2012. május 22., kedd

Káin: Zeneajánló

 http://www.thebaseballs.com/sites/thebaseballs.com/files/imagecache/node_lightbox/nodes/full-width-teaser-images/The_Baseballs_TB01_1.jpg

Üdv kedves gyerekek!

Idő és ötlet híján ma egy rövidke zeneajánlót írok nektek! Nem nagyon vagyok mert megint kb alig vagyok otthon, ezek mellett belekezdtem egy regénybe és azon morfondírozok, hogy ha kitennék pár részletet akkor elolvasnátok és véleményeznétek-e (?). Kérdés az is hogy egy jelenet legyen , vagy az első fejezet egyben amit kirakok (amúgy kurva hosszú előre is szólok), de fontos lenne tudnom hogy jó-e mert ha szerintetek is az, akkor tovább írom, ugyanis elég sok munka van vele jól kibasztam magammal. A műfaj természetesen horror. Na de visszatérve találtam egy nagyon fasza bandát, vagyis egyik kedves ismerősöm linkelte nekem és annyira tetszik, hogy muszáj utánuk néznem kicsit jobban! :)



The Baseballs

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg6LOQQu8SIsuzQ16fLwUvoGboxjEhwU_wR3jQLr66ux_QosTHNxAsoTyAx_UtMgM9ixZf0PASqhDpa3cZHQwGxvAlMmOt0KtNx5LF21F2xWgCzjSSbQ_3YqzxUa7TyuvNjXwY4y55hPCgI/s1600/The%252BBaseballs%252BTheBaseballs4.jpg

 A német rock and roll Banda 2007-ben alakult Berlinben,a debütáló albumuk a Strike volt, azért lettek híresek mert mai populáris zenéket 50-es évekbeli stílusban dolgoztak át :). Általában olyanokat mint pl Lady Gaga dalai és ehhez hasonló dolgokat, de már hip-hop számot is hallottam tőlük :D. Nagyon jó a hangszerelése, egyáltalán nem gagyi, tök korhű, olyan mintha Elvis adná elő a számokat! :)

Érdekes hogy az együttes egy heavy metált játszó próbahelyen jött létre, vagyis egy véletlen találkozás következménye ők, mert a hajukból rájöttek hogy egymásnak teremtette őket a  sors :D.  Egy raktárhelyiségben futottak össze ahol elkezdték együtt énekelni a : Blue Suede shoes számot acapella stílusban és a hangjuk nagyon jól szólt együtt. Létrehoztak egy új stílust: Voc'n'Roll néven. Érdekes hogy mindhármuk első megvásárolt CD-je egy Elvis Cd volt és kedvencük a Simpsons család és megszállottan rajonganak az 50-es évekért. A nevüket Elvis kedvenc sportjáról találták ki. Sajna-bajna többet nem találtam, de rakok ki egy jó kis linket meg pár tracket tőlük!

Hasznos linkek:


-Itt a hivatalos oldal , sok sok érdekesség! 

Jöjjön aminek jönnie kell :D



oltás :D


Remélem nektek is bejön, további kellemes youtubeozást! :D

http://img219.imageshack.us/img219/6648/thebaseballs.jpg


9 megjegyzés:

  1. ezek a tekintetek, jajj :DDD köszönöm, hogy megmutattad, eleve kedveleője vagyok a műfajnak, nagyon adják x)

    w

    VálaszTörlés
  2. -W: Ó én már fél napja olvadozok :DDDD

    VálaszTörlés
  3. Ez a megjelenés és stílus örök! A zene is jó.:D Old kocsi - csettintés - ének az utcán, yeaah^-^

    Ui.: Az írásod engem érdekel.:)

    darkhero

    VálaszTörlés
  4. -Dark:

    Köszi akkor majd ha többen is jeleznek rakok ki belőle valamelyik nap :)

    VálaszTörlés
  5. Baseballs, yeeeey! Imádom őket. *.* Könyrészletet szerintem óvatosan tegyél csak ki, nehogy valaki lenyúlja. :S (Bár kíváncsi lennék rá egyébként.)

    VálaszTörlés
  6. -Mandy:


    :) Nagyon jók szerintem is!
    Na bakker akkor mit csináljak? Ne rakjam ki???

    VálaszTörlés
  7. Na, pont idevágós a következő klipp és a zenéje is :D csak kicsit másképp ;P
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RcCmmtLl1Zo
    Jó szórakozást hozzá :D
    Kíváncsi volnék én is egy részletre, de az ötletlopás lehetősége fent áll, bár szerintem Von Birken sztoriját sem lopta még el senki, azt hiszem.

    VálaszTörlés
  8. -Kamupók:

    Hát nem lehet tudni igazából :O. Most kicsit ráparáztam hogy mégsem kéne kirakni :-/ Pedig nagy segítség lett volna nekem...

    VálaszTörlés
  9. Sajnos van rá esély, hogy valakik felhasználják. Ezen én is paráztam annak idején, de aztán úgy gondoltam, hogy ha van ilyen paraszt, akkor legyen vele boldog. Az ilyen barmokról hamar kiderül, hogy tehetségtelen balf*szok, aztán szívnak, miközben Te, én, a többi kortárs igazából író kismillió másik művet ír, s bealázza őket. Vagy. van a B opció, hogy akiket netán érdekel, elküldöd nekik e-mailen és elmondják a véleményüket.:)
    Bár nekem az írásaim több helyen is fenn vannak, tehát ha ilyesmire kerülne sor, már csak az időt nézve, hogy mikor raktam fel őket, lehet tudni, hogy tőlem lopták, tehát ellenőrizhető. :)

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: