Tehát ennél jobb forrás nem nagyon létezik szerintem :D.

 "Erős a vágy bennem, hogy levágjam a péniszem. Nap mint nap rengeteget gondolok rá, sok időt töltök a tervezgetéssel, és azzal, hogy elképzeljem, hogyan fogok kinézni azután. De honnan származik ez a vágy?"

 Hát szerintem a haverunkat megszállta valami kibaszott vicces démon :D Mert nagyon másra nem tudok gondolni vele kapcsolatban :D. Magát a folyamatot penectomy-nak hívják, ez a péniszeltávolítást jelenti. Magyarul jól sejtem penektómia néven lehet ismert a folyamat :D. A férfi egy lexikonban látta meg a kifejezést és utána nem tudta a módszert kiverni a fejéből. A férfi neve: Fyrezice amúgy így lehet neten rákeresni, már azt akit érdekel.

egyik képe

http://www.bodymod.org/hc/hcImages/6623/6623-26975-full.jpg

Szerinte akár 8 perc alatt is képes elélvezni és az nem egy nagy durranás már neki így elvesztette a varázsát,elvileg ezért  kezdett el erre vágyni. Maga a levágás számára nem izgató, elmondása szerint azért teszi hogy nehezebben érjen el orgazmust ami szerintem szarság, és egy agyfasz mert pénisz nélkül aligha tudom elképzelni hogy elélvezzen. A heréit azért nem vágja le hogy a nemi vágya ne csökkenjen csak kielégülni ne tudjon :DDD Ez amúgy nagyon vad szerintem.X'D ~kiég a viccreléje~

A férfi története röviden és tömören annyi , hogy már voltak gyerekei (30 évesek) és nem merte bevallani senkinek mit szeretne tenni , így otthon végzete el a  műtétet a haverjával, mert félt hogy elítélik emiatt, majdnem elvérzett és kórházba kellett vinni , gondolom ezek után minden kiderült bár a feleségének biztos feltűnt volna hogy a férje faszának hűlt helye van... :DDD. 

Nos ennyit tudtam ebből kihozni , közben találtam egy oldalt amit gyakran fogok nézegetni időtöltés céljából :DDD Ezen az oldalon kibaszott beteg emberek vannak fent olyan kb mint a Facebook, csak leamputált faszú emberek ismerkednek és keresnek párt :D 

-ÍME

itt az egyik user

http://fap.to/images/full/47/440/44044124.jpg 

Sok ehhez hasonló kedves képet találhattok itt :D 

http://fap.to/images/full/46/121/1213845266.jpg

Ha mindez nem elég, akkor itt is rengeteg megcsonkított, meggyötört szétvágott faszt tudtok nézegetni ITT

11 megjegyzés:

 1. háháhááhá!!! hááá! és mégegyszer hááááá!!!
  az előző postban a fikaevős gif szerintem véglegesen megedzett. :D ilyeneken meg már meg sem lepődök, bár ez a társkereső, ez azért egy picikét meghökkentett..:D mindenesetre abszolút beletörődök, hogy igen.. ilyen is van. (édesjézus, bárcsak marslakó lennék..:D)

  VálaszTörlés
 2. -Zombie:

  Kiégetünk titeket úgylátom :DDDDDDD

  VálaszTörlés
 3. ugyanmár. én is mindennap levágom a FASZOM. :DDDD sőt, levágom mindenkiét akivel találkozom! muhahahha.

  VálaszTörlés
 4. -Zombie:

  Én csak a húgycsövemet cibálom ki magamból, én akarok lenni a falu bikája :DDD

  VálaszTörlés
 5. Hát ez egy nagyon fasza cikk lett, azt kell mondjam :)
  Nem hittem volna hogy vannak emberek akik erre késztetést éreznek, és a képek olyan undik, hogy szinte agyfaszt kaptam. A társkeresőnél kiégtem, nem akarom megtudni hogy ezek hogy okoznak egymásnak örömöt~
  Van ennek valami női változata is? Mitté' fogom magam azt levágom a mellem, vagy bevarrom a .. szóval azt? xDDD én komolyan nemtudom már mit higgyek. XD Mondhatni eszem-faszom megáll.
  Najó, abbahagyom ezeket a farok poénokat, mert tuti már tele van a tökötök velem.. :D
  csók a csalánnak' ~

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, létezik női változat is, kivágnak ezt azt, meg bevarrják magukat, meg kiégetik stb... és külön fétis van a mell levágásra XDDDDDDDDDDDDDDDD szval...

   Rin

   Törlés
 6. -Chains:

  Na örülök, hogy tetszett :)))

  NIncsen, jók a faszos poénok :DDDD Tökös gyerekek vagyunk bírjuk az ilyen brainfuckot :ĐĐĐĐ

  VálaszTörlés
 7. Jó pár évvel ezelőtt, Rotten korában, láttam egy videót, ahol a pasik szeletelgették, és levágták a péniszüket. Szépen lehetett látni, hogyan kötik el az egész cuccost, hogy el ne vérezzenek. Volt aki hámozta a fegyvert, volt aki tőből egyből levágta. Nem akartam hinni a szememnek. Akkoriban azt olvastam, hogy ezt valami baromi kemény drog hatására teszik. Most kicsit rávilágítottál, hogy nem kell ehhez semmilyen drog, max. érzéstelenítéshez. Köszönöm, nagyon érdekes volt, bár én ezt sose fogom megérteni, mi visz rá valakit, hogy a "legékesebb" testrészétől megszabaduljon. :)

  VálaszTörlés
 8. -Jucc:


  Én sem vágom, szerintem megszállta valami :D Ez nem lehet perverzió ez valami nagyon durva dolog.

  VálaszTörlés
 9. Pföjj, de nem bírtam nem végigolvasni, grat a bejegyzéshez! :)

  VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: