2012. május 5., szombat

Aungia: Ivica Stevanovic művészete

Ivica Stevanovic egy szerb grafikus művész., és engem személy szerint nagyon megfogott a stílusa, egyszerűen elképesztően  tetszik! : D
Amúgy ahogy elnézegettem eléggé foglalkoztatott illusztrátor, szóval nem csak beteg elvont grafikái, hanem ilyen cuki gyermekkönyvekbe való rajzai is vannak. Sajnos képtelen voltam róla több infót szerezni, annyit tudok, hogy férfi és szerb. : D Ha bárki is tudna még némi információt összekaparni róla, akkor azt szívesen fogadnám. : D Na de éppen az előbb említett okok miatt, ez "csak" egy laza képes poszt lesz, szóval akkor jöjjön a lényeg:




Conan a barbár, nem poén, tényleg.

Szintén. Amúgy általában tussal, vízfestékkel dolgozik, majd utána még photoshoppal is belenyúl a rajzaiba.

Anatómia óra, a visszatérő gonosz dokival.


A "Rebels  Vampires" sorozatból.






Boszorkányok sorozatból
További műveit megnézhetitek a blogján itt

1 megjegyzés:

  1. A Jancsi és Juliska flash játék illusztrációját nyugodtan rábízhatnánk, vagy egy hozzá hasonló játék készítésének a grafikáját.
    Egyébként az első képein jól felismerhető szimbólumokat használ, vagyis saját rajzaival ábrázol közhelynek számító gondolat meneteket.
    A homokórát tartó csontvázas kép jelentése például "a szépség nem tart örökké", vagy a fazon a tövisekkel átszúrt szívvel is egy régi szimbólum arra, hogy az illető elvesztette a szeretetre való hajlamát (csak most nem jut eszembe a megfelelő hasonlat, pedig sokszor láttam már rajzfilmekben...).
    Jó pofa.

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: